Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Szerintem a messzemenő következtetésekkel még várjatok, ma lesz az Ubi konferencia, szerintem lesznek részletesebb infók az eddigieknék!
-
törölt tag
válasz Csoffadalom #200 üzenetére
én remélem olyan lesz, mint az lmb-s gránátvető a maga bugos stagger-jével együtt. fontos, hogy bármilyen szögből ki lehessen vele lőni, bármilyen sarkot.
-
Csoffadalom
tag
válasz #75376384 #202 üzenetére
Pontosan, ha lát ha nem, pontosan eléd vagy mögéd lő egy lépéssel. Ahogy a gránát dobálók is.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
aerosmith
őstag
-
nagyúr
gewgl webb$ linkek
endgamegyakorlatilag a specializáció ami kivehető belőle:
lvl30 után
survivalist, demolitionist, sharpshooter.
mindegyik spec kap egy unique fegyvert és skillt.szokásos alap 3 játékmód: kampány, co-op és pvp.
skillek: assault drone (napersze), chem launcher, hive (???), seeker mineezt meg csak úgy itthagyom:
btw, kéne spoiler gomb ide is.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
törölt tag
-
pohár
félisten
válasz velizare #209 üzenetére
a hive-ot kilőtte valamelyik karakter a boss-ra a trailer végén (az szedte le teljesen a páncélt róla), brutál látványa volt, az hótziher
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
TommyS_27
senior tag
Jönnek a RAIDEK! 8 fős csapatokkal.
Az összes DLC ingyenes lesz! Az első évben 3 jönSajnos a pvp-ről nem esett szó.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Lefty
addikt
De most 3 kaszt lesz aztan azt lehet fejlesztgetni? Hm.
-
nagyúr
megan sokkal jobban nézett ki, amíg csak a seggét mutatták.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
m0h0senator
őstag
Hát ez csodálatos lesz. de az anti cheat-ről mondjanak valamit
An odyssey through the realm of consciousness.
-
törölt tag
válasz m0h0senator #223 üzenetére
Na ja, az azert fontos lenne
Bar ugy tunik tenyleg tanultak a hibakbol, azert egy Beta-t megvarok mielott rendelem.
-
bombibmw
veterán
Nyilvánosan nem nagyon beszélnek róla.
Még írásban se, nemhogy élő adásban.
Majd bétában meglátjuk talán. -
TommyS_27
senior tag
Pletykákat hallottam arról, hogy talán a Blizzard lesz a felelős a PvP részért. Akkor pedig lesz anticheat. Remélem igy lesz.
https://www.twitch.tv/ltommys
-
-
RazoR
veterán
Most megy a gameplay!
-
LÁZ
addikt
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
RazoR
veterán
Hát nem néz ki sz@rul na!
Fura, hogy nappal van és nyár...[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
De messze van meg az a jovo marcius. Jol nez ez ki eddig.
-
RazoR
veterán
-
addikt
-
-
m0h0senator
őstag
Arra emlekszik valaki, hogy a div1 betaban volt pvp resz?
An odyssey through the realm of consciousness.
-
törölt tag
válasz m0h0senator #236 üzenetére
Még illiliiliilii IS volt.
-
nagyúr
volt, a dz első valahány része (dz1-2 afaik) meg volt nyitva.
-
Anonymus23
veterán
Volt, DZ 1-2 volt, és már cheaterek is voltak
Sok veszekedés volt a DZ2 kimentésen, emlékszem volt egy sniperes gyerek, aki kb mindenkit lerakott ott, 1 hitelt mindenkit, azért emlékszem, mert velem kezdte;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #239 üzenetére
azért azt tegyük hozzá, hogy a csalók csak a második béta alkalmával jelentek meg. az első béta volt számomra az egyik legszórakoztatóbb játékélmény evör. az a hangulat, amit akkor adott a játék, elképesztő volt.
első teszt alkalmával került elő a jó öreg láthatatlanság glitch, amikor safe house-ból kijőve láthatatlan lett az ipse. azok a régi szép idők.
-
törölt tag
Volt olyan akit ellenörzőponton lőtt le a csaló.
-
Anonymus23
veterán
Én ennek örülnék, meg annak is ha megoldanák, hogy ne lehessen ezt a glitchelt mozgást csinálni, amikor a gumiember elbújik szégyenében, mert meg se tudja közelíteni azt a reflexet és mozgáskultúrát.
Tegnap is DZ-ben volt, hogy egy csapatban voltak ketten is, akik olyan breaket bemutattak, hogy ha 4 fullos ragadozó lőtte volna se ért volna semmit.
;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
nem, az overlay segítő feliratokból gondoltam.
de tényleg, most tűnt fel csak, hogy látni egy kósza egeret az egyik asztalon.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest