-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
WeatherIUI v4 Lock
Xiaomi 11T Pro
-
kolosanyi
veterán
Sziasztok!
Nem tud valaki MIUIv4-re egy működő Genie Widget apkt? Újra feltettem a Nexusomra egy MIUI-t és kéne a lockhoz az az app, de nincs benne alapból.
Egyébként több lockot is néztem, most valahogy nem a minimalista, szép dizájnra törekszem, hanem arra, hogy minél egyszerűbb legyen a UI, lehető leggyorsabban érjek el infókat, alkalmazásokat, és szerintem ehhez a lockra kell tenni a legfontosabb dolgokat. Ki is néztem egyet, a Slide Screen LS-t , azt látom, hogy nem túl szép, de praktikusnak tűnik. Esetleg nincs valakinek hasonlóan informatív, de kicsivel szebb lock screenje MIUI-hoz?
[ Szerkesztve ]
-
sunahunter
senior tag
Bár én már letettem az androidot, még read-only jelen vagyok.
Örülök neki, hogy az én kedvenc minimalista, egyszerű, letisztult formavilágomnak bejövő művekből van egyre több, nem pedig a Beavis and Butt-Head stílusú gyerekes marhaságokból.
Csak így tovább skacok. -
CHAOS AD 76
csendes tag
Üdv mindenki, ez az én hs-em:
[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
-
RdsG
csendes tag
válasz forintuser #6784 üzenetére
Köszönöm, VD-nek is!
-
sgs123456
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy miui képernyőzárban hogy csinálhatnék olyan feloldót, amivel a viber nyílik meg.
Nem akar összejöni ez az intent, action-ös dolog. -
Weeman1
veterán
-
RdsG
csendes tag
-
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
Köszi a tippeket, nekem GO annyira nem jött be, bár sok választási lehetőségem nem sok van, mert pl apex meg nova csak ics megy :/
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
atila4
senior tag
válasz TheProb #6773 üzenetére
Én most egy új launchert használok. Még beta fázisban van de szerintem nagyon jó.
Xperia S LauncherWindows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
TheProb
veterán
és RdsG: Úgy értem, hogy mivel ezek mClock-os widgetek és abban nem lehet időjárásos dolgokat csinálni, azt írták ott ahonnan leszedtem hozzá a témákat, hogy pl beautiful widget 1x1-es idjárás widgetjét rakjuk rá a mClock-osra, úgy, mint itt is van.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
RdsG
csendes tag
válasz TheProb #6767 üzenetére
ADW-ben ha kikapcsolod az "Auto stretch" opciót, akkor a widget mérete nem a rácsnak megfelelő lesz, hanem akkora amekkora eredetileg kellene, hogy legyen a 4x4-es rácsban. Azaz egy sűrűbb rácsnál (pl. 8x8) simán átfedhetik egymást a widgetek ha egymás mellé rakod őket. Erre gondoltál?
-
fo_di
őstag
válasz szezso15 #6761 üzenetére
szerintem a szétberhelt fájlokon is meg lehet csinálni, másnem letölti az ember valamelyik kész formát, meg azoknak a fájloknak az eredetijét és a különbséget rakja át a saját romjába (ha jól látom, csak a framework-res.apk-t és a framework.jar-t érinti cm9en)
[ Szerkesztve ]
-
fo_di
őstag
köszi srácok
a csillagrombolóshoz hiányzik még az ihlet sajnos (ha van ötlet, vevő vagyok rá)
az időzavar oka részben az, hogy még a télen kezdtem el a projektet, amikor havazott, bár az október 30 az tegnap került rá[ Szerkesztve ]
-
fo_di
őstag
régen alkottam már valamit, eddig nem volt rá igényem meg időm sem, de lassan elkezdett hiányozni
most ezek vannak a műhelyben, két új lockscreen. mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
-
RdsG
csendes tag
válasz kiskaktusz #6725 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Widget locker, elixir 2 widget, minimalistic text.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
tootour
csendes tag
Mostanság..
http://mycolorscreen.com/2012/06/09/steampunk-2/
-
Weeman1
veterán
Jelenleg:
Xiaomi 11T Pro
-
RdsG
csendes tag
Reggelire egy landscape:
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
válasz chesterboy #6712 üzenetére
Jobboldali órád milyen betűtipus?
Időjárásos cucc Fancy?faja egyébként
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Weeman1
veterán
Miui V4 használóknak:
Innen le tudjátok tölteni.
Xiaomi 11T Pro
-
Gabesz77
senior tag
-
RdsG
csendes tag
válasz forintuser #6705 üzenetére
Köszönöm! Hát igen, a testreszabhatóságának elég tág határai vannak, szeretem kihasználni őket
-
RdsG
csendes tag
MetroStation ikonok:
http://yankoa.deviantart.com/art/MetroStation-183210118 -
RdsG
csendes tag
A tegnapi módosítva (a háttér sima szürke, a mintát az sdk képlopója csinálta :/)
-
fatal`
titán
Most, hogy itt az ICS a telefonomra
Apex Launcher, Fancy Widgets Pro (Clock Skin: ICS Inspired 2, Weather Skin: Real Weather),
Pure Calendar Widget (agenda) (Skin: SUXEN CAL), Pure News Widget (Skin: SUXEN CAL), Player Pro (ICS Skin)Háttér: gyári Phase Beam LWP
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Opel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Gyúrósok ide!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben