-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz szezso15 #4498 üzenetére
ApkTool küszködött, de utánna rájöttem, ha csak egy képet cserélek, és nem matatok az XML-ben, akkor tökéletesen felesleges újrabuildelni, elég ha TotalCommanderrel kicserélem a fájlokat
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Valaki Framework-res.apk módosításban nincs otthon? Ez végülis a témázgatás mélyvíze
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Weeman1
veterán
Ha esetleg egy komplett Miui témát összeraknál,
Star Wars-os ikonokkal,akksi,térerőkijelzés,háttér stb,
azt nagyon megköszönném.
Sajnos nem találok sehol.
De csak ha az időd engedi,
sajna nekem kevés időm jut sok mindenre.
Most is 13 napot melóztam egyhuzamban,
ma meg 300 km-ert kocsikáztam a rokonokhoz.
Előre is köszönöm.Xiaomi 11T Pro
-
bubi92
őstag
status bart, hogy lehet egyedivé tenni? vagy milyen progival érdemes neki állni?
-
sssz
őstag
a hírek: pure news
a naptár: simple calendar
a statusbar nem átlátszó,hanem hasonlóra van színezve,mint a háttér. nem romfüggő, a statusbar+ appot használom erre.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
fo_di
őstag
köszi srácok -
fo_di
őstag
akinek van xda profilja is, az nyomjon már egy szavazatot, hogy megtudjam, milyen felbontást használnak miuin a legtöbben, hogy esetleg arra is fejlesztenék lockscreeneket a jövőben:
-
fo_di
őstag
Ice Cream Sandwich (-esque)
miui lockscreen hdpi felbontásokra (qhd is)
4-es verzió is elkészült: lecseréltem az Optimus widgetet a 9s-Weather (Advance) widgetre.
Widget letöltése: innen vagy Android Marketről.Letöltés: innen.
Szükség esetén készül magyar nyelvű és ha lesz időm, akkor kisebb felbontású is. -
fo_di
őstag
erről mit gondolsz?
9s-Weather (Advance)
legesélyesebbnek tűnik a szerepre, a widgete is normálisan néz ki, 3 napnyi előrejelzést tud, accuweatherből dolgozik és mindent ki tudok húzni content provideren használható formában[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
válasz Bloodaxe #4467 üzenetére
Belépsz a drawerbe. Három csíkos menü gomb. És ott lesz a group/katalógus létrehozásának lehetősége. Létrehozol egyet, vagy többet. Elnevezed aminek akarod és hozzá adod az alkalmazásokat. (youtube-on van videó, hogyan csináld) Azután lehet válogatni közöttük, mintha mappák lennének. Én csináltam egy sajátot, amiben csak használt alkalmazások vannak,kb. 12 darab, és csak azokat látom amikor belépek a menübe. Így rend van és gyors is.
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
Mostani. Szernitem az eddigi legjobb.
---------------------------
Kellemes, Békés Karácsonyi Ünnepeket Minden Kedves Fórumozónak!
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
-
zool1
őstag
-
-
-
Bloodaxe
aktív tag
Srácok a menü-t vagy más néven programtárat nem lehet testre szabni, hogy mik jelenjenek meg és mik nem? valami app esetleg? előre is köszi
Üdv: Zsolti
-
CrAzY88
aktív tag
Jó lett Ez az ikon pack valahogy rá lehet erőszakolni go launcherre? Esetleg hasonlót... Nagyon bejön ez a háttér meg ikonok... A dock kevésbé, nem szeretek "lopni". Ha pl samu, akk samu... de ez természetesen saját vélemény
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
errrtu
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
-
Z0C!
őstag
-
zozyk
addikt
válasz molnarpeter #4446 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
Az baj, ha nekem az mtz-ről ez az orosz remekmű jut eszembe?
mp
-
zozyk
addikt
válasz molnarpeter #4443 üzenetére
Ebben igazad van,viszont a dátum/időjárás/helységnév az a rendszerben beállított font-ot használja,a feloldás és az óra pedig PNG.
Z0C!
Nemtudom,én MIUI-t használok...
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz molnarpeter #4439 üzenetére
Milyen font-ot tegyek oda?
Akármire ki lehet cserélni,PSben 5 perc...dokee78
De,csak MIUI...
kymco
Igen
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz sunahunter #4433 üzenetére
Ilyen hangszórórácsos hátteret milyen keresőszóval lehet találni?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz macimeister #4434 üzenetére
mp
-
macimeister
aktív tag
Online theme készítő létezik? Érdekel a téma, de nincs sok kedvem telepakolni minden progrival és próbálgatni. Online jobban tetszene és utána majd letöltöm az alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
-
sunahunter
senior tag
Nálam még mindig az egyszerűség a menő.
-
zozyk
addikt
Ezeket a képeket kell átírni olyanra,amit szeretnél...
ha kész vagy vele,küld vissza és belerakom...vagy:
1.Totalcmd-vel megnyitod a MeeUI- 1.5.mtz-t.
2.Megkeresed a lockscreen file-t,és kimásolod,majd átnevezed lockscreen.zip-re
3.Totalcmd vel belelépsz,és az advance mappában kicseréled a képeket
4.Visszafelé a megnyitási sorrend...[ Szerkesztve ]
-
fo_di
őstag
a java kódban kell kutakodni megfelelő részek után
zozyk: megnézem őket, egy részét talán már néztem korábban is (vagy 20 időjárás appot telepítettem marketből korábban)
van egyébként már egy esélyesem, fentebb talán már linkeltem (org.koxx.forecast_weather.v2). ennek van content providere, de választható 4 szolgáltató és nem mind ugyanolyan adatokat szolgáltat, azt még át kéne hidalni, meg vagy 8 féle widgete van, ami mind kicsit másként van az adatbázisban
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
-
kymco
veterán
Nem néztem, csak azt, hogy kezeli-e a lockscreen az adatait... de alapból nem... mert az lg-set kezelné....
marketes linkMost látom, hogy letesztelted....
[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
zozyk
addikt
-
fo_di
őstag
az normálisan frissít?
esetleg egy apkval meg tudnál dobni? mert az optimus widget frissítésileg tényleg fos (9 óra állandó wifi mellett nem akart frissíteni, de már kivárom, mikor fog)
egyébként a lényeg az, hogy az appban legyen content provider, ennek az adatait gyűjti a lockscreen, ha belekódolod -
sunahunter
senior tag
-
Z0C!
őstag
MIUI lockscreenben mennyire nehez 12oras orabol 24-eset csinalni?
MeeUI 1.5 lockscreenje nagyon bejon, csak 24-oras ora kellene----- www.zoci.gumroad.com -----
-
xnace
őstag
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Frozzy
őstag
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával