-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
sziasztok!
az uccw-hez kérnék egy kis segítséget.
Összeraktam ezt tegnap: képa gondom, hogy a jobb oldali pirosas részbe szeretnék neveket kihelyezni úgy, hogy ha rábökök jöjjön fel a kis névjegy és tudjam hívni.
Természetesen tudom hogyan kell megcsinálni, a gondom az, hogy az uccw, mikor hozzárendelném a képhez az "akciót", (shortcut) akkor dobja az üzenet, hogy az "uccw váratlanul leállt".
ez valami általános hiba?? a legújabb uccw-t töltöttem le a playről tegnap.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
Ok, akkor cellainfo alapján határozza meg automatikusan, de elképzelhető, hogy ez nála nem működik valamiért.
De itt azt írják be lehet állítani manuálisan is:If your skin has a 'location' element and it is overflowing, manually set your location. Launch UCCW app itself. Tap Menu, tap settings, tap location. Unselect "Auto location", tap manual location and enter your city name, press ok.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
Ne az automatikus helymeghatározást válaszd (az gps alapú), hanem írd be konkrétan a városodat. Biztosan van ilyen lehetőség is.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
jól van , értem én nem azért mondtam, csak eszembe jutott, hogy a pasiknak mindig ilyen képek vannak kint
De azért megnézném, hogy reagálna némelyik pasi, ha egy idegen férfi (aki valószínűleg merőben ellentéte neki) nézne szembe vele a csaja telefonjánszabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
Picit off, előre is bocs
Érdekes nálatok srácoknál ez a "nőcis háttérkép mánia"
Én még nem láttam olyat - bár lehet van ilyen - hogy egy csaj kirakja pl. Brad Pitt képét a telefonjára
Asszony/barátnő mit szólsz hozzá?szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
persze, mert ahhoz hogy lásd előtte fel kell venni itt az rss címeket: http://www.google.hu/reader
Ha itt nincsen semmi akkor nincs mit szinkronizálnia a telónak.
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
nem vettem észre hogy bármi akadást okozott volna. használtam egy magoson (htc desire s) és 2 magoson is (htc desire x) jelenleg. nem szivja az aksit, nem akad be. teljesen jo és sokféleképpen alakithato.
-
sssz
őstag
válasz szezso15 #9292 üzenetére
köszi nem egy bonyolult dolog, 20 perc alatt kész volt
atike: statusbar +
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz KuCu_155 #9089 üzenetére
ebben a forumban valószínűleg több sikered lesz ezzel a kérdéssel:
android alkalmazások szoftver kibeszélő topikszabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
nem semmi hogy némelyek naponta változtatják a témájukat a telefonon Dehát nem vagyunk egyformák
Én már nagyon régóta használom az enyémet, max a háttérképet cserélem néha, meg az ikonokat. Számomra az a lényeg hogy gyors, átlátható legyen és csukott szemmel is tudjam mi hol van. Persze az sem utolsó ha jól néz kiÍgy néz ki jelenleg (is).
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
jogos, a go-t elfelejtettem, mert az app drawerje sokkal lassabb számomra mint az adw ex-é.
a tsf launcher meg számomra elég furcsa egy cucc...
qamu74: te meg minek örülsz annyira??
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
Tudomásom szerint az egyetlen launcher az adw ex, ahol a képernyőn az ikonok mérete változtatható!
így amig ez nem lesz másnál én maradok az adw ex-nélTény, ez az új update nem sikerült valami fényesen, úgyhogy én is visszatértem az előző verzióra. Várok.
-
sssz
őstag
válasz dokee78 #4534 üzenetére
itt lévő email címre irjál
-
sssz
őstag
a hírek: pure news
a naptár: simple calendar
a statusbar nem átlátszó,hanem hasonlóra van színezve,mint a háttér. nem romfüggő, a statusbar+ appot használom erre.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
próbáld ki a whiteboard vagy a whiteboard pro-t. az tud mindenféle szín, átlátszóság, vonalvastagság, betűszín, betűtípus, stb beállítást.
-
sssz
őstag
válasz HUTCHDB #4208 üzenetére
adw launcher EX-ben, bemész az adw beállításaiba, UI beállítások, ott a fő tálca és azon belül dock mérete (hány ikon hely legyen benne) valamnt a dock ikon mérete (a legalsó az oszlopban) az pedig a dockban az egyes ikonok mérete.
a homescreenen a dockokat egyszerűen úgy tudod cáltoztatni (akár a sorrendüket is) hogy megfogod és oda húzod ahova akarod. természetesen minden ilyen művelet előtt fel kell oldani a homescreen lezárását (menügomb asztal feloldása).
-
sssz
őstag
válasz dokee78 #4184 üzenetére
a gyorshívóit nagy valószínűséggel a TextIconCreater for ADW -vel csinálta
-
sssz
őstag
persze, rengeteg ilyen app van ami erre szolgál, csak én olyan vagyok, hogy amit tud a telefon alapból arra nem rakok fel egy külön app-ot
de embere válogatja, kinek ez jön be, kinek azszabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
szerintem ehhez nem kel semmilyen lockscreen.
a "lefele" hangerőgombot ha nyomod, akkor lenémul a telefon. akár ha téged hívnak és gyorsan el akarod némítani de nem úgy hogy elutasítod, ha viszont "csak úgy" le akarod némítani hogy tutira ne csörrenjen meg és megzavarjon, akkor ha lefelé nyomod míg "nem lesz" csengőhang erősség, akkr átáll rezgőre.
-
sssz
őstag
válasz saphancs #4106 üzenetére
na, először is, a képernyőnél minél nagyobb felosztást válassz, pl nekem 7 sor 5 oszlop van beállítva. így lehetőséged van "apróbb lépésekre" is a képernyőn. Ennél lehet többet is megadni, csak akkor arra kell figyelni, hogy utána meg kell növelni az ikonok méretét az ADW EX beállításaiban, mert így nagyon picik lesznek.
Engedélyezd az adw ex beállítások/képernyő beállítások/widget átfedések valamint a beállítások/képernyő beállítások/haladó beállítások/automatikus kitöltést.Amugy nem tudom melyik ADW EX verziót használod, de a legutolsó (1.3.3.1) tutira tud magyarul is.
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz sunahunter #4012 üzenetére
igen, mint többen jeleztük ez még bugos!!! de kipróbálni érdemes. használd a hunfatal által javasolt statusbar +-t, az nekem úgy tűnik hogy nem bugos.
-
sssz
őstag
válasz petipetya #3971 üzenetére
gyors névjegyek.hosszan nyomj a képernyőre aztán parancsikonok/személy/gyors névjegy. ahhoz hogy ilyen legyen a texticoncreator for adw - t használom
-
sssz
őstag
válasz dokee78 #3968 üzenetére
mint mondtam még béta. kompromisszumokkal, de használható. szerintem 1-2 hónap és jó lesz. általában hetente 1-2szer jön hozzá frissítés.
-
sssz
őstag
válasz Ace owner #3964 üzenetére
nem HTC Desire S gyári rommal. root nélkül
a statusbarra egy super status bar nevű appot használok. még béta de már használható elég jól
több téma van, ebből kettő ingyenes. az óra színe, betűtípusa, elhelyezkedése, a térerő ikon elhelyezkedése, stb minden skinezhető. mint mondtam még bugos de nagyon ígéretes app.
Zsolt_72: köszi
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz dokee78 #3623 üzenetére
a linken egy pc-s honlap van. ott kb 38 oldalnyi ikon van fenn. ráállsz és jobb egérgombbal lemented az ikon képét png fájlba. találsz közöttük bőven fekete ikont is. de ha nincsen az feketébe amit szeretnél, akkor egy egyszerű photoshopp-al megváltoztatod a színét.
-
-
sssz
őstag
válasz szezso15 #3351 üzenetére
elolvastam és megnéztem a videót. nem néz ki rosszul. letöltöttem, kipróbálom. bár kicsit kiforratlannak néz még ki, de majd meglátjuk
-
sssz
őstag
válasz kiskaktusz #3325 üzenetére
A képeket innen "mentettem ki"
A widget neve: make your clock pro
-
sssz
őstag
na most ilyen alapjaiban nincs változás (minek egy jól bevált dolgon változtatni ), csak az ikonpackot cseréltem le és a hátteret. Mellesleg a háttér igazi magyar vonatkozású, mert nemrég készült nálunk a darvak vonulásáról
-
sssz
őstag
használ valaki magiclocker appot? abból is az android 4.0 téma érdekelne. konkrétan hogyan lehetne feloldani ezzel a képernyőt, mert én nem jöttem rá
ne az elméletről beszéljünk, hogy rá kell húzni az adott ábrára. azt tudom. gyakorlatban sikerül ez valakinek és működik is?? vagy csak nálam bugos??
-
sssz
őstag
válasz Mercutio_ #3234 üzenetére
igen, nekem a pro verzió van meg. amugy a téma neve:Time, Weather, and Battery.
Kicsit módosítottam a téma színén, de alapvetően maradt ahogy volt.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
gondoltam belinkelem ide az általam használt droidicon app PC-s változatát ha esetleg valakinek így kényelmesebb keresgélni, nézelődni, mint a telón Íme: link
-
sssz
őstag
http://index.hu/belfold/rss/default
mind a három be van állítva a pure news-ba. aztán vegyesen rakja be a widgetbe.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
milyen mind a három? az csak egy widget. megadom neki hogy 25 hír lehet egyszerre benne és összeválogatja magának a widgetbe. amugy a widget scrollozható, görgethető, ezért nem látható a többi hír.
de néztem a homescreenedet, csak most esett le, mit írtál, hogy jobban megnéztem
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz alikah88 #3175 üzenetére
nem. make your clock. egy widgeten belül van az összes elem, amit ott látsz. nekem most így volt szimpi, de színe formája, stílusa, alapvetően minden eleme változtatható mindenhogy
-
sssz
őstag
na akkor én is feltöltöm a mostanit semmi különleges, extra nincsen benne, de nekem tetszik tulajdonképpen hű vagyok mindig az "alapokhoz", nem szeretek nagyon variálni, mert ha valamit megszokok, akkor már vakon tudom kezelni. Csak apróságokban szoktam változtatni, ugyanakkor sok appot ki szoktam próbálni, hátha valamelyik megfog.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
Igen a Simple Text tud ilyet. 2 sorba bármilyen színnel, elrendezéssel csinál ilyen ikonokat egyszer megcsinálom és lementem. utána bármikor elő tudom venni ha kell és ha át akarom kicsit formázni akkor már legalább nem az elejéről kell kezdeni
(szerintem ez is amugy a simple tex-tel készült)
-
sssz
őstag
lehet hogy egyszerűbb, de ha nem olyan betűtípussal, színnel, formával, kiskörrel, négyzettel, csillaggal stb akarja ami a készekben van és nem akarja az ember végigbogarászni az összeset, akkor kb 2 perc alatt csinál magának egy dokkot, ami megfelelő
-
sssz
őstag
köszi
Avainer: textcreator for adw app-al csináltam, de ezt csak akkor tudod használni, ha adw launchert használsz. ha nem, akkor meg tudod csinálni az ikonokat akár a simple text vagy a minimalistic text appokkal is. Az ikonok feletti vonalat pedig - mint dock - a droidicon icon és dock packból (vagy régebben custom launcher icon-nak hívták ) appból vettem illetve töltöttem le.
-
sssz
őstag
pár jó kis háttérkép: link
-
sssz
őstag
válasz kiskaktusz #2956 üzenetére
ADW EX-nél: UI beállítások-képernyő beállítások-lap alján a aHaladó beállítások- ikon cimkék elrejtése
-
sssz
őstag
válasz HollyBoni #2923 üzenetére
bocs, nekem magyar, már nem emlékszem hogy volt amikor angolul használtam. ezek szerint te angol nyelvű romot használsz. viszont ha feldobod a morelocale2 progit a telódra, akkor magyar lesz adw ex.
amugy alulról a második az adw beállításoknál ez a lehetőség. ott pedig az első (Icons)-nál kiválasztod melyik témából akarod az ikonokat használni.
amugy nekem az 1.3.3.1 adw ex verzió van meg, a legutolsó. te is ezt használod?
-
sssz
őstag
válasz HollyBoni #2920 üzenetére
bármilyen témát letölthetsz ami tetszik és ha csak az ikonok tetszenek belőle akkor a sablonok beállításainál csak az ikonoknál választod ki a témát. így csak az ikonokat veszi át a témából.
amugy milyen jellegű ikonokat keresel? talán tudok segíteni
az enyémen jelenleg ilyen a homescreen: linkezt a custom launcher icon appal letöltött ikonok. de ezeket sajna nem lehet az app drawerben érvényesíteni.
na akkor:
Hogy lehet megváltoztatni az app drawer animációját?
UI beállítások-programtár beállítások-programtár stílusaHogy lehet megcsinálni,hogy fekete legyen a háttér app drawerben?
UI beállítások-programtár beállítások-háttérszínHa felteszek egy témát,akkor mindig átlátszó lesz a háttér.
Ezt nem értem.Wallpaper scrolling-ot hogy lehet engedélyezni?
Általános viselkedés-animáció és hatások-háttérkép görgetésHogy lehet beállítani,hogy csak 3 képernyő legyen?
Főképernyőn menügombot nyomsz és ott a szerkesztést, amelyik nem kell azt alul az X.el letörlöd.[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
szerintem ez a make your clock egyik sémája. de lehet hogy csak a pro verzióban van benne.
dzsonesz: köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
sssz
őstag
válasz AceOwner #2819 üzenetére
hát igen, a felhasználói kézikönyv elolvasása valóban sokat segítene
De addigis:azzal hogy a homescreen-en a kukába húzod csak a homescreen -ről távolítod el, magát az appot nem törlöd. menj be a beállítások/alkalmazások kezelése menüpontba, ott keresd ki azt a progit amit törölni akarsz , bökj rá és válaszd az eltávolítást, okézd le és kész.
-
sssz
őstag
válasz alikah88 #2386 üzenetére
ezért ne váltsál launchert. hasonlókat találsz a custom launcher icon app segítségével is.
vagy egyszerűen a neten is keresgélhetsz neked tetsző ikonokat, elmented a telóra és hosszan nyomással átszerkeszted a dockon a megjelenő ikonképet.
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz gyuszmó #2214 üzenetére
ez az SE-nek a launchere ami a spican van.
tedd fel a markeből az xperia launchert. elképzelhető hogy az tudja ezeket: link
-
sssz
őstag
válasz ricshard444 #2192 üzenetére
milyen telód van? samsungra tippelek így látatlanban.
-
sssz
őstag
válasz ricshard444 #2190 üzenetére
de látom már nem gyári rom van a telódon vagy legalábbis rootolt, az akkukijelződből ítélve
-
sssz
őstag
válasz baandii #2184 üzenetére
baandii: PURE News widget ( a fizetős verzió)
xnace: egy adw témából kinyert ikonpakk találtam egy jó kis témát a neten. egy srác csinálja, kérésre bármilyen apphoz csinál ilyen jellegű ikonokat, de sajnos csak belepakolja a témába az ikonokat így a téma appnak a mérete lassan 30 mb (!!!) körül van. én nem tudom hogyan lehet megcsinálni, hogy bekerüljön a programba az app2sd lehetőség, őt már kértem rá, de eddig nem reagált sajnos így addig míg ez nem megoldott, egyszerűen kibontottam a progi apk fájlt és kimásoltam magamnak az ikonokat egy mappába
Weeman1: HTC Desire S
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...