Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Poplacsek #19339 üzenetére
Lehet csak szerencséd volt hogy eddig nem problémáztak az eszközök
Nekem a kistesó van az ax86s, asus router topicban is rengeteg panasz van ezzel kapcsolatosan, ileltve külföldi fórumokon is, kcisit hektikus a működése a wifi kapcsolódásnak ha smart connectben van sajnos.
Én jobb szeretem külön használni amúgy is a két sávot, mert az okos eszközök sokkal stabilabb kapcsolódást tudnak így és biztos, hogy folyamatos a kapcsolat is köztük. -
meke11
aktív tag
-
-
válasz
Poplacsek #4478 üzenetére
A lakótelepen élők szívták meg jobban, mert oda jóval körülményesebb felrakni a parabola antennát. Más megoldás meg nincs (a netes stream-ekkel való bajlódást most hagyjuk).
Amit viszont egyáltalán nem értek, az az, hogy ennyire elzárkóznak a Sport 1 HD-tól. Sokkal drágább a Tarr a nagy "multi" szolgáltatóknál (főleg UPC), de erre nem akarnak költeni. De természetesen ebbben az évben is drágulnak. Valamit csinálhatnának már ezzel a céggel, mert felháborító, amit művelnek.Vagy lehet, hogy csak túl sok a "kiváltságos", akik helyett is részben nekünk kell fizetnünk..........
[ Szerkesztve ]
-
-
emre33
addikt
válasz
Poplacsek #4435 üzenetére
Szerintem az lehetett a felétel, hogy az analóg alap csomag része legyen egypár digis csatorna.
Te lehet kifizetnék érte több pénzt, de a felhasználók nagyrésze nem.
Egyébként is a Tarr volt az egyetlen szolgáltató, ahol az összes magyar sportcsatorna jelen volt.
Tehát hiába mész át más szolgáltatóhoz, valamiről le kell mondanod. -
meke11
aktív tag
válasz
Poplacsek #4369 üzenetére
Sokáig jó volt, mert a globaltech-hez kapott kártyával működött 1 darabig. Utána a Tarr korlátozta az idegen eszközt, vagy valami ilyen dumát nyomott az üsz. Pedig az ÁSZF-ben benne van a saját eszköz!
Ezért kellett vennem CI modult a "drága" szolgáltatómtól.Lehet, hogy egy firmware frissítés a modulon segítene a bajomon?
-
Grande Ale
őstag
válasz
Poplacsek #2178 üzenetére
A digitális, és azon belül a Sport tévék valóban nagyon jók. Olyan kellene legyen az összes sd, mint a sport 1-3... De ez nem a tarron múlik, az rtl pl. soha nem fog átállni 16:9-re szerintem. Amúgy ma frisitett a box, eltűnt a digi+. A csatornák száma viszont maradt 134. Nem tudom, talán a hrt2 került be? Színvonalas kis csatorna, sokat fogjuk nézni!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest