Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap mise után elmentem apámhoz mert 2 hete nem voltam az öregnél. Szellemileg frisse tartja magát az öreg de rá kel nézni mert azért a magány az nem egyszerű dolog. Jó ha az ember nem feledkezik meg az egyedül élő családtagjairól. Egy órácskát beszélgettünk és onnan elszaladtam tárgyalni. Rengeteg kérdést tisztáztunk de nem nyomtam rá magamat a nénire inkább hagyok neki időt hogy döntsön mi legyen. Ráér szerdáig eldönteni hogy én kellek neki vagy más szakemberek.
    Hazafelé volt egy ciki esetem táltosommal. Ha áll egy 6-7 órát a gépegység akkor minden rendben megy vele. Alapjárat is tökéletes és semmi anomália. Ha leállítom és újraindítom akkor már van hogy az alapjárati motor hülyéskedik és ha leveszem a lábamat a gázról akkor hullámzó alapjárat van pár másodpercig és sajnos lefelé ingadozik. Van bizonyos esetekben hogy megáll és előfordul hogy ilyenkor valami letilt és nem tudok indítózni. Egyszerűen még kattanás sincs. SEMMI! Ez történt velem amikor Adriért mentem Pestre és leállítottam a motort és sajnos tegnap egy lámpánál is. Szerencsémre Pesten miután leállt a hűtőventilátor azonnal tudtam indítózni viszont tegnap nem ment a víz hűtése és mégis valami tiltott. Egy Pajeros húzott meg aki látta hogy letolom a kanyarodó sávba a táltosomat. Ezúton is köszönet neki érte. Nem tudom mi lelhette táltosomat. Ma beteszem a tartalék akksimat+bikakábelt és megpróbálom hátha ilyen esetben segít. Természetesen a legcikibb helyzetekben hagy cserben a technika.
    Itthon már nem történt semmi. Talán az egyedüli említésre méltó esemény hogy szerelmemmel megbeszélve jelentősen emelnünk kellett a napi költési limitet mert nem tudta tartani. Nem értem eddig miért nem szólt. :F
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák