Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap megkezdtük anyósomnál a tetőkészítést. Azonnal beleszaladtunk egy pipába. Le kellett vagdalni az összes vasat ami a szarufákat tartotta mert nem volt rajta menet. Még szerencse hogy vittem ütvefúrót új lyukakat fúrni. Volt 5 segítségem amiből nagyjából 2 volt használható a többi ilyen tedd ide tedd oda legény. Abból mára kettő tedd ide tedd oda marad és holnap már lehet egyedül fogok dolgozni.
    Amúgy anyósomék egy másik univerzumban élnek mert azt hitték hogy ezalatt a 3 nap alatt kompletten felépítjük újra az egész tetőt. :Y :W Ha nagy mákunk van és szereznek még valahonnan szarfaanyagot (mert kevés lesz) akkor talán ma elkészül a szerkezet a vízcsendesítő nélkül és holnap nekiállhatunk fóliázni. Majd alakul.
    Ma reggel természetesen a misével kezdek amit nem hagyok ki még anyósomék miatt SEM. Majd utána megyek hozzájuk folytatni a munkát.
    Tegnap kis családocskám bement pár nyári göncöt vásárolni Fehérvárra. Tudják hogy ezt nélkülem kell rendezniük mert nem bírnám idegileg a lányokat.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák