Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később indulunk mert még nincs ott a fa Kenesén és a fatelepen kezdünk. Két napunk lesz erre a féltetőre és nem több. Gondolom milyen rövid nap lesz ez a két nap. Ráadásul holnap lesz Sári szülinapi köszöntése amiről jó eséllyel lemaradok. :(
    Tegnap többé kevésbé befejeztük a tetőszerkezetet de azért még hétfőn lesz mit egerészni rajta hogy teljesen kész legyünk. Sietnünk kell mert bankos munka és készültségi szint alapján adják a pénzt.
    Ma vagyunk édesemmel 134 hónaposak. Már nagyon hiányol mert egyedül van a gyerekekkel egész nap és teljesen kiidegelik. Sajnos a nyár ilyen az építőiparban. Ha van munka akkor mindent egyszerre kell csinálni.
    Tegnap elmentek Adriért Bakonybélbe az erdei táborba. Közös sütögetés volt a program. Édesem leült az árnyékba Boldival a fűbe a lányok pedig rohangáltak. A mi kis kukacosunk szerencsére nagyon élvezte pedig szerelmem nagyon félt hogy sírni fog. Sári bujocskázott és úgy sikerült elbújnia hogy alig találták meg. Jó kör volt... Ma bevonulnak nagybevásárlásra az Auchanba Fehérvárra.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák