- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
Chris0321 #11361 üzenetére
Üdv.
Nekem is egy APC Smart SMT750I nem egész 1 hónapja vettem használtan. Gyárilag ugyebár 12V 7,5Ah akksi van benne 2 darab. Te ugyebár azt írtad 7.2Ah van benne. Gondolom ilyen volt ahonnan vette az akkukat.
Ezelőtt nekem egy FSP EP850VA volt amiben 1 darab 12V 9Ah akksi volt. Mikor cseréltem láttam neten, hogy ugyan azzal a mérettel mint a 9Ah van 9,5Ah is
Gondolom valami ilyen állhat a dolog mögött, vagy olcsóbb volt egy ezressel és azért vette kisebbet.
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve vele precíz, 25 percet elmegy simán a PC. Mivel ez tiszta színuszos bármi mehet rá ez a legjobb és tápok között sem válogat mint a kváziszínusz
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- APC SUA1000i Smart-UPS 1000 670W UPS valós szinuszos, vadiúj aksikkal, hibátlan működéssel eladó
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest