Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz nrg.960 #237563 üzenetére

arról biztos nem, mert azt nem kapják meg :)
    igen, én is attól félek, hogy a bevonat picit megváltoztatja a színét, így a korrigálásnál biztos, hogy eltérés lenne. agyrém...
    azt már nem is mondom, hogy van egy enyhe OCD-m, egy 50 ezres Casio órámra költöttem nem rég 30 ezret, többek között polírra, hogy gyári állapotú legyen 6 év után.

nebancsa:
    ha én verem oda, akkor meg is érdemlem, ez egy ilyen sport, de ez a képviseletben lévő szerviz munkájára vezethető vissza (ami amúgy nagy hírnévnek és megbízhatóságnak örvend tudtommal), azért az nekem sok.

Anaren91:
    egyrészt nem hiszem, hogy japánba küldözgetnék, másrészt nem szeretném fél évre letenni. lehet, hogy tényleg meg lehet csinálni DIY, de kétlem és nem is ez a célom. új órát sem szeretnék, érthető módon, ez egy szuper QC példány, de ilyen hiba után elég frusztrált vagyok.

dzsi23:
    bocs, félreértettelek. azt akarod mondani, hogy a Boutiqe-ban lévő szerviz által elvégzett bármiféle (garancia időn belüli) tevékenységre nem vonatkozik felelősségvállalás, olyan, mintha nekiesnék itthon késsel? azon lehidalnék. a Bajcsyról beszélek most, nem a másik garanciát intéző egységről (ami hirtelen nem is tudom hol van, talán a bazilikánál).

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák