Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Előre is elnézést a buta kérdésért! Erre lehet bőrszíjat tenni? Ha igen, mit kell nézni, milyen méretű kell? -
nagyúr
Hopsz! Új karórák az NDK-ból! Ruhla. Egész jól sikerültek annak ellenére hogy nem Seiko. Nekem a Space Control nagyon tetszik pl.
Illetve itt egy kellemes kis katonai óra akár Hans Gruber is hordhatná. Kellemes kis 60 órás Citizen.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ricsik
őstag
válasz pulutodurumo #263000 üzenetére
Akkor ezek szerint az a beton nem ez a beton
Szerencsém van akkor. -
5-ös kezelő
senior tag
Sokat szenvedtem panellal én is. Aztán véletlenül vettem egy pár száz forinttal drágább fúrószárat, 'beton' jelöléssel a csomaglásán. Elhűltem az első használatnál, h ja, így könnyű... Ég és föld a különbség ez és a régi vídia között.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
@mriya@
őstag
válasz 5-ös kezelő #263005 üzenetére
Én pedig az ütvefúró helyett vettem egy fúrókalapácsot, és minden gond elszállt.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
fagyalllo
őstag
Megjelent a Blancpain x Swatch Scuba Fifty Fathoms, lehet rajta nagyokat kacagni. Műanyag, Sistem51, a szokásos eldobható Swatch.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
Milyen jópofák a stilizált hornyok a hátlapon, mintha ki lehetne nyitni a tokot.
driv4r: A sistem51 a mechanikus szerkezetek és az egész svájci óragyártás megcsúfolása, ennél egy korrekt kvarc is sokkal jobb lett volna, a létezése is szégyen.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz fagyalllo #263007 üzenetére
Ezerszer inkább egy Pagani Design vagy hasonló kategóriájú kínai óra mint ez a
biokerámiaműanyag eldobhatós izé. :D Legalább külső beszabályzási lehetőséget raktak volna rá. Ez a nagy környezetvédelem meg "bio" szarság, hogy termelik a szemetet? Hogyan lehet ezt majd szervizelni, karban tartani, szabályozni? Ja sehogyKézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
bigmasterg
addikt
válasz fagyalllo #263007 üzenetére
Szerintem a Blancpain és a Fifty Fathoms nem lesz akkora húzónév mint az Omega és moonwatch / mooswtach.
Nehezen tudom elképzelni hogy erre is óriási sor és hiány legyen.
Ránéz az ember és: OK, ez egy műanyag búvár óra. Nem az ugrik be elsőre, hogy ez egy blancpain. Amit szerintem csak az óra kedvelők ismernek, míg egy Omegát "'mindenki". -
fagyalllo
őstag
válasz bigmasterg #263019 üzenetére
Egyetértek, az Omegának legalább a nevét ismerik sokan, míg a Blancpain senkinek nem mond semmit.
Kezdődik:
-
bigmasterg
addikt
Először átgörgettem a képet, nem néztem meg rendesen. Mondom egy grand seiko.
Így bőr szíjon nekem azt a hangulatot hozza.
Azt nézem, hogy a tok az ugyanaz-e, mint a SEIKO PRESAGE SHARP EDGED SPB165J1 -nél, vagy nem.
De úgy látom hogy a fentin végigfut egy plusz polírozott él, amitől elengánsabbnak hat a tokforma is. -
oba
addikt
válasz bigmasterg #263019 üzenetére
Amúgy igen, tuti nem lesz ez akkora siker. Bezzeg egy bio műanyag házas, pet palackból újrahasznosított műanyag szíjas és plexi üveges színes szagos Rolex mekkorát ütne.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Ruszki
senior tag
válasz pulutodurumo #263018 üzenetére
Jó kis Space Invaders kombó!
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Churpik
tag
válasz fagyalllo #263011 üzenetére
Lehet, hogy emiatt lesz kult-klasszik.
Nézd meg milyen De Lorean mánia van, pedig amikor megjelent 82-ben, akkor az autóipar megcsúfolása volt, a motorja, a karosszériája, a teljesítménye, az ára, minden. Egy szégyen. Aztán, mekkora fanbázisa lett mára különböző okokból.
Ezt a vekkert is beteszik valami Marvelbe, vagy valamilyen Netflixes menő sorozatba, és 20 év múlva aranytömb árában megy majd -
driv4r
aktív tag
válasz Quartz51 #263026 üzenetére
Nem fintorgás volt részemről, elfogadom, hogy így mennek a dolgok. Nagyon sok pénzt kerestek ezzel a húzással, miért ne tennék? Engem személy szerint a kamuzás zavart, a hamis ideologizálás, a marketing bullshit az “óraipar demokratizálásáról”. 50 dolláros vackot árultak 260-ért, de tolongtak érte a népek. Az FF listaára meg 400. Ez a fintorogni való dolog, szerintem.
-
tomsolo
addikt
van ütvefúró meg van fúrókalapács - utóbbi átmegy mindenen
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
driv4r
aktív tag
válasz driv4r #263028 üzenetére
Bocs, még valami, csak hogy teljes legyen a kép.
Továbbra is a kíméletlen őszinteség jegyében mondom, pontosabban _gondolom_: ha a Moonswatch egy túlhajtott marketing hype, akkor talán kimondható, a Moonwatch legalább annyira az.Kevés olyan modell létezett az órák történetében, amelyet ennyire kíméletlenül, abúzus szinten használtak volna ki a marketingesek az eladások támogatására. Legalábbis szerintem.
-
Quartz51
tag
válasz driv4r #263031 üzenetére
Ez szerintem is így van, de mivel a karórák ma már nem igazán használati tárgyak (főleg a mechanikusak), hanem inkább érzelmeket váltanak ki a viselőjében, így könnyű dolguk van a marketingeseknek, hogy a gyártó számára kedvező lelkiállapotba hozzanak, és elérjék a potenciális vevőnél a birtoklási vágyat. Viszont senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy vedd meg ezt vagy azt.
Ténylegesen 12 db Speedmaster járt a Holdon, a többi marketing
-
driv4r
aktív tag
válasz zola96 #263035 üzenetére
Ref 3570 van nekem, az kb. a Speedy Corolla, a gyártási ciklus hosszúsága alapján, pici piros dobozban. Utána jött ki talán a ref 311.[és itt nagyon sok szám következik], zéró változással, adtak hozzá plusz szíjat, lupét, nagyobb dobozt. Szerintem utána is volt még egy manuális ref. Ha ezeket a plusz biszbaszokat azóta elspórolták, azt én személy szerint annyira nem sajnálom.
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #263042 üzenetére
Meg kell a szívnek szakadni… a Moonswatch profitból igazán visszahozhatnák az igényes prezentációs dobozt. De remélem, a legújabb dobozon legalább a zárás Velcro szalaggal történik;)
-
Quartz51
tag
-
fagyalllo
őstag
válasz bigmasterg #263042 üzenetére
-
Ruszki
senior tag
-
driv4r
aktív tag
válasz Quartz51 #263044 üzenetére
Szép.
Múltkor voltak ezek a csoportképek a gyűjteményi állapotról, én is készítettem egyet, de töröltem, elment a kedvem a radikális eklektikától. Ha egyszer valamit komolyan gyűjteni szeretnék, az talán a japán, 60-as évek három mutatósok és 70-es évek kronók, Citizenek tetszenek leginkább, de Seiko is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest