- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teratti
senior tag
válasz Drenadar #153796 üzenetére
UHF ( Ultra High Frequency - 262 kHz ) szerkezet
Az óra megengedett eltérése kevesebb mint 10 másodperc évente, szemben a hagyományos quartz órákkal melyek megengedett eltérése általában +/- 15 másodperc havonta.
Az UHF szerkezetes óra másodpercmutatója "folyik" mivel egy másodperc alatt 16 apró lépést tesz meg.Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Drenadar
veterán
Ahhoz milyen óra kell hogy a másodperc mutató mozgása folyamatosnak látszódjon?
;-) -
phranxinatra
aktív tag
válasz vadászcsiga #153787 üzenetére
Hasonló ingem van.
-
C0RVUS
tag
válasz vadászcsiga #153774 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
Datejust rajongóknak
-
Bossi
őstag
Csak azért, mert ezt az órát nagyon jó áron tudnám megvenni most... csak nem ismerem mennyire megbízható.
-
WiZARD
addikt
válasz bucsher #153780 üzenetére
Azért egy top 2892-től napi 9 másodpercen belül maradni nem olyan nagy teljesítmény.
(+Eddig 3 ETA-s Steinhartom volt, mindegyik elég pontosra volt szabályozva gyárilag, nem tudom ezt más is tapasztalta-e, vagy csak mázlim volt.)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
g0n21
senior tag
Ez 20x35mm.
A reverso Classic 23x38,5mm
Khm...Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
Drenadar
veterán
Köszi mindkettőtöknek. Beállítottam, de úgy érzem hogy eleve csalóka hisz szerintem senki nem tudja teljesen pontosan beállítani :-)
-
hoffman_
nagyúr
válasz Drenadar #153772 üzenetére
én ez alapján szoktam, ahogy néztem a topicban mást szoktak linkelni, de összenéztem és stimmelt. ezt meg hamar dobja nekem a google
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
a STAHLBERGH órákról tudni valamit jók nem jók?
-
resool
aktív tag
Nem tudom mennyire eredeti, de már 5000 fontnál jár
Tudor Black Bay inhouse"THIS IS THE FIRST ONE IN THE UK.
This is the ONLY Black Bay Black with the in house movement on eBay or Chrono24. Be the first to own this!"[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz vadászcsiga #153758 üzenetére
Köszi!
a natot fel lehet úgy tenni, hogy a szerkezet látható maradjon? vagy az mindenképp kitakar?
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz vadászcsiga #153755 üzenetére
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #153750 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Drenadar
veterán
válasz hoffman_ #153749 üzenetére
Köszi
szerintem csak a szíjon felesleges aggódni, a nato szíj sem egy nagy tétel, lehet én is beszerzek egyet
(#153739) vadászcsiga
Köszönöm szépen a segítséget, azóta meg is csináltam. Most én is abban a gondban vagyok hogy mennyire érdemes lazára vagy szűkre venni a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Drenadar #153708 üzenetére
itt is gratulálok
én ma hoztam el az első, úttörő órámat a szervizből, most tölti az ötödik évét nálam. nem nagy értékű, cca 150eur, de ő volt az első. nagy öröm, hogy végre újra itt van a sorban, hiányzott már. nem is hittem, hogy ennyire
az egyetlen bajom az, hogy én is most készülök egy Ocean 500 vásárlására, de most, hogy ez a kezemen volt, megint rájöttem, hogy az én igazi fétisem fémszíj esetén az acél. egyszerűen ez az igazi és kész. a Steinhart mondjuk nato szíjat kap várhatóan, de nyilván a titán is felkerülne rá néha, most megint kétségek közé kerültem szeretnék idővel egy Fortist, eszméletlenül tetszenek a pilóta óráik jellemvonásai és ott megvan az áhított acél tok/szíj is. csak hát nem búvár. sehogysejó, haha.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
ktg3
őstag
válasz Rocsesz79 #153381 üzenetére
Grat! Nagyon szép! Ez az ami az FB csoportban is kint volt?
Ehhez mit szólsz, ha a tiédhez kell viszonyítani?(#153450) Wg5113 : Egyre több itt az omega. Lassan mintha, már külföldi fórum lenne.
(#153505) WiZARD: Szíj is a csomagolás is első osztályúnak tűnik. Kár, hogy nincs élénkebb színekben. Csak polírozott bújtatók és csatok vannak, vagy szálcsiszoltból is lehet választani?
(#153584) squir: Szintén csinos darab. Sok kellemes együtt töltött órát/napot/hónapot.
(#153702) Drenadar: Egyik legszebb steini. A mutatók és a számlap nagyon illenek hozzá, az a kis kék nagyon jól áll neki. Kár, hogy nincs belőle acéltokos változat. A top 2892-A2 pedig ajándék ennyiért. Nagyon szívesen felpróbálnám.
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #153742 üzenetére
Lényeg, hogy a nyomában sincs a Rolexnek.
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
ronin s8
senior tag
válasz phranxinatra #153740 üzenetére
Ezek az árak pontosan tükrözik, hogy melyik márka mit ér...
-
Drenadar
veterán
válasz vadászcsiga #153710 üzenetére
Ahham, sima csavaros, kicsavar, szeg(vagy nevezzék bárhogy is) kihúz, és old.
gondolom ennek sem ész nélkül kellene hozzá állni... számít, hogy honnan vesz ki az ember?
+a csaton is mintha lenne lehetőség arra, hogy kisebbre vegyük az egészet...
-
ronin s8
senior tag
válasz phranxinatra #153731 üzenetére
Hát.. nem tudom...az, hogy 1-2 százezerrel olcsóbb, nem jelent semmit. Így is bőven túlárazottak...
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #153733 üzenetére
Akkor vágod,lehet csak idéztem.
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #153717 üzenetére
Kommersz verk.
-
ronin s8
senior tag
válasz phranxinatra #153715 üzenetére
Ez valszeg típus,- és mértefüggő... A régebbi modellek (Seamaster) kicsit átalakítva, megnagyobbítva változatlanul jó minőségben készülnek. Az óriási darabok nekem kezdetlegesnek tűnnek. Nagyobb a szórás, mint egy Rolexnél, és ez nagyjából ki is jelöli a márka értékét.
-
WiZARD
addikt
Prémium óra, eddig Soprod A10et rakott bele, amivel befürdött (elég sokat küldtek vissza neki, mert nem volt meg a kellő járástartalék). Kellett helyett más, azonos méretű, de prémiumként árulható szerkezet, ami mutat valamennyire az üveg hátlap alatt, szerintem kézenfekvő volt a választás.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Drenadar
veterán
válasz vadászcsiga #153723 üzenetére
Az a baj, hogy nekem még nem esett le, hogy ez mennyivel sokkal jobb mint az elődje
Mennyivel jobb?
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #153722 üzenetére
-
phranxinatra
aktív tag
A chronomètre elfogyott.
-
Drenadar
veterán
válasz vadászcsiga #153720 üzenetére
-
Drenadar
veterán
Biztos jó fej akart lenni vagy elfogyott a többi.
[B](#153716) resool : ezer hála. Biztos csak én voltam a béna, de valahogy mikor próbáltam kihúzni, olyan állásba került aminél nem történt semmi. Honnan látom, hogy eredetie és nem egy kínai klón?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Günterbe egyébként mi ütött hogy top etat rak az egyik órájába?
-
Drenadar
veterán
válasz fagyalllo #153711 üzenetére
A konyhai mérleg szerint 148g úgyhogy igen
De látok benne csavart a szíjban de még nem jöttem rá hogy működik.
És akkor nagyon szánom bánom tudatlanságom, de rákeresve se találtam választ nagyon, hogy a korona hogy működik? elrontani nem szeretném, csavargatásra nem nagyon változik semmi sem :|
Erről van leírás valahol? vagy valaki megszánna azzal hogy leírja?
-
WiZARD
addikt
válasz phranxinatra #153706 üzenetére
Jogos, azokat nem, de a lünettabetétet igen.
(remélem nem találsz vmi modellt, aminek csak a számlapja kerámia, és a lünettabetét nem )
(#153708) Drenadar: grat, majd a szerkezetről tegyél be egy fotót pls.
Szíjjat meg bármelyik sarki órás át tudja méretezni.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz #45302528 #153705 üzenetére
Köszi mindenkitől
Eddig nem bántam meg. Nem könnyű óra, és a honlap szerint ez nehezebb mint a sima O1, ami acél
Illetve elég sokáig bizonytalan voltam, hogy kell-e nekem ez, mert itt a fórumban több vélemény inkább negatív volt mint pozitív erről az óráról.
És igen, valahogy méretre kell igazíttatni.
(#153707) vadászcsiga: Köszi
Még kell egy kis idő míg ténylegesen birtokba vehetem.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz phranxinatra #153700 üzenetére
-
ronin s8
senior tag
válasz WiZARD #153696 üzenetére
A dizájn, és a minőségérzet (beleértve azokat az apróságokat, amik a láthatatlan fejlesztéseket jelentik) terén érzékelhető a romlás. A szerkezetektől én nem vagyok behalva, ETÁ-kal ugyanolyan jók lennének, mint ezekkel a szarrá árazott ETÁ-kkal...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest