- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz simonjoe #61999 üzenetére
Igen, ezek olyan dolgok, hogy a fene tudja, hogy működik-e, lehet hogy egyáltalán nem.
De ha csak 0.0001%-al is csökkenti a veszélyt, már megérte, mert szinte 0 Ft-os beruházás.
Mármint nem az adott példány, hanem az olcsóbb változatok. Na az viszont még jobb kérdés, hogy ugyanazt tudja-e a belinkelt 18e Ft-os síp (és csak Győrfi Pali reklámarcát kell megfizetni) és a bárhol kapható filléres változat, vagy van különbség. Na ezt senki nem fogja tudni megmondani, maximum valami őzekkel suttógót lehetne megkérni, hogy kérdezze meg Bambit, hogy a 18e Ft-os, vagy az 1000 Ft-os idegesíti jobban.[ Szerkesztve ]
-
Gyöször
senior tag
válasz simonjoe #61999 üzenetére
Nekem valami bóvli van a cross alsó ráccsai közé berejtve, szerintem működik. 2 nyúl kefélt közvetlenül az út bal oldalán (ami ugye nincs csak 2 menetirány szerinti jobb) az útpadkán. Meghallották, hogy jövök, természetesen nem a fűbe szaladtak, hanem át az úton, be elém, így elcsaptam őket. Szerencsére kibírta a műanyag, nem ráccsal meg nem is ködlámpával vettem le, hanem ahol a merevítés van a kettő közt.
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.