Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
addikt
válasz Miertvansote #28167 üzenetére
Ez inkább átlag alatti, jó fogyasztás
-
t1
addikt
válasz Motion_Blur #27990 üzenetére
Én simán venném
-
t1
addikt
válasz Motion_Blur #27668 üzenetére
Nekem akkor hogy fért be a régi swiftbe ?
-
t1
addikt
válasz Motion_Blur #26912 üzenetére
Hát ugye csak a Vitarához tudom hasonlítani,nem emlékszem ott milyen a váltóáttétel.
De jobb, sokkal jobb. 1800 körül már megindul és elég egyenletesen húz olyan 3000-4000 körül érezni rendesen az erejét, tovább nem is érdemes forgatni 6000-nél már szabályoz. Ültünk benne 3-an ( 3 emberes férfi állat) 30-ról 3-ikban olyan szépen kigyorsított meglepődtem . Nekem nagyon tetszett , van némi 3 hengeres hangja 4000 körül de kellemes és nagyon nem hallatszik be, ha nem tudnám, hogy nem 4 hengeres nem hinném el, hogy ez egy 1.0 3 hengerrel. Én magamnak simán bevállalnám. Most viszont, hogy próbáltam elsőnek a Vitara, majd SC majd megint Vitara, éreztem, hogy nagyobb motor kell bele, mert vicces de sokkal öregurasabb autó így a Vitara mint az SC, éppen csak elviszi az 1.6 pörgetni kell rendesen akkor meg az is kajál már, illetve vicces de 100tól a Vitarában nagyon megerősödik a szélzaj már már zavaróan.kornelka
Dettó. Kár, hogy nincs rá kes. 1.4 még nincs tesztautóban a szalonban, de jön kipróbálhatjuk azt is. Én simán élnék az 1.0-val. Amióta hazajöttem SC videókat árlistákat nézegetek
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Vezettem ma az SX4 Scrosst 1.0 T-vel illetve Vitarát 1.6-al. Érezhetően jobb autó az SX4, kényelem zaj és motor szempontjából is. Engem nagyon megfogott.
-
t1
addikt
Szombaton megyek megint teszt vezetni a clubbal, lesz Vitara 1.6 SX4 SCROSS 1.0, Baleno 1.2 és Swift is , mehet megint a nyálcsorgatás
-
t1
addikt
válasz Motion_Blur #26316 üzenetére
Megjött a kérdésetekre a válasz:
'Mindegyik lapkás 100.000kmnél kell állítani vagy ha hangos" .
-
t1
addikt
válasz Motion_Blur #26316 üzenetére
Írd le privibe mi a kérdésed leírom neki
-
t1
addikt
válasz Motion_Blur #25519 üzenetére
Vagy Köpci Veszprémben.
-
t1
addikt
válasz roberto211 #25387 üzenetére
Pontosan erről van szó..
-
t1
addikt
válasz Motion_Blur #24618 üzenetére
Drótkefe.
Ha profi vagy akkor le kell homokoltatni.
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
válasz roberto211 #24579 üzenetére
Vegyél egy régi swifet és pont ott leszel ahonnan elindultál csak jóval kevesebb kessed lesz mint ha csak simán kilakatoltattad volna az 1.0-t. Én még egyszer biztos nem ülnék vissza, Jó jó jó olcsó fenntartani de szívesebben ülök a Mazdámban mint a Swiftben. És ha cserélni fogom a Swiftet biztos nem Swift lesz helyette.
-
t1
addikt
válasz roberto211 #24499 üzenetére
Ignis bölcs döntés. Lassan én is cserélem a Swiftet , 70-80%, hogy Ignis lesz helyette.
-
t1
addikt
válasz roberto211 #24043 üzenetére
140 lóval a Civic se versenyautó...
-
t1
addikt
válasz Dark Archon #23899 üzenetére
Ha nem fontos a külcsíny akkor mindenképpen S-CROSS, jobban összerakott kocsi, és picivel tágasabb is.
-
t1
addikt
válasz roberto211 #23738 üzenetére
Legyen szerencséd, de így vaktában venni autót, hát nem az én stílusom még akkor sem ha ismerős a kereskedő, foglalót is csak akkor adnék ha láttam kipróbáltam nem más mondott el róla szépet és jót. Arról nem beszélve, hogy ha ez így is van legalább 30-40 HD kép kéne első körben, erről a 2 képről pont nem lehet megállapítani semmit Bal hátsó ív/küszöb találkozásánál az nem rozsda amúgy ?
De tényleg legyen szerencséd hozzá, rosszat nem akarok neked de így én biztosan nem mentem volna bele.
-
t1
addikt
válasz Kornel #23402 üzenetére
Ezért felesleges is ajánlani bármit is, mindenki máshogy gondolkodik másik az igények. Nekem és az asszonynak is bejön a Duster elfogadnám méretben is elég lenne, Mazda 3 és a Focus is jöhetne simán 1.6 motorral bőven elég lenne . Ebbe a sorba venném még a Ceed / i30 vonalat is.
De a véleményem az, hogy SSS után ha hasonló élményt keresel akkor benzinesből legalább 150-160 paci minimum ha nagyobb kocsit akarsz így pedig eléggé szűk a kör. -
t1
addikt
válasz szabonagyur #22656 üzenetére
Pedig de, kemény 2 fajta tükörrel szerelték 14 év alatt, mindkettő áll itt az udvarban és mindegyik behajtható
-
t1
addikt
válasz Motion_Blur #22603 üzenetére
Csak kérdezem, amúgy mi köze van a lambda szondának a hátsó dobhoz? Nem oda csatlakozik be hanem vagy a leömlőbe vagy a katalizátor elé - után. Régebbi Swiften használok most is ilyen saválló Paragit az előzőmön is ez volt fent, egyszer sem volt hiba.
-
t1
addikt
válasz roberto211 #21747 üzenetére
Ennyi, amit vennél ilyen àrban arra biztos hogy többet kéne költened mint a mostanidra.
-
t1
addikt
válasz roberto211 #21730 üzenetére
Az àtíràsból màr megvan a javítás... 10 hónapra költség hatékonyabb kocsit venni esélytelen hasznàld ami van aztàn cseréld le ha úgy alakul.
-
t1
addikt
válasz Kornel #21702 üzenetére
Kb egy véleményen vagyunk. Ugye próbàltam egymàs utàn S-CROSS-ot és a Vitara-t is, külsőleg a Vitara nagyon frankó de az S utàn a beltér...hàt...na , nem beszélve a futómű/motor/vàltó/kombóról ami sokkal jobban egyensúlyban van az S-ben mint a Vitaràban, hely is nagyobb vezetni is jobb én ha vàlasztanom kéne, lehet hogy nagyon vagàny Vitara helyett 100% S-t venném ami amúgy nekem tetszik is a fűzöld verzióban vagy feketében.
Amit nem tudok egyàltalàn megbocsàjtani a Vitarànak az a hàtsó ajtó"kàrpit" néztétek màr ? Az egész egy fröccsöntött műanyag és a fullos verzióban is ez van, igényesebb volt anno a Swift GA felszereltségű műbőr kàrpitja... nem beszélve a 16 éves 323-as Mazdàmnak beltere 2x olyan jó anyagból van mint a Vitaràban megtalàlhatók...
-
t1
addikt
Mikor nézed meg? Nekem sajnos nincs a közelben Auchan kb 80km az út oda / vissza összesen de ennyiért érdekel főleg ha fel is rakják, van télim de 2008 eleji van rajta bőven minta de nagyon csúszik vízes úton ennyiért azonnal cserélném főleg ha Frigo 2, sima Frigo volt az előző Swiftemen ott nem volt vele gond ( anno vicces 6490ft/db áron vettem őket, 4 szezont használtam kocsival eladtam.)
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
válasz bajnokpityu #21572 üzenetére
Nálam volt egy ilyen dög, nagyon jó nekem a CVT is simán élhető lett volna
-
t1
addikt
válasz PRDZsolesz #21544 üzenetére
Olyan volt mintha google fordítóból lett volna kimásolva
-
t1
addikt
kornelka
[link] -
t1
addikt
válasz roberto211 #21238 üzenetére
Jó lett
-
t1
addikt
válasz bajnokpityu #21209 üzenetére
Igen, hátul is van stabrúd míg az 5 ajtósokban csak elöl de ott is csak az 1.3-asok kapták meg.
-
t1
addikt
válasz roberto211 #21205 üzenetére
Jah, de ő 195 cm és 110 kg nem az ő mérete
-
t1
addikt
válasz kolosanyi #21199 üzenetére
Nagy darab ember vagy, nem való neked a Swift, a többi ülés amit mutattak és ami a sedanban van még magasabban is vannak mint a tied lehet, hogy jobban van párnázva mint a mostanid, de fejtérből elvesz. Ezeket a kocsikat pici Japán emberekre tervezték te meg na
Amúgy 96 után volt kasztni erősítés nem csak a sedan de 3-5 ajtós is merevebb lett és nehezebb. Ha rám hallgatsz hanyagolod a Swiftet magadnak tényleg nem a te autód. -
t1
addikt
válasz Kornel #21106 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik elölről és oldalról, hátulját emészteni kell, de 1000x inkább ez mint mint a régebbi Ignis.
Felraktam ma télieket, nyári szépen pihen a télinek meg most lesz az utolsó szezonja ( nem a minta miatt az olyan 6.5mm körül van ) hanem idős 6. évbe lépett jövőre már nem fogom felrakni így inkább lejárom tavaszig amíg lehet. Most este jöttem haza nem vettem észre semmit pedig direkt ugyanúgy közlekedtem vele mint a nyárival szoktam.
-
t1
addikt
válasz roberto211 #20568 üzenetére
Hát jah én is ilyen 140-150k körülre gondoltam első körben.
-
t1
addikt
válasz roberto211 #20528 üzenetére
Részvétem
Nem lesz egy olcsó mulatság, simán GTK kategória már.[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
-
t1
addikt
válasz roberto211 #20282 üzenetére
Persze, nem hivatalos átalakítás majd még feltűnősködni akarnak vele nem ? Legalább is józan ember biztos nem
-
t1
addikt
válasz roberto211 #20280 üzenetére
Jó ez, 1.0 3 henger kb 100 paci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest