Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz #56230144 #68785 üzenetére
bakker majdnem lefordultam a székről a röhögéstől..., ahogy oltjátok szerencsétlen gyereket...
"Sajnos" többet már nem fog tudni írogatni, még egy örömforrással kevesebb..[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
De4d
őstag
válasz DeFranco #68797 üzenetére
Köszi
Erre voltam igazán kíváncsi. Hogyha esetleg belefutnék egy ilyen traderbe aki lopottan ad el, valamit, ne bukjam el az egész accountomat egy ilyen miatt.
A nyáron elég "sok" gamet vettem, a legtöbbet a Summer Sale alatt, magáról az oldalról. Amik ugye véletlenül sem lehetnek galibások. Azokat ne érje kár azokat is (account ban) Az az érték, nem egy tétel.Minden jó, ha a vége jó!
-
DeFranco
nagyúr
Persze, minden legyen igazságos, csak én járjak jól Világos.
Nagyon egyszerű: a tradelés kockázatos játék, ezt vagy bevállalod, vagy nem. Ha bevállalod, olcsóbban juthatsz cuccokhoz, vagy profitot termelhetsz, de benne van ez a bukta ha tetszik ha nem.
Ha meg azt akarod, hogy tutira ne vegyék el amiért fizettél, akkor meg tetszik szépen a steam boltba fáradni, és ott vásárolni szentimentálisan-igényesen. Az tuti az accodon marad.
Az acc banra válaszolva: nem szoktak ilyenért bannolni, főleg ha elszigetelt eset, nem hülyék ők sem. Az accodat nem éri kár, csak a tételt bukod.
(#68792) Danielssss: Ennyi vó't
[ Szerkesztve ]
-
starpeter
senior tag
Nagyon sajnálom ,hogy megint kérdést kell feltennem és nem is szeretnék bannt ,de erre nagyon kíváncsi lennék ,hogy hogyan működne az ,hogy:
Danielssss "Ha a steam azt írja 7 nap, akkor 7 nap, esetleg még az jöhet szóba, hogy addolod azt akivel tradelsz, és kliensen belül bonyolítjátok le az egészet"
Lényegében ,ha felveszek valakit avval nem tudnék tradelni ,mert nem enged kliensen belül/kívül sem. Nem tudok csere ajánlatot tenni. Hogyan gondoltad?
-
NyMRooD
őstag
Elvileg nem kapsz, de erről Maddionmax vagy djculture tudna biztosat mondani, ha jól emlékszem ők már jártak így.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
nagyúr
válasz DeFranco #68781 üzenetére
És/vagy még le is csukhatnak orgazdaságért rosszabb esetekben IRL.
Ja és persze a legtöbb acc lopási kísérlet is ilyen cserebere giftelgetős tradelős dologból indul... vegyél fel ismerősnek vagy jelentkezz be ezen meg azon az oldalon stb.
Szerintem aki kérdezget ennyire a dolgokról (persze oké mindenki valahol elkezdte ugye), az inkább tényleg bele se fogjon. Örüljön van a s*ggén lyuk és tud játszani meg vásárolni Steam-en oszt annyi.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ayo
veterán
te nem tudod kideríteni ezért is veszélyes. a steamen minden látszik és ők vissza tudjál nézni, hogy bocsika ez innen van, ami pedig lopott.
egyre több szekuriti dologgal próbálják ezeket kivédeni, de sajnos egy-két esetben csak később derül ki. na most addig az átmehet sok felhasználón keresztül stb. és lehet, hogy pont nálad köt ki.
(#68788) Danielssss: tesztel minket
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
törölt tag
válasz starpeter #68778 üzenetére
Hagyd ezt a tradelősdit, nem neked való. De mivel tudom, hogy a hülyék nem adják fel, ezért megpróbálok neked utoljára leírni pár dolgot a tradelésről, de ezután légyszives a google-t használd, mert minket idegesít az, hogy fogyatékosnak tetteted magad.
-Ha a steam azt írja 7 nap, akkor 7 nap, esetleg még az jöhet szóba, hogy addolod azt akivel tradelsz, és kliensen belül bonyolítjátok le az egészet
-Az árak ingadoznak, ha marketen eladsz valamit, láthatsz egy grafikont, azokat érdemes nézegetni.
Ennyi lenne amit tudnod kell, a többi már csak odafigyelés, és türelem kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Nem feltétlenül tudod, hogy lopott, simán megbugázható az eredetvizsga is, volt már rá példa, TC is írt róla.
Garilevelet meg annyit tölt ki neked amennyit akarsz. Az egy sima nyomtatvány.
Mindegy, az elv a fontos, ami lopott azt így is úgy is elveszik tőled, ez mindenhol így van, a való életben is, a steamen is. Attól még hogy ez neked nem tetszik, ez így van.
-
ayo
veterán
válasz starpeter #68778 üzenetére
én tökre értelek, nem akartál tradelni, felhúztál egy új wint. ollie azt mondta, hogy ne töröld a cookie-kat mert akkor újból számol...te ugye meg nem akartad, hogy lejárjon a számláló ezért nulláztad.
egy kérdésem van, hogy ki azaz ember aki ide ír a nevedben?
-
De4d
őstag
válasz genndy #68779 üzenetére
Arra gondoltam én is hogy ez a veszély azt takarja e hogy elvehetik e mert mondjuk nem törvényesen vették e meg, és emiatt esetleg az accom is veszélybe kerül e. törlik, bannolják, letiltják bármi. De max a giftet vehetik el?
Gondolom én magam nem tudok utána nézni hány emberen ment keresztül.
Defrano: Azért ha mondjuk az autó lopott, vagy a mikro stb. Arról tudod hogy lopott, hisz nincs gari levél, stb. autónál érvényes műszaki, forgalmi, eredet vizsga, arról lehet tudni hogy lopott, de egy steam giftről nem lehet így kideríteni.[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
addikt
Vagy kapsz egy jó kis orosz/amerikai régiózáras giftet amivel nem tudsz mit kezdeni (a tradernek a pénzt viszont már odaadtad).
"Veszély" az inkább abban van hogy törölhetik a játékot ha tényleg lopott bankkártyával vették, vagy nem tudod beaktiválni ha régiózáras és ilyen miatt elúszik a pénzed. Az hogy mondjuk vírusos a gift, olyan nincs.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
NyMRooD
őstag
Igen, de neked is törlik a játékot és a tradertől függ, hogy vissza kapod-e a pénzt. Ha megbízható a trader akkor kárpótol valahogy (ha nem is a pénzzel) ha nem akkor meg ugrik a pénzed és a játékod is, szerintem ez is elég nagy szívás.
starpeter: Írj Gabe Newell-nek, ő lehet tud segíteni. Viccet félretéve sajna ez van ezt kell szeretni, a steam használata nem kötelező.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
starpeter
senior tag
-
De4d
őstag
válasz NyMRooD #68771 üzenetére
Ph-n szoktam ha ezt így ki lehet írni.
De ha mondjuk az ember olyanba akad amit te említesz, az a vevőre nézve miért veszélyes?
Ha kiderül hogy lopott mondjuk a bankkártya, akkor azt tiltják, meg aki azon vette meg a giftet, az hogy én megkapom valakitől arról már én nem tehetek, és nem is tudhatok, hisz ugye nem az én accountommal lett véve a gift, és nem az én accountomhoz szól.[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
NyMRooD
őstag
válasz xenom0rph #68766 üzenetére
Tradre is vonatkozik, elvileg elkerülhető ha egy másik gépen is bejelentkezel és a sajátodon utána cserélsz windows-t. Én 2-3 gépet használok és még egyszer sem kaptam tiltást.
HGSpiTz: Mondták, hogy CS:GO topicban próbálkozz ott valszeg kapsz választ, ha más játékoknál is előfordul akkor bocsi, de részletezhetnéd is, hogy pontosan mi történik olyankor (nem jelenik meg semmi, megjelenik valami, stb..).
Frenk: Mostanában xarakodnak a steames szerverek azt hiszem itt meg tudod nézni, hogy mikor mennek és mikkor nem, lehet ez a gond.
starpeter: Ha ennyit kérdezel és valaki válaszol akkor legalább olvasd el rendesen, ollie leírta, hogy ne töröld a cookie-kat, erre fogod és törlöd őket. De amúgy is ha steam azt mondja 7 nap akkor ha fejre állsz is 7 napot kell várnod, erre nincs más megoldás és itt sem tudunk segíteni, még ha 50x kérded meg akkor sem.
De4d: Ha steamen veszel giftett az oké, a gond akkor lehet ha harmadik féltől szerzed be, aki mondjuk lopott hitelkártyával vette.
[ Szerkesztve ]
-
De4d
őstag
Hali.
Korábban olvastam olyat hogy a giftek "veszélyesek" lehetnek. De miért? Mit számít hogy a játékom gift e vagy "dobozos" amit veszek/cserélek.Minden jó, ha a vége jó!
-
starpeter
senior tag
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Most telepíteném újra a Steam-et, az update csak 27%-ig jut el és akkor azt írja, hogy próbáljam meg később.
Valami probléma lehet a Steammel? -
xenom0rph
őstag
Ha újra telepítem a Windowst akkor csak a piacteret nem tudom majd használni? Vagy trade-elni sem tudok majd ?
halahala
-
HGSpiTz
csendes tag
Hali, az a problem hogy steamon jatek közbe nem működnek az ingame gombok (shift+tab, F12) engedélyezve van a jateknal is es a beállításokkal is szoval valami okos help?
-
magitor
csendes tag
Passz, nem ma kezdtem én se, nem vagyok hülye a dologhoz, nem jártam olyan helyen nem volt a gépen semmi, a jelszót se használtam máshol, fene se tudja.
(#68760) Csapoati:
Nem gmail fiók volt sajnos mert ott lenne sms hitelesítés itt nem volt, a köv az lesz. Mondjuk kifejezetten a steam fiókra gyúrtak semmi más nem érdekelte őket, bár nekem raktárba semmi cuccom nem volt, nem volt mit eladogatni belőle[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz magitor #68756 üzenetére
Nem bántásból mondom, de az email fiókod ellopása az 100%-ig user error. Nekem próbáltak már Koreából belépni a Gmail fiókomra, de ott van ugye az SMS védelem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
magitor
csendes tag
válasz Anonymus X #68757 üzenetére
Ha visszakapom a fiókom, olyanra váltok mindenképp csak sajnos itt nem volt ilyen
-
-
magitor
csendes tag
válasz Csapoati #68717 üzenetére
Nekem nem vettek sajnos semmit csak a fiókot vitték, meg a levelezési fiókot is illetve először azt, mondjuk gőzöm sincs hogyan, mondjuk azt már visszakaptam, remélem a steam fiók is visszajön, több mint 500 játék volt benne. Az algériai után találtam egy budapesti ip-t is a sorban ahonnan elvitték.
[ Szerkesztve ]
-
starpeter
senior tag
Kezdem unni ,ezt a 7 napos csere cuccot.
A következő történt: Tegnap szerettem volna egy csere ajánlatot tenni valakinek, azt írta :
"Új eszközről jelentkeztél be. A raktáradban található tételek védelme érdekében erről az eszközről 1 napig nem cserélhetsz."
Másnap:
Új eszközről jelentkeztél be. A raktáradban található tételek védelme érdekében erről az eszközről 7 napig nem cserélhetsz.
Lényegében én szombaton tettem újra a windowst tehát nem várom el ,hogy ma tudjak cserélgetni ,de viszont meg azt nem értem ,hogy tegnap miért írta azt ,hogy 1 napig nem cserélhetsz?
-
Mate
nagyúr
Jó pár hónapja semmi gond steammel. Erre ezen a héten állandóan *ar valamelyik része.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #68750 üzenetére
én nagyon akartam és tudom nem volt giftelhető. Valiant sztem 1 héten belül megkapta, ahogy megjelent, csak előbb 40ft-ért odaadták nekem
-
nagyúr
-
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #68746 üzenetére
Child of Light sztem megjelenés óta gift lockos
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #68746 üzenetére
ezt sajnálattal hallom, nem mindegy hogy 22, vagy 31 tf2 kulcs.
Unity-t nagyon be szeretném szerezni így vagy úgy.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
nagyúr
válasz szami777 #68743 üzenetére
Steam-en minden lockos már ubinál ami AAA játéknak jön, giftelés is meg a vásárlás is.
A Child of Light meglepett hogy nem az.
Sőt egy gifting lock-ot már azis kapott most néztem. Szóval már azt sem lehet ajándékozni más régióból.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
addikt
"annyira nem megbízhatóak" - hát ez egy nagyon aranyos eufémizmus
Kb. mint czitromail és társai (tudom hogy nincs z). Mivel semmi köze a google-s gmailhoz, ezért komolyabb célokra nem éri meg használni, csak éterben eltűnő levelek tömkelege lesz az eredmény.Háháhá, a c.itromail-t ki se írja az oldal, fél tőle mint a tűztől.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
szami777
addikt
válasz ViharVadász #68729 üzenetére
+ Unity is megjelent steamen
horriblis árral, arról se feledkezzünk el.
Zárakra kiváncsi leszek, watch dogs pl teljesen lockos volt, de black flag esetében a brazil verzió itt is jó volt.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
Age of Empires III: Complete Collection:
Age of Empires III
Age of Empires III: War Chiefs
Age of Empires III: The Asian DynastiesMagyarítást meg töltsd le, nézd meg a readme-t hogy ír-e valamit a kiegészítőkről. Vagy lehet hogy azok külön fönt vannak az MP-n.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! kicsit off leszek. Age of Empires® III: Complete Collection most jóárúsítva van.
Mit jelent a "Complete Collection", ezt nem tudom kideríteni.
Mivel túrista az angolom, szeretném magyarítani és nem tudom hogy a Age of Empires 3 magyarítás jó-e hozzá. A magyarítás honlap hónapok óta halott, ott nincs fórum.
A Steam ezt írja: "Microsoft Studios most először mutatja be a három epikus Age of Empires III játékot egyetlen hatalmas gyűjteményben." Az epikust mint elbeszélőt értem, csak a hármat nemkutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
dredbiro
senior tag
válasz FollowTheORI #68722 üzenetére
Most már megoldottam, gmail-es címmel.így már probléma mentes
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
Amantius
senior tag
Miért kérdezte meg a Steam kliens, így több év után, hogy az e-mail címem rendben van-e? Megnéztem, 5 éve volt igazolva a cím. Miért akarja, hogy újra igazoljam? Szokta, ezt néha?
Nagy gáz, kis szerencse!
-
ViharVadász
őstag
Előrendelhetővé vált a Far Cry 4 Steam-en, a szokásos árazással:
Alapkiadás: 59,99€
Gold kiadás 79,99€
Hát ez egyenlőre nem éppen jó vétel, bár akiknek a kedvence a Far Cry, annak tuti jó vétel így is Természetesen az uPlay program megléte szükséges.[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
wjbhbdux
veterán
válasz Shepherdke #68723 üzenetére
Ha letörlöd a GFWL-t nem fog bejönni és megy nélküle, a Steam már jó ideje nem is telepíti a játék mellé. F3-ban úgyis csak a baj volt vele és néha elvesztek a mentések miatta.
Źşë': nem szűnt meg, ez egy tévhit volt, az Age of Empires Online leállását keverte össze valaki a netes sajtóban aztán híre ment. Csak a DLC piac szűnt meg, de az még tavaly, ezért állítottak át pár játékot Steamworks alá, hogy elérhető maradjon a plusz tartalom.
[ Szerkesztve ]
/s
-
Anonymus X
tag
válasz Shepherdke #68725 üzenetére
Semmilyen kódot nem kért a játék nálam. Sőt semmilyen live-os accountot nem kellett létrehozni (akár online, akár offline). Amúgy itthon a dobozos kiadást is gfwl kód nélkül árulták.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Akkor valszeg elfogyott. Írj a supportnak, hogy szerezzenek kulcsot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Źşë'
addikt
elvileg már nem is szabadna gfwl-osnak lenni, juli. 1. megszűnt az a nyavaja
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Shepherdke
tag
Az normális , hogy a steam nem ad a Fallout 3 - Game of the Year Edition-hez GFWL kódot?
Csak annyit ír "Kulcs kérése..." -
nagyúr
válasz dredbiro #68699 üzenetére
Magyar mail szolgáltatót nem érdemes használni sehol.
Szerintem a SPAM miatt tiltva vannak... vagy whatever... (azt is el tudom képzelni valami biztonsági cucc hiányzik szolgáltatói/szerver oldalon (vagy minősítés), főleg az ilyen hitelesítő levelekhez, ezért nem engedik oda elküldeni ezeket.)Gmail és Outlook... ezeket érdemes használni. A nagy globálisokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Anonymus X
tag
válasz tylerddd #68714 üzenetére
A feltörésből nem hiszem, hogy bármiféle problémád adódna. Azonban, ha nagyon töröltetni szeretnéd a fiókod, ebben csak a Steam Support tud neked segíteni. Ide egy külön fiókot kell regisztrálnod, hogy kapcsolatba léphess velük.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
kickboxko
tag
Üdv mindenki!
Olyan problémám lenne hogy egyszerűen nem tudok belépni a steam programmal a fiókomra mivel mindig azt írja hogy nem lehet csatlakozni stb... (hiába telepítem újra, az adatok 100% osan passzolnak) .Internet is maximálisan rendben van,a weboldalra be tudok lépni az működik.Mi lehet a probléma ?
Előre is köszönettel:kickboxko[ Szerkesztve ]
"Life is simple"
-
tylerddd
veterán
Hello!
Azzal kezdeném a dolgot, h csak kíváncsiságból telepítettem a Steamet, két demot, ha kipróbáltam és kb. azt se tudom, h mikor léptem be utoljára.
Ma reggel kapom az e-maileket sorban, h valami algériai címről be akarnak lépni a fiókomba. Gyorsan megváltoztattam a jelszót, elvileg, most minden ok. Igazából nincs bankkártya se rendelve az accounthoz, nem igazán lenne vesztenivalóm. DE, ha lehet, akkor hogyan tudom törölni az accountot. Nem használom, felesleges, a baj sem hiányzik egy feltörés miatt ...
Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Anonymus X
tag
válasz prtvlogan #68708 üzenetére
Nem véletlen linkeltem, hogy hogyan kell aktiválni. Speciális eset, mert az alapjátékhoz nem járt kód, csak a DLC-k aktiválásához (pl. a GOTY-ban).
-
nagyúr
Sziasztok. A The Room c. játék nincs meg vkinek giftben?
-
prtvlogan
aktív tag
válasz Anonymus X #68591 üzenetére
Bocs, ha láma a kérdés, de Bordelands GOTY verziót hogy tudom aktiválni? Azt a hibaüzenetet kapom, hogy előszőr az alapjátékot aktiváljam utána a DLC-ket. De telepítésnél nálam nem kér kódot a dobozos verzió...
[ Szerkesztve ]
-
dredbiro
senior tag
nálam is hosszú évek óta használatos a citrom,viszont eddig ha késve is de megkaptam az üziket, most hogy várom már 2 napja egy emailt,kb 50x kértem újraküldést,nem voltak hajlandók küldeni,így megadtam a gmailes cimem,oda szinte azonnal megjött,érdekes
azt viszont nem tudom,steamnek adhatok-e meg másik email címet? az sem érdekel ha letilt marketről 1 hónapig,csak működjön rendesen a dolog
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
gmx9
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tesla topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest