-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz Arhquis #9673 üzenetére
Elhiszem, hogy butasag, de nem az a celom, hogy minden idok legnagyobb jatekosa legyek (meg ha csikszemu lennek, rosszban lennek az eszaki szomszeddal, es lenne eselyem...akkor sem lenne celom), hanem, hogy jol szorakozzak (az arany ligaval mar elegedett lennek....s azt hiszem ez nem is megvalosithatatlan alom...kb 50%-os aranyom van jelenleg randomon (2v2), ezust liga 10hely korul mozgok...bronzbol leptem fel, es nem 6 lejatszott party utan...ha a csapattarsak kilepesei nem lettek volna, akkor talan mar fentebb lennek)....bar mostanaban egesz jol tartom magam ketto ellen is...tegnap pl. az egyik pajtas nem birta a ling rusht....PTvZZ...kozben ram irt, hogy miert nem megyek segiteni, es, hogy vesziteni fogok ha nem segitek(2zealotom voltakkor, es fogtak a bejaratot), irtam neki, hogy azert fogok vesziteni mert keptelen volt fogni terranal a ling rusht...aztan meg kb egy oraig tartott a party (kozben a csapattars nem lepett ki, hanem mondta az okossagot, hogy mit, hogyan csinaljak....), s vert izzadva nyertek...ha ugyesebben megy a mikro, akkor nyerhettem is volna....persze kellett hozza, hogy benak legyenek (azt hiszem szinten ezust ligasok voltak), s bar kikaptam jo meccs volt....
Tegnap volt egy rosszabb sorozatom (aztan nap vegere szepitettem), es azt gyakoroltam, hogy fogom a rushokat....lehet 4x olyan sokaig tart majd kitapasztalni a dolgokat, mintha megcsinalnam a challange-t de van idom, es jobb szeretek hus-ver ellen jatszani, mint a gepet nyustolni.
Winner_hun -meg nem sajna....elkapott a gyilkolasi vagy tegnap...de ma otthon a cenzura , ugyhogy jatek ugy is csak szuk keresztmetszettel lesz...ma megejtem
A hotkey egyenlore gyenge marad, mert fekve jatszok TV elott , s hacsak nem az "asdqwe" (fps) gombokat kell hasznalni akkor sokszor gyorsabb ha klikkelek.
Foccer: mint emlitettem ket challengem van meg aranyban....az egyik a ling rush....hat ezt hatarozottan jobban csinaltam meg mint a youtubos videon kesobb megtalaltam . biztos hasznos lenne nem vitatom, de fentebb mar kifejtettem miert nem kot le.
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- APC Smart-UPS 1400 (SU1400INET) szinuszos szünetmentes tápegység
- GAMER PC GTX1660 Ti 6GB OC AMD Ryzen 5 2600 Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX Predator
- GIGABYTE RTX 2060 6GB OC Pro White
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest