- PlayStation 5
- Battlefield V
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- A premier előtt még egyszer kipróbálhatjuk a Monster Hunter Wilds-ot
- Path of Exile 2
- PlayStation 3
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
válasz kovsol #17339 üzenetére
Engem se, csak kifejtettem a véleményem ezzel kapocslatba.
Hidd el én is azon vagyok és én se tennémMás:
Nincs kedvetek kipróbálni custom game-be 1v1 methapolis + koth obs.
Aki nem tudná mi a lényege, annak lwírom nagyjából, tegnap játszottam először(igazából nem játszottam csak obsoltam). Bemegyünk pl hatan mikor bent vagyunk lehet jelentkezni játékra, besorsol a gép két embert és egymás ellen tolják, közbe lehet szavazni ki nyer, van credit tehát inkább fogadás mint szavazás. Rá rakod arra aki szerinted megnyeri. Aztán mikor vége megint egy újabb kör. Szerintem jó móka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- INGYEN FoxPost! AMD Ryzen 9 5900X AM4 tálcás változat (csak a proci) - 12 hó magyar bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest