Hirdetés
-
GAMEPOD
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz
scyllarus #1399 üzenetére
"A mai napig a legjobb SW játék a JA. A single része miatt"
Én ezt személy szerint nem így gondolom. A Jedi Academy sztorija elég semmilyen a Jedi Outcast-hez képest. Emiatt én inkább a JO oldalán vagyok (Kyle Katarn 4ever
). De a JA-t is nagyon szeretem, csak nem a sztorija miatt.
-
scyllarus
veterán
válasz
BoneDragon #1390 üzenetére
A mai napig a legjobb SW játék a JA. A single része miatt.
Most újra elővettem a KOTOR2-őt. Az a hangulat... nem lehet überelni. -
X2N
őstag
Nekem nincs bajom a fizetős tartalommal. Ha hozzácsapnak valami új bolygót pár óra mellékküldivel, boztos megvennék páran. Szerintem ezzel nem sokaknak lenne problémája. Meg amúgy is nektek feltűnt h mindenhova kb egyedük megyünk? Semmi értelme a "társaknak". Pedig sztori szempontjából se lenne elhanyagolható ha nem csak cinematic-ban szerepelnének.
-
X2N
őstag
válasz
BoneDragon #1393 üzenetére
Miért értelmetlen? Én sokkal szivesebben előveszem a régebbi címeket inkább mint ezeket a mostani tripla A kategóriás portokat. Az a baj h egyre jobban butítva van minden a kedves konzolos játékosok miatt.
-
X2N
őstag
Ja tényleg bocs, lehet hp-t meg erőt felvenni pluszba. Ez a checkpointos mentés is hosszútávon elég idegesítő a respawnoló ellenfelekkel. Egyrészt időhúzás mert meg kell várni az animációt, másrészt meg baszki normális mentést beletenni a játékba ma már luxus? De ez az én véleményem, értitek mire gondolok. Vajon milyen arcot vághatott a grafikus a Respawn-nál amikor mondták neki hogy 16 féle festés kéne a hajóra, meg 16 féle poncsó festés... Ezek biztos h fizetősek lettek volna, csak utólag meggondolták magukat. Akkor születhettek ezek a rózsaszínű festések is... Ilyeneket szabadidejében bárki tud csinálni, kár volt rá időt pazarolni.
-
BoneDragon
veterán
Értelmetlen tovább folytatni ezt, főleg egy tizen x éves játékkal hasonlitgatni. Mai játékokkal kéne. Azok az elemek amiket használt az outcast meg academy 10 éve kihaltak.
Nézz végig egy végigjátszást, sokat szépitenek az emlékek és ezt mondom úgy, hogy évekig multiztam az academyvel. Igen a kozmetikai cuccok elég bénák szerintem is. Francnak bele 30 féle poncsó, ki volt az a marha aki ezt kitalálta? De ezt sem kötelező gyűjtögetni, egy opció. Akkor miért fáj? Kozmetikai cuccokat akarsz? Ahogy emlitettem, ott az swtor, vagy a battlefront meg ezeregy ilyen játék. Ez még mindig nem olyan.
Ja és még az outcastba meg az academyben vannak igazán idióta ugrabugrálós részek, mai napig emlékszem párra. K*rva idegesitőek voltak. -
X2N
őstag
válasz
BoneDragon #1390 üzenetére
Én értem az összehasonlítás okát, nem lehet 1 lapon emlegetni a Jedi Outcast, Academy-vel. Azokban jó harcrendszer volt, itt az elején pár órát csak sz#ptam a harcrendszerrel(nem vagyok Dark Souls játékos) meg az idióta ugrabugrálós részekkel. Nekem ez az egész időre klikkelgetős blokkolós dolog nem jön be. A régiekben élvezetesebb volt a harc...és változatosabb az erőhasználat. Megnézem én azt hogy te végigtolod 2-3 óra alatt
Érdekes ott voltak titkos helyek és értelmesebb dolgokat lehetett találni(fegyver, lőszer pajzs stb), mint itt csak kozmetikai cuccokat. Ja és multi is volt benne amit a mai napig sokan tolnak. Modok miatt is...
-
BoneDragon
veterán
válasz
rumkola #1389 üzenetére
Nem értem ezt a jedi academy összehasonlitást. Mikor megjelent se volt nagyszám, csak a multi volt emlékezetes, abban viszont elég jó volt. A single része meg elég meh minden téren. Ráadásul azon végigszaladtál 2-3 óra alatt.
Azért a kövi részben elviselnék egy jó kis multit a továbbfejleszett harcrendszerrel. Na az ütne. -
rumkola
nagyúr
Én is így vagyok vele.
Az állandó falon átbújkálás, meg a poncsó skin ládák egyszerűen nevetségesek
Ki a tökömet érdekel ilyen idióta dolog? Milyen színű a poncsó
Ha ez az év játéka bárkinél akkor mi egy Witcher, vagy Assassins?
Egyedül a Star Wars feeling adja el az egészet (azt jól hozza), de aki nyomta anno a Jedi Academy-t vagy az Unleashedet annak ez semmi extrát nem nyújt. A "újságírók" pedig fényesre sz*pták mindenütt. -
Rony949
őstag
"Csak nekem okozott csalódást a game?"
Kizárt dolog. Biztos van rajtad kívül más is, akinek nem igazán jött be."A játék világa teljesen üres, kihalt a grafika meg olyan mintha 10 évet ugrottunk volna vissza az időben"
Szemészetet keresd fel, sürgősen! Tény és való, nem a legszebb játék a jelenlegi piacon. De amennyire én emlékszem, egyetlen 2009-es játék sem ér fel ehhez a grafikához (látványban lehet volt jobb is, de az egy másik fogalom).
Ha arra gondolsz, hogy mondjuk egy Battlefront 2-höz képest csúnya, teljesen igazad van. De míg a Battlefront a Frostbite Engine-el készült, addig ez Unreal Engine 4-el és a Frostbite ilyen téren nagyon fejlett, ahol gyönyörű grafikát lehet kihozni.A játék ürességére annyit tudok mondani hogy ez nem egy openworld játék, hanem egy TPS nézetű akciójáték, azt is mondhatnánk, hogy Souls-like. Ha volt már dolgod Dark Souls-al, tudod miről beszélek.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Spoileres
Mágia és az Erő közötti különbség a SW Jedi: Fallen Orderben ......
Angol.Köszönöm az esetleges folytatás hírt, angolul találtam csak.
Összefoglalóba el is mentjük. -
Mike
veterán
válasz
BoneDragon #1382 üzenetére
ja, hülye zombis játékok. a GOW meg csőjáték
-
myckey
veterán
Jó játék, persze. Maximum 1-2 embernek nem tetszik, az már egyéni szoc. probléma.
Ettől még ugyan olyan sikeres, amilyen. Szeretik az emberek, szeretnek vele játszani. Ezen nincs mit ragozni, de mégis......A grafika csak annyira rossz, amennyire a képek visszaadják. Van bőven, szét lehet nézni.
Az alapvető játékelemek adottak.
Akció-kaland játék. Nem open world. Lineáris történet.
Hangsúlyos a platform rész, raktak bele puzzlet/ logikai játékokat.
Fromsoftware játékokból emelték a harcot, mentést, visszatöltődő ellenfeleket, xp visszaszerzést, útlevágást....
Metroidvania jellegű a játéktér felépítése/szerkezete, az alapja az egésznek. ( felfedezés,platform,fejlődés, visszatérés a helyszínre...)Le lehet írni ezerszer mindent, de attól még nem válik azzá.
-
Mike
veterán
válasz
BoneDragon #1373 üzenetére
ez a trollkodás része
-
Mike
veterán
Képzeld, láttam. Nekem nincs bajom a Fallen Order grafikájával. Ha szerinted ez igénytelenség, az már a te problémád, nem az enyém. Nekem tetszett a játék, egy ötös skálán erős négyest adok rá.
Arról nem beszélve, hogy végigjátszottam, és ez elég nagy szó nálam.
De nem várom el, hogy mindenkinek tetsszen az ami nekem, nem vagy a klónom.
Nem tetszik? Semmi baj. Szerencsére nem kötelező.És akkora nagy SW fan sem vagyok, hogy száraz kenyeret egyek lazacos szendvics helyett. Van vagy rakat címem ami arra vár hogy játsszak vele.
-
Deck
titán
válasz
BoneDragon #1378 üzenetére
Ha nem ahhoz mérten is nézed, akkor is egy jó játék.
Swtor na az nc.. Sehol sincs a kotor-hoz.. -
BoneDragon
veterán
Pedig az, csak vittek bele 1-2 plusz dolgot. A következő rész is hasonló lesz gondolom, ez nem az a játék, amire sokan vártak. Arra ott van az swtor. Nem hiszem, hogy fog jönni rpg SW, vagy ahhoz hasonló. Ezzel kell beérni és ha ehhez mérten nézed a játékot akkor igen is elég fasza.
-
S e t h
nagyúr
válasz
BoneDragon #1373 üzenetére
Nem csodálkozom.
Veled kapcsolatban ezek után nem.
Srác feldobott vmit, én reagáltam rá, te meg kezdtél hisztizni.
Trollkodás kicsit más, de szerintem 9 év reggel ennek mennie kéne. -
PeAdam
tag
válasz
BoneDragon #1371 üzenetére
Szinte semmi interakció nincs a helyszíneken, pedig egy SW univerzumban bőven lennének lehetőségek. Az egész műanyagnak érződik. Egyébként ez nem soulslike játék, közelebb van a platformos akció/kalandjátékokhoz.
-
BoneDragon
veterán
Az a baj nem vagy tisztában azzal, hogy ez milyen játék. Tudni kell, hogy nem rpg, se hasonló, hanem souls like. Ha tudod mi az nem irsz butaságot, hogy üres a világ. Meg amúgyis, hol üres? Nincs benne elég maci a háttérben? Vagy karakter akivel dumcsizhatsz?
Grafika hozza az elvárt szintet, sőt... Elég jól néz ki az U4 engine.
Bugokról meg mindenki tud, folyamatosan javítják. -
S e t h
nagyúr
válasz
BoneDragon #1366 üzenetére
Személyeskedésből jeles.
Volt aki normálisan tudott reagálni veled ellentétben.
Nekem a véleményem más a játékról, ha nem tudod elfogadni, akkor legalább ne úgy nyilvánulj meg mint a kocsmában. -
PeAdam
tag
Baromság, ha valaki rá mer világítani a játék hiányosságaira? Én éppen ez miatt csalódtam a legnagyobbat, hogy szinte csak jó véleményeket olvastam, aztán jött a pofon.
-
Wesder
titán
válasz
BoneDragon #1364 üzenetére
Meg 7 évig készült.
-
BoneDragon
veterán
Olyan játékokról beszélsz, ami csak ps-re van, ezért néznek ki jobban. Haladj tovább, felfogtuk hogy szar és még ronda is.
Arról meg nem tehet senki hogy 10 éves gépekre is fejleszteni kell pc-n kivül. Milyen lenne már ha a pc verzió 5x jobban nézne ki? Nem lehetne eladni konzolra... Majd köv. gen.
-
PeAdam
tag
A grafika nem szar? Láttál már egy Uncharted 4-et, vagy God of Wart ember? Pedig az csak a kis Slimen van nekem, de mintha generációs lemaradásban lenne a Pc-s Fallen Order... Nagyon zavaró tud lenni néha ez a fajta igénytelenség, pláne hogy mekkora univerzumról beszélünk. Élő, lélegző világot meg nem csak Open World köntösben lehetne alkotni. Talán erre is a GOW a legjobb példa, de tudom ne állítsak mércét... Egy Sw játékkal legyünk elnézőek.
-
PeAdam
tag
Csak nekem okozott csalódást a game? A játék világa teljesen üres, kihalt a grafika meg olyan mintha 10 évet ugrottunk volna vissza az időben (mindezt Pc-n max beállításon).. Egyedül a Star Warsos körítés illetve az értékelhető történet menti meg nálam a játékot, hogy egyáltalán végigtoljam, egyébként 6/10 pont nálam jóindulattal.
-
Mike
veterán
A bounty huntereket nem lehet valahogy kikapcsolni? Ha nem nyirtam ki őket ezerszer akkor egyszer se. Annyira idegesítőek.
-
Rony949
őstag
Nektek volt már olyan, hogy a Kashyyyk bolygón az egyik bizonyos boss eltűnt 4-5 halál után? Odamentem ugyanarra a területre, ahol harcoltam ellene, de ezúttal nem bukkant fel, akkor sem ha újra lepihentem meditálni.
-
myckey
veterán
Frissítés érkezett -dec.17
Terrárium növekedésével kapcsolatban is van benne anyag....
egyebek mellett. ( harcászat, mászkálás,audio,scan,stabilitás ált. )
Így tovább Respawn.
remélem használ is.akad még tovább is -
bexinho23
őstag
Sziasztok!
PS4 Pro
Performance módban érezni alkalmanként, hogy leesik a framerate. Ráadásul már két alkalommal megakadt a játék. Először csak pár msp-re, viszont a Chewbacca bolygón, mikorlegyőzőm a lépegetőt a leszálló helyen durván megállt a kép 4-5 msp-re. Ráadásul látványosan újrarajzolódott a környezet.,
Valaki tapasztalt ilyet? -
soo277
őstag
[Nyami] 1300ojró
-
myckey
veterán
Benn az összefoglaló.
Köszönöm az Uraknak....
-
myckey
veterán
-
Vezu
csendes tag
Sajnos nekem beakadt az utolsó három, kettő a leveleit már kidugta, a harmadik pedig csak a földet túrta ki. Azóta semmi. Tegnap délután megint bekapcsoltam a játékot a háttérben, a Mantison kívűl várt Cal 2-3 órát, amíg én edzeni voltam. Nem nőttek. Egyik fórumon azt olvastam, hogy nem elég várni, mozogni is kell, valaki összegumizta az analógokat és beállt egy sarokba egy éjszakára. Lehet kipróbálom.
Harcolni meg járkálni céltalanul csak emiatt nincs már kedvem, így is van + 11 skill pontom, amit már nem tudok elkölteni. -
Mike
veterán
-
Novver
senior tag
Megmondom őszintén nekem nem hiányzik az újrajátszhatóság hiánya. Ez a ~120 óra tök elég volt. Így is visszamentem mindenhova és összeszedtem minden skint, echot, upgradet data entryt. Csak az kb 20-30 órámba telt hogy maxoltam a dolgokat.
Egyetlen szívfájdalmam hogy a lightsaber színét csak nagyon későn lehetett változatnom sárgára.
-
myckey
veterán
EA Forumon egy illető, tisztességesen össze szedte a gondolatait. ( sztm )
" The way I could see an NG+ is :
-You keep all cosmetics;
-You keep all upgrades that are not story related (health, force, abilities);
-Story related powers/ upgrades and the abilities depending on them will be locked until you unlock the base upgrade/power through game progress, then everything you had unlocked is unlocked automatically;
-Upgrades via finding secrets (health, force) can be done again in NG+;
-Difficulty goes up by one level (i.e. a normal difficulty NG+ gets the enemy AI, aggression, and damage of hard difficulty, and so on - with a new extremely hard difficulty for very hard);
-Different enemy composition, adding inquisitors or other difficult enemies (even generic lightsaber wielders) in different places and possible slight buffs to enemy stamina to make things interesting. "
Itt -EA Forum- erről írnak pár oldalt.
tán már mutattam, vagyis igen.A készítők, többször elmondták erről a véleményüket. Miért nem raktak bele ng+......( kinek mi )
Én is örülnék neki. Ha lenne .
Arena mod is jöhetne, ami a skill treeben látható a lightsaber gyakorlatoknál.
Kozmetikák is.
Nagy az univerzum, nagy a játékosközösség, sok ötlet van.
Egyelőre örülök, hogy jött ami jött, és figyelnek becsülettel a reportokra.
Mindenkinek a lehető legkevesebb hibával fusson az, amiért pénzt adott ki. Ez az első. -
Habugi
addikt
Aztán hol olvastál olyan állítást Bubuka ami ennek ellent mond?!
Szimplán a játék saját kontextusába próbáltam belehelyezni annak fényében, hogy a Jedi Temple után még GM fokozaton is elég könnyűvé válik a játék.
Kvázi hardcore/ügyesebb playereknek maradni kéne a legnehezebben, persze az ideális az lenne ha NG+ hoz minden mást kivennének de ez úgy sem fog megtörténni. -
myckey
veterán
Én jobbat nem tudok.sajnos.
Megpróbáltam.Nekem PCn nem jelentkezett olyan bug, ami elvenné a kedvem.(kopog)
DE!
"Hol van még a vége, Kisapám?! Még lehet eső, lehet hó! "Jött a fényképezés, fénykardot is eszközölték....
Rajta vannak folyamatosan a bug reportokon.
Talán lesz még más is, vagy nem de az biztos.
Mindenkinek jó lenne. -
Vezu
csendes tag
Olvastam én is ezt a posztot, kipróbáltam mindent, de a növények meg sem mozdultak, pedig a BL meccs alatt is bekapcsolva hagytam a játékot, legyen ideje nőnie a növénykéknek, de semmi. Ma este adok neki egy utolsó esélyt, aztán jön a gyomírtó...
PS4 pron egyébként én a létező összes buggal találkoztam, ami előfordulhatott:
- folyamatos FPS drop az összes bolygón 4K HDR -> ezen a 2 kiadott patch javított, de még mindig tapasztalom
- skill bemutató videók akadoztak performance módban -> első patch javította
- kinyitott ládákat nem számolta -> ezt tegnap javították. Csak úgy számolja megint, ha visszamész az adott helyre és ránézel a beakadt ládára, nonszensz...
- Kashyykon számtalanszor beestem a textúra alá -> ezt talán tegnap javították
- a terráriumban a növényeim nem nőnek -> tegnap patch elméletileg javította, gyakorlatban nem.Nekem ezek a hibák nagyon zavaróak, bosszantanak és idegesítőek, rányomta a bélyegét a játékra.
Ami egyébként nagyon jó volna, Jedi Master és Grandmaster módban igazán élvezetes harcok voltak, nagyon élveztem. Ha rendesen kiadják, számomra tökéletes lett volna. Hasonlít a Jedi academy-re, ami nálam alapmű volt, (bár itt a skill elosztás ezerszer jobb volt és izgalmasabbá tette a játékot). Legalább 40 végig játszásom volt benne.Kár, hogy nincs benne new game+, szívesen újrakezdeném, főleg ha végre kijavítanák ténylegesen a hibákat és az FPS drop megszűnne teljesen.
-
Mike
veterán
Sziasztok
mi a trükkje az AT-ST-k eliminálásának?
-
myckey
veterán
Star Wars Jedi: Fallen Order -Terrarium Plant Growth Bug = Solved ( megoldva )
Nyitó poszt, majd utána az illető hozzászólásai.
vagy jó vagy nem. 50-50 -
Vezu
csendes tag
-
keIdor
titán
Az eddigi Darth Vader képregényeket ez a srác nagyon jól összerakta. [link] Van szó benne az inkvizitorokról is.
Nem vagyok oda az új kánonért, a két utolsó film lett szar, de ez a Vader sorozat marha jó!
-
myckey
veterán
Közben....
Magyarul - SW Jedi: Fallen Order Dark Temple képregény - összegzés !
SWJ:FO Dark Temple 5. Záró fejezet
Cere ott van a szeren.
-
myckey
veterán
Akciós a PC és Konzol , alap kiadás.
Xbox One csomag is van. Elméletileg jobb áron ez is. -
myckey
veterán
válasz
BoneDragon #1304 üzenetére
Igen.
Star Wars Jedi: Fallen Order Patch - w/c Dec 10
Photo mode már a Console vagy a Kamera alkalmazással elérhető volt, ( amiket mutattam ) de ez így csak más lesz...végre !
A fénykard kapcsán is belenyúlnak a játékmenetbe, vagyis alakíthatóságba. Ezt is szóvá tették páran. Röviden.
Jó, hogy raja vannak a játékon, és figyelik a reportokat is. Jelen vannak.
-
BoneDragon
veterán
Jon a heten az uj patch, sok sok bug fixel, javitjak a lada bugot is amire vartam es jon a photo mode is. Linkelni telefonrol lusta vagyok, redditen kint van.
-
myckey
veterán
Nexusmods SW Jedi Fallen Order
PC re már van "pár" dolog.... lehet válogatni.
-
gduck
addikt
Én jelenleg ott tartok, amikor rossz a fénykardom. Így mentem most vissza Boganora, hogy immár új képességeim birtokában bejárjam azokat a területeket, amit ezek nélkül eddig nem tudtam. Elég érdekes így Tudja valaki, hogy XBOX-on hol lehet megnézni mennyi játékidőnél tartok? Mert a szokásos helyen semmit sem ír a játékról...
Új hozzászólás Aktív témák
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest