Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Elden Ring
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
-
GAMEPOD
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
Nekem nincs bajom a fizetős tartalommal. Ha hozzácsapnak valami új bolygót pár óra mellékküldivel, boztos megvennék páran. Szerintem ezzel nem sokaknak lenne problémája. Meg amúgy is nektek feltűnt h mindenhova kb egyedük megyünk? Semmi értelme a "társaknak". Pedig sztori szempontjából se lenne elhanyagolható ha nem csak cinematic-ban szerepelnének.
-
X2N
őstag
válasz
BoneDragon #1393 üzenetére
Miért értelmetlen? Én sokkal szivesebben előveszem a régebbi címeket inkább mint ezeket a mostani tripla A kategóriás portokat. Az a baj h egyre jobban butítva van minden a kedves konzolos játékosok miatt.
-
X2N
őstag
Ja tényleg bocs, lehet hp-t meg erőt felvenni pluszba. Ez a checkpointos mentés is hosszútávon elég idegesítő a respawnoló ellenfelekkel. Egyrészt időhúzás mert meg kell várni az animációt, másrészt meg baszki normális mentést beletenni a játékba ma már luxus? De ez az én véleményem, értitek mire gondolok. Vajon milyen arcot vághatott a grafikus a Respawn-nál amikor mondták neki hogy 16 féle festés kéne a hajóra, meg 16 féle poncsó festés... Ezek biztos h fizetősek lettek volna, csak utólag meggondolták magukat. Akkor születhettek ezek a rózsaszínű festések is... Ilyeneket szabadidejében bárki tud csinálni, kár volt rá időt pazarolni.
-
X2N
őstag
válasz
BoneDragon #1390 üzenetére
Én értem az összehasonlítás okát, nem lehet 1 lapon emlegetni a Jedi Outcast, Academy-vel. Azokban jó harcrendszer volt, itt az elején pár órát csak sz#ptam a harcrendszerrel(nem vagyok Dark Souls játékos) meg az idióta ugrabugrálós részekkel. Nekem ez az egész időre klikkelgetős blokkolós dolog nem jön be. A régiekben élvezetesebb volt a harc...és változatosabb az erőhasználat. Megnézem én azt hogy te végigtolod 2-3 óra alatt
Érdekes ott voltak titkos helyek és értelmesebb dolgokat lehetett találni(fegyver, lőszer pajzs stb), mint itt csak kozmetikai cuccokat. Ja és multi is volt benne amit a mai napig sokan tolnak. Modok miatt is...
Új hozzászólás Aktív témák
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Külpolitika
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Alcatel Linkkey IK41VE1 USB 4G LTE modem
- Gillette King C. Double Edge borotvafejek(penge) 10db-os, Új, gyári dobozában
- Intel Celeron G5905 2-Core 3.5GHz LGA1200 Box (BX80701G5905) Processzor új, garanciás
- Micro USB töltőkábel használt 490 ft új 990 ft + 295 ft házhoz!
- Dell Latitude E6520 i5-2520M Alkatrésznek
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest