Hirdetés
-
GAMEPOD
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
Nektek se megy az online?
-
gduck
addikt
válasz
Rony949 #1489 üzenetére
Databank/Cordova's journey: 19db itt elenőrizhető.
Nekem a madár lábánál lévő toll nem volt meg, felszállásnál nem vettem észre. Ráadásul elsőre meg se jelent, el kellett mennem a checkpointig és meditálnom egyet. Utána egyből megvolt a scan A többit nem tudom hogy lehetne ellenőrizni.
-
gduck
addikt
válasz
Rony949 #1459 üzenetére
Akkor lehet hogy engem nem szerettek? Mert engem az összes állat megtámadott! Nem igazán emlékszem barátságosra...
Vagy én voltam eleve barátságtalan?
Minden esetre nagyon jól el lett találva a fejlődési rendszer, tetszettek a pályák, szóval egy rossz szavam se lehet a játékra
-
gduck
addikt
-
gduck
addikt
Én jelenleg ott tartok, amikor rossz a fénykardom. Így mentem most vissza Boganora, hogy immár új képességeim birtokában bejárjam azokat a területeket, amit ezek nélkül eddig nem tudtam. Elég érdekes így Tudja valaki, hogy XBOX-on hol lehet megnézni mennyi játékidőnél tartok? Mert a szokásos helyen semmit sem ír a játékról...
-
gduck
addikt
Érdekesek a vélemények a játékról. én is írok pár gondolatot
Grafika: X1X-en tolom, FullHD-s TV-m van és a grafika gyönyörű, a pályák hangulatosak. Nem is értem miért esik ilyen sok szó a grafikáról, szerintem semmi baj nincs vele.
"Lopás?": a mozgás, ügyességi feladatok, pályaszerkesztés kapcsán nekem egyértelműen TR feelingem van, de ezt egyáltalán nem érzem lopásnak!
Feeling: a SW feeling számomra félelmetes. Minden másodpercét élvezem
Tőlem ennyire tellett, mert én olyan lelki szegény vagyok (mindig is ezt hangoztattam), hogy nekem ha elindul egy játék akkor (még ha abban egy pálcika embert kell mozgatni akkor is) én azt szívvel, lélekkel JÁTSZOM! Soha nem keresek benne hibát, élvezem a játékot!!!
Jó játékot mindenkinek!
-
gduck
addikt
XBOX ONE X-en gyönyörű és tökéletesen fut!
FullHD TV-m van, de a beállításokban nem érdemes 1080p-re állítani, mert akkor rosszabb a grafika.
Játékmenet tetszik, arra már rájöttem, hogy menet közben lesznek még képességeim, így pl. az első bolygó se járható be elsőre teljesen.
Játékidő, 4 óra játékidőnél tartok és még csak most hagytam ott az első bolygót
-
gduck
addikt
Iszonyat hangulatos a játék, grafikai is rendben van.
-
gduck
addikt
Igazából szerintem ez nem volt kérdéses
A diskurzus a szokásos "EA Access egy héttel előbb játszhatod a játékot" lehetőségről szólt.
Díjazom, mikor valaki (EA) saját magát "hazudtolja" meg... Ezek után akkor már van precedensük arra, hogy a jövőben ez a lehetőség csak bizonyos játékoknál fog a működni. Ráadásul az indok is elég bugyuta! Minden játékra igaz, hogy aki előbb játszik vele az videókat oszt meg, cikket ír és kommentel. Most ezt miért probléma? Mert Star Wars? Én is fanatikus rajongó vagyok, de engem nem zavar sose az ilyesmi.
Na mindegy, csak annó úgy számoltam vele, hogy ilyenkor már javában toljuk a játékot.
myckey: én is csatlakozom azon táborhoz, akik KÖSZÖNIK
a híreket, amiket szállítasz!
-
gduck
addikt
válasz
BoneDragon #196 üzenetére
Nem! [link]
-
gduck
addikt
[link] Erre valaki? Senki se tudja?
-
gduck
addikt
Sziasztok!
EA Access "megjelenési dátumról" tudni valamit? Azaz ez a játék is előbb lesz játszható előfizetéssel?
-
gduck
addikt
válasz
atainprison #66 üzenetére
Én 1:16-nál véltem felfedezni, de ezek szerint tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Gillette King C. Double Edge borotvafejek(penge) 10db-os, Új, gyári dobozában
- Intel Celeron G5905 2-Core 3.5GHz LGA1200 Box (BX80701G5905) Processzor új, garanciás
- Micro USB töltőkábel használt 490 ft új 990 ft + 295 ft házhoz!
- Dell Latitude E6520 i5-2520M Alkatrésznek
- 10" 36V 15,3Ah elektromos roller Emoko Hopthink HT A9Max
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest