Új hozzászólás Aktív témák

  • Rony949

    őstag


    Végeztem a sztori móddal, összesítésben 95%-ot ír, szóval pár láda és secret még hátra van. 32 órámba telt Grand Master (legnehezebb) fokozaton. Emelem kalapom a fejlesztők előtt, mert a kihívás valóban ott volt. Mint Dark Souls rajongó, megdobogtatta a szívem ez a fajta nehézség és maga a harcrendszer is.

    A karakterfejlődés is el lett találva. Ahogy fokozatosan, skill fa szerűen szerezzük meg a különböző képességeket, amik nagyon hasznosak tudnak lenni a játék során, szinte mindegyiket használni fogjuk a játék vége felé. Szóval ezt jól átgondolták, nem lett elhanyagolva.
    A Jedi Outcast/Jedi Academy óta nem éreztem ennyire jedinek magam, mint itt (a Force Unleashed játékokkal nem volt dolgom).

    A harcrendszer után jöhet a másik nagyon fontos rész, a pálya/pályadízájn. REMEK!
    Ne értsetek félre, nem nagyon lehet eltévedni, mert mindig világos, hogy hol van a továbbút, szóval kinda lineáris pályákról beszélünk, de fokozatosan egyre jobban szerteágazik és mikor már azt hinnéd, hogy jól van, ennél nagyobb már nem lesz a pálya, ott derül ki hogy JA, még itt egy újabb tomb.
    És emellett még részletesen ki is vannak dolgozva, hogy az ember tényleg azt higgye, hogy ez egy hatalmas komplexum, barlang, bánya stb.
    Hatalmas taps ezért.

    Grafikáról nem szeretnék sokat mondani (nem is tudnék). Szép, nagyon szép látvány terül elénk, akármelyik pályán vagyunk. Az nagyon látszik, hogy nem Frostbite Engine-el készült. És ezzel most nem az Unreal-t akarom degradálni, mert abból is lehet elképesztő dolgokat kihozni, de az Unreal-es gyermekbetegségek itt is megvannak és látszódnak.
    De ha engem kérdeztek, kihozták a motorból a legjobbat. És még jól is lett optimalizálva. Minden ultrára volt állítva és 90%-ban tartotta is a fix 60 fps-t, kritikus helyeknél voltak beröccenések. (i5 8400, 16GB RAM, GTX 1060 6GB)

    A soundtrack frenetikus. Vannak original-trilogy számok, vannak prequel-trilogy számok és vannak full eredeti számok is és teljesen beleillenek ebbe a Star Wars történetbe, imádtam őket.

    Bugok....vannak. Olyan hihetetlenül sokkal nem találkoztam, szóval rendesen le volt tesztelve, de némelyiken csak röhögtem, mikor pl. sikerült elhagynom a játékteret. [link]

    Van egy negatív rész is: A ládák. A játékban vannak különböző ládák, de egyikben sincs értelmes dolog. Ezekben a ládákban ugyanis, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG SKINEK VANNAK. Skinek ruhához, hajóhoz és droidhoz. (Van egy bizonyos fajta különleges láda, nem arról beszélek, hanem az összes többiről)

    Újrajátszhatósági faktora...vaaaan...de hogy én most kijátszottam a legnagyobb nehézségi fokon, nem nagyon érzek semmit, hogy újra kéne kezdenem. Majd, előveszem újra, ha jön a folytatás. (már pedig állítólag lesz)

    Én azt mondom, hogy vegyétek. Legyen ez is egy üzenet az EA-nek, hogy singleplayer játékokra igen is SZÜKSÉG van.

Új hozzászólás Aktív témák