Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Ha minden igaz, mindenki egyszerre fér majd hozzá. Véletlenül se lőjék le a poént a sztorival kapcsolatban.
Nem lesz a hivatalos start előtt semmi.A 10 órás Trialra is rákérdeztek EA oldalán.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
--Nehézséggel kapcsolatban.
Persze, kinek mi a kihívás....de nem hangzik rosszul.(#196) BoneDragon
Nagy dolgokat nem mondanak.
Csupa játékmenet.....Akárhogy is, biztos lesz akinek valami nem tetszik majd.....szerencsére mások vagyunk.
A fenti beszámolók alapján, jónak tűnik.
A legnagyobb félelmemet kipipálták....ami a tartalomra és játékidőre vonatkozott. Érdemes lesz pénzt kiadni érte.
Végső értékelésnél, továbbra sem várok,csak egy erős közepest.Aki veszi a fáradtságot, beleolvashat a Stig Asmussen interjúba is, korrekt.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
BoneDragon
veterán
-
-
myckey
veterán
válasz BoneDragon #203 üzenetére
Mesékben én sem hiszek.
De az eddig látottak alapján nem tűnik mesének. De majd kiforrja ez magát.....EA ne bökje a csőrödet...
Eléggé függetleítették magukat az EA től, a Respawn csapatnál.Látod, még előzetes Trial sem lesz. A rengeteg egyéb EA fasságról nem is beszélve, amiket már nem egyszer leírtam.
----Respawn MAYBE created a masterpiece and a lot of people just casually judging this game and saying its going to be mediocre or shit or just shitting on it because of EA...----
Biztos túlzás, de azért akad benne igazság.Oriic
Itt most biza így lesz.....nem nyúlhat bele senki előbb. Én ennek örülök ! Annak is hogy ebben is különbözik a game.
Az Origin Acces Premieresek kapják meg a játék hivatalos startján .
De bármivel is rendelkezik az ember ( néha követni se tudom már ezeket a fenéket.... ) előbb nem kell Spoiler veszélytől tartani.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
A RESPAWN összerakta.
We are proud to announce that JediFallenOrder has gone gold!
We can't wait for you to embark on this adventure across the Galaxy with us on 11/15.May the Force be with you!
Akkor most jöhet a hibajavítás és optimalizálás.....a maradék egy hónapban. Se ![ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Játékmenet kivesézve. Pontokba szedve. Korrekt és áttekinthető
Eventen elérhető verziót tekintve.Gold Mantis
Az EA kedveskedik az előrendelőknek.....Skin, a hajóhoz.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Meglehet, így fog kinézni a Fénykardunknak az összeszerelhetősége......egyelőre forrás bizonytalan.
4 részről írtak a beszámolókban, na majd kiderül miként lehet alkotórészeire szedni.Olyat is olvastam, hogy a kezdetekben a volt mesterünknek a fénykardját használjuk....aztán lehet sajátot kell fabrikálni.
Lesz új...mint Mesterből is.[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
Bocsi ha volt már
[mozgásban a Star Wars Jedi: Fallen Order]BT: wersoo#21211
-
myckey
veterán
IGN cikk, számos érdekes tényről.28 pontban.
--Párat kiszedtem és Ungarische betyárba raktam.
-A fénykard részeket össze kell gyűjteni és így lehet majd feljavítani, fejleszteni.
-Nehézség mindig állítható lesz.
-BD-1 feltérképezheti a terepet vagy ellenséget, így lehet tanulni róluk. Ezek az anyagok raktározódnak az adatbankban.
-Az űrhajón az összes bolygóhoz hozzá lehet majd férni a játékból, bármilyen sorrendben neki lehet vágni. De természetesen egyik másik eltérő kihívást jelent majd...
-Képességpontokat lehet gyűjteni a világban, vagy az ellenfelek leölésével is lehet majd gyarapodni.
-Metroid Prime -hoz hasonlóan, saját lábadon kell bejárni a térképet. Nincs gyorsutazás.
-A Főhős Cal kapni fog eg játszható visszaemlékezős ( flashback ) részt. Mejben még fiatal Padawan volt . -Ez a 66-os parancs előtt ( történet ) fog játszódni, és itt sajátíthatunk el az Erővel kapcsolatos dolgokat.
-A Metroid Prime szerű 3D térkép megmutatja majd az alternatív útvonalakat és megsemmisíthető ajtókat. Persze az Erő használatával is számos új útvonal nyitható majd meg.
-Zelda stílusú puzzle elemek is lesznek, ahol az erőt kell majd használni hogy új utakat nyithassunk meg. Ezek a környezettel és bizonyos objektumokkal lesznek kapcsolatban.
-Nem minden idegen lény fog ránk veszélyt jelenteni.
-Bloodborne-hoz hasonlóan levágásokat és rövidítéseket lehet majd megnyitni.
-Némely lények az ellenfeleinkre is veszélyesek lesznek, ezt akár ki is lehet majd használni a taktikában.
-Obi - Wan Kenobi is megjelenik majd.
-Néhány ellenfél, olyan támadásokat is kivitelezhet amelyeket nem lehet blokkolni. Más módot kell kitalálni a legyőzésükre.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Cinematic Captures Twitter...
-Event élménybeszámoló.- -Masszívnak tűnik a játék. Teljes mértékben. Köze nincs egy Battlefront II-höz, ahol 6 óra alatt kipörgette az ember a kampányt.3 óra alatt /ő sem/ nem jutott 100%-nak a Közelébe sem, ami Egy Bolygó teljesítettségét illeti. Fene tudja mennyi lesz, de 4 biztos és szó volt többről is. (6-8-10v. több).
- - A Térkép / Pályaszerkesztés összetettségét szintén megemlíti.... Több lehetőség van az útkeresés során, számos felfedezésre váró tartalommal stb.... /\ lehet majd sétálni meg ugrándozni és gyilkolni ezerrel.......#nofasttravel#
- -Említést tesz a megannyi ügyességi dologról, rejtvényről és sírhelyről....mely számára a Tomb Raider legjobb pillanatait idézi.
- -Említi hogy többen is nemtetszésüket fejezték ki a játék könnyedségével kapcsolatban.... E3 kapcsán.
Nem gondolja hogy ez probléma lenne a jövőben. Szerinte a 4 Nehézségi Szintben, bárki megtalálja a számára megfelelőt !
- - El volt ájulva a hangzástól ! A zene lenyűgözte, a hangok pedig hatásosnak és erőteljesnek érződtek. Számára abszolút visszaadta a Star Wars hangulatot ! Kellően hitelesnek érezte.
- - A Fénykard csata is elvarázsolta. Szerinte meglehetősen ott van a Jedi feeling a játékmenetben....jót tett hogy a Respawn csapata lecserélte a megjelenést. ( ez is rajongói kritika volt ) .
- - Nagyon úgy fest, hogy a harc nem fog ellaposodni és unalmassá válni a játék során. Mivel bőven lát lehetőséget a fejlődési fában és az új képességekben, amiket a történet előrehaladtával is tanulgatunk.- - Grafikával nem lesz gond szerinte, neki tetszett amit látott. Noha nem DICE feeling ( UE4 ) , de számos terület igen szép összképet mutatott. Ezen a téren neki továbbra is annyi a problémája, hogy egyes területeken Kontraszt szempontjából hagy némi kívánnivalót maga után a program. Illetve a bevilágítással sem teljesen van megelégedve, fényforrás tekintetében. Animációkban fedezett fel némi hibát, de ez nem billentette ki az élményből. ( Talán a maradék 3-4 hétben majd orvosolnak a Respawn csapatánál kisebb problémákat ).
Nekem kifejezetten tetszik, hogy a HUD ilyen minimal hatást kelt.
Az is frankó dolog, hogy az átvezető jelenetekben a módosított öltözék és Fénykard fog feltűnni. Nem nagy dolog, de élmény szempontjából említésre méltó. Nem mindig van ez így.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Remekül hangzik az egész. Digitálisan előrendelve
"Az is frankó dolog, hogy az átvezető jelenetekben a módosított öltözék és Fénykard fog feltűnni. Nem nagy dolog, de élmény szempontjából említésre méltó. Nem mindig van ez így."
Ez nagyon régi játékokba is így volt. Kotor pl
Esetleg DLC? NG+? Vagy bármi ehez hasonló dologról infó?Amúgy éljen a Respawn csapata! És köszönjük nekik a játékot
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Én is nyomnám le a preorder gombot, de sz.napom után jön és tuti feltöltőt kapok, így inkább megvárom már azt. Az idei év AAA fronton nem volt túl termékeny minőséget tekintve, reméljük ez javítja a statisztikákat.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
myckey
veterán
(#214) Deck
Jó is volt a KOTOR...I-II...adtam neki az ívet, becsülettel.-Elmondásuk szerint, teljes mértékben a Fő történetre koncentrálnak jelenleg. A Megjelenés után közvetlen elérhető tartalmakra, semmi másra.
Nem foglalkoznak DLC -vel és egyéb jövőbeli dolgokkal.Az EA is megmondta a frankót......No microtransactions. No loot boxes. And no, we won't be adding them. A single-player Star Wars story for those of you who are ready to become a Jedi
-No multi, No coop.
-No EA Access Trial.-New Game+ lehetőségét kizárták, eddig csupa ilyen hírrel találkoztam. A játékmechanika miatt, a Metroidvani rendszer miatt.
Tisztára az őskorban érzem magam....ilyen hozzáállást az EA től meg a játékfejlesztőktől.
Nem bánom.(#215) keldorpapa88
Passzolom a játékidőt....DE mindenhol azt olvasom ( sok helyen olvasok ) .........hogy inkább lesz ez Hosszú, semmint rövid vagy elmegy kategória.
Ezidáig, a tartalomra vonatkozóan, Kizárólag pozitív hangvételű kommentárral találkoztam.A teljes idő majd a Planétáktól függ természetesen,de én nagyon hiszem(mindenki más is ), hogy a 4 kezdő (??) bolygótól, több lesz.
Gondolom nem mindenhol ugyan olyan szintű/minőségű/mennyiségű kontent van, de kirívóan gyatra kalandra nem hiszem hogy számítani kellene. Eddigiek alapján mondom !Egyébként a Lineáris Open World a szokásos szöveg. Mellékküldetések és számos felfedezésre váró terület, meg tartalom lesz a FŐ történetszál mellett. Sok rejtett kiskapu, meg sokadik nekifutásra feltárható hely stb....
De még olyat is lehet csinálni, hogy a Hajódon valami "botanikus kertet" rendezhetsz be...innen onnan gyűjtött dolgokkal.A fenti tesztelő, például a God of War ( 2018 ) -hoz hasonlítja ezt a bejárható világot ésatöbbi dolgot. Gyors és nemtörődöm felfogással, kb. 15 -20 óra....kicsit jobban odafigyelve 30+ óra....faszántosan kimaxolva pedig 50+ óra.
Aztán majd meglátjuk.(#216) Xaels
Reméljük a legjobbakat...
Örülnék neki, ha pozitív hangvételű kritika jönne majd a játékkal kapcsolatban. Ráférne a SW univerzumra egy kis örömködés !
Meg a játékos társadalomra is valami élvezhető és értékelhető alkotás.Előrendeltem már egy ideje, állítólag kapok hozzá faintos Steelbookot is !
Nem is volt így olyan drága.Tervben van még a The Art of Star Wars Jedi: Fallen Order
240 oldalas, 30x20cm -es.
Amit eddig láttam belőle, az nagyon megtetszett....Egyszer kibírom anyagilag is.[ Szerkesztve ]
-
Én letojom a kritikákat, ezt már eldöntöttem, hogy megveszem. Idén több játék is volt amit a kritikák lepontoztak, felszínesen foglalkoztak velük láthatólag én még is nagyon élveztem őket. Sajnos úgy veszem észre egyre inkább hajlamosak sok helyen szélsőségekbe menni azért, hogy pörögjenek a kattintások.
Magam részéről inkább olyasmikre költök amiknek van gyakorlati haszna, pulcsi-póló meg ilyenek, a játékokat meg digitálisan veszem.
Az EA-t divat szidni, de azért nem mindig szemetet adnak ki. A Titanfall 2 szarul volt időzítve, de a játék jó volt ahogy az Apex is elég sikeres lett. Az A Way Out zseniálisan kivitelezett filmszerű coop játék, ahogy az Unravel is a maga módján kiváló alkotás. Nekem a BFV-tel sem volt semmi bajom, sok dologban javára változott az elődökhöz képest.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
myckey
veterán
Az egy dolog hogy nem foglalkozunk a kritikákkal, ( nem is ez alapján kell játékot választani ) de attól még jót tenne a Respawn csapatának is, meg EA nek vagy a SW Franchisenak egy pozitív hangvételű fogadtatás, megfelelő elismerés stb......
Manapság sok mindenre felszínesen reagálnak az emberek, és a kattgenerátor is előnyben van. E van.A Játék nekem is digital lesz....csak ha még olcsóbban is jövök ki mint Origin-ben, meg hozzám is vágnak egy klassz Fémtokot, akkor már naná !
Kivételesen jó lesz boltból, dobozosan. Klasszikusan...( fura ezt írni ).
Az Art book meg még kérdéses, de 10 évente...vagy ezer évente egyszer elbírom, és tuti klassz lesz.EA...jah, hagyjuk is. Ne hozzuk be ide. Eddig jól elvoltunk. ( magammal )
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Jaja, Cameron Monaghan ...... van itt a fórumon olyan is, aki kiütést kap tőle.
Remélem én is, hogy egy élvezetes programot kapunk, ami kellően beszippantja az embert, és hosszú órákra odaszögezi a monitor vagy akármi más elé .
Eddig pozitívan állok hozzá, és nem is nagyon van okom kételkedni benne.Azt is meg kell említeni, hogy az EA állítólag egészen korrektül állt a fejlesztőkhöz, a Respawn csapatához.
Elég csak megnézni, miket nem erőltettek bele a játékba.....Én első nekifutásra csak ízlelgetem a gamet, majd. A fokozatot meg közben is állíthatjuk.
Szeretek kényelmesen nekiindulni és átérezni az egész feelingjét, pláne a Star Wars világban.
Fuck Yeah !Azért leszünk itt páran, kiket érdekel, és várják. Faszaság !
Én meg majd takarékra rakom magam, ha már kevesebb értékelhető dolog lesz. Majd ha befut a game.
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
Persze, hogy csak magaddal. Hozod a hihetetlennél hihetetlenebb infókat és én csak ámulok, hogy most tényleg?! Túl jónak ígérkezik ahhoz, hogy igaz legyen.
Természetesen nem kérdés, hogy megveszem. Csak az a fránya steelbook elfogyott.
Még várok pár napot hátha valaki visszamondja és újra elérhető lesz. Ha nem, akkor jó lesz zoknivalAmúgy, hogy on is legyek. Ha jól tudom 8 bolygó lesz. Nem tudom, hol olvastam. Talán Twitteren.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
myckey
veterán
Kolléga megmondta fentebb, hogy a gyakorlati dolgokat ( hasznos ) részesíti előnyben....Örülj te is a zokninak !
Nem tudom mi hogy igaz ebből az egészből, de ha már ráengedtek a játékra egy raklap tesztelőt, meg újságírót stb....akik egészen elégedettek voltak a látottakkal...akkor már olyan nagy átverés csak nem lesz a dologban.
Eldől, egyre közelebb a megjelenés.A bolygók/ helyszínek még kérdésesek ( SZERENCSÉRE !)....de biztos több lesz. Én ennek már örülök.
Mindenesetre ha valahogy kiszivárogna az összes helyszín, én biztos nem dobom be már a hírt.
-Egyelőre van Bracca-Zeffo-Dathomir és Kashyyyk.
6-10 közé lövöm be az eltérő helyszíneket.- -Jason de Heras
-Lead Combat Designer
- - Elmondása alapján....a nehezebb fokozatok nem okoznak az ellenfél életerejében változást. Nem akarta, hogy a fénykard hatása csökkenjen, elvesszen a feeling.
Helyette a parry window szűkebb lesz, ellenfél agresszívabb és erőteljesebben sebző, valamint egyéb csavar is várható a legnehezebb szinten. A Grandmaster fokozatban.[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
Az lesz.
Igen, de tudod van az a pénz amiért az újságíró azt mondja, hogy jó a játék. Ez sok esetben így van. De most úgy érzem, hogy itt nem erről van szó.
Igen, ezt olvastam én is. Kicsit illúzió romboló lenne ha tényleg csak a HP-t növelnék meg. Az azt jelentené, hogy kinyírhatod az ellent ugyanúgy mint alacsonyabb szinten csak többet kellene adni a fejének. Ez nem gyere be kategória.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
myckey
veterán
Jó, persze....én sem tegnap kezdtem. Vágom.
De egy marha nagy termet csak nem kentek meg .......Jaja, már mutattam a Nehézségi fokozatokkal kapcsolatban más képet is, ahol ki van szedve az eltérés is.
Csúnya is lenne, ha csak tovább kellene csapkodni az ellent.
Jó lesz az, vagy így vagy úgy.
-
Joccc07
addikt
Nagyon sok dolgot titkolnak el és ez jó.
Úgyhogy 3 óra alatt nemhogy egy pálya végére nem értek de további tartalmakról is nagyon kevés dolog került ki.
Azt gondolom tudod, hogy Cal fénykardja eredetileg DB kard volt. Csak eltörött. Gondolom ez is kiderül a végére. Még az is lehet, hogy nekünk is lehet saját. Ha már úgyis lehet fejleszteni a kardot akkor miért ne?>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
myckey
veterán
A Főhős fénykardja, Dual Blade volt?
Nem rémlik nekem.Erre vonatkozóan nem találtam hivatalos , meg semmilyen infot.
A fénykardjáról annyi biztos, hogy a Mesterétől maradt rá. Illetve hogy sérült a markolata.
Ezeket a tuti infokat, már mutattam is fentebb....jah.A Lightsaber alkotói módosíthatók lesznek. Ez 100%. 4 része lesz. Ezeket mutattam már.
Készítése és az elemek begyűjtése..... homályos,kérdéses a dolog.
A megjelenésében változik majd az egész, stat nem lesz asszem. Nem rpg.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
szóval inkább csőjáték lesz, ahol csak úgy tűnik, lehet jobbra-balra menni, de mégse? és ha akarom sem tudok változtatni a sorrenden, merre megyek, be merem e vállalni a következő ellenfelet? tehát nem egy skyrim
az a baj, hogy nagyon tetszenek róla a videók, hatalmas élmény lenne egy lépegetőt vezetni, még ha zárt pályán is megy, de fosok a soultól, meg hogy aztán még sem lesz jó (rohadtul fogom unni, kínlódás lesz, elakadok benne) és azért mégiscsak 21k
néztem a deluxe editiont, pár skin meg hogyan készült annyira nem érdekel[ Szerkesztve ]
-
veterán
Persze, ez nem open world játék.
Manapság mindegyik ennyibe kerül (sajna) szóval meg-meg válogatja az ember, hogy mégis mit vesz meg. Szerintem ez éppenséggel meg fogja érni, én 18-ért tudtam előrendelni múlt héten.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
myckey
veterán
(#229) Joccc07
Aha..látom már.
Ez is egy lehetőség, de én sztm nem Dupla.
Egyébként meg majd elválik.(#230) Mike
Nem, nem lesz csőjáték.
Erről már nagyon sokat írtam az elmúlt hozzászólásaimban.Nem Open World, de nem is kötött minden tekintetben. Abszolút nem az.
Hasonló lesz mint a God of War ( 2018 ), Dark Souls I. Ori and the Blind Forest ....A pálya szerkezeti felépítését a Metroidvania stílusból merítették. Metroid Prime és Castlevania gamek összessége kb.
Kezdetektől megkapsz több planétát, melyek között szabadon járhatsz kelhetsz. Volt olyan tesztelő a mostani Eventen, aki egyik bolygónak nekiveselkedett, de látta milyen ütősek odaát az ellenfelek ( másik planétán ) és átment oda szétnézni.
Elég összetett lesz a map, mint minden ilyen jellegű játékban.
Lesz rajta a Fő sztori, de mellette egyéb helyeket is felfedezhetsz, bejárhatsz. Küldetések, titkok után kutatva.
Van ahova a sztori visz el, másutt majd bizonyos Jedi képességre kell hagyatkoznod, hogy beléphess.
Lesznek rejtett átjárók is(Bloodborne)....van ahol ügyességi(platformer elemek sokasága) és logikai dolgok teljesítésével tudsz bejutni. Több miniBoss lesz, meg valószínű Planétánként valami Fő ellenfél is....
Tomb Raiderhez hasonlóan lesz felfedezésre váró sírhely. ....stb...De hasonlították már Unchartedhez is, meg a Puzzle elemeket a Zelda játékokhoz.Alább egy részlet látható az egyik bolygóból, annak egyik részéből-szintjéből....Látszik hogy van opció ami a bejárhatóságot illeti. Talán itt még a mellékküldetés ki sincs bontva, nem tudom. Látszik, hogy milyen százalékban/mértékben van felfedezve az egyes terület.
Nem lesz Dark Souls nehézségű, ezt nyilatkozták. Ha így értetted, attól nem kell tartani. De persze a Legnehezebb fokozat tartogat még meglepetést is, pont ma írtam fentebb erről. Is.
A többi rajtad múlik....( mennyire unod és kínlódsz stb...ez egyéni nagyon )De tényleg írtam már ilyeneket.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
- -Közben az Xbox One tárhely igény is megérkezett...
Star Wars Jedi: Fallen Order Install Size on Xbox One is 43.08 GB
Ez szinte megegyezik a God of War ( 2018 ) méretével.....Ami nem volt éppen
szarPS 4 -en.Egyébként az Xbox tulajok a Deluxe kiadás tartalmát( ? ) is előtölthették már. Az valami 4.4 GB ot kért.
Ugye abban van egy 90 perces videóanyag is, kulisszák mögött.....
Illetve egy Digitális Art book is.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Nincs mit !
Remélem már tudsz dönteni, vagy így jobban összeáll a kép.
vagy nem, de az biztos.Csak azért nem szeretem ismételni magam, mert számomra olyan, mintha az észt osztanám. Én meg azt nagyon nem szeretem.
Én is csak annyit tudok, amennyit összehalászok innen onnan. Semmivel sem többet.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Nem akarlak befolyásolni....(nézegetve a fórumot, pár embert már így is sikerült.)
Te tudod, mekkora Fan vagy. Mit remélsz a játéktól. Mi az ami miatt csalódott lennél....sajnálnád a pénzt.
Számomra nem volt kérdés! Kell!
Szeretem a Respawn csapatát. Minőségi emberek alkotják a fejlesztői gárdát. EA is teljesen máshogy áll a játékhoz. Számomra kedves az időszak ahova berakták ezt az egész történetet. Évek óta várok egy Single/SWJedi/TpsAkcióKaland/Sztoriorientált játékot.....Ráadásul a kiszivárgott anyagok, engem meggyőztek.
De én nem igen fogok csalódni sem, mert nem várok csodát ! Én jól elleszek egy közepes játékkal is....az én elvárásaimat, már így is túlszárnyalta az, amit eddig mutattak az egész programból. Én egy sokkal egyszerűbb, tartalomszegényebb játékra sem sajnálnám azt a 17 ezer pár 100 forintot....Ráadásul kapok egy ajándék Fémtokot is, ami megint csak jó dolog.
Más zoknit kap, az se mindegy ám !
ON:
Nézzetek bele, vannak egész pofás dolgok.....a rombolhatóságról pl. egész korrekten kivágtak anyagokat. Vannak magyarázatok is feltüntetve az egyes bejegyzések anyagainál.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz BoneDragon #238 üzenetére
Pedig én semmit nem teszek...csak érdekel ez a program, ezért próbálok róla hiteles dolgokat összeszedni, ami értékelhető is. Természetesen belefuzom néha a saját gondolataimat is....Az meg hogy mifele lesz a játék és kinek mi az egészről a véleménye...nem az én pályám. Valahogy így. ☺😁
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Mike
veterán
azért köszi a linket!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest