Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
-
BoneDragon
veterán
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
senior tag
Beleolvastam az UE 4 Console unlocker stb. leírásába. Azt mondja, hogy tilos bármely más oldalra (pl. Nexus Mods) feltölteni, "csak erről az oldalról szabad letölteni". Aztán ad egy Mega linket hozzá.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
myckey
veterán
válasz VikMorroHun #1253 üzenetére
Frankón megmondom az igazat...
Engem a Console érdekelt. Az a kamera mod amit mutattam ( van consoleban is egy ) , meg a beállítások ilyen olyan felhasználási módra ( "űber" a képekhez, fejlesztett a játékra...normál )
Illetve a képkészítő. Az egy jó dolog.Mit -honnan, ki -hova ...stb....
Bánom is én.szerk:
Még egy lényeges.
Ámultam, mikor megláttam a képeit az illetőnek[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Habugi
addikt
Ez (~20mp) mekkora gagyi sz@r már egy SW játékban..?!
Istenem, amikor Cal odaszól Spidermannek:
- Hold my beer..!
Még nagyon az elején vagyok, ilyesmiből sok lesz?! Lol
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
myckey
veterán
Sok.
Sűrűn kell használni az erőt és a képességeket(Droidot), hogy mindenhova eljuthass.Ügyeskedni kell, szó szerint. Gondolkodni sem árt.
ügyesség-logika-harc-felfedezés-fejlődés-történet. hangsúlyosak ebben a programban.
meg a gyalogszer,mert nincs teleport. de van rövidítés/shortcut.ha valamely elemtől frászt kap az ember, mert....szenvedős lesz.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Habugi
addikt
válasz cyberkind #1256 üzenetére
wesder & myckey:
Az az igazság h az abszurditás volt a postom apropója, marhára nem a nehézség.
Nézegettem lentről azt a ládát már pár perce, gondoltam ránézek YT-on és hát na.., ugye linkeltem.
Hát bakker én utoljára akkor röhögtem ilyen jót SW alkotói alkalmatlanságon és karakter képzavaron amikor Carrie Fisher felébredt a cirka mínusz 260 fokos vákuumban és vissza levitált a hajóra.Mondtátok lesz még hasonló de közben rájöttem h sajnos már egyik sem fog olyan hatást kiváltani mint az első, kabaré.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
VikMorroHun
senior tag
Miközben a vérének 1 mp után fel kellett volna forrnia. Sajnos az utóbbi két SW film tele van orbitális (szó szerint: a bombákra hat a bolygó gravitációja, lezuhannak, de az űrhajóra nem, amiből kiengedték őket) marhaságokkal. Ettől függetlenül ez egy remek játék Erőt használó ügyességi feladatokkal.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
VikMorroHun
senior tag
Letöltöttem a ReShade Managert, kiválasztottam a Jedi Fallen Ordert, szépen elintézte magának a szükséges ReShade beállításokat, és ez lett az eredmény. Kicsit jól néz ki.
Igaz, kb. 20 FPS költsége van. Jó, elvileg ki kellene kapcsolni a Chromatic aberrationt meg egyebeket, de nekem úgy tűnik, ezekkel jobb a képminőség.
-
myckey
veterán
válasz VikMorroHun #1263 üzenetére
UE 4 Console Unlocker végleges verziója várható a hétvégén.
Jók a képek , meg ez a program is.
A beállításokkal meg lehet ügyeskedni....leginkább post proc. ami fps-t igényel, egyebek mellett. Feladatkezelőben is lehet okoskodni, meg amikett már összebogarásztam.előbb utóbb összefoglaló is lesz.[ Szerkesztve ]
-
Eversmann
aktív tag
válasz VikMorroHun #1262 üzenetére
Az új filmekről inkább ne beszéljünk. Tipikus példája annak, hogy milyen az amikor koncepció nélkül, az eddigi filmek szabályait, esszenciáját felrúgva, gyorsan dobjunk ki valamit jelleggel készül. Szégyen Jobb lesz minél előbb elfelejteni.
(#1263) VikMorroHun
Akkor ehhez inkább ajánlott RTX kártya?[ Szerkesztve ]
Life is better with a Titan
-
BoneDragon
veterán
Jött survey emailre. Sose szoktam ezeket kitölteni, de most szivesen tettem. Remélem tényleg odafigyelnek ezekre a jövőben.
-
Logout-ra valaki írt egy Spoileres gyorstesztet címlapra. Sorban áll még így nem tudom milyen lesz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
VikMorroHun
senior tag
válasz Eversmann #1265 üzenetére
Nekem GTX 1070 Ti van. Előfordul, hogy leesik 60-70 FPS környékére, de általában 80-90 körül megy ReShade mellett Full HD-ban.
-
myckey
veterán
válasz VikMorroHun #1268 üzenetére
Ő is használta. + Az UE4 consolet.
Consoleban a postproc veszi el az fpst...ha azt fentebb húzzuk a gyáritól. ( Nem igen kell )
Illetve az árnyékolásnak vannak variációi, azokból az egyik eszi még jobban az erőforrásokat. ( ez ad a látványhoz, de bőven jó a játék maximumja is )(#1266) BoneDragon
Szoktak bug reportoknál is jelen lenni. magyarosan
Az eddigi frissítések is merítettek a jelentésekből-összeszedett dolgokból.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
SPOILERES
How Star Wars Jedi: Fallen Order Became Official Canon
IGN interjú, Stig Asmussennel. ( director )
más:
Szó volt poszterről is......
Klassz munka!
Nagyon is.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Amikor a játék elején Prauf nevű barátunkat keressük a vonaton, becsukódik előttünk egy ajtó. A YouTube-os xGarbett rájött, hogy ha a türelmes játékos 66-szor megpróbálja kinyitni az ajtót, akkor Cal PTSD-s zavarodottságában meghallja a Palpatine-t alakító színész, Ian McDiarmid ikonikus mondatát:
Hajtsa végre a 66-os parancsot!"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
VikMorroHun
senior tag
Engem ez a játék szívat. 15* nekifutásra sikerült Zeffon átjutni a vízszintesen csapkodó bigyókon, amit az egyik Youtube videós elsőre megcsinált (Cal semmiképpen sem akart futni a falon az utolsónál), utána meg nem képes átugrani egyik oszlopról a mellette levőre...
-
IntelKiller7
veterán
Mivel lehet gyorsan XP-t szerezni? achievementeket csinálom, és 1 skill nincs meg. 3 skill pont-ba kerül. Aztán...
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
myckey
veterán
válasz IntelKiller7 #1273 üzenetére
A felfedezés során , a tartalmakért kapsz tp-t is.
Droid scan, tárolók, secret , echo..stb.
Szóval amit itt ott talál a jatekos, ha nem csak a sztorival foglalkozik.De a legjobb, a harc....ellenfelek kiiktatasa.
Meditaciós helyen pihengetes, majd utána a respawnolt ellent lehet ujra es ujra apritani."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
BoneDragon
veterán
"Én egyébként Origin Premier Access-szel játszottam ki a játékot, ami 15 euró 30 napra, ráadásul egy rakás másik EA játékkal játszhatunk, ennyit mindenképpen megér."
Komolyan mindenhol mást ir mindenki. Én úgy tudom nem volt elérhető és most sem az, vagy valami felett elsiklottam, vagy csak simán letöltötte a csávó ncore-ról. -
Wesder
félisten
válasz BoneDragon #1276 üzenetére
Prilemierben megkapod az egész jàtékot. Sima Access-ben nem volt trial. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Premierben benne van, de az csak PC-re van. A sima Access-ben nincs és Trial sincs
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
BoneDragon
veterán
Ja ok, igy már értem.
-
myckey
veterán
Elsiklás volt.
Volt itt témám.(#1275) Xaels
Kinn.
Ami fehér, az fehér.....A tetszés/nem tetszés már egyéni. Nem game problem.
Köszönjük a tesztet!
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Elérhető premier access-ben.
-
myckey
veterán
válasz IntelKiller7 #1283 üzenetére
Ez a pihenés / ellenfél respawn , és megyek xp-t "darálni"....elég közkedvelt megoldás. igen.
Star Wars Jedi Fallen Order XP Farm To Easily Get ALL SKILLSÍgy is lehet.
Biztos másnak van sajátos helye.....
Vagy felfedezés és gyűjtöd a tartalmat . így vagy úgy.
yeah!"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
zakarmihaly
tag
hali srácok, kicsit reklámozom magam : link
írtam egy tesztet, gyertek rágcsáljátok meg (de azért ne nagyon mert ez az első... )pacsi!
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz IntelKiller7 #1286 üzenetére
Azt Te vágod, hogy mit tudsz még kihozni a történettől független helyekből, meg az ott található tartalmakból.
A kóborlásból.De tényleg a gyilok a leghatékonyabb sztm is.
minden másra ott a mastercard[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz IntelKiller7 #1288 üzenetére
Szóval marad a csihi puhi...
Jó is az.
Bár grandmasteren szivattyú is lehet."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
bubba210
csendes tag
Sziasztok. Pc-n játszom de sehogy sem tudok a víz alá merülni. Hogyan lehet ezt kivitelezni?
-
bubba210
csendes tag
Igen. De nekem nem adja be hogy hosszan nyomva lebukik a víz alá
-
bubba210
csendes tag
A felszerelés hol lehet beszerezni,vagy megnézni hogy meg van vagy sem?
-
bubba210
csendes tag
Szuper. Mert akár hogy is úszkálok s hol sem engedi hogy lebukjak
-
myckey
veterán
válasz bubba210 #1295 üzenetére
Bizonyos helyeket ( planéta ) - Jedi/karakter fejlesztéseket- lehetőségeket stb....csak a történet előrehaladtával tudsz elérni. Droid upgrade is ezek körül található.
Míg vannak olyan részek, amik felfedezhetőek, tartalmak nyithatók, skill tree vel jártasság szerezhető ebben abban.
A történet kötött síkon megy. Van ami nem.
Pálya részek sem érhetőek el, csak ha rendelkezel "ezzel azzal". A bejutáshoz.[ Szerkesztve ]
-
-
bubba210
csendes tag
Másodjára vagyok a KASHYYYK-on az ORIGIN LAKE résznél járok de hiába minden csak nem tudok lemerül
-
-
bubba210
csendes tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest