Hirdetés
-
GAMEPOD
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efanatica
tag
na ezen látod hogy én nem játszok olyan rég mint te és nagyon sok cucc nincs meg nekem. Sőt a legtöbb már meg se szerezhető. Csoda még így is hogy el tudok boldogulni néha a gamben. Csak az a hülye elit randomozás vagy nagyon nehéz vagy nagyon lassan hív be. Sajnos a traitek amik hiányoznak sokszor tesznek olyan haszontalanná egyes mapokon. Sokszor nézek videokat is hogy minet használjak de fele cucc meg sincs. Ezért raktam össze a polaronos buildem. Csak már jó lenne más is mint a phaser meg a disruptor amivel próbálkozom is de annyit nem sebzek bennük mint a polaronos cuccommal. Pedig a space szetten ami repus lehet lehetne javítani még. Csak ennyire nem megyek bele a dolgokba. El vagyok veel normalon játzsogatok meg patrolozásra bőven megvan. Nagy ritkán lezsednek ha valami nem tölt vissza időbe de azt már elviselem. Még a Boff-okat kellene jól összerakjam mert tuti van fleetes ami jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest