-
GAMEPOD.hu
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #19799 üzenetére
Nézd nekem van vanguard carrierem,meg boxos jem carrierem,mindegyiket leteszteltem több hangárral,nem tudnak ilyen gyorsan ilyen sokat kidobni,semmiképp sem,nagyobb hangárból max két pet jön ki,közepesből max 4,kicsiből max hat,itt meg eleve dupla adagot dob ki,kb mintha közepes pet lenne.
Szóval valami nem stimmel vele.
Van aki szerint új spec jön,carrier spec és lehet hogy ezek nem csak pár adag hajót tudnak kirakni hanem egész nagy rajokat.
De akkor mitől support? -
Plata
félisten
válasz gabor7th #19797 üzenetére
Azon aképen amit kb egy hónapja raktam be látszik hogy szép.
Vanguard hajó.
Vagyis erösebb.
Nem tudom a videó meg vágptt-e vagy sem.
De ahogy a hajókat és amennyit kidob az nem normális.
Túl sokat túl gyorsan.
Este teszteltem vanguard és boxos lekvár carriereket meg egyéb carriert.
Egyik sem tud ilyen gyorsan ennyit kidobni.
Kivétel a legendary flight deck ceuiser.
De neki pirinyó hangárjai vannak.
De másnak is feltünt a dolog,cseten és egyéb helyen is írták hogy valszeg ez a carrier a normálisnál sokkkal több petet hordoz.Vagy a videó megvan vágva.
Vagy egy új carrier speces hajó pack lesz.
Extra nagy hangár flottával.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Vanguard Support Carrier.
[link] -
Plata
félisten
Mától Risa repülős küldetése is ad favort.
Ma i frissítés:
[link] -
Plata
félisten
Klingon carrier.
[link] -
Plata
félisten
Jövőhéten jönnek az új carrierek.
[link] -
Plata
félisten
válasz MichaelSD #19791 üzenetére
Nem tudom,de valamelyik karimnál tuti van egy mk15 epic amit lehetett re-enginerelni,csak nem emlékszem melyik.
Rohadtul vacak hogy STO-ban nincs semmi addon.Kicseszett favorokat vagy félóráig kerestem mire megtaláltam az egyik karimnál.
WoW-ban is van vagy 40 karim de pontosan tudom melyik szerveren melyik karinak milyen cuccból mennyi van,mert van egy addon ami számon tart minden egyes szutyok cuccot ami bármelyikük táskájába vagy bankjában vagy postaládájában van.
Nem igaz hogy nem lehetne ezt STO-ban megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
-
L3zl13
nagyúr
Az eventes Kitek re-engineerelhetőek. Nem tudni szándékosan vagy bug és javítva lesz később.
Aki hülye, haljon meg!
-
Plata
félisten
válasz CactuS #19786 üzenetére
Ó a vége nagyon jó volt,.de szerintem az egész sorozat.
A DS9-et is szerettem,abba sok poént beleraktak.
A ferengik kalandjai az mindig jó poén volt,akár időutaztak akár mamust mentek megmenteni.Annak a vége mindig röhögés volt.
Az is mekkora poén volt mikor az 50-es évekbe utaztak vissza a földre.
Egyébként a játékban nekem az egyik kedvencem a Voyager,a T5 Voyagerre hónapokig spóroltam,az volt az első zenes hajóm.T6-ot is nagyon szeretem,a Legendary meg piszok jó.
Az már igazán kemény mint a sorozatban.
[link][ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Voyager vége bejött nekem, amikor megkapta a páncélt a hajó, bár lehet kicsit túltolták az utolsó szakaszt, belefért volna még 1-2 epizódba.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Plata
félisten
válasz CPT.Pirk #19784 üzenetére
Data és Picard nekem csak az jött le hogy barátok.
Hetes és Picard flepnis csaj ismerőse,ez nekem valahogy kimaradt,pedig már megnéztem többször is a sorozatot.
Azért a Voyager sorozat érdekes lett volna spóra hajtóművel.
Állt volna vagy három részből.Első kettőben eltévednek a francban a harmadikban hazaugranak gomba meghajtással.Se hetes se egyéb szereplők se vadkutyák se vothok nem lennének.
Itcheb kinyírása szerintem is felesleges volt. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, meg pl. a galaxison keresztül működő szenzor mikor azokat a vörös angyal jelzéseket fogták... Mindezt abban az időben, mikor még az alfa kvadránst se járták be teljesen...
Cactus: igen, az Earl-Grey tea csak Picardnál működik. Rikernek meg mindig volt valami nője, hogy lestrapálja.
Cactus ezt már ne olvasd el mert akkor neked még spoiler.
"Nem is tom volt-e benne." - Hát, végül is csak hetes meg a Picard nője az egyik rész végén a semmiből, no meg a sorozat végén Data és Picard...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Plata
félisten
válasz CactuS #19782 üzenetére
Nekem nagyon bejött a Picard,a diszkó az kiverte a biztosítékot a sok agyatlan baromsággal,spóra hajtómű,meg zombi klingon,meg egyéb nyakatekert idióta faxság,no legalább Picardban homikat sem tolják az arcunkba.Nem is tom volt-e benne.
Jó lenne ha szinkronosan is kijönne valamikor.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz CPT.Pirk #19781 üzenetére
Én csak most néztem rá a trailerre megint, mert anno elég sok negatívat olvastam róla és hát a Discoveryt se érzem igazán Treknek... B*szki, azért az egyesen is átment az idő, sőt, még meg is taposta rendesen. (Data meg vicces, ahogy megöregedett. )
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A története érdekes, de a megvalósítás lehetne jobb. Már az elején mikor rákiabál az admirális csaj Picardra, hogy "fogja be a pofáját" az egy kissé túlzás volt. Aztán az a dolog icheb-bel meg Hugh-al, pont két nagyon érdekes karaktert kinyírnak kvázi indok nélkül, pedig bőven lehetett volna helyük a történetben...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Plata
félisten
Mai frissítés.
[link] -
Plata
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz gabor7th #19777 üzenetére
Nem csoda, Kurtzman vezetése alatt valahogy mindig olyan dolog születik, ami:
-minden, csak nem ST
-nem kérte senkiReméltem, hogy végre egy nagy visszatérés lesz a Picard sorozat, de az olyan jelenetek mint pl. Icheb kínzása meg kivégzése az minden, csak nem hiányzott senkinek. Szerencsétlen Patrick Stewart meg alig kap szerepet a saját sorozatában, pedig még mindig kiváló színész...
-
gabor7th
addikt
Egyébként ugye nemrég volt az év legnagyobb Star Trek összejövelete és a Discoveryn kívül minden project pont úgy áll mint mondjuk decemberben... vagyis tetszhalott állapotba került.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Plata
félisten
Jönnek az új animácós sorozat szereplői doffként STO-ba,úgy hiszem ezek táposak lesznek.
[link] -
gerisz23
őstag
Köszi
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Plata
félisten
Eventes hajó.
[link] -
Plata
félisten
Risa event.
[link] -
Plata
félisten
Dili weekend.
[link] -
L3zl13
nagyúr
Elvileg a mai patchben javítják:
General:
Resolved various typos in the Episode, “Khitomer Discord”.
Resolved areas where the voice over did not match the text being displayed in the Episode, “Khitomer Discord”.
Resolved an issue that was preventing Captains from receiving the daily bonus Dilithium from the current event.Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
Tegnap este megcsináltam a daily event TFO-t megkaptam a daily tokent, a timer is resetelt, de a daily bonus dilt nem. 2 vagy 3 napja lettem kész az eventtel szóval most 10k-t kellett volna kapnom.
Tapasztalt valaki hasonlót?Aki hülye, haljon meg!
-
gerisz23
őstag
Nincs iylen buildem (még),amivel más 800k dpst tol az nekem 200-300k dps,attól függően mekkora lagom/rubberbanding.
Scivel próbáltam beam buildet csinálni,nekem nem jött be.lesz majd egy full tetryonos,csak még lusta voltam összerakni.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
MichaelSD
őstag
Intelligence Agent Attaché trait ütős lett.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
Plata
félisten
Úgy volt hogy admi event júli 13-ig tart nem?
Még most is jön 12-13k dili admi küldikből. -
Plata
félisten
Fedes pack giveaway.
[link] -
Plata
félisten
Ingyen elite starter pack.
[link][ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz gerisz23 #19586 üzenetére
Nem tudsz valami jó kis build-ot egy klingon carrierhez?
Valami disruptoros sci karinak való kéne,a slaver hangárokhoz ragaszkodom,mert kell valami fun.
Valami jó kis dps build kellene,de ötletem sincs.
Nem tudom most melyik a legjobb carrier,jó öreg Karfiol van neki disruptor dhc-vel.
Na és sci kari.Szóval valami ilyesmi érdekelne,ami neki megfelelő lenne,de bármi jó őtlet érdekel,max másik karival csinálom meg,van 3 carrier-es klingon karim is,egy tac egy engi egy sci.Csak a másik kettő az lobis lekvár meg vanguard lekvár carriert használ[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Mai frissítés:
[link]
Asszem ez a legjobb:
The Platinum Discovery Era Sniper Rifle from the Cryptic 20th Anniversary Pack can now be reclaimed on all characters. -
Plata
félisten
Nektek nem hiányzik Risa?
Ilyenkor már javában rizsán szoktunk marhulni,építjük a homokvárat vagy keressük a köcsögöket.
Vagy mi a bánat az a Horga'hn.Szerintem köcsög.
Legalább is köcsögnek szoktam nevezni,mert az hamarabb eszembe jut mint a Horg'ahn.Most is csak azért jutott eszembe mert pont van a karimnál egy ilyen köcsög.
Lehetne gyűjtögetni a favort az idei fürdőruhára,kit modulra,egyéb baromságra.
Igazi nyári őrület,erre most sehol.Mióta én játszom még nem emlékszem olyanra hogy Risa elmaradt volna,mindig júniusban esetleg júliusban kezdődött.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Ez nekem is megvan, csak nem a teljes set. Kösz szépen. / Nekem is tegnap volt, hogy túl jó a hajom, hogy simán csak magamon csináljam a javítást. Egy egész flotta képtelen volt arra, hogy annyit sebezzen, hogy érdemben fogyjon a hull értékem és az volt a feladat.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Mai universal endevor láda is adott dilit,4500-at.
-
Plata
félisten
válasz gabor7th #19707 üzenetére
Van valami lökött képessége,ami néha magától is aktiválódik,na és passzív képessége is van.
Este majd megmutatom,csinálok egy képet.
Passzív képessége hogy a hátadon nől valami teknősbéka pajzs.
Aktív meg hogy olyan taslit ad hogy a másikat a fal adja.
Csak néha ezt magától betolja ami nem túl jó endevor közben,lecsapja nekem a hülye ellenfeleket akiket nem akarok megölni.
A fegyvere valami nagyon beteg.Tetryon minigun,ha másodlagost aktiválod akkor elkezd lődözni kb 15 másodpercig mint a bolond,néha idegesítő,mert az ellenség már rég halott de ez még nyomja.[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
Úgy látom a készítők egyre lazábban meg akarják úszni az új tartalmak készítését. Ugye lehetett olvasni, hogy többek között két történeti részt kapunk és más dolgok mellett 3 patrols-t. Nagyon jól hangzik. Viszont ma először csináltam két patrols-t és igazából a két történeti részből vágták ki őket. Így könnyű...
A történet meg... Dzsuula egész rendszerek hajói felett képes átvenni az irányítást? Elég durva lenne, hogy csupán a sérülékenységeket kihasználva egész flották állnak át.
Bár a sorozatban ez a "majdnem AI" képes volt a komplett Section 31 flottát irányítani így és kiírtani a legénységeiket. Nincs semmi vészhelyzeti megoldás arra, hogy meghackelik őket? Fura, na mind1.
Ezek közül az Angel boxok közül mik a jó cuccok? Néztem a sorozatot, de nem emlékszek annyira nagy dolgokra amiket már nem lőttek el...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla