-
GAMEPOD.hu
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Doe
senior tag
-
John_Doe
senior tag
-
John_Doe
senior tag
Én itt most arra gondoltam hogy azt írta azoknak a hajóknak egy lövés lenne a mostani. Ezen nem hiszem hogy sokat változtat hogy 31 vagy 32. Ezt is megoldják majd valami hasonló dumával hogy nem ért a kezeléséhez senki meg tönkrement a fegyver rajta vagy mittomén...
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
válasz gabor7th #19942 üzenetére
Nekem egyre inkább az az érzésem van hogy jön Dylan Hunt és megmenti a csótányokat. Ha értitek mit akarok mondani. Végül is az a sztori is Roddenberry ötletein alapul. Ja és nem az összes dili robbant fel mégse mert hát ugye azzal fizetnek meg azt viszik az exchange-re.
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Nem kell már sokáig admiralty-val foglalkoznod. Az általad linkelt hírből ajánlom figyelmedbe meg mindenkiébe:
"As part of our ongoing efforts to balance the game’s economy, we’re also making some changes to how Admiralty rewards work. Specifically, we’re changing the rewards on two of the Tour of Duty campaigns. The Klingon Campaign will now offer 50,000 Fleet Voucher Dilithium as a reward, and the Ferengi Campaign will now offer 30,000 Dilithium Ore Bonus Pool."Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Ez benne volt a hírben amit itt te linkeltél.
"Furthermore, two new crafting options are available: Two Omega Fragments can be combined with varying amounts of Refined Dilithium to produce [Mark] and [Rarity] variations of the Omega Upgrade. These new variants focus entirely on improving item Mark or Rarity, respectively, making them ideal for players seeking specific avenues of upgrading their equipment."Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Szétdarabolt QR kód ami ide vezet:
[link]
Ami végül meg ide:
[link]Szóval eddig 3 van.
ENCODED TRANSMISSION 1
ENCODED TRANSMISSION 2
ENCODED TRANSMISSION 3[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Nem tudom ki tud róla de én ezt most találtam.
ENCODED TRANSMISSION 1Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
válasz gabor7th #18731 üzenetére
Csak egy megérzés ne vedd magadra de szerintem a linkelt cikk címe azt akarja jelenteni hogy a TNG mindenki boldog és együttműködik és a jövő szép és jó világának vége. Ez olyan mintha azt mondtam volna hogy a Római birodalom világának vége és itt a sötét középkor.
Egyébként kint van az utolsó Short Trek a Children of Mars. Nekem személy szerint az epizód stílusa nem tetszik de a részleteket azért érdemes végigbogarászni benne.Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
válasz gabor7th #18661 üzenetére
Szerintem ezek inkább csak reklámok a két animációs sorozathoz. Az egyik ugye kimondottan gyerekeknek fog készülni így abba belekötni nem nagyon érdemes más kérdés mi szükség van rá de ezt inkább rájuk hagyom. A másik meg egy nem csak gyerekeknek készülő vicces sorozat lesz na az már jobban aggaszt hogy elcseszik.
Engem most jobban foglalkoztat a Picard—Countdown 3 részes képregény sorozat. Kíváncsi vagyok hogy kapcsolódik majd a sorozathoz.[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Azt hiszem van elég időm megcsinálni az Universal Endeavor feladatot. [kép]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Az a gyanúm elérték amit akartak.
[kép]Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
-
John_Doe
senior tag
Megint 100k dilit írnak.
[kép]Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
A mai nekem is csak 40mega de a pre ami elvileg a (Version ST.100.20191027a.2) az majd 8 giga. Annyit hámoztam ki fórumról hogy elvileg triblin már egy ideje kint van és javarészt "motorháztető alatti dolgok". Vagyis ahogy őket ismerem 8giga új bug...
Ja igen a mai elvileg a ST.97.20191011b.10
[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
-
John_Doe
senior tag
válasz gabor7th #17517 üzenetére
Majd úgy csinálják hogy kiadnak valami tokent mint ami a t5-ből t5U-t csinált és akkor a t6 hajód szinthez igazodó lesz mint az utóbbi pár hajó és az aztán mehet t7ig... Én legalábbis így csinálnám.
szerk.:
T7 leveling upgrade token csak most csak önöknek kedvezményesen 3500 zen darabja hívjon most.....
[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Napi küldi volt a deferi sectorban nem tudom még bent van-e. Aiding the Deferi (Daily) Illetve gondolom a normál küldetésekben is ott lehettek én azt hiszem 2 vel találkoztam.
[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
válasz gabor7th #17436 üzenetére
"Heads up folks: This is an update to a system most of you have likely never seen. It just means that if your account is flagged for suspicious activity, items you purchase will be account bound for a limited time, instead of how it used to be, forever."
[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Az a salvage volt nekem a hard köldetés 3000 kellett szedni ebből 800 magától jött össze a többi a "rendes" módon vagyis a cuccok szétszedéséből jött amik estek miközben a többit csináltam. Viszont ami fura hogy ha mindent megcsinálok eltűnik az endeavor ablak. Az sem tetszik hogyha kigyűlik egy szint feldob 3 lehetőséget hogy ebből választhatsz 'örűjjé. Persze értem hogy ha bármire lehetne rakni az igencsak felborítaná a rendszert de így meg az az érzésem hogy ha szerencsés vagy az jön amit szeretnél ha nem akkor meg így jártál.
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
R&D/Special Projects Az alapanyagokkal lehet kereskedni is az upp token account bound tehát átadhatod a másik karinak. A omega molekulák az event alatt végig ott lesznek. Napi küldetés lesz arra hogy mittomén meny a vulkánra szedni meg az andorra meg a ds9-re ezért fog járni a hajónál beváltható token. Plusz a 2 évfordulós sztori küldetésért 200+200.
[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Igen jól látod hogy 3as ranknak kéne lenned. A frissítés meg manuális a flotta vezetőjének (vagy erre jogosult másik tagnak) kell adni neked rangot. Nálunk ez jó ideje úgy megy hogy jobban jársz ha szólsz hogy szeretnéd a rangot ami a jár mert nem kellemes végigbogarászni mindig hogy ki mikor éri el.
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
-
John_Doe
senior tag
A konzolokat nézd meg ezen 2 eng, 6 sci, 4 tac van szóval ez egy sci hajó. Persze a tisztek kiosztása is így alakul a Commander ülést érdemes megnézni.
Bal oldalt a 4 hajó a hangár pet jobb oldalt alul s tray felett a 2 vengard kisérő.
A 3 karakter osztály között az a különbség hogy a kapitány vagyis a karaktered milyen képességeket kap szintlépések közben illetve hogy melyik ágon tudja jobban erősíteni a tisztjeid képességét.
[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Nem a méret az csak látványelem. Szép is lenne ha a romulán Scimitaron rajta lenne az 52 diszruptor ágyú meg a 27 torpedóvető. Ahogy a filmben volt és ahogy a játékban van. Azok az üzenetek meg amolyan reklám hogy látod az xy is mit nyert a lootboxból vegyé te is mááááán.
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Annyit fűznék a sztori küldetésekhez hogy ha végigcsinálod sokkal könnyebb az utazás plusz a hozzáférés bizonyos területekhez.Persze végig is lehet skippelni de nekem abból egyszer elég volt soha többet. Én gyakorlatilag azért szenvedem végig őket minden karival mert a delta rész (és most már a gamma) után az ikóniai kapukon keresztül elég jól lehet közlekedni (plusz gamma vagy temporál repus warp core). Meg mert rühellem ha minden login után ezer üzenet ugrik fel hogy ez a küldi az a küldi elérhető. Ha meg felveszegetem amiket feldobál de nem csinálom akkor amit csinálni akarok nem fogom a listában megtalálni mert bamba vagyok.
Közlekedni persze úgy is lehet ha felveszel egy küldetést aminek tudod hol a kezdőpontja és csak arra használod hogy oda transwarpolsz.Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Én sose gyűjtöttem több százmilliós hajókra a max amit aukciós házban vettem nagyon régen nagyon olcsón az a suliban hajó volt 50 milláért. Akkoriban volt farmolós foundry küldetés na azt úgy szedtem össze. Ezek azok a küldetések amiket más játékosok csináltak de most egy ideje ki van kapcsolva a rendszer. Na jó akkor még a dilit is úgy buggoltam foundry küldetésekkel. Azóta csak küldetésekből eső szemetet darálom be meg az admirality amit hoz és az nekem pont elég.
[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Én is csak szórni tudom a pénzt most vertem el 200+ millát admirality-s hajókra. Ilyen 4-8 millás mirror ezmegaz. Szeretem ha minél több ilyen kis hajó van egy karinál mert azok hamarabb visszajönnek. A t5 alatti dilithiumos hajókat is ki szoktam szedni.
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Tegnap belefutottam egy érdekes hibába. Csinálgatom az epizódokat a jemhadar karimmal és groundon egy fura dologra lettem figyelmes. Szeretem használni az omega repus ground heal-t és egyszer csak fogta magát és beszürkült. Onnan kezdve végig az volt és nem lehetett használni. Azután dolgom volt kiléptem majd mikor vissza beléptem le is vette az action bar-ról. Nézem hát persze hogy ki vette a trait slot-ból is. Így még nem jártam hogy menet közben vegye ki.
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Az elfelejtés az bug én ma 2szer raktam újra. A kulcsok zenesek de nem kötődnek acchoz ezért lehet velük kereskedni aukciósházban így ott is van. Tech uppot te is tudsz majd csinálni de lehet venni is van vendor is meg szintén aukciósház.
A skill reset passz nem nagyon szoktam meg van egy csomó ingyen tokenem mert az elmult 8 évben jött innen-onnan.[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Bekarikáztam a kistérkép alatt. Az hogy milyen küldetés elértő map-tól függ. Más a szektorűrben más az akadémián. Persze van a szekcióknak is mint orvosi, diplomata stb. és neked is egy külön küldetéslista és van a hajódon is sőt vannak speckó hajókhoz kötöttek is ami csak egy bizonyos hajón elérhető.
Ja és igen a dilithium gyűjthető és váltható zenre az a bibi csak hogy egy karakter napi 8000-et tud finomítani. A váltás meg tulajdonképpen árfolyamfüggő exchange. [kép]
[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
-
John_Doe
senior tag
Apa kezdődik...
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
válasz sanyi726 #16718 üzenetére
Csak hozzá tenném hogy nemrég átnevezték az STF-et (Special Task Force) TFO-ra (Task Force Operation). Plusz folyamatosan jön ki a sztori folytatása.
sith7:
Az admirality meg kb egy minigame a játékon belül. A számodra elérhető és korábban ki is vett hajóidat tudod elküldeni feladatokat teljesíteni. Ez egyébként van legénységgel is az a Doff rendszer (Duty officer).Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
válasz MichaelSD #16657 üzenetére
Azon is túl vagyok de azt legalább értem (el nem fogadom mert szerintem is automatikusan cserélni kéne a nagyobbra) itt viszont szinte mindent kivágott a personal traiteket is. Nem cseréltem hajót nem cseréltem boffot doffot semmit.
Viszont cserébe feszt bevágja ground action bar-ra a passzív +2% damage skileket mint pl az assimilate this.
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Az a kedvencem mikor nem értem mi történt a karakteremmel kicsit szétnézek és ez fogad.
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Akinek esetleg gondot okozna (mint pl nekem). A t6 repu elérése kidobja az összes repus traitet meg skillt és lehet újra berakni. Ez nekem azért volt gond mert nem emlékeztem melyik karinak mi volt berakva.
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
válasz Raulblanco07 #14784 üzenetére
Én a fal túloldalán ragadtam engem vissza nem enged a régi szektorokba.
Egyelőre csak a rendszerek vannak ott sehova nem tudok bemenni.
[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
válasz ***ANDRÁS*** #14446 üzenetére
Azt hiszem ezt keresed.
Added a security officer to New Romulus Command for Duty Officer Assignments.Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Ugye tudod hogy nem a PC patch leírását másoltad ki hanem a konzolét?
Mellesleg szerintem lesz klingon K-13. Igaz nem férek hozzá triblin mert nincs élő lélek aki válaszolna a "fene nagy jöjjön mindenki ez itt egy nyitott KDF teszt flotta" tagjai közül. Viszont a hír azt írja minden flotta számára elérhető lesz meg hogy klingonok is vannak a frigóban. Valahol még azt is olvastam hogy javították azt a hibát hogy a klingon karaktereket megtámadták az npc-k a K-13-on.Szerk.: Meg is van.
Tribble has been updated to: ST.66.20160925a.3General:
- Resolved numerous graphics related issues occurring on Tribble caused by the update to a higher quality lighting system.
- Players with DX9 and DX10 only capable cards will no longer crash when logging in.
- The graphics quality will be largely improved when at low graphic settings.
- Graphics related options have been altered.
- This is still largely a work in progress but some changes are present in the options menu.
- K-13 Fleet Holding
- Players are no longer stuck on the ground map of K-13.
- The door from system to ground requires T1 unlocks in all 3 categories.
- Additional updates have been made for environment art and icons.
- Resolved an issue where NPCs would attack Klingon captains.
- Foundry functions are now available.Known Issues:
- Graphics update is still a work in progress.
- Starbase K-13 is still a work in progress.
- Incorrect text can be seen for missions in the mission tracker.[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
válasz Raulblanco07 #14332 üzenetére
Kicsit hosszú de innen:
Set a Course for Star Trek Mission New York!
Aug 11th 2016
Captains – set a course for Star Trek Mission New York on September 2nd, 2016! This brand new convention is your chance to meet the team, as you explore Star Trek Online before its official debut on console.
Come visit our booth with full demo stations featuring Star Trek Online. Grab a controller and get ready for an all new Star Trek experience. Get there early, because the first 1,000 attendees to play will receive an exclusive Star Trek Online t-shirt!
On your away mission, make sure you grab your crew and visit our photo booth to get your picture taken in front of classic Star Trek Online backdrops. All attendees with receive one free printed photo in front of our green screen and be featured on our official social channels!
Relive the classics with our “Crew of The Original Series Enterprise” code available to convention-attendees, including in-game hologram bridge officers based on Spock, McCoy, Scotty, Chekov, Uhura, Sulu, and Rand! The prizes don’t stop there – enter into our raffle for even more opportunities to win including prizes from Wizkids!
Get an exclusive, behind-the-scenes look into development for Star Trek Online on consoles in our upcoming panel. Join executive producer Stephen Ricossa, lead game designer Al Rivera and producer Maria Rosseau as they reveal the development process that went into bringing the game to Xbox One and PlayStation®4. Now is your opportunity to talk Trek with the team!
We can’t wait to see you there Captains!
Tavaly EMH-t lehetett szerezni Las Vegas-ban. Meg ugye ott a Holo Admiral Leeta Tactical Officer ha adakozol.
[ Szerkesztve ]
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Csak szólok a tegnapi tribli patch növelte a contrabandos assingment cd-jét.
"Increased assignment cooldown on "Turn In Contraband" assignments from 4 hours to 20 hours."
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Ha már új sorozat:
Star Trek Television Logo and First Look Teaser RevealedShal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Na még valami.
Risa Lohlunat Festival eddig így volt:
2013.06.27-2013.08.19
2014.06.05-2014.07.17
2015.06.04-2015.07.16
(Ezeket sto wiki-ről néztem.)Így bele fér Július vége Augusztus eleje kezdésnek és a promó videó végén is 2016 nyarat írnak.
De most már abbahagyom.Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
Pletykák szerint az eredeti univerzumban fog játszódni valahol a Star Trek VI: The Undiscovered Country és a The Next Generation közötti (2293-2364) időszakban és nem az Enterprise-on. Sőt állítólag minden évad külön történet lesz. (Itt érzek én kapcsolatot a temporális hidegháborúval.) De ezek pletykák és az én megérzéseim.
Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
A konzolos verziók elvileg ősszel jönnek ez szerintem kijön előtte hogy a PC-sek szívjanak a bugokkal. (Gondolom sima startot szeretnének ezért nem hiszem hogy egyszerre jönne a kieggel).
A Legacy of Romulus bejelentése 2013 Március megjelenés Május.
Delta Rising bejelentés 2014 Augusztus megjelenés Október.A tribli teszt most kezdődött. Ebből akkor az jön hogy ennek a megjelenése Július.
Szerintem de mittomén csak agyalokShal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
válasz John_Doe #13445 üzenetére
Csak bemásolom ide.
Tribble has been updated to: ST.64.20160501a.9.
*Only Gold and Lifetime Account players can access Tribble to view the new Agents of Yesterday content*
New Features:
Create a TOS Captain:
This will start off the new adventure in Star Trek Online: Agents of Yesterday.
This is the top option in the character creation window.
Players can choose the following races as their TOS Captain:
Human
Andorian
Vulcan
TellariteNew Mission: Tutorial “The Taurean Affair”
A science survey vessel has gone missing near the Murasaki-312 nebula and Starfleet Command believes it may have crash landed on Taurus II.
Lead a landing party to the surface of the planet to discover the fate of the survivors.
This mission can only be played with a TOS captain.
For more details, please visit The Taurean Affair blog at: http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9962533-star-trek-online:-the-taurean-affairNew Mission: “In the Shadow of Cestus”
Travel to the iconic desert landscape seen in the Original Series episode “Arena”.
An uneasy truce allows the Federation and Gorn to explore the world of Edren IV but can the truce last?
This mission can only be played with a TOS captain.
For more details, please visit the In the Shadow of Cestus blog at: http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9962553-star-trek-online:-shadow-of-cestusGeneral:
Ship Art updates have been made to the Tier 1 Constitution Class Starship.
This update is free.
There is a known issue where players that have already claimed this ship will not see the updated art.
Going into the tailor and altering the costume of the ship will reset it and make the updates appear.
The Blissful Agony Trait has a correct icon.
Updated the mine interact UI so that it can be seen on low end machines.
Resolved an issue where some hangar launch shuttles were not playing their launch sound effects.Content:
Mission Journal: Flipped the order of the Breen and Borg arcs for all factions.
Sphere of Influence: When in the caves of New Romulus at the location of the gate, after setting emergency charges, added a waypoint for Admiral Kererek so that the player knows where to go to talk to him.
Surface Tension: Resolved an issue where Qwen was not appearing in a cutscene.
Memory Lane: Resolved an issue where stairs not be visible within sight of the player.Systems:
Gravity Well (all ranks) will now more reliably trigger attached effects, such as those triggered by Exotic Damage abilities and Control Effects.
Significantly increased the strength and reduced the recharge time of the Micro Photon Torpedo Launcher kit module.
Subnucleonic Carrier Wave is no longer incorrectly considered to be a Science Bridge Officer ability.
Subterfuge Traits: Resolved a display error causing the damage bonus text to display incorrectly, at too high a value, and not changing based on power Tier.
Cloaking Powers: Resolved a display issue that caused the Decloaking Damage bonus to look like it gains more benefit from Subterfuge than it really does.
Improved Singularity Overcharge and should now actually improve Crit Severity while using Singularity Overcharge.
The Chroniton Dual Beam Array's proc now reduces Recharge Speed in addition to its other effects.
Assimilated Tractor Beam no longer references damaging crew.Character:
Klingon Update:
Updated the lighting on most male heads and male and female necks to add more cohesion to the look.
Tweaked Klingon forehead and nose ridges to better blend with face textures.
Also sharpened the textures, giving the impression of increased resolution.
Increased slider range for female Klingon cranium and forehead width.
It is now possible to make these features wider.
Improved skinning and fit of Male and Female Klingon Sashes.
Klingon Male Pauldrons have a more natural fit, shape, and skinning.
Added a few more skin tone options to Human, Klingon, and Ferengi for players.
Added an additional color tint option on the main trim lines for the Time Traveller uniform.
Also made set color options to STO's largest color palette.
Made Na’kuhl Tall Loose boots option available to players who have this set.UI:
Resolved an issue where the HUD options for showing Name and Life could not be selected.
Resolved an issue where clicking on a space training manual node brought up a blank "Skill Details" window.
Resolved an issue where hitting the escape button repeatedly closed the Match window and made players unable to type in Match chat.Known Issues:
The Foundry is temporarily unavailable.
The TOS Captains and missions are all a work in progress.
Players that have already claimed the Constitution Class Starship will not see the updated art.
Go into the ship tailor with the ship and alter the costume to make all updates appear.Shal'kek nem'ron!
-
John_Doe
senior tag
-
John_Doe
senior tag
Szimplán összeadtad vagy honnan veszed ezt a kb 26k zenes árat. Mert szerintem kevesebb lesz de eleinte nem is lehet majd zenért megvenni pont úgy mint a korábbi Romulán meg Deltás pakkokat. Ezt csak azoknak a dollár illetve zen ár különbségéből gondolom.
Shal'kek nem'ron!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla