Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Diopapa #28179 üzenetére
persze hogy rontja az összképet. De egyrészt az olyanok mint a joykezelés javul (legalábbis számomra mindenképp), másrészt pedig minden csúszik, nem csak az org 2.0. A grafikai beállítások prioritásfüggőek, nem olyan nehéz testreszabni már most is, csak nem menüből teszed, hanem konfigból. Ez volt a joynál is, amíg nem került be a játékba, csak azt sokkal nehezebb volt csak konfigból állítgatni, ezért is került előre a priorlistán.
A patcherről már volt szó, többször elmondták hogy dolgoznak egy megoldáson, de marha nehéz, mivel sokminden változik, és itt már a sima binary-diff megoldások nem javítanak annyit, mint amennyi munka van az egésszel. Szóval jelenleg amíg készen nem lesz a megoldás (pl végre beleteszik a p2p elosztást), addig a patchben letöltött anyag mennyiségét szabályozzák (ne legyen mindenféle felesleges anyag letöltve). Illetve változtak a fileformátumok is talán, most már pl nem láttam benne nyíltan dds file-okat a programban, ugyanakkor ezek most kisebbek így.
Az fps netkód és a repülési netkód pedig más. Más mennyiségű és összetettségű adatot kell átvinni. Ebből fakadóan lehet hogy az ott jó volt pár embernek (bár azzal is volt bőven gond, mert attól hogy a rubber banding javult, attól még voltak vele problémák), de itt 2-3x annyi emberrel kell ugyanazt levezényelni, gyanítom összetettebb szinkronban tartandó adatokkal.
Egyetértek abban, hogy több progress-t kellene látni ahhoz, hogy az emberek megnyugodjanak egy kicsit. És mivel régóta nincs új anyag, így ezért is a forrongás. Ezt írtam fentebb is. Én is remélem hogy mihamarabb kapunk valamit, ami ráadásul nem csupán egy újabb bugfix patch, hanem már az fps. Kellene már. De addig is nincs mit tenni, várni kell türelemmel. Vagy aki nem tud, adja el az egészet, a szürke piacon el tud kelni szerintem Aztán meg majd visszajön ha több a tartalom. Persze ennek a lépésnek ára van (lti, alpha backerség, stb)
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Google Chrome
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest