Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Diopapa #28179 üzenetére
persze hogy rontja az összképet. De egyrészt az olyanok mint a joykezelés javul (legalábbis számomra mindenképp), másrészt pedig minden csúszik, nem csak az org 2.0. A grafikai beállítások prioritásfüggőek, nem olyan nehéz testreszabni már most is, csak nem menüből teszed, hanem konfigból. Ez volt a joynál is, amíg nem került be a játékba, csak azt sokkal nehezebb volt csak konfigból állítgatni, ezért is került előre a priorlistán.
A patcherről már volt szó, többször elmondták hogy dolgoznak egy megoldáson, de marha nehéz, mivel sokminden változik, és itt már a sima binary-diff megoldások nem javítanak annyit, mint amennyi munka van az egésszel. Szóval jelenleg amíg készen nem lesz a megoldás (pl végre beleteszik a p2p elosztást), addig a patchben letöltött anyag mennyiségét szabályozzák (ne legyen mindenféle felesleges anyag letöltve). Illetve változtak a fileformátumok is talán, most már pl nem láttam benne nyíltan dds file-okat a programban, ugyanakkor ezek most kisebbek így.
Az fps netkód és a repülési netkód pedig más. Más mennyiségű és összetettségű adatot kell átvinni. Ebből fakadóan lehet hogy az ott jó volt pár embernek (bár azzal is volt bőven gond, mert attól hogy a rubber banding javult, attól még voltak vele problémák), de itt 2-3x annyi emberrel kell ugyanazt levezényelni, gyanítom összetettebb szinkronban tartandó adatokkal.
Egyetértek abban, hogy több progress-t kellene látni ahhoz, hogy az emberek megnyugodjanak egy kicsit. És mivel régóta nincs új anyag, így ezért is a forrongás. Ezt írtam fentebb is. Én is remélem hogy mihamarabb kapunk valamit, ami ráadásul nem csupán egy újabb bugfix patch, hanem már az fps. Kellene már. De addig is nincs mit tenni, várni kell türelemmel. Vagy aki nem tud, adja el az egészet, a szürke piacon el tud kelni szerintem
Aztán meg majd visszajön ha több a tartalom. Persze ennek a lépésnek ára van (lti, alpha backerség, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bitcoin topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Politikai mémek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest