Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Drenadar #24897 üzenetére
Kivételesen egyetértünk. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lőlek hátba habozás nélkül, ha összefutunk.
más:
Retaliator torpedókamrájától megborzongtam. Kb. 5 évig toltam a Silent Hunter tengeralattjáró szimulátort, az ilyen tengeralattjáró-űrhajó párhuzamok a gyengéim. Akkoriban egy olyan tengeralattjáró szimről ábrándoztam, amiben úgy bejárható a hajó, ahogyan most az SC-ben lesz. Silent Hunter 5-ben ezt megcsinálták, csak maga a játék lett trágya.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Drenadar #24897 üzenetére
Ez így van... Van másik videó, ahol felglitch-elnek a felső részre ami még nem elérhető (ott van a "hálókörlet", na az aztán szűk
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Yllgrim #24896 üzenetére
A katonai járművek általában törekszenek a kompakt tervezésre, a felesleges terek hatékony feldolgozására.
Ha egy mozgó futtball stadiont szeretnél, akkor ne katonai járgányt nézz kiGondolom egy Jumpon nagy tér lesz, mivel civil szállítás és villogásra lett kitalálva...
de szerintem a reclaimer is úgy lesz nagy és bejárható, hogy sok szűk folyosó és nem nagy terek, vagy max ahol azt valami funkcionalitás igényli! -
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24893 üzenetére
Belulrol kicsinek hat, az a gondom, nincs nagy tererzete, vagy nem zsufi, olyan folyoso az egesz, na nemsokara bejarom es meglassuk...
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Malibutomi #24894 üzenetére
Én kivárom ezt a hetet mire megjelenik az 1.1 és megnézem én magam
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Menthirist #24891 üzenetére
Igen ez elég jó kis kép:
(#24892) Diopapa
Sszátok meg én ezt nem bírom, hogy nézhet ki ennyire jól egy game, egy vizuális orgazmus minden hajó.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
"When it goes live next week (barring serious issues!) Star Citizen 1.1 will ..."
"... and then behind the screens it will premiere things like the 64-bit floating point that will soon allow us to create significantly larger maps.""we’re doing a lot behind the scenes to set up rapid expansion that you’ll see over the next few months as we add Star Marine and the social module to the Star Citizen experience"
Jah, fel is hízott 1.73 gigára az embereket tartalmazó asset. Amúgy nice hogy a legkisebb textúraméret amibe eddig belefutottam 2k x 2k volt (az egyik kézen lévő textúra, de ebből az egyből is ugye 3-4 csatorna van, diffúz, normal map, specular, stb), a legnagyobb pedig 4k x 4k (pl sisak belső, ugyanígy 3-4 csatornával, tehát vagy 70-80 mega textúra csak a sisak belsőn ott van)btw a fegyverek méreteiről...link
Ezért nem fér fel minden hajóra egy S4 Mert már az is majdnem akkora mint egy M50
Egy S10-es ágyúval meg nem akarjátok hogy eltaláljanak[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
Letter from the Chairman - 1.1 and Beyond
"I am in town helping the persistent universe team prepare for our SXSW presentation on Sunday and to kick off next week’s CIG Networking Summit"
Akkor csak vasárnap is lesz előadás... Ezt nem írták az SXSW Event Schedule-ben.[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Yllgrim
őstag
válasz Menthirist #24887 üzenetére
OOO, fel szemmel kovettem, a Reti pici, lehet kukazom, nekem nagy hajo kell
Uj dolog nem sok volt, na majd holnap talan vagy vasarnap ahogy igerte.
Egy bazi nagy hajo, mindenfele sopredekkel a fedelzeten, a hajo neve: Scum pack Azt utunk mindenkit akit erunk
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
veterán
pofátlanság, semmi új nem volt.
-
veterán
válasz SkyS1gn #24886 üzenetére
az azért túlzás... ugye a műsor nagyrésze már lement, de még nincs új infó... remélem a végére csak mutatják a social modult is...
az viszont biztos hogy kívülről ugyan nem tűnik nagynak a reti, de belülről hatalmas (blancoval beszéltük hogy belülről nagyobbnak tűnik mint kintről)
már a kérdések? hol vannak az új jelenetek?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #24885 üzenetére
Kimegyek x*rni erre beindul az élet
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
veterán
Reti, lehet nyáladzani
-
Yllgrim
őstag
Na TS-t nem sikerult beheggeszteni, de figyelek holnapra talan meglesz
-
SkyS1gn
félisten
Most kezdődik csak a stream?
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Menthirist #24866 üzenetére
felmentem, úgysem voltam még fent, csak annyira hogy lementsem. még fél óra livestream-ig.
-
BOGO07
tag
Szerintetek a Starfareren az a torony mekkora lesz?
Mert a képeken a hajóhoz képest elég nagynak tűnik.
Mármint S2-3-4?[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Diopapa #24875 üzenetére
En nem panaszkodom, elegge vajt fulu vagyok (evekig zeneiskolaztattak is feleslegesen csak a tanarokat bosszantottam, a lanyokat meg hajtottam ) De mindketto jo munkakat csinal.
-
Eniral
tag
én leszek fent ha adszí egy címet feljövök tanakodni í
-
SkyS1gn
félisten
-
Yllgrim
őstag
válasz Menthirist #24872 üzenetére
Nekem mindegy amig megy, ez a hetvege a kiserletezes hetvegeje nalam, Off-ban leirom mindjart
Twich vagy YT, mindegy csak jo legyen A tobbit onnan szedtem, amit linkeltem, most sietek a PTU patchel, akarom latni a retit, bejarni... Eddig jo a hetvege
-
veterán
válasz Yllgrim #24868 üzenetére
ami biztos hogy a stream akadni fog mint állat. Nem tudom mire vannak annyira oda a twitch-ért, youtube-on mindig minden közvetítés folyamatos, twitch-en meg egy normális ESL-t nem lehet megnézni épeszű felbontásban.
dokkolás 2.0-ban lesz, de landolás elvileg már 1.1-ben is nem? legalábbis mintha azt mondták volna hogy valahova lehet majd landolni.
hard point doksit várjuk
A herald-ról meg azt mondták hogy kevésbé aszimmetrikus, nem pedig hogy totálisan nem az már.
-
Yllgrim
őstag
Regen be lehetett, most ezt az utat latom feltolod Gammara es aztan Avengerre. Uh hajra Innen nem lehet most Delta-ra tovabb tolni.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
En szerintem fent leszek, millio dolgom van, belefer ez is
Kozben Reverse the Verse, ebben azt mondjat ma meg nincs 1.1, de lesz uj PTU patch, es abban benne lesz a RETALIATOR!!!! Jeee, mar csak le kell szednem par tucat gigat, uh holnap...
1.1 Jovo heten formalisan... Hardpoint design ma fel lesz toltve, nyami.
2.0-ban lesz majd dockoloas illetve hajora szallas (urben, menet kozben - boarding).
Meg sokat meloznak a hatterben hogy a Google Cloud szamitasi kapacitasat rendesen tudjak hasznalni...
Uj AC palyak is lesznek.
Hajokrol van szo, Starfarer beteg jo lesz, Herald fontosabb mint a Xian vadasz 42 miatt, Merchantman belselyet lassan befejezik, Vanguard/Bulldog bemutatasa valamikor, elvileg jovo het volt, De most elcsusztattak...
Scyten hamarosan, hamarabb mint gondolnank, P52-t egyutt csinaljak a Constellationnal, Crucible-t ugyanaz a csoka csinalja mint aki az Orion-Reclaimer parost is (hm... ) Hull C hamarosan, ha kesz akkor abbol tovabbgondoljak a tobbi varianst is.
Idris megint nagyobb lett, Nincs info reti variansokon, Herald nem asszimetrikus mar...
Battlecruiser NAGY lesz, a nevet meg nem arulhatjak el.
Azt mondjak Windows 10-en megy rendesen SC gond nelkul (majd megnezem haa lejott a patch... )
Majd valaki leorditja, most csak szemezgettem amik erdekelnek engem is
#24867) Tengo: ezt nem hiszem, de ha az egyik feleslegesse valik, privizz meg
[ Szerkesztve ]
-
Tengo
aktív tag
Egy gyors kérdés, ha van 2 amd mustang kódom, azt belehet valahogy tömöríteni egy avengerré?
-
veterán
Este lesz valaki fenn nézni a műsort? teamspeak-ezzünk közben? (gondolom lehet mute-olni a többieket gombra, hogy csak akkor lehessen hallani a többieket ha akarja az ember )
vagy maradjon a gépeléses élménymegosztás
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Yllgrim
őstag
Ha kijon a hetvegen a mindent ki lehet probalni ami mar a jatekban van, ki mire megy ra?
Nekem M50 egyedul, kell egy elfogo/racer hajo talan.
-
Yllgrim
őstag
válasz SkyS1gn #24858 üzenetére
A Bostoni bulin meg azt emlitettek, hogy megjelenik, mert kell, az animaciokat meg csinaljak es jonni fognak folyamatosan. Ha most megcsinaljak azt is en nem banom
-
Yllgrim
őstag
válasz SkyS1gn #24855 üzenetére
Nem, FPS-t kiadjak mar amint ugy itelik meg a jelenlegi animaciokkal hogy jok a palyak, es fokozatosan menet kozben kapjuk meg az uj animaciokat. Azok majd valamikor nyar fele lesznek meg. (ha jol emlekszem valami ilyesmirol volt szo)
-
veterán
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #24854 üzenetére
Tudom, tudom, 1.1 a Gladiussal, új damage state-el, Retivel hangárban stb, aztán FPS, és majd utána SM
FPS meg hó vége, április eleje az animációk újradolgozása miatt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz SkyS1gn #24853 üzenetére
Lehet roiddal is megoldják, csak még nem lesz annyira immerzív, vagy átvált az ember monjduk Revellre.
Az fps-ben meg igen, ez a két pálya lesz (de ezek létszámban és játékmódban is különböznek). De ez még ugye nem az 1.1-ben jön, hanem majd az 1.1.1-ben. Vagy hogy fogják nevezni.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #24851 üzenetére
Mondjuk az nemtudom hogy lesz, hogy akinek roid hangárja van hogy lép ki belőle a mostani SM-ban
FPS-ben meg bennelesz a Zerogravity mód meg a Gold Horizon is igaz? Csak ez a 2 "map"?
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz PodMAN #24850 üzenetére
A terv az volt hogy ez a hajo (meg persze a tobbi is) nagyon modularis lesz, sok mindent alakithatunk majd at, miutan megjelennek a variansok meglatom melyik all legkozelebb a terveimhez es azt fogok atalakitani teljesen olyanna amilyennek szeretnem
Szep lassan jonnek az infok, kijon a modul leiras, jon majd a modularitas (CPU-energia...) amint megjelennek a modulok maguk elkezdodik a legozas is, arra is lesz tuti majd valami addon/weboldal, jo moka lesz
Egy scanner alapveto lesz majd hogy tudjuk mit erdemes csinalni a masikkal, ha semmit akkor idoben elkezdjunk futni
-
veterán
válasz SkyS1gn #24849 üzenetére
Igen, én is arra számítok hogy hangárból való kimozdulásról lesz szó, mutatnak majd egy bárt, benne ai-kat mozogni meg csinálni a dolgaikat, esetleg egy boltot is, lehet mobiglass-al.
És mindezt persze olyan grafikával, aminek csak a videójától felsír a vga-m (meg a ventije)Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #24848 üzenetére
PU/SM nagyjából u.a. bármint biztos bemutatják hogy kisétál a hangárból aztán a poligonok száma OVER 9000 lesz és mindenki kettőspont O-t nyom, így
-
veterán
válasz SkyS1gn #24847 üzenetére
Hát hogy social modul-e, az passz, de én arra tippelnék. Az biztos hogy a PU csapat városában lesz az SXSW, és ők készülnek oda valamivel... Viszont a social modul rész az, ami olyan állapotban lehet, hogy megérje mutatni, a PU szerintem még csak szimulációs prototípusok szintjén vannak.
-
veterán
SXSW 2015 Event Schedule
Márc. 13, 6:30-7:15 pm CDT (nálunk kb éjféltől) előadás és live streaming itt[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Legutóbb mennyi volt a Retalliator ára sale-en?
-
veterán
Nah végre, Jeremy Masker interjú
-
Szőrös
veterán
válasz 77.PX_Drebil #24839 üzenetére
De ez gránát vető nem löveg.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Szőrös #24825 üzenetére
Ez egy rendszeresített 50mm es gránátvető hát ehez viszonyíthatod a 70mm-t.
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
Yllgrim
őstag
válasz Eniral #24837 üzenetére
Ezt en akartam behuzni, na majd 80 milkara raallok, biztos adnak erte valami szep hajot akie a 75 millios vasarlas, a 70-es is kapot talan 890-est.
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24827 üzenetére
Hullamzo, lassan megoldodik, reggel megyek 9-re Addig jo amig porog a topik, addig nem figyelek ra oda
(#24828) Volfram42: Mondom hogy felfer, a terv az hogy ha van egy S6-os felfuggesztesi pontod, egyel kisseb gimbalos mehet ra, tehat S5-os, ha a Gladiusra is felmegy, akkor gondolom S1-S2 es a merete, abbol parosaval dobalhatom fel mert 2x S2 az felfer, az buntetni fog.
Raadasul az energia telepet is lehet cserelni, eleg nagy jatekterem lesz szerintem abban hogy mit hova mekkorat tudok feltenni. Ha sokaig nem durrantod el a hajot akkor nagyon csini kis cuccok lehetnek rajta, szep meglepeteseket okozva az ellenfeleidnek.
(#24824) TESCO-Zsömle: nem vagyok kukacos csak elbeszeltunk egymas mellett Hihi
(#24831) Eniral: megprobalom en is: A lenyeg hogy van egy rangsor a hangarok kozott.
Van a kezdo hangar a lista aljan es van az aszteroida hangar ami leg tutibb, e kozott helyezkedik el a tobbi. Tehat ha van egy Cutlass-od mindegyikhez hozzaferhetsz, ha tobb hajod van akkor mindig a legfejlettebb elerheto lesz a legjobb, de attol meg a tobbit is megkapod es opcionalisan valaszthatod hogy melyik kell.
Pelda: Aurora-d van, alap hangarad van csak, ha van Horneted, akkor alap + ami jar a Hornet-hez, Cutlass-al az osszes hangart el tudod erni.
[ Szerkesztve ]
-
Eniral
tag
válasz Diopapa #24813 üzenetére
de akkor te nem értesz itt valamit a képen is látod ,hogy amik ott vannak azok meg vannak . Jól tudom mi járt papíron a cutlashoz nem is arról volt szó ,hogy én ezt vitattam volna . Hanem az ,hogy mikor megvettem a cutlast megkaptam azt is ami nem járt hozzá ! Ennél világosabban nem tudom már leírni a helyzetemet !
-
Volfram42
senior tag
válasz Drenadar #24827 üzenetére
Hát a mai adásban utaltak rá, hogy van esély a ma esti patch érlezésre.: [40:48]
Bár lehet nem kellene erre rámutatnom, mert akkor a Reti tulajok ma nem alszanak.A fegyver képei kilopva.:[link]
Itt egy Gladiuson van rajta. Nem tudom, hogy a 70mm mennyire reális azon a képen.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #24824 üzenetére
Hagyd, írta hogy most nagyon szörnyen fáj a foga (ez most felmentő körülmény )
Jelenleg... de várjuk meg a hardpointos doksit...
(horneten is S2-es fegyver van, és ha jól láttam s3at is szereti, de a mustang is, toronyba s1et adnak, rámegy a s2 is. az hogy mi az alap összeállítás >> senkit se érdekel )
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Volfram42 #24822 üzenetére
Size 6-ba Size 5-os gimbalosok belefernek, uh ez kb bele is fog ferni
NEM Repetaer ez a fegyver hanem ballisztikus gepagyu
(#24824) TESCO-Zsömle: tok mindegy mit adnak gyarilag, ugyis lecserelem oket, ha nem is az elejen de idovel tuti, raadasul addigra mar tudjuk mi lesz a tuti setup arra amire hasznalni fogjuk a hajot.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24818 üzenetére
Hat annak pont nem kellene energia Ha meg lezer fegyver lenne azt mondom oke, de hogy egy gepagyunak minek energia, max porgetni a tarat, de az is mechanikus, ha motorral hajtod akkor sem kell neki reaktor Ez a leg energia hatekonyabb megoldas.
Nem repeater hanem gepagyu
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #24818 üzenetére
azon nem tesco gazdaságos PP van, nem?
-
Yllgrim
őstag
Uj Around the Verse, Sneak Peaket sasoljatok meg, jo cuccnak nez ki, olyat pakolok a retire parosaval, olyan zarotuzet csinalok, semmi nem jon at rajta
szerk: A k@cs@g Ben mar megnezte a Retit...
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Igen. Legközelebb jó lenne az alap FAQ-s kérdésekkel átruccanni a kérdezővel együtt az OFF részlegbe.
(#24806) Eniral
Egyáltalán nem fölösleges rendszerezni ezeket a beszélgetéseket, hidd el, hogy másoknak kényelmesebb olvasni ezt a fórumot, ha nem kell lepörgetniük az alap infók X-edjére való megbeszélését. Sz'al így a közösség érdekében... Én ráérek elolvasni mindent, van aki nem, és az ő nevükben kérem én is. -
Diopapa
addikt
-
veterán
Órákon belül meglesz a 75 millió (74.989 milliónál járnak)
-
Diopapa
addikt
válasz Eniral #24796 üzenetére
Ha beolvasztasz csomagot, nem "marad meg" semmi, csak amit külön vettél. (Lehet hangárt külön venni). Így néz ki a sorrend: Selfland -> Aeroview -> Revel & York -> Roid. Az adott csomagban van egy hangár, de minden alatta levőt választhatod. Ha pl R&Y-od jár, akkor 3 fajtából tudsz választani, ha roid hangár "jár", akkor mind a 4-et. Remélem így már tiszta.
@(#24803) Drenadar: Szerintem a 100GB nagyon óvatos becslés, egy ACnity vagy egy Wolfenstein vagy a Watch Dogs is mekkora volt. (vagy akár a 3 éves 3 óra játékidővel rendelkező Rage is ~25GB) szóval nem lennék meglepődve, ha nem állna meg 100-ban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
sztem még mindig nem használjuk jól a két topic-ot
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
vagabor
aktív tag
A szemfülesek már rég tudják Csak ezért egy másik ssd-t venni, ajánlom hogy megérje
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest