Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #24598 üzenetére
Sajnos nem kapott wifi-t. Mobilnettel tolja. Gondolom ez is ront a minőségen. Azt meg nem várom el, hogy fizessen elő jobb netre a kedvemért. Örülök, hogy legalább ez van. Inkább az a szörnyű, hogy egy ilyen rendezvény nem biztosít megfelelő stream adást minden termükből. A Building the Right PC for You című előadás biztos roppant érdekes lehet, hogy arra esett a választás.
Illetve CR leszokhatna az órás késésekről.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #24597 üzenetére
Egy valakinek kell streamelni, az pedig a twitch szervere... az streamel tovább... de ettől függetlenül persze nem véletlen szoktak erre használni normális netet és normális kamerát, állványról.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #24594 üzenetére
Nagyon nem jó a minőség sajnos. A másikat is figyelem. Elindult ott is valami, de mint ha nem ott lenne. Majd kiderül. Elvileg, ha kijön valami CIG videó azt egyből teszik is fel. Múltkor is ez volt.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #24591 üzenetére
Hivatalos nem lesz, mert inkább a Building the Right PC for You című műsort közvetítik. Biztos jobban érdekli az embereket.
Két streamer ígérte, hogy közvetít.:
[link] <--- Elindult az adás. Azt írja, hogy mindjárt kezdődik. El is indult. Kaki a minőség sajnos.
[link]Valamelyik csak sikerül. Bár már idő van rendesen.
Amíg várunk addig is itt egy friss interjú CR-el.: [link]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Yllgrim
őstag
Nem lesz itt ma mar semmilyen Reti video, megint atvertek...
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
Van aki Vanduul-hajot lop
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
mrfire
őstag
-
Diopapa
addikt
válasz Szőrös #24582 üzenetére
Valamit változtattak az irányításon. Pontosabban tudok lőni egérrel, mintha a pajzsa is jobban bírná. Összességében jobb lett szerintem. A modell maradt ugyan az, gondolom már nem is nyúlnak hozzá, amíg az Foundry 42 gatyába nem rázza. Viszont a 3. wave-nél szétfagyott, előtte free flightban is, szóval most hagyom kicsit.
Free flightban mókáztunk.
Hümm, ez valahonnan hiányzik..
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #24583 üzenetére
Rajta nem is kell , a kezelhetőségen változtattak ( vagy fognak ? ) .
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
veterán
-
veterán
Azért vannak részletek ebben a játékban Épp olvasom a havi reportot, és írják, hogy az új item port rendszert beépítették, csak hát mivel elég nagy kiegészítés, így lehetnek majd még későbbi bugok is benne. Ilyen volt az is, amikor az egyik tengerészgyalogoson lévő lámpa bizonyos körülmények között 0 sebességre lassult miközben az egész hajó és mindenki rajta 200 m/sec-el haladt, ez a 0-ra lassuló lámpa így ütközött a karakter modellel és megölte
Szóval nem olyan a rendszer hogy ha a script szól hogy "tyu-tyu-tyu" akkor -20 hp Ha valamit sikerül valahogy felgyorsítanod kellő sebességre, akkor azzal ölni is tudsz majd
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
válasz Drenadar #24578 üzenetére
Aha, PTU ofc... Beszéljünk meg egy időpontot és aki tud jöjjön. Gladiust hozzatok A Cutass bugos, nem lehet belőle kiszállni csak glitch-el, de vicces egymásra lövöldözni.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
Valaki valamikor multis free flight-ot? Publicban is vicces
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #24573 üzenetére
Igen én is megörültem anno amikor észrevettem ezt a kis könnyítést. Jó ötlet volt tőlük.
-
veterán
válasz Volfram42 #24572 üzenetére
Jah, csak nem volt jól beállítva az account-om alatt az időzónám... Szóval javasolt jól, gmt+1-re állítani az account settings alatt, és akkor jól mutatja az időt is
nice Hasznos feature az oldaltól.
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
-
veterán
-
veterán
Nah, mivel még mindig nem túl jó a kliens általi letöltési sebességem (már 4-500k-val szed, de még mindig nem megákkal), így most sikerült kiderítenem/kiszámolgatnom a PTU patch útvonalát is:
Meg ugye ebből z02, z03, meg zip... így download managerből ki tudom erőszakolni hogy 6-7 megával szedje, ha kész visszalököm a patch könyvtárába .partial néven, a kliens felismeri hogy már lent van teljesen és öröm és bódottág, lehet begyúrni
Így várhatóan órákon belül lehet PTU-m, nem pedig csak szerver lelövésreStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Volfram42
senior tag
válasz mrfire #24565 üzenetére
Csak egy kép. Szerintem néhány óra múlva biztosan elkezdenek felrakni videókat a PTU-ról. Este hétkor meg főműsor, remélem, hogy adják a PAX twitchén. Tegnap néztem a Blizzardét és végig azon töprengtem, hogy remélem az SC is közvetítve lesz.
Ha máshol nem is, itt tuti lesz damage states slow motion-ban.: [link]
-
mrfire
őstag
válasz Volfram42 #24564 üzenetére
Fura, olyan, mintha valami plazmával megpörkölték volna. Lehetnek belső kisebb robbanások, vagy égések, amik egy külső sérülés miatt törtek ki talán, de ez nem az a sérülés, amit egy ütközés okoz. Sz'al karistolódások, durván letört darabok, stb. ilyenek kellenének egy ütközésre, nem pedig ilyen átlyuggatott, elvékonyodott stb. részek. Ez olyan, mintha lézerrel lőtték volna, de ha ballisztikus fegyver kapta volna el, megint máshogy kéne kinéznie. Nyilván túl sokat várok, tudom ezen is dolgoznak már egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz mrfire #24562 üzenetére
Amióta láttam annak idején, hogy a 300i-n van az üvegen felirat (amit csak akkor látsz, ha kívülről 5 centiről nézed a hajót), azóta semmin sem lepődök meg. De tetszik.. A Gladiusnál nagyon sikerült megfogni a haditechnika lényegét szerintem... Le a kalappal...
-
mrfire
őstag
válasz Diopapa #24561 üzenetére
Na igen, az mondjuk tényleg durva volt. Bár nekem fura, hogy ilyenekkel foglalkoznak, mert száguldozás közben valószínűleg nem fogjuk észrevenni őket, és amilyen kicsik mások sem láthatják. Sz'al kicsit vegyes véleménnyel vagyok róla, mert szerintem ezzel egyrészt fölöslegesen terhelik a mi gépünket is, másrészt pedig imádok mindent, ami a részletekben merül el.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Diopapa #24559 üzenetére
Ja, minimum valami holografikus kivetítést vártam volna, ami kirajzolódik a belsejében és utána tűnik fel az arena commander felirat. Vagy olyat, mint a Titanfall-ban:[link]
De még el tudom képzelni, hogy megkapjuk ezt, bár az igaz, hogy fizikai kiépítése belül sem olyan, mint valami high-tech holokivetítő, csak egy sima fém burkolat van belül is... nem a legjobb.A Gladiust már eddig is láttuk, nekem nem mutatott sok újat az a videó, sokkal jobban várom a Vanguardot hogy fog kinézni.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
A Gladius nagyon jól néz ki.. Mondjuk videót még nem találtam, ahol az új damage states-t lehet látni rajta.. A Simpod belseje viszont gagyi szerintem. Több "hitech"-et vártam volna tőle.
-
Eniral
tag
gyerekek most enged patch-elni , hajrá !
-
Volfram42
senior tag
Jól néz ki a simpod. Utána egy kis gladius reppenés látható.: [link]
Ugyanakkor, még nem mentek haza a CIG-nél. A legújabb üzenet az 1.1 PTU-ról.: [link]
A havi jelentést is megkaptuk.: [link]
TESCO-Zsömle: Jól sejtetted, hogy a Starfarer az. Én is arra tippeltem elsőre, de én a kék kezelőpult miatt. Az múlt havi jelentésben vagy hol az volt háttérképnek berakva. A sárga csövet észre se vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24544 üzenetére
Engem ebbol a Video erdekel csak, Drenadart meg az sem!
-
mrfire
őstag
válasz vaakuum #24549 üzenetére
Ha jól emlékszem ez nem így van már. Mikor én játszottam egérrel, akkor ha kimozdítottad középről az egeret, mozdult a fegyver, a hajó meg a kimozdulás mértékében forgott vagy nagyon kicsit, ha csak alig mozdítottad el, vagy nagyon gyorsan ha kirántottad a szélére, de mindig azonnal forgásnak indult, ha nem középen volt az egér. Mikor fixáltam akkor nagyon zavaró volt egérrel a kezelés, de lehet rossz beállítást alkalmaztam...
-
vaakuum
addikt
válasz Drenadar #24541 üzenetére
Ezt a változtatást nekem bíztató. Amikor játszottam, a gimball nélküli módban egérrel jobb voltam... engem nagyon zavart, hogy egy darabon csak a fegyver mozgott, utána meg hirtelen az egész hajó megindult...gyakorlatilag volt egy dead zone az irányításban...Minden játékot azzal kezdtem, hogy fixáltam a fegyvereket.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
CactuS
Arcképgyáros
Kicsit lemaradtam az utóbbi időben SC témában. Manapság körvonalazódik már valamilyen várható kiadási dátum, vagy még mindig az van, hogy az év sem biztos?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
SkyS1gn
félisten
válasz Diopapa #24545 üzenetére
Ezaz, elkezdik szedd le amíg nem jön a patch, de hogy bakker ha PEER LIST EMPTY-t dob...
(#24547) CactuS
Nagyvonalakban:
FPS/social modul - március/április
AC 2.0 többfős hajók - nyár
Squadron 42 első fejezet - ősz
PU alfa - tél
Megjelenés - 2016[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Diopapa
addikt
We expect the new patch in the next two hours. However there is something people should be aware of. The current plan is to release a patch that will fix the current PTU for people who have already downloaded the CURRENT 1.1 PTU build.
This means that in order to get the fix you need to have PTU 1.1 downloaded before the new patch goes live.
TL;DR: Download the current PTU in order to use the fix patch in a few hours.Köszi b+. Az emberek 90%-a aki meg nem tudta eddig sem letölteni, az elmehet valahova...
-
TESCO-Zsömle
félisten
"Hey guys,
I have an update to the schedule. The Monthly Report (and the final 'Help the Herald') are coming today.
Tomorrow, we'll have the design post on the new damage system, a video of the Retaliator and the weekly roundup.
When 1.1 goes live, you'll get the new weapons mount post, a brochure on the new hangar ready ship and an extended 1.1 post with information the about landing modes (along with an update to the manual.)" (Ben)
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Diopapa
addikt
válasz Drenadar #24541 üzenetére
Tudom nem vigasztal, de Elite-ben is úgy van, hogy ha gimbalost akarsz feltenni, akkor mindig egyel kisebb méretűt kell választanod.
más... egy kis infó a ptu patchről. (röviden: nemsokára lesz új build ami már jó lesz elvileg)
-
Drenadar
Topikgazda
válasz mrfire #24540 üzenetére
Pont ez az!
"most is kevésnek érzem"
" nem lenne semmi változás"tehát most is SZAR, és azt a kis reményt, hogy rá teszel S3-as fegyvert és mondjuk egérrel játszol, bízol benne hogy most már nem fogsz a játék végén szégyenkezni a pontokat látva, és akkor jön ez, hogy ha szeretnél jól célozni, akkor maradj meg S2-ön...
Köszi!
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #24539 üzenetére
Nekem nem. Billentyűzettel sokkal nehezebb célozni egy fix fegyverrel, míg jóval könnyebb célozni egérrel. Hotassal sokkal könnyebb célozni fix fegyverrel, csak hát a finom célzásnál már van némi probléma, amire nem árt ha van gimball+automatikus célkövetés, de az meg olyan gyenge, hogy ha megadják rá az okot, simán bevállalnám, hogy minden fegyver fix legyen. Legalábbis addig, amíg nincs Oculusos fejkövetés.
Amúgy ezt félretéve tök logikus, hogy ha valaki bevállalja a célzásbeli nehézségeket, akkor lőhessen erősebbet.
Egyedül az a baj, hogy már most is kevésnek érzem a Hornet gimballos fegyvereinek erejét, bár lehet ugyanez a fegyver rámenne a felfüggesztésre, mert elvileg csak méretbeli korlát lesz. Ha jól emlékszem az alap Hornet most s2-es fegyvereket kapott a gimballos felfüggesztés meg 1-3-ig bírná. Vagyis akkor nem lesz semmi változás, ha lenerfelik 1-2-re. -
Jack@l
veterán
Mostmá jó a PTU, húz még egy 30 megás file-t az előző kettő után
Peer list empty[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
SkyS1gn
félisten
Nemtudjátok hogy a legutóbbi Dogtagok mikor lesznek szállítva? Seholsem látom azt se hogy megrendeltem azóta.
-
mrfire
őstag
-
Diopapa
addikt
válasz SkyS1gn #24532 üzenetére
reditről:
"(7:17:56 AM) Drast: Hey guys we are aware some are experiencing a launcher error when attempting to download the ptu build. DevOps has been notified and is currently looking into the issue."
-
Jack@l
veterán
válasz Diopapa #24529 üzenetére
Na olyanom nem volt, simán felrakott mindent, csak elkövettem a hibát hogy kiléptem a kliensből...
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
vaakuum
addikt
mi az a PTU?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Diopapa
addikt
válasz Jack@l #24528 üzenetére
Ha átváltok PTU-re, akkor peer list empty üzenet fogad, utána már nem is jó a launcher többé, csak ha kitörlöm a LoginData.json file-t.
-
Jack@l
veterán
válasz Diopapa #24527 üzenetére
PTU módban volt előtte, nekem dél körül még ment, felpatchelte a klienst is meg a játékot is 1.1-re. De most hogy el is akartam indítani, már nem enged be az új jelszóval se amit kaptam pár órája.
-
Diopapa
addikt
Van akinek működik a PTU? Nekem nem patcheli le a klienst.
-
Jack@l
veterán
De mé kell mindig új jelszót kérnem minden egyes új ptu verziónál...
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
Patch-el a kliens. Nem tudom mit, mert nem PTU-ok. A rendes kliens indításánál frissít.
-
Yllgrim
őstag
válasz Volfram42 #24519 üzenetére
Geoid Emlekszem, amikor okitottak az oskoloban
(#24523) Cris99: Nekem ez aHOTAs van meg, nagyon jo cucc, en szeretem, kenyelmes, nagy-robosztus, jol programozhato, van eleg gomb-ja...
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Jópár éve követője vagyok Linusnak, ma épp ezt tűnt fel a feliratkozási listában, gondoltam titeket is érdekelhet
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
PTU patchnél "peer list empty" üzenetet kapok. Találkozott már ilyennel valaki?
-
mrfire
őstag
Pont az ilyen beszélgetések miatt hoztuk létre az OFF topikot... [link]
-
vaakuum
addikt
[de lehet, hogy attól függ, hogy az ismert univerzum szélén mi vár ránk, hogy hogyan rázkódtak össze a golyók a kis zacskóban...]
A környezetünk így mindig változhat"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #24517 üzenetére
Földről se tudták hogy gömbölyű :-D
-
PoeDameron
aktív tag
válasz vaakuum #24515 üzenetére
Ez esetben viszont én leszek az SC Kolombusza. Vagyis inkább Cook kapitánya, akit megettek Havajon a pápuák.
Tényleg. CR említette, hogy a rendszerek nagy részét a játék csak úgy generálgatja. Tehát ha ezek ilyen generált dolgok, akkor nem tudom hogy mennyire maradnak tartósak. Felfedezek 600 naprendszert, az összeset nekem generálta a játék mert rákényszerítettem azzal hogy állandóan utaztam. Na és akkor ezek után mi van? Többi játékos térképe az én felfedezéseim alapján bővül ki adott esetben? Vagy minden játékos külön Univerzumot fedez fel magának, mindenkinek máshogyan generálja? Azt még el is tudom képzelni, hogy lesz egy baromi nagy közös Univerzum, és egy határon túl saját Univerzumokat gyártunk az utazásainkkal. Amiket megoszthatunk persze ismerősökkel.
Vagy én nem tudom hogy lesz.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz PoeDameron #24514 üzenetére
Mondjuk az poén lenne, ha kiderülne, hogy a tér a benne felhalmozott sok-sok bolygó és csillag tömege miatt annyira görbült, hogy amikor kimész az ismert tér egyik végén, akkor valójában bejössz a másikon , ahol éppen kalózok lebzselnek.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz vagabor #24509 üzenetére
Két féle üzemanyag lesz, nem biztos hogy mindkettőt lehet így. Bár aztán lehet hogy lesz valami modul amivel finomíthatjuk a cuccost, szerintem is kellene valami öntöltős megoldás.
Arra mérget lehet venni, hogy egy aquila vagy carrack tulajdonos az a fejébe fogja venni, hogy lelép az ismert rendszerekből és elindul a vakvilágba, és csak megy és megy és megy. Én az első adandó alkalommal ezt fogom csinálni, ha összegyűjtöttem a megfelelő tartalékokat és van egy fasza felfedezőhajóm, lehetőleg carrack. Összeomlasztom CR-ék világát azzal, hogy olyan messzire megyek mint senki, és a rendszer nem fogja tudni feldolgozni. Amikor majd sötét képernyő fogad belépéskor, mert az összes szerver leállt a bugtól amit az okozott hogy túl messzire mentem, na akkor tudjátok hogy megcsináltam. Utána 3 hónap karbantartás, addig játsszatok valami mással.
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #24511 üzenetére
Ez igaz a normál meghajtásra, de ki tudja, hogy a kvantummeghajtás használatakor milyen állandó erőket kell majd fenntartani, lehet ott nem működne.
Ami nagyon tetszett a mostani 10TFC-ben, hogy CR elmondja, hogy a 64 bitre való átállás egybefüggő naprendszereket is eredményez. Imádom! Napokig repülni egyik bolygóról a másikra, hát nem hiszem, hogy ezzel kínoznám magam, de örülök, hogy ilyen a rendszer.
Elvileg igen , a puszta űrből is lehet némi üzemanyagot kivonni (persze a valóságban ez szerintem nagyon nem működne a köbméterekre jutó 2db hidrogén atom mennyiséggel). Ez nyilván azért lett kitalálva, mert nem szeretnék, hogy megrekedjünk a játékban valahol, mert az azért mégsem élvezetes, hogy órákig kell várni a segítségre, vagy öngyilkosságra kényszerülünk, hogy valahol felkelhessünk.
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #24511 üzenetére
Ez igaz a normál meghajtásra, de ki tudja, hogy a kvantummeghajtás használatakor milyen állandó erőket kell majd fenntartani, lehet ott nem működne.
Ami nagyon tetszett a mostani 10TFC-ben, hogy CR elmondja, hogy a 64 bitre való átállás egybefüggő naprendszereket is eredményez. Imádom! Napokig repülni egyik bolygóról a másikra, hát nem hiszem, hogy ezzel kínoznám magam, de örülök, hogy ilyen a rendszer.
Elvileg igen , a puszta űrből is lehet némi üzemanyagot kivonni. Ez nyilván azért lett kitalálva, mert nem szeretnék, hogy megrekedjünk a játékban valahol, mert az azért mégsem élvezetes, hogy órákig kell várni a segítségre, vagy öngyilkosságra kényszerülünk, hogy valahol felkelhessünk.
-
Drenadar
Topikgazda
-
mrfire
őstag
válasz vagabor #24509 üzenetére
Ja értem, erről kaptunk infót. Be lehet gyűjteni bármely hajóval az üzemanyagot, valami irreális módon még az üres űrben elszórt hidrogénatomok rettentően alacsony sűrűségéből is kinyer a hajó minimálisan használható mennyiséget, vészhelyzet esetén. Napok helyett gázóriásokból lehet majd gyűjteni, tehát ez is megvan, de én nagyon remélem, hogy nem éri majd meg. Sérüljön a hajó, vagy akármi, vagy tartson nagyon sokáig az is, mert ott van a Starfarer, és az egész hajó szerepét hazavágnák, ha ilyen módszerekkel egyedül is meg lehetne oldani. Ezért remélem azt is, hogy nem úgy lesz az üzemanyag, mint a Mafia 2-ben, hogy láttuk hogy van a kocsiban egy mérő, de hogy az életben nem fogyott el az is biztos. Ha már beleépítik a gazdaságba, és munkalehetőséget ad, akkor igen is legyen súlya a dolognak, és oda kelljen figyelni rá, legalább annyira, mint a ballisztikus fegyverek töltényeire.
-
vagabor
aktív tag
válasz mrfire #24508 üzenetére
Benzinkut alatt én az ED megoldását értettem ahol a csillag koronájából szívsz el üzemanyagot. Ilyen módon bármeddig elmehetsz, csak tervezés kérdése az egész. Viszont az üzemanyagnak mint ahogy a biztosításnak is szerintem eltúlozzuk a jelentőségét, bár érthető amíg nem látjuk élesben.
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
mrfire
őstag
válasz vagabor #24506 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy lesz-e a "benzinkút". Persze, hogy lesz lakott területeken. De a felfedező értelem szerűen, nem olyan helyre megy felfedezni, ahol van "benzinkút". Amúgy nem nagyon hiszek az ilyen világ végére vándorlós küldetésekben. Szerintem nem lehet olyan messzire menni, hogy gond legyen a hazautazás, mármint úgy értem, hogy ha a legtávolabbi pontra szeretnél eljutni egy lakott területtől, akkor nem fog elfogyni az üzemanyag fele, mire eléred a játék határait. Nem lesz akkora üres tér, és a felfedezők is javarészt az ismert rendszereken belül fognak dolgozni.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz mrfire #24501 üzenetére
Na ebben azért volt pár hasznos és érdekes infó. AC 1.1 után teljesen másképp fognak mozogni a gépek. Az Idris-en 71db NPC fog nyüzsögni.."nagyobb lett mint gondoltuk". Hát van min elmélkedni.
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
vagabor
aktív tag
válasz PoeDameron #24503 üzenetére
Nem kell parázni ilyen és hasonló dolgok miatt, minden rendszerben lesz csillag gondolom, és valószínű ED féle megoldást minimum várhatunk az üzemanyag visszatöltését illetően. Szal tuti lesz benzinkut, azért 2900ban már joggal várja el az ember hogy ne kelljen magammal kannabenzint cipelni, az elég immersion killer lenne
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Volfram42
senior tag
Ha jól olvasom akkor elindult a PTU 1.1.0.
Én kihagyom időhiéyn miatt, de nem is bánom. 31 GB a kliens. Remélem kapunk jó kis beszámolót róla.
Patch notes.: [link]Multiplayer Frre Flight és ami szemet szúrt a gyors áttekintés során, hogy a gimbaled fegyverek egy mérettel kisebbet bírnak csak cipelni.
Persze van még sok finomság itt.[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
-
PoeDameron
aktív tag
válasz mrfire #24501 üzenetére
Nem tudom lesz-e olyan tökös valaki, hogy nekivágjon így, mint az az ember, aki elsétált a Minecraft pálya végéig.
Nagyon szépen kösz a fordítást.
Jó kérdéseket válogatott be, ezzel kapcsolatos kérdésem hozzá/hozzátok: az Univerzum felfedezéséhez vajon telepíthetünk-e üzemanyag és egyéb szükséges erőforrás-lerakatokat? Tehát mondjuk Carrackkal elhatározzuk, hogy a határvidéket térképezzük. Nagyon sok üzemanyag fér bele, de csak addig megyünk ameddig az üzemanyag feléig kifogy. Aztán vissza kell fordulni. Na arra a pontra telepíteni kell valami aszteroidába vagy bolygófelszínre egy eldugott lerakatot, hogy legközelebb ez legyen az a pont ahonnan tovább indulunk, fullra feltöltve. És így tovább, el egészen a CR univerzum széléig, ahol beleütközünk Jahvéba.
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24500 üzenetére
Azt hiszem el vagyok kenyeztetve
Retaliator and variants Vanguard MISC Endeavour!
-
mrfire
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest