Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire
őstag
Van most három kérdés a fejemben, amit szívesen megkérdeznék a 10FTC-ben. Szerintetek érdemes lenne valamelyiket megkérdezni?
1. Ha az UEE elfog egy lopott hajót, (az eredeti gazdája már visszakapta a biztosítótól), akkor azt a hajót bezúzzák, vagy gondoltak-e arra, hogy elárverezik egy rendőrségi aukción?
2. Ha kész lesznek az ugrópontok, lehet-e majd gyakorolni a navigálást rajtuk AC-ban?
3. Tudjuk, hogy lesznek gyárak, karban kell tartani azokat is majd? Ha igen, de elmulasztanánk, akkor lekerülhetnek hibás sorozatok a gyártósorról? Például akadozik egy hajó rakterének az ajtaja vagy a rakéták nem oldanak ki, besülnek vagy nem követik a célt, a fegyver nagyon hamar túlmelegszik az ilyen hibás gyártmányoknál. Így egy org rányomhatná a névjegyét a saját gyártmányaira, és az tükrözne egyfajta minőséget, vagy megbízhatatlanságot, ha volt már tapasztalatunk velük.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #22192 üzenetére
Ez komoly....
@Cris99: Mit kell látni?
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
SkyS1gn
félisten
Laposon most jó volt erre desktopon meg megint fos a Mustang...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
veterán
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #22192 üzenetére
De várom már ezt a tetves játékot
-
veterán
a beígért mobiglass design doksi:
mobiglass
PAX East belépő ha valaki menne
és South by southwest eseményStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
válasz SkyS1gn #22188 üzenetére
ez volt, csak menet közben kissé más a hatás meg lehet hogy kellene még majd rá valami spéci AA Ugyanaz a verzió, meg ki is maxoltam... lehet driverben kellett volna még adni neki AA-t, a settingsben nem rémlett hogy összefutottam volna vele
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
KO2
aktív tag
válasz SkyS1gn #22188 üzenetére
4300 ra húztam fel, 1 percnyi cpu stress test, 67 fokot mutatott eddig, de ugyebár 1 percnyi teszt nem teszt, szóval meglátjuk meddig melegszik fel. Nem is igazán tudom mennyi lenne az a határ aminél meg kellene áljak, de van olyan sejtésem hogy 80 at nem kellene megközelíteni...
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #22185 üzenetére
Na a képeken nem ez volt!
Ez igen!
(#22186) KO2
Azt az I7-et rángasd meg 4,5Ghz-re mindenképp
[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
válasz SkyS1gn #22184 üzenetére
Videok: R9 290X 4GB GDDR5 TRI-X PCI-E 2XDVI-D HDMI DP VAPOR-X
Monitor: Samsung 28" U28D590D
A gép többi része egyenlőre 3 éves ( majd szép lassan változni fog ):Proc.: QuadCore Intel Core i7-2600K, 3500 MHz
Mem.: Corsair Vengeance CMZ8GX3M2A1600C9 ( 2x4GB )
Alapl.: Asus Sabertooth P67A processzort könnyű húzni de eddig feleslegesnek éreztem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz SkyS1gn #22184 üzenetére
Hát, nekem a VoEC-ben sosem volt "erdő érzetem" az erdőben. Hosszú idők óta itt volt először. Arról nem is beszélve, hogy mennyire ette nálam a vinyót hogy streamelje fel azt az iszonyatosan sok textúrát, amiből az egész állt. Gyönyörű játék a VoEC, és jó is, el lehet csak úgy merengeni a látványban, de mondom, nekem sosem volt igazi erdő érzetem benne.
Nagyon egyet tudtam érteni ezzel a véleménnyel+ amúgy olyan kellemesen összetett egy rpg lesz. Alkímia pl olyan szintű, hogy cuccokat tegyél bele, ezt forrald, azt törd össze, következő hozzávalód 45 sec múlva (van hozzá aranyos kis homokóra időmérésre), stb. A harc is inkább skill alapú lesz mint button bash (merre védekezel, merre és hogy támadsz, stb). Meg ugye a star citizen velük vannak kooperációban a karakter-testreszabás ügyében.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
-
veterán
Hű, viszont egy 970-es hír topicjában előjött a Kingdom Come Deliverance, amire már befizettem egy ideje (Baron Tier Physical szint), és van hozzá már technikai alpha, amit nem próbáltam még. A topicban volt egy videó az erdőiről, de ezt látnom kellett saját szememmel
Hát azt hiszem megvan a Crysis verő vegetáció
Kimaxolva azért 15-25 fps-sel ment csak, de hozzá kell tenni hogy maximális látótáv lod distance, meg úgy eleve jelenlegi állapotában kimaxolva mindent.Kep 01
Kep 02
Kep 03
Kep 04
Kep 05
Kep 06
Kep 07
Kep 08
Kep 09Nem semmi
-
veterán
A windows nem képes normálisan kezelni a 4k monitorokat. Majd a 10 fogja. Ebből a szempontból az osx fejlettebb, annak nincs vele gondja.
De köszi az infókat, nagyon hasznosak. A 380X majd low level api mellett várhatóan nálam is vinné már akkor a 4k-t (procit perpill nem akarok fejleszteni, meg akarom nézni hogy mire képes a mantle és a dx12 majd a gyengébb per-mag teljesítménnyel rendelkező procikkal. Dx11 alatt meg legrosszabb esetben kb egy 290X tempójára kerül, egy 8350 ugyanis watch dogs alatt kb azt tudja kivinni 95%-ra.
-
KO2
aktív tag
Windowsban 4K nál az ikonok röhejesen kicsik (Zavaróan). Ha meg felnagyítom őket 150% al ahogy írják sok helyen mint megoldást, akkor jó lesz, viszont egy két programban a szöveg irreálisan nagy lesz emiatt.
Szóval 1440p ben használom a gépet úgy még jó, 4k-t csak egyes játékok és filmeknél használok. Azaz filmeknél nem, mert nem nagyon vannak még 4k ban :/ Viszont azok a 4k-s 60 fps es videók amik pl youtube-on megtalálhatóak nagyon szépek !!! (De tényleg mintha ottlennél).Battlefield 4 pl megy 4k ban
Medium 60-70 FPS
High 45-55 FPS
Ultra 30-40 FPSkb 10 fps volt a különbség a harc és a nyugalom között, ezért írtam így, igaz ez egy egyszerű szigetes páylán volt. Egy városi pályán sűrű épületekkel lehet más lett volna, majd egyszer lemérem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Diopapa #22179 üzenetére
Nem hinném hogy évente adna ki egy új karit majd az amd... legjobb esetben is talán 1,5 évente, de inkább 2.
Meg pletykák szerint a 80-asok lesznek a flagshipek most, mármint 1 gpu-s téren. Tehát 380X jön, meg majd a 395X2 talán gpu-val. Szóval elég lesz a 480X is megjelenésre[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Diopapa #22177 üzenetére
En bizom a Fiukban Ma fejlesztettem a "hang rendszert" Asus Xonar STX II - es egy BeyerDynamic DT990 PRO szemelyeben, holnap beepitem, VGA szerintem majd jovore, egyelore 290X eleg lesz mindenre amire nekem kell meg egy - masfel evig. Lesz ez meg optimalizalva rengeteget, a kod is meg "nyers" gondolom uh jo lesz ez
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
válasz Raulblanco #22175 üzenetére
4K-val varok meg, Oculus miatt annyira nem erdekes most, majd talan jovore ha esetleg az uj AMD proci jo lesz akkor egy csere a 490X-re
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
KO2
aktív tag
válasz SkyS1gn #22170 üzenetére
4K nagyon szép LOW on 20-22 fps és emiatt KB annyira jól játszom így, mint egy értelmi fogyatékos akinek minden nagyon tetszik, de fegyver helyett egy fél banánvan a kezében.
De még 1440p ben se tudok (2560x1440) 30-40 fps fölé menni (csatában) LOW beállítás mellett.
Jelenleg FHD (1920x1080) ban megy, ezt is LOW on használom, mert számomra az FPS mindennél fontosabb egy ilyen stílusú játéknál, és csak ezen a szinten tudom a monitorom által tudott 60 FPS maximumot tartani. (ugye bár az fps értéket akkor kell nézni amikor üldözöl és lövöldözöl valakire, énis ilyen pillanatokban néztem ezt az értéket)
( Természetesen a videókártyán semmilyen tuning nincs jelenleg ).Viszont az új monitoron még a FHD is szebb mint a régin.
Most a tesztelgetés alatt csak mégjobban megerősödött bennem, hogy az FPS mennyire fontos és mekkora különbség is van 40 és 60 fps között . ( számomra legalábbis észrevehető a javulás )[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Majd kipróbálom én is. Épp erre gondoltam, hogy az Avengernek elég felett a rakéta irányító rendszere, abból simán kinéztem.
(#22170) Cris99
Hiába az R9 290X, a 4K nagyon sokat emészt. CR szerint Crossfire kell hozzá majd még ebből a kártyából is. Illetve, lehet, hogy most közepesen meg lowon elmegy vele, de ha bejönnek a nagyobb pályák meg sok egyéb tartalom, már gondolom kevés lesz egy 50 fős instance-ban. -
ÁDI
aktív tag
A free look/szabad nézelődést hogy tudom aktiválni (logitech extrem 3d-m van)?
A menüben ott van, hogy mely gombokra van kiosztva, de más is szerepel rajtuk (célpont váltogatás, ha jól emlékszem)...SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
mrfire
őstag
Valóban? Én úgy vettem észre, hogy több rakétát csak egy célpontra lehet indítani. Pont ezért váltottam néha célpontot, mert véletlenül több rakétát jelöltem ki rá. Azt mondod, hogy több rakétát rögzítek különböző célokra, akkor egyszerre kilövi mindre?
(#22163) Drenadar
Régen tuti nem lehetett, bár a mostani rendszerben nem ugyanúgy megy a rakéta rögzítés, és nem is kell még egyszer belockolni, kimászott a képből, de nem is próbáltam ki, hogy rálövök, úgy, hogy nem látom. Az biztos, hogy sokkal könnyebben elveszítik a célt a rakéták, ha szembe lövöm az ellenféllel, akkor simán elmegy mellette, és nem fordul rá, mert az már sok neki. Akkor találom el csak biztosan, ha mögötte repülök, és úgy becélzom, mint bármi más fegyverrel.Este fél 8 körül fel tudok nézni, ha akkor még lesztek beszállnék néhány kör Vanduulba, vagy akármibe.
-
-
Yllgrim
őstag
Azert multutarget sem lenne egy utolso dolog es egyszerre elkuldeni a raksikat, probalta mar valaki? Ha nem, akkor este megnezem
-
botiapa
csendes tag
Tudom,hülye kérdés,de lehet majd rakétákkal hátrafelé lőni?
(Tehetnének egy félkört)Az operációs rendszeren is túl...
-
KO2
aktív tag
Most hogy egy R9 290X és egy 4K monitor tulajdonosa lettem szivesen játszanék Vanduul swarmot veletek délután, ha valaki ráérne. ( És megadná a TS címet ).
-
-
SkyS1gn
félisten
Persistent Universe Panel 2 - A Living, Breathing World
-Ugye ez csak vicc hogy megvettem 1 fegyót Voyagerbe és csak 1-et kaptam, pl 2 szárnyra nem tudok rakni...?!
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Sandi Gardiner
Seems like more of a cave than a space station!
-
Volfram42
senior tag
válasz 77.PX_Drebil #22152 üzenetére
Bárkivel megeshet.
Mai Reserve the verse-ben is voltak érdekes dolgok. Ha lesz kivonat, majd lefordítgatom.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #22140 üzenetére
Igazatok van a közeggel nem számoltam..
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
SkyS1gn
félisten
Source file was corrupted
Ezt is megoldhatnák, akárhányszor másik gépen akarom leszedni a legújabb patcheket ez fogad...
-
veterán
azaz a pre-vat sale és a pu town hall előadások miatt
-
veterán
válasz Raulblanco #22148 üzenetére
Pedig már azt hittem a persistent universe paneles videót nézem vacsorához de tényleg, its AtV time
körben hopp, most nézem hogy 71.2 millión állunk (mondjuk ez a pre-vat sale miatt várható volt)
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco
aktív tag
[link] Sneak peekhez tekerve, nagyon király az a fegyver.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
egy újabb magyarázat:
How cold is spaceStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
mrfire
őstag
válasz 77.PX_Drebil #22139 üzenetére
Igazából, ha nagyon élethűek szeretnének lenni, akkor azt is figyelembe kéne venni, hogy hol éri napfény a hajót, mert az az oldala meg több száz fokos is lehet. Persze függ attól milyen távolságra van a hajó a naptól gondolom, de egy ilyen normál földi távolságnál is így megy, ha jól tudom, nem kell hozzá nagyon közel lenni.
-
Szőrös
veterán
Nna Zsömi megválaszolta , nem hibás az elképzelés. Nincs hővezető közeg így hiába jéghideg a zűr a fegyver attól nem fog hűlni. Nézd meg pl hogy az ISS-en milyen hűtés rendszer van , elég komoly.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
TESCO-Zsömle
félisten
Volt már szó korábban a túlmelegedésről.
Mártsd bele a kezed egy vödör 0°C-os levegőbe, majd egy vödör 0°C-os vízbe. Melyiket érzed hidegebbnek? A vizet. Miért? Mert jobban vonja el a hőt a kezedtől. Hiába hideg a világűr, ha vákuum van benne, akkor nincs, ami elvonja a hőt. Odakint a hőleadás egyetlen formája a sugárzás.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Néhány megjegyzés a túlmelegedésről.
Szerintem a fegyverek túlmelegedése ebben a játékban elég nonszensznek tűnik. A túlhevülésnek akkor lenne némi létjogosultsága, ha a fegyverek a gépek szerkezetén belül lennének elhelyezve a szigetelés alatt. De így az abszolút nulla fok környéki környezetben lógicáznak a hajók törzséről, pilonjairól. Namármost annak a fegyvernek aminek nem elég a -273 celsius fok hűtésnek az konstrukciósan hibás! A Gatling rendszerű fedélzeti fegyvereknek ráadásul azért sok csövű a kialakítása, hogy alapból elkerüljék a túlhevülést. Ezt a dolgot átgondolnám CR ék helyében...
Üdv: Drebil
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
vaakuum
addikt
válasz kurtzyx #22134 üzenetére
Pilótafülkébe nem biztos, hogy kell hangszóró.
Akár az is lehetséges, hogy a lézerlövés pillanatában a gerjesztő tekercseknek, hűtésnek vagy egyéb energia-ellátásnak van egy hallható tartományban lévő felharmonikusa, ami a légtérrel rendelkező űrhajó belsejében simán hallható lehet."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Malibutomi
nagyúr
Én azért örülök a pax videóknak mert látszik hogy a content készítés gyorsul ahogy lerakták az alapokat.
-
Volfram42
senior tag
válasz Prepozicio #22129 üzenetére
Az a baj, hogy ez esetben elégggé lassított lenne a harc.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Yllgrim
őstag
Tegnap este nezegettem (volna) a Cutlass-t, az en beallitasaim is elmasztak, majd ujraalkotom este es meglassuk hogy muzsikal.
Ezek a hajok is modularisak lesznek belul is, ezaltal meg tudsz tartani egy cellat, teszel bele egy orvosi asztalt cuccokkal, meg meglassuk mi fer meg el, jo lesz ez, raadasul a Blue jobban fel van szerelve mint a tobbi, erosebb pajzs, fegyok, hajtomu, aprosagok, de majd kiderul szepen.
Johetnek a reszletek
-
veterán
Folytatódnak a pénteki előadások publikálásai (még jön majd holnap is):
PU Panel 1: The path you chooseStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
válasz Prepozicio #22129 üzenetére
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Prepozicio
csendes tag
Lézer nyalábok!
https://www.youtube.com/watch?v=Uq0H4-nvBB8Hah, akkor már csak a pjuuu-pjuuu-pjuuu-pjuuu-t kell bizonyítani!!!
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Diopapa #22048 üzenetére
Ezt még munkahelyen olvastam, ott nem tudtam válaszolni, aztán meg elfelejtettem itthon már.
Szóval, bár a kórházhajónk még nincsen, mert nem is árulták, azért egy kis mozgó elsősegélyből akad pár:
On-board accommodations include crew medical and repair facilities
Ebből arra tippelnék, hogy az a 3 kis lecsatolható valamiből az egyik lehet ilyen medbay egység, esetleg lehet kettő is... kérdés ezekhez hozzá lehet-e férni menet közben, gondolom igen, hiszen akkor nem lenne on-board, tehát elvileg ezen a hajón lesz megfelelő orvosi felszerelés... ha pedig 2 ilyenre is pocsékolsz helyet, akkor egy bolygófelszíni akciónál az egyiket lecsatolva otthagyhatod a "bázison" míg a másik jön veled a hajón.
De csak tippelek. -
ttamashu
aktív tag
Na vettem egy örökbiztosításos Heraldot. Mérges vagyok magamra, mert egyszerűen nem akartam már költeni, de...
Így a flotta most:
Cutlass Black - 4everalone önvédő-szállítóhajóm/egyszemélyes hadsergem a kezdetekre
Herald - majd kiderül mire lesz jó, de minden játékban imádom a speckó cuccokat. Ha az infócipelés nem jön be akkor felderítés/előcsatározás lesz a végzete.
AMD Omega - verseny/felderítés/hátvédEgy dologra rájöttem ma a Cutlassel kapcsolatban. A mozgó fegyverek alapból cannonok, de úgy a két fegyver célkeresztje máshol volt ergo kettő lőszerét pazaroltam és csak 1-gyel volt esély a célba találásra és a tűzerő sem volt az igazi.
Feltettem helyette kis (AMD-ről, majd rájöttem hogy a Herald helyett 300i van úgyhogy később arról) lézerpityukat azok meg szinte egy helyre lőnek és így egész használható.Cutlass tulajokat kérdezem azt a batár fix fegyvert ami néha durran nagyot azt mikor használjátok, csak full közel harcban, vagy ha a másik kifogyott, vagy próbáltok direkt azzal célozni a forgó fegyók helyett?
[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
mrfire
őstag
válasz Yllgrim #22124 üzenetére
Nem látom, hogy bízhatnák játékosokra ezt a feladatot, hogy ráadásul flottul működjön a lebuktatás, és ne vonják bele őket az account dolgokba, hogy mikor logoltak be stb.
Szerintem a felhasználói feltételek között lesz valami olyan, hogy ezek ellen eljárhassanak (mint egy böngészős játékban, ha két fiókt csinálsz, az egyiket direkt azért, hogy erősítsd a másikat). És max immersion fokozás miatt valamilyen automatikus rendszert beletesznek, ami a csalóhoz vezeti az ügynököt. De ez tök túlzásnak hat számomra, túl van bonyolítva. Inkább jön egy üzenet, a GM-től az Ügyvivőség üzenetének álcázva az immersion miatt, és levonják utána, amit kell és ennyi. Mert sehol nem írták, hogy ebbe belevonnák a játékosokat, és túl bonyolult is lenne megtenni szerintem. Találnak nekik más feladatokat bőven, ha kell biztosítási csalásosat is, csak inkább NPC-kkel.
-
Yllgrim
őstag
válasz mrfire #22123 üzenetére
Gondolom nem fognak accokat ellenorizni, en abbol a megkozelitesbol gondolkodom hogy a jatekban az Advocacy hogy nyomozza ki mi tortent? El lehetne-e vallani egy ilyen melot? Milyen lehetosegeid lesznek? tagja lehetsz-e a Space Marshall-oknak? Ez erdekel, mert igy mar nagyjabol mmeg is van kiknek erdemes melozni, tuti mindig lesz melo, egy kis kalozitt, egy kis biztositasi csalas ott, rabszolgasag amott...
-
mrfire
őstag
válasz Yllgrim #22122 üzenetére
Még a middleman is lebuktatható. Ha csak erre használod fura lesz, hogy csak téged kapott el egyszer vagy többször, és az is, hogy egy full kezdő minimális játékórával legyőzött egy profibbat. Legalábbis gyanakodásra adhat okot, és ha megvan az alapos gyanú onnantól már csak idő kérdése, mikor hibázik a csaló.
Nekem annyira nem tetszik a dolog, mert keveredik a belső játékszabály a külső lehetőségekkel. Tehát egy ügynök ne az után nyomozzon, hogy hány accountja van valakinek... tényleg tök immersion romboló. Inkább csinálnák meg a biztosítási rendszert úgy, hogy ne érje meg csalni benne.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Raulblanco #22121 üzenetére
Azert van ennel egyszerubb is, immersion rombolo a dolog, de szerzel egy middleman-t (masik acc) es innen mar megy is minden magatol...
En inkabb arra gondolok, hogy rogzitett adatok hajokbol, szamitogepek, repulesi adatok... Rendesen kinyomozni.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz Yllgrim #22114 üzenetére
Ha a haverod, tartod vele a kapcsolatot, ha utána is haverkodtok majd, pl közösen mentek ide oda, üzleteltek itemekben, vagy csak leveleztek, barát listádon van, stb, rá lehet nézni egy két dologra. Ha egy haveroddal kiokoskodod hogy neki is legyen így egy super hornet, aztán együtt mentek majd mindenhova küldizni, akkor egy sima ilyen alap átvizsgálásnál kiderül, hogy itt valami nem stimmel... és vannak ilyen hülyék bőven.
Aki rendesen csinálja majd, azt nem lehet elkapni, vagy csak nagyon nehezen persze.
-
Drenadar
Topikgazda
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Uj pecs és megint cseszhetem a beállításaimat... háát ennek annyira nem örülök.
-
mrfire
őstag
válasz kurtzyx #22115 üzenetére
Ha szállítani szeretnél, akkor egyértelműen Max. Nem kell túlgondolni, annak van a legnagyobb raktere, azzal fogsz a legtöbbet keresni. Odajön egy Hornet, így is úgy is el fog intézni (már ha a pilótaképességekkel nem számolunk). Csak meg kell nézni az árukat és meglátod, hogy egy olyan hajó, mint a Freelancer raktérrel meg mindennel nem érhet fel tűzerőben egy Hornetel szemben, amiből ezek hiányoznak, mégis egy árban vannak.
Tehát én nem rakétákat nézegetném, inkább örülnék, hogy annyi hajtóművet kapott, menekülésre jobban fog kelleni, és a szállítások gyors teljesítésére.A DUR sem rossz, csak a szállítás és felfedezés nem nagyon fedi egymást. Teli raktérrel nem érdemes kóvályogni. De ha felváltva dolgoznál egyszer ebben, másszor abban a szerepben, akkor teljesen jó. A megtakarított pénzből meg vehetsz egy durvább vadászt.
-
tigerwolfhun
csendes tag
-
kurtzyx
tag
Arról lehet vmit tudni, hogy milyen módon lehet majd a PUben 1 hajó variánsai közt bóklászni?
Pl freelancer alap verziója a mis a dur és a max között? Mert itt azért már nem csak a modulok változnak.Upgraden agyalok.. Ugye az alap elv az, hogy legyen kezdéskor 1 teherszállító egy vadász és egy felderítő.
A max hasonló árban van mint a taurus de az elején kitudja, hogy mennyire érné meg azt vinni + kívánság listás kb az összes constellation verzió -> azért jó lenne PUbe megdolgozni értük.. így taurus nem pálya.A max maga kellemes raktérrel bír de rakéták terén elég szegényes a felhozatal.. a bizonytalansági tényező ebben az esetben az, hogy ez vajon mennyire hátrány? A alap freelancerhez képest ha jól értelmeztem a Class / size rendszert akkor az oldalsó lövegtornyokba komolyabb puskákat lehet rakni. Vajon ez kompenzálja-e a kevesebb rakétát?
A dur ugye alapból felfedezésre szolgál de még mindig egész korrekt [148 ha jól emlékszek] egységnyi árut tud elvinni. Pajzs ügyileg a max fölött van fegyverzete is jobb viszont kisebb power plantel [mi az istennek lehetne ezt fordítani? ] bír bár gondolom ehhez annak is köze van, hogy kevesebb hajtóművel operál.
Feltételezem alapból kap normális scannereket a felfedezéshez így gondolom ha éppen arra hegyezed ki a beállításokat akkor messzebbről veheted észre a kalózokat / vanduulokat és még idejében pattanhatsz.A MISnek a legkisebb a raktere + ami nekem marhára nem szimpatikus az-az, hogy a hátsó tornyot lekapták róla. Előnye igazából tényleg annyi, hogy harcértéke messze a legnagyobb.
A sima freelancer pedig valahol a 3 között van aminek a megtartásával az lehet a baj, hogyha PUben nem lehet csak úgy átépíttetni a típusok között hanem venni kell új hajót. Előnye viszont az lenne, hogy ingame kiderülnek az olyan dolgok ami miatt nem tudok dönteni.. [áruk mérete, mennyire vadásznak a szállító hajókra, egyáltalán oda adják-e egy freelancer pilótának a zsíros melókat ]
Avart érzek az erdőben... mintha a CIG a kelleténél jobban balanszírozta volna a jószágokat... aljas dolog.. pedig egy mmoban MINDIG van egy aktuálisan OP választás .
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Raulblanco #22112 üzenetére
Oke, de hogy fogjak kinyomozni? Ha mondjuk egy nyomozo vagyok es kapok egy feladatot, milyen anyagokat kapok ahhoz hogy kideritsem?
Amugy ebben van am perspektiva, nyomozos-fejvadaszos, keresos-kutatos karakter, akar kalozok, akar csempeszek, megkeresem, elfogom leszallitom. Megvillantom a jelvenyemet es hadd szoljon. Na meg revolver, egy forgotaras pisztoly kell nekem.
FPS csomag meg be fog figyelni...
-
mrfire
őstag
válasz Raulblanco #22112 üzenetére
Királyság. Köszi.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz mrfire #22078 üzenetére
Nem hiszem, hogy biztosítási csalások után fognak nyomozni.
What will you do to combat insurance fraud?
Finally the Advocacy takes insurance fraud very seriously. If it can be proven that a player has colluded with another player to defraud the insurance company, that hull’s lifetime insurance will be invalidated and the player may have to pay a large amount of credits to keep their record clean and not be marked as a wanted criminal.
-
kurtzyx
tag
Megteszteltem. 8. waveig jutottam.
1. halál: az AI azt hiszi wotozik és rammol életre halálra .
2. halál: vmi csoda folytán kilőttek mondjuk azt meg nem mondom ki .
3. halál: láthatatlan aszteroidák ??????? sír a gép szája, hogy ütközni fogsz mondom jól van ott van előttem az a nagy dög gondolom arról beszél.. felhúzom az orrát majd boost és vissza az orr erre ütközök valamivel vmit kiüt a gép közepéről és 30000000el pörög körbe körbe a vas és ki a pályáról.. köszönjük Emese.
7. wavebe meg: nekem rammol egy idióta a ramm pillanatában éppen kilövöm erre a hullája rá tapad a szélvédőre és nem lehet kilátni a gépből aztán navigálj végig az aszteroida mezőn.. megint csak köszönjük Emese. -
Diopapa
addikt
válasz TESCO-Zsömle #22102 üzenetére
Mit szeretnél a torpedókra pingálni? "Kiss my ass"?
-
Yllgrim
őstag
válasz mrfire #22104 üzenetére
Nem csak SC miatt, de az sosem baj ha jobban keresel Igazabol nem is a penz a lenyeg hanem a jobb munka, azt meg fizessek meg jobban
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #22096 üzenetére
Mar csak upgradelgetek, kicsikben, lassan Tobbet nem engedelyez az asszony Most eppen racionalizalom az ilyen iranyu kiadasaimat Megint keresek egy jobban fizeto melot es akkor mar jo is vagyok
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #22100 üzenetére
elég hülyén nézne ki a retaliator szárny alatt konténerrel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest