Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz Drenadar #24827 üzenetére

    Hullamzo, lassan megoldodik, reggel megyek 9-re :) Addig jo amig porog a topik, addig nem figyelek ra oda

    (#24828) Volfram42: Mondom hogy felfer, a terv az hogy ha van egy S6-os felfuggesztesi pontod, egyel kisseb gimbalos mehet ra, tehat S5-os, ha a Gladiusra is felmegy, akkor gondolom S1-S2 es a merete, abbol parosaval dobalhatom fel mert 2x S2 az felfer, az buntetni fog.

    Raadasul az energia telepet is lehet cserelni, eleg nagy jatekterem lesz szerintem abban hogy mit hova mekkorat tudok feltenni. Ha sokaig nem durrantod el a hajot akkor nagyon csini kis cuccok lehetnek rajta, szep meglepeteseket okozva az ellenfeleidnek.

    (#24824) TESCO-Zsömle: nem vagyok kukacos csak elbeszeltunk egymas mellett :) Hihi :)

    (#24831) Eniral: megprobalom en is: A lenyeg hogy van egy rangsor a hangarok kozott.

    Van a kezdo hangar a lista aljan es van az aszteroida hangar ami leg tutibb, e kozott helyezkedik el a tobbi. Tehat ha van egy Cutlass-od mindegyikhez hozzaferhetsz, ha tobb hajod van akkor mindig a legfejlettebb elerheto lesz a legjobb, de attol meg a tobbit is megkapod es opcionalisan valaszthatod hogy melyik kell.

    Pelda: Aurora-d van, alap hangarad van csak, ha van Horneted, akkor alap + ami jar a Hornet-hez, Cutlass-al az osszes hangart el tudod erni.

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák