Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgabor26
tag
-
Diopapa
addikt
Ha valaki solo-ban csinálja meg az összes Vanduul Swarm wave-et, akkor is megkapja az ember a title-t meg a Glaive vásárlási lehetőséget?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #33035 üzenetére
Szvsz csatahajód (Dreadnought - 2km) játékban sem lehet. Már a feleakkora Bengal megszerzése is nagyon necces, hatalmas, jól koordinált org kell hozzá. Ugye UEE-től nem fogsz tudni lopni, mert azok a Bengal-ok külön instance-ot fognak képezni, amolyan fix helyi jelenségek lesznek, mint egy bolygó. Még azt is megkockáztatom, hogy Retribution-t csak Squadron42-ben fogunk látni. SC-ben ha be is teszik, csak egy dísz lesz valamelyik hadikikötőben. Fel se lehet majd rá menni.
(#33036) Nathan Boggs: Viszont ha a TNGS hajók kiesnek, mi lehet az az eddig még sosem látott katonai hajó, amiről a Chairman beszélt? Kizártnak tartom, hogy a korvett legyen az, talán akkor az Assault ship... A Prowler még korai lenne sale-re, pláne ilyen közel az Endeavour-höz...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #33027 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy legutóbb azt mondták, hogy szeretnék, hogy bekerüljön a többi TNGS hajó is, de sajnos nincs ilyen terv jelenleg. Mindjárt megnézem, hogy félreértettem-e valamit
Így írta az INN: "[Ben, plans on bringing in other TNGS ships?] Desire, yes. Plans, no."
[ Szerkesztve ]
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #33027 üzenetére
Majd lecsereli ha odaer, lassan itt az uj CCU rendszer, kivancsi leszek ra, szerintem orult csereberek fognak megindulni
Csatahajom meg lehet a jatekban, de valamikor penzt is kell keresni a valo vilagban, szoval lesz egy kis hajocska/ladik akarmi helyette es csoki A korvettrol meg semmi hir, ugyhogy egyelore megvarom a kedd-et
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
mrfire
őstag
válasz Diopapa #33033 üzenetére
Szerintem ebben nem sokan jók alapból. gyakorolni kéne, de mikor játszottunk együtt utoljára? Na majd az új fórumon lesz Eseményszervezés is, szal ha valaki kijelöl egy pénteki időpontot, azt bárki észreveheti és jelentkezhet rá a hét folyamán, remélem ez fellendíti a közös játékokat. Na meg persze időt is kell rá szánni... (nekem pl.)
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #33030 üzenetére
Mert szenvedünk vele, legalábbis nem mondhatjuk el, hogy lazán letoljuk, nem? Túl sokáig tart egy kör, és ezalatt koncentrálni kell. Én csak Watch Dogsozni szoktam multiban, de az egy bohóckodás ehhez képest.
Talán jó is, hogy majd a PU-ban örülni fogunk egy kis üres repkedésnek, mikor nem kell harcolni.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
Nagyon fárasztó ez az AC-zés... vagy csak nekem? :| Sokkal intenzívebb mint bármilyen lövöldözős játék :|
-
Diopapa
addikt
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nathan Boggs: Ha gunship kéne, de a bébibálna nem tetszik, akkor várd meg a TNGS többi hajóját. CC-ra is ígértek valami sosem látott katonai hajót.
Illetve anno a Wave 4 szavazáson volt egy "Assault Ship", amiről szintén semmi hír. Már pedig tudjuk, mert többször elmondták, hogy azok a szavazások csak arról szóltak, hogy milyen sorrendbe kerüljenek be a cuccok, amiket amúgy is be akartak rakni.
Yllgrim: Csatahajód biztos nem lesz (szerintem senkinek se), de már mondtam, hogy a korvett-re még lehet esélyed. Az méretben és árban is az Idris alá fog jönni.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #33024 üzenetére
Pedig ennek a hangáros dolognak is meg kellett volan már érkeznie, mert azt mondták a soc modul után nagyon hamar jön majd. Igazából a része kellett volna, hogy legyen.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz mrfire #33023 üzenetére
Jajah, erre is gondoltam, csak az az érzésem, hogy szerintem előbb lesz repülhető a hajó, mint hogy áthívhassak bárkit De valamelyik verzió csak eljön hamarosan.
[ Szerkesztve ]
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #33022 üzenetére
A legérdekesebb rész mondjuk maga a hajó bejárása, én is nagyon szívesen mászkálnék rajta kicsit. Ha lesz hangárbejárás, akkor talán nem is kell megvárni, hogy repülhető legyen.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz mrfire #33021 üzenetére
Hát igen. Mondjuk ez már Hangar Ready egy jó ideje, szóval a jelentős része már kész, már csak össze kell dobni, hogy repüljön, ami állítólag jó esetben nem olyan hosszú folyamat, úgyhogy én reménykedem.
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #33020 üzenetére
Bárcsak már ott tartanánk, hogy ezekről is beszélhetünk.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz mrfire #33019 üzenetére
(#33017) Drenadar, (#33019) mrfire: köszi, köszi!
Majd ha már repülhető lesz, oda tudom vinni hajóbemutató részhez, ha kell. Bár nem tudom, hogy mikor lesz készen...
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #33016 üzenetére
Grat hozzá, szerintem baromi jól kinéző kis hajó, és sokkal több értelmes tér van benne, mint a Retaliatorban.
-
Yllgrim
őstag
Hehe, jo kis hajok ezek, szivem szerint mar repulnem oket meg tesztelnem a rendszereiket, kivancsi leszek majd amikor a nagy dogok megindulnak aztan huzod be a "fekeket" es uvoltod hogy AJJA MAR MEG!!!! *%$@
Viszont Rammelni is mokas lesz, a Reclaimer az erre eleg jo is lehet
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Nathan Boggs #33016 üzenetére
Grat hozzá... de sztem is nagyon béna a külseje
A talit most pofozzák újra... jó lesz az
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Yllgrim #33015 üzenetére
Az lenne a legjobb, ha kicsi lenne, remélem leszünk annyian De ha majd nagyobb kell, akkor a játékon belül vásárolok valamit, de a Tali engem még a dropship modullal se nagyon győzött meg.
Gyorsan körbe is jártam a Redeemert a hangárban, jó kis hajó ez, csak ronda Na jó, igaziból majdnem gyönyörű alakja van, csak az alján a kitüremkedés, meg a tetején a turret nem tetszik, de amúgy nagyon jól néz ki a farka, meg az egész hajótest is...
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Nathan Boggs #33014 üzenetére
Csak aztan nehogy kicsi legyen a vegen
-
Nathan Boggs
senior tag
Na, át is álltam Redeemerre, egyelőre az a hajó felel meg a céljaimnak leginkább, attól függetlenül, hogy nem feltétlenül tetszik
Talinak az alapszemélyzete is nagyon sok, e mellé jönnének még a gyalogosok, asszem a játék elején elég lesz a Redeemer
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz BOGO07 #33010 üzenetére
Mindketto tobbszemelyes, szoval bandazni kell. Ha kialakul egy 2-3 fos tarsasag, a maradek spot-okra fel lehet venni freelancer-eket, akik elmennek veled jo penzert, nyereseg 7%-at adod neki, koszt es kvartely mint amit Jane kapott a Serenity-n
Lesz jo par jatekos, es ahogy porog fel a jatek illetve kozeledik a megjelenes ugy fognak jonni az emberek.
-
ttamashu
aktív tag
válasz BOGO07 #33010 üzenetére
Én Banu-t mondanék, de elfogult vagyok. Bár mint írtad is üzemanyag mindenkinek fog kelleni.
Visszacsinálás meg elég olajozottan megy Írsz nekik és megteszik.
Bár az tuti, hogy ha döntöttél ne várj, mert CitizenCon után még le se dolgozzák a lemaradást jön az Anniversary sale novemberben, aztán nyakunkon a karácsony.[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
BOGO07
tag
válasz Yllgrim #33005 üzenetére
Hát elsősorban békés úton történő pénzszerzés a cél amit aztán hajókra költök és minél színesebb gyűjteményt rakok össze. Valószínű nagyrészt botokkal lesz megtöltve bármelyik hajó mert baráti körből senki nem játszik SC-vel idegenekben meg nem bízok igazán. Max ha innen összeáll egy jó kis csapat oda csapódok. Több nagyméretű hajóra nincsen pénzem ez a max amit költenék a játékra szóval döntenem kellene.
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #33008 üzenetére
Ja, mindenki hozza amit szeretne, en egy jo kis csatahajot hoznek szivem szerint, ha jonne egy Idris arban, akkor ha leolvasztok mindent meg is vehetnem, de hogy mihhez kezdenek vele...
Meg minddig azt mondom, 2 hajo eleg (na jo, 3 ) a Carrack az tuti, meg afole meg ala kell egy, johetne mar a CCU...
-
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Yllgrim #33005 üzenetére
Hjajj, én nagyon gondolkodom egy Redeemeren a Tali helyett, bár még mindig nem tetszik annyira a kinézete... Az lenne a jó, ha lehetne vele dokkolni az Endeavorre, aztán ha tényleg olyan jól fizető az út, akkor becsatlakoznék Mondjuk ha nem lehet dokkolni, csatlakozni még akkor is lehet
-
Yllgrim
őstag
válasz BOGO07 #33004 üzenetére
Elso es legfontosabb hogy tudd mit szeretnel csinalni nagyjabol az elejen a jatekban (mert menet kozben sok fele fogsz menni kiprobalni uj dolgokat) es annak megfelelo hajot beszerezni. Nezd meg melyiknek mekkora a szemelyzete es melyiket tudod rendesen feltoleni haverokkal. Nekem 3 hajo tetszik igazabol, mindegyik celhajo felfedezes-tudomanyos-javito. Persze eloszor meg uber-pilota akartam lenni, vettem SH-t, aztan lett a Cutlass Blue fejvadaszkodni, de az eleg puha abbol lett a Vanguard, de annak meg nincs raktere uh ez meg varat magara, es lett a Carrack a felfedezesre. Endeavour szupinak nez ki, de ez mar nagy dog hajo lesz, feltolteni legenyseggel nem lesz konnyu... Carrack-ra is erdekes lesz, bar ha tudnak hova megyunk Zsomlevel akkor nagy tulekedes lenne, mert a haszon meg a...
Szoval talald ki mit csinalnal szivesen mondjuk ha egyedul kellene lenned illetve akkor mit csinalnal ha tobben is mennenek veled egyutt Erre veszel 2 hajot es csoki, vagy ha csak egy fer bele...
-
BOGO07
tag
válasz Nathan Boggs #33002 üzenetére
Igen azt tudom részben azért gondoltam hogy most kéne mert írták is hogy kb utolérték magukat és remélem hogyha oda jutok akkor jó fejek lennének.
Amúgy nem feltétlen úgy gondoltam hogy egyedül megvédem magam de azért ha a társak mellett én is tudok lőni szerintem sokat számíthat. Legutóbb valamelyik concept art on volt a banurol kép ahogy az elejéből 2 nagy ágyú kinyílt és érdekelne hogy akkor most azok tényleg lesznek e vagy nem mert pl a ship spec oldalon minimális hardpoint info van de remélem hogy változik és akkor talán az is tud szépet sebezni.
Egyenlőre várok meg agyalok rajta csak kíváncsi voltam ti mit gondoltok. -
Eyesis
őstag
Nektek elindul a játék?
Eyesis
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz BOGO07 #33000 üzenetére
Azt, hogy mi a jobb, nem tudom, viszont a visszakapás nem biztos, állítólag nincs ilyen rendszerük, hogy visszacsinálják a dolgot, csak néha belemennek és jófejek. Viszont amit írtak, nem érdemes ezt a CitizenCon alatt, vagy röviddel utána csinálni, mert akkor nagyon megugranak az ilyen, és másfajta bejelentések is, amivel foglalkozniuk kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest