Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
legutóbbi értesülésem szerint 130ft/ü de csak 40db van. ha nagyon jó akkor betárazok belőle
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
sanyixXx
senior tag
aki megteheti
most csütörtökön lesz nagy sörözés csak még nem tudom, hogy mit kéne inni. két buliba megyek és attól tartok nem lesz olcsó. lehet, hogy egy home edition kiszerelésű házi páleszt beteszek a 6pack sör mellé
mod: mármint tudom, mit kéne inni. sört! nade milyet?
[Szerkesztve]Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
troland26
őstag
Teljesen igazad van a Guiness-el kapcs . Kedves barátom most jött haza Írországból na és hozott pár doboz sört (Guiness is volt közte) na meg kell mondjam az Ír sörök egy kalap szart érnek kb . Volt egy ilyen is na ez volt a legszarabb , életembe nem ittam ilyen megnevezhetetlent :
-
ftc
nagyúr
jo kérdés...legtöbször csapoltat iszom fent Pozsonbyan egyetem melletti kocsmában kb 10m-re van.... ott az 1L-s olyan 300FT-re jön ki....
hogy menyi fajta sör van(árakat nem tok nem veszek üvegesset..)
Heineken Slovakia:
Corgoň, Maurus, Stup.: 8%, 10%, 11%, 12%, 14%
10% Gemer Original, 11% Zuzana(barna), 11,5% Gemer Original , 12% Gemer Gold
Zlatý Bažant, Gambrinus, Kelt ,Zlatý Bažant 21% Millenium beer
Mások:
Horden 8%, 10%
Richtár a Vartáš (ezt nem ismerem)
2% Martiner , 8% Martinský zdroj
10% Steiger, 11% Steiger, 11% Steiger, 11,5% Steiger, 12% Steiger, 12% Sitňan,
12% Hell, 8% Kachelmann
Stein 10% , 12%, 11% , söröshordók: 10% , 11% , 11,5% , 14% ,citrom izesitéssel is 2,3%
Smädný Mních 12%, Smädný Mních 10%, Šariš 10%, Šariš 11% , Šariš 12% a Gold Fassl 12%, Gold Fassl
8% Samaritán (DIA), 10% Žochár, 10% , 11% Koruna, 11,5% , 12% , 12% Marína, Milénium 2000, Brigita
Urpin, Herkules, Ležiak 10%, 11%, 11,5%, 12%
10% Martiner, 11,5% Popper, 10% Popper, 12% Popper , 16% Palatín -
NoLF
veterán
még mielőtt megörülnél, elárulom hogy a 12% nem az alkoholtartalomra, hanem a cukor nélküli extrakt tartalomra vonatkozik, ettől kesernyésebb íze van a sörnek, nehezebb előállítani de finomabb is.
az átlag sörök 8 körül vannak, cseh és szlovák sörök esetében szokott ez az érték 8-10-12 körül változni.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bandus
veterán
az elkerülőn tényleg bőséges a választék.. engem cska az idegesít benne, hogy a pia az egyik végén, a műanyag pohár meg teljesen a másik végén van legalábbis legutoljára, amikor ott jártammég így volt
a belvárosi amúgy merre van?"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tag
válasz Blaise #10032 üzenetére
attól is függ, hogy hova utazik.Mert ha éppen egy lokál főzde közelébe kerül, akkor az ottani termékeket (főleg ha szűretlen), érdemes.
Amúgy a kedvencek a Primator Weizen és Cerna Hora Velen, de ezekhez idehaza könnyen hozzá lehet jutni.
Amit nem nagyon láttam errefelé: Svijany Weizen, Herold Hefeweizen, Permon szűretlen búza, Kocour Weizen.
(búzán kívül is a fent felsorolt gyárak egyéb sörei jöhetnek, ha nem ízlik, átveszem szívesen )
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
tag
válasz Blaise #10034 üzenetére
Viccelsz? Onnan szűretlen Pilsner Urquellt. A domb aljában van az egyik csapoldájuk, ha jól emlékszem 20-40 korona között volt korsója. Talán adnak peta palackban is! Abból, amennyit csak tud.
Munkatársadnak kötelező program amúgy ott a gyár látogatás. A végén mikor a régi barlang rendszerbe mennek, ott megihatja a világ legjobb sörét is, a nem csak szűretlen de még teljesen kezelés nélküli (pasztörizálatlan) pilsner csodát fahordóból.
Üveges sört a városból nem tudom honnan és mit tud hozni (kisboltokat láttam csak a kocsmákon kívűl), de a város mellett van egy tesco, ott az előző hozzászólásomban felsorolt gyárak sörei beszerezhetőek üvegesben átlag 10 koronáért.
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
Dilikutya
félisten
válasz Blaise #10580 üzenetére
Kíváncsi leszek rá, remélem nem lesz nehéz hozzájutni. Sok sörrel az a bajom, hogy a nagy tanyán kívül elég nehéz beszerezni. Pesten bármelyik erre szakosodott sörözőben kapni pl. szentandrási sört, de a héten a közeli (10-15km) Cserkeszőlőben járva sehol sem találtunk, így a fürdéshez csapolt Dreher Bak és Pilsner Urquell járt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest