- Előzetes élménybeszámolókon az Elden Ring: Shadow of the Erdtree
- Diablo IV
- PlayStation 5
- The Thing játék jön a Nightdive csapatától?
- EAFC 24
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Marvel Snap
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Dark Souls sorozat
-
GAMEPOD.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
válasz truefx #10524 üzenetére
"de lett egy fura kesernyés utóíze"
többek közt ezért mondom, hogy IPA-nál szinte nincs bonyolultabb, kb. magyar kisüzemiek 80%-ában is érzem kisebb-nagyobb mértékben, elég könnyű összekeverni mondjuk a sima keserűséggel de ha ilyennel találkozok akkor bármilyen lehet amúgy a sör, hagy egy rossz ízt a számban. (szó szerint is )
sok dolog okozhatja sajnos ráadásul, a teljesség igénye nélkül: klór a vízben, magas mash ph, fertőzés, oxidált keserítő komlók, nem megfelelő ásványianyag profil a vízben, gyenge hotbreak a boil elején stb.
ez az az íz ami miatt nem kóstolhatjátok még mindig a söreimet, mert bár sikerült kiírtani csak azóta sajnos csak furcsa vagy egyéb mód elcseszett söröket főztem (ilyen maradék malátákból frankeinstein sörök meg ocsmány búza IPAk meg ilyenek) meg utána volt egy fél év szünet, most viszont újult erővel nyomatom, lassan palackozok is, egy Heady Topper/Hill Farmstead jellegű IPA-t próbálok nagyjából minden technikai trükköt bedobva ami létezik, hogy fasza legyen már végre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra az LG 480 Hz-es OLED monitora
- Xbox tulajok OFF topicja
- Előzetes élménybeszámolókon az Elden Ring: Shadow of the Erdtree
- Az iPhone 15 frissítésgaranciát, a 16 szép rendereket kapott
- Diablo IV
- Robot fűnyírók
- Ukrajnai háború
- LEGO klub
- Hivatalos képen a Samsung hajlíthatók
- Computex 2024: feltárta a Lunar Lake-et az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs