Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doxad
tag
válasz
_Tequila_ #2929 üzenetére
Nekem elég volt 2 év is belőle. Most is gondolkodtam hogy visszamenjek, de ekkor beugrik az -> éjjelente felkelni DC-re, fizetni pénzt a semmiért (legyen egy maxolt 100as karim), hallgatni a sok kis hülye nyavajgását, hogy lvl 95 és nem taxizik ingyen. . . (talán ha nem adom el a 90es ff bowosom még 100 előtt akkor másképp alakult volna, de más ok/személy(ek) is hozzátársult(ak) hogy eladjam.)
visszamennék mert voltak jó pillanatok is, kíváncsi lennék a skillekre, új weapre, új bz-re, új cave-re, medura, majdani roc-ra, jó lenne sátánozni. De utánanéztem és olyan változás volt az elmúlt 5-6 hónapban azon a szerveren, hogy akiket kedveltem és akiket utáltam most egy nagy guildban vannak és azokkal vannak unióba kiket rühellek, csak azért hogy mehessenek FW-re a semmiért, mert nyerni 9999999%hogy nem fognak soha. Per pill játszani nem játszok, hébe hóba fellépek körülnézni városban, meglesni nem e pakolták le a karim véletlen.
Még csak nem is a pénz a gond (havi 5k, premi+állat+ bot). Ha meg nem botolok akkor munka után üljek le 2órát ölni, ami alatt összejön 2-3% pff. Kell ez nekem?!
Mivel csak én "szidom" sro-t, nem szidásnak szántam amúgy, gondolom nekem szól, ha meg mégse akkor 1 - 0 oda.
*(silk nélkül/premi lehetetlen feljutni egy free to play játékra, de ne szidja senki se sro-t)
*(fel lehet 24+óra loging után, amire rá 1percre dc és kezdheted elölről -
DeusHun
őstag
válasz
_Tequila_ #2929 üzenetére
Remek, csak nem tudom, hogy ez kinek szólt
Mellesleg a lag (ami eredetileg a net miatt keletkező szaggatást, késést jelenteti) nem csak a gép vagy a felhasználó nete határozza meg. Igenis van olyan, hogy maga a szerver kezd el tölteni eszement mód és akkor mindenkinél késések vannak. 10 megabites neten nem szabadna szaggatnia egy 2 giga rammal, 2 magos proccal és 1 gigás videókártyával megáldott gépen, és mégis teszi.doxad: azt nem tudod, hogy a nyári eseménnyel mi lett? Mert eddig minden évben volt (tavaly a betűgyűjtés), csak idén nem. Vagy majd karácsonykor lesz nyári ünnep a Roc behozatalának ünnepélyes keretei közt?
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Update 04.28. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest