Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
moore007.
csendes tag
válasz nightshadow #27654 üzenetére
Sziasztok,
hááát végigolvastam a fórumot és lássuk jól értem-e mi a helyzet a fullHD 3D letöltött filmek lejátszásával kapcsolatban....
ES6100-om van, letöltöttem az All Share programot. Könyvtárakat látja, de BR 3D filmeket nem indít.
Az olvasottak alapján esélyem sincs hogy megnézzem, mert nem támogatja a samsung a letöltött filmek lejátszását ?
Kicserélhetem-e az említett programot másra ( nem szeretnék média lejátszót használni, mert ezért vettem a TV-t ), ha igen, akkor mire? . A háttértár maga a letöltő PC most.
Egyébként műholdról ( Sky 3D ), illetve a földi digitális adások esetén ( M3D ) semmi gondot nem tapasztaltam szaggatás nem volt.Szóval mi a helyzet ?
Hogy látjátok a kérdést?SAMSUNG UE55ES6100, SAMSUNG UE40F6700, UPC direct
-
moore007.
csendes tag
válasz blakey #29828 üzenetére
szia, feltelepítettem a serviio-t de sajnos ugyanaz, mint az Allshare-val. A kiválasztott fájl jelenleg nem támogatott. Sajnos nem tudom mit tehetek még, egyszerűen azt gondolom, hogy a TV okozza, nem támogatja a BR formátumot Full HD 3D-ben. Nem akarom elfogadni, hogy aa letöltött filmeket csak úgy tudom megnézni, ha veszek egy média lejátszó egységet ( serviio és az allshare nem adott megoldást ). Az is lehet, hogy valamit nagyon nem értek itt, de pontról-pontra követtem amit leírtatok.
Javaslat?SAMSUNG UE55ES6100, SAMSUNG UE40F6700, UPC direct
-
moore007.
csendes tag
válasz Imifej #29891 üzenetére
nem pont értelek...
A HDD akár USB-n keresztül is igényelné a TV média lejátszóját, ami mint tudjuk nem játsza le az említett fájlokat.
asszem fel kell adnom az elveimet, és mégis kell egy USB-s háttér tárral ellátott média lejátszó :-((((SAMSUNG UE55ES6100, SAMSUNG UE40F6700, UPC direct
-
moore007.
csendes tag
válasz jhorogh #29899 üzenetére
szia, igen rájöttem, hogy csak ez lehet a megoldás, de kérdés, hogy mennyi pénzbe fog kerülni.
Ez jó lenne hozzá?
http://www.dune-hd.hu/webshop/1/hdi_dune/156/hdi_dune_hd_tv301w__wifi/
illetve a wifi nekem nem fontos így ez?
http://www.dune-hd.hu/webshop/1/hdi_dune/155/hdi_dune_hd_tv301/
neked mi van hozzá és mennyibe került?SAMSUNG UE55ES6100, SAMSUNG UE40F6700, UPC direct
-
moore007.
csendes tag
válasz jhorogh #29992 üzenetére
ok, akkor viszont azt nem értem, hogy az összes letöltött 3D fájlom mkv kiterjesztésű, de egyiket sem jelenítette meg a tv sem all share-val, sem serviio-val. Ez ellentmondás, vagy csupán azt jelenti, hogy igen, ez is igaz és ehhez is kell média lejátszó, csak elég egy kisebb költségvetésű. Tanulok Tőled, iszom a szavaid...........
SAMSUNG UE55ES6100, SAMSUNG UE40F6700, UPC direct
-
moore007.
csendes tag
válasz jhorogh #29992 üzenetére
na várjunk csak. Itt gáz van. Nekem pontosan ez a helyzet amit leírtál. Képek egymás mellett, mkv kiterjesztés DE NEM játssza le, azt írja ki, hogy " a fájl formátum jelenleg nem támogatott"
Akkor most mi van ? Az általad leírtak szerint le kellene hogy játsszaSAMSUNG UE55ES6100, SAMSUNG UE40F6700, UPC direct
-
moore007.
csendes tag
válasz jhorogh #29998 üzenetére
tehát az info fájlban mindig meg kell néznem, hogy a letöltendő fájl half SBS-e s ha igen, akkor mehet tv-ről a lejátszás, ha nem , akkor vagy nem szedem le, vagy beinvesztálok egy lejátszóba s akkor mehet az is, illetve ha egyáltalán nem akarok speciket nézegetni, akkor mehet egy realtek chip szetes dolog, ami aztán mindent lejátszik 50eft-ért.
-
-
moore007.
csendes tag
válasz leslieke #30006 üzenetére
és hogy teljes legyen a káosz elmondom nektek, hogy a transzformert az all share-val simán lejátszottam, de mivel a többi nem ment ( akkor még nem tudtam miért ) ezért lecseréltem a serviio-ra és onnantól már a transzformer sem megy.....
izgi mi ?SAMSUNG UE55ES6100, SAMSUNG UE40F6700, UPC direct
-
moore007.
csendes tag
válasz Flashget #30016 üzenetére
szia, bocsi.
valszeg mehetne, de a TV-m egy másik szobában van és nem szeretnék kábel rengeteget. A falban van elvezetve minden kábel, így a LAN is, pont ezért.
Szóval tuti jó lenne, de próbálom még praktikusabban.........SAMSUNG UE55ES6100, SAMSUNG UE40F6700, UPC direct
-
-
moore007.
csendes tag
Érdekes dolgot vettem észre, csak nem tudom, hogy esetleg én bénázok-e.
Összekötöttem a PC-met az ES6100-al. PowerDVD12-vel küldöm a filmeket a képernyőre 1,4 HDMI szabványnak megfelelő kábellel. A progiban be van állítva, hogy a HDMI kábelen menjen a hang is a TV-re. A TV-ből az optikai kábelen megy tovább a hang a sok csatornás erősítőre. Azonban akárhogy is állítom be a hangot, az csak egy sima sztereó ( 2.0 ) lesz.
Lehetséges, hogy külső jelforrással összekötve a TV-t az már nem továbbit sok csatornás hangjelet? Szóval bénázok-e, vagy ez így lesz ezentúl?SAMSUNG UE55ES6100, SAMSUNG UE40F6700, UPC direct
-
moore007.
csendes tag
a másik kérdésem a FULL HD 3D gurukhoz szól. Az imént említett 1.4 kapcsolaton keresztül azt vártam volna, hogy az iso kiterjesztésű FULL HD 3D filmeket a PowerDVD még ragyogóbb minőségben küldi majd a képernyőre, ehelyett szinte nem is 3D képet kaptam. A half SBS filmek viszont kitűnő minőségben jelennek meg. Itt már tuti én bénázok, csak nem tom mit. Azt olvastam, hogy az ES6100 az nem FULL HD 3D. OK, de ez azt jelenti, hogy az ilyen filmeket nem is jeleníti meg 3D-ben ( 2D->3D a max lehetőség ? ). Ha tudtok segítsetek, lehet, hogy csak be kellene állítanom valamit helyesen ??? köszi: moore
[ Szerkesztve ]
-
moore007.
csendes tag
válasz nightshadow #31834 üzenetére
Féltem, hogy ezt a választ kapom ( egyébként köszönöm a gyors reagálást ), ugyanis a PC a másik szobában van, így onnan kell majd egy ugyanolyan hosszú ( 5m ) kábellal átjönnöm az erősítőre. Na ezt nem akartam...............
-
moore007.
csendes tag
OK, értem.
A HDMI biztosan viszi a sokcsatornás hangot, ezt már 2009-ben az 1.4 tervezésekor leírták, csak azt nem tudtam, hogy a TV nem viszi tovább.
OK, tehát a megoldás egy média player. Mit javasoltok, milyen típust?
Valahol azt olvastam, hogy a Realtek egy bizonyos chip-set-je tud csak minden igényt kielégíteni, de hinni nem akarom, hogy csupán egyféle megoldás létezik, inkább azt, hogy a cikk régi volt.....
Szóval mit javasolsz?SAMSUNG UE55ES6100, SAMSUNG UE40F6700, UPC direct
-
moore007.
csendes tag
igen, tapasztalok én is zavart az erőben. Az eddig letöltött full hd 3d filmek egyike sem volt magyar szinkronos, illetve elég csekély az ilyen GYÁRTÁSÚ filmek száma. Sokkal inkább utólagos "tuning"-ról van szó. Rengeteg helyet foglal el, és még nem is láttam belőle semmit.
OK, meglátjuk, köszönöm a segítséget....SAMSUNG UE55ES6100, SAMSUNG UE40F6700, UPC direct
-
moore007.
csendes tag
(#31858) kovpist
akkor ugyanez a készülék csak 3 év múlva...
[ Szerkesztve ]
-
moore007.
csendes tag
sziasztok,
egy ue40f6770 készüléke van a barátomnak.
A meglévő UPC direct beltérit szeretnénk elfelejteni, mert a tv-ben van ci fogadó és műhold antenna bemenet.
A upc kereskedésben azt mondták, hogy új szerződéssel vegyük meg a kártyát hozzá ( mert a meglévők párosítottak a beltérihez ), de conax-ot nem adnak hozzá és nem is tudnak segíteni milyen kell hozzá.
A kérdés az, hogy valakinek van-e már ilyen megoldása közületek, illetve milyen conax kell hozzá?
Nekem van egy mindig tv conax fogadóm, de lövésem sincs jó-e, és erre még nem akarok szerződést kötni,SAMSUNG UE55ES6100, SAMSUNG UE40F6700, UPC direct
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest