Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kischico
tag
Sziasztok! Nincs valakinek egy trükkje arra hogy lehetne a RMC30D1P2 érintőképernyős távirányítót összepárosítani a tévével hogy működjön az irányítón az adás megjelenítése. Elvileg csak a 7000-es szériáktól működik de hátha....
It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
kischico
tag
One-Foot Connection -t lehet szerintetek valahogy állítani? Nem találom még a service menüben sem, de állítólag van rajta... RMC30D1P2 érintőképernyős távirányítóval szeretném összehozni a tv-t de valahogy nem jön össze
-
kischico
tag
Hangprojektorokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Érdemes pénzt áldozni rá?
-
kischico
tag
szervizmenüben nézelődtem és véletlenül rányomtam az ADC/WB --> ADC --> HDMI Calibration -ra.
Azóta nincs igazi fehér színem, inkább rózsaszín. Csináltam Factory Reset-et is és kép visszaállítást is de mégsem akar előjönni a fehér szín. Valakinek van ötlete mit kellene csinálni? Esetleg egy white ballance beállítást tudna nézni valaki? Nálam így néz ki fentről lefele az értékek - 128 - 128 - 128 - 128 - 135 - 114 - 128 – 162It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
kischico
tag
válasz dave_gahan #19816 üzenetére
Én kb 2 hónapja vettem MM-ban és volt a dobozában 2 szemüveg. 230 000 volt és sikerült a főnökkel beszélnem. Mondtam neki megveszem ha ad hozzá még +4 szemüveget. SSG-2100 szemüveget adtak és az ára a dobozon 19 900 Ft.
-
kischico
tag
válasz dave_gahan #19829 üzenetére
A dobozban SSG-2100 volt. A + két szemüveg is SSG-2100 - a kialkudott 2 szemüveg SSG-2050 volt. De függ attól is szerintem milyen van náluk készleten
-
kischico
tag
válasz dave_gahan #19886 üzenetére
http://www.vatera.hu/hatalmas_akcio_uj_samsung_40_full_hd_3d_tv_1524671063.html
-
kischico
tag
válasz dave_gahan #19902 üzenetére
Én nem mondtam hogy vedd meg
-
kischico
tag
Vásárlás ideje:2011. 10. 15.
Vásárlás helye:Media Mark
Garancia idő lejárata: 2016. 10. 15It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
kischico
tag
Bocs tényleg ki lehet csomagolni - most frissít
-
kischico
tag
Ok, kész! Normális hogy mindenkit ruha nélkül mutat?
-
kischico
tag
arra én is kíváncsi lennék hogy lehet a modellt állítani mert nálam nem aktív ez a rész a szerviz menüben.
-
kischico
tag
Ha azt mondja hogy megveszi ha megmutatják akkor szerintem nem problémáznak. Ha nem akkor lehet hogy nem 0 órás a tv.
-
kischico
tag
válasz oszy78 #20173 üzenetére
jó ez a prémium kategória
Az sem mindegy egyébként hogy milyen eladóval tárgyalsz. Én a MM-ban vettem a tv-t és sikerült a főnökkel tárgyalni mert az eladók valahol partizhattak.Mondtam neki elviszem a tv-t ha ad hozzá összesen hat szemüveget. Nem problémázott rajta. Egy kollégám ugyan ott vette a tv-t és két szemüveget kapott csak. Mondtam menjen vissza mert átverték. Nagy huzavona után kapott még két szemüveget...[ Szerkesztve ]
-
kischico
tag
válasz sandró60 #20203 üzenetére
Én a RMC30D1P2 érintőképernyős távirányítóhoz szeretném okosítani mert elvileg csak a 7xxx szériától megy a dual képernyő, de több leírásban is olvastam hogy a 6500-is tudja. Tudom hogy más is küzd ezzel a gonddal mert privátban már jelezték. Azért szeretném a szerviz menüben a modellt állítani de az nem aktív...
[ Szerkesztve ]
-
kischico
tag
válasz attosz1120 #20329 üzenetére
shop módot állítsd át otthonira. Lehet kiállítási tv volt?
Tudtok olyan online filmes oldalt amin el is indul a videó tv-n?
-
kischico
tag
válasz attosz1120 #20332 üzenetére
kapcsold ki a tv-t - az irányítón nyomd az info, menü, mute és power gombot. Bejön a szerviz menü, control, shop option, shop mode off. Kikapcs - bekapcs és jónak kell lennie.
-
kischico
tag
-
kischico
tag
válasz attosz1120 #20337 üzenetére
Nem mert nekem UE40D6500 van, de szerintem ahány ember annyi beállítás.
-
kischico
tag
Megint elérhető a youtube apps
-
kischico
tag
válasz littlerock #20681 üzenetére
Hamar lejárt a hírdetés
holye kocsogIt's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
kischico
tag
válasz urbanjozsi #20796 üzenetére
engem a t-home akart szivatni. Felhívtam őket hogy kellene egy új beltéri mert vettem egy új tv-t és nincs rajta scart. Azt mondja a csaj hogy fizessek elő hd csomagra. ( 3 csatorna van benne ) Mondom neki nem új csomagot akarok nézni hanem amit fizetek jelenleg is. 6500-ért kicserélik - mondja. Felment a pumpa... ok kérem a hd csomagot de akkor mind a 3 beltérit cseréljék ki hdsra. Jöttek, kicserélték ingyen, egy hétig fullos adás járt a csomagváltás miatt. Egy hét után interneten lemondtam és fizettem + 300 ft-ot a hd csomagért. Így is elég ramaty a kép de jobb mint a scart átalakítóval. Szar ügy hogy van egy frankó tv-d de nem tudnak hozzá jó adást szolgáltatni. A képet állandóan állítgatni kell, mert ha belövöm a képet az egyik adón a másiknál már biztos nem lesz jó. Na mind1....
-
kischico
tag
válasz Cho Simba #21133 üzenetére
Igen én is azt néztem de tegnap már nem volt időm buherálni, most meg már melózok
Feltöltök majd zenét egy tárhelyre és beírom az url-jét...
Jó lenne ha az online filmeket valahogy be lehetne lőni mert a böngészővel nem indulnak elIt's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest