Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pista1235
tag
válasz andrew-msi #74622 üzenetére
köszi! akkor valószínűleg a másikkal mennie kellene nem? az való elvileg a 2014es modellekhez, meg a samsung oldalán a bemutató szövegnél is írják. valakinek esetleg még tapasztalat? nem tudjátok hogy miért nem nagyon lehet kapni itthon? kerestem és szinte csak ebayen tudnám megvenni.
-
pista1235
tag
válasz andrew-msi #74600 üzenetére
az jó lenne! azt is nézd már majd meg ha működik hogy 1360as vagy 1390es, mert ebből is van 2 fajta. köszönöm előre is!
-
tachikoma
aktív tag
válasz andrew-msi #74425 üzenetére
Üdv,
H6500-as tv-vel kapcsolatban szeretnék kérdezni (illetve inkább a smart részével):
Flickr app csak nálunk (Mo vagy Euópa) nincs, vagy egyáltalán nem támogatja a samu?
Illetve van valaki, akinek Spotify működik rendesen? Nekem nagyon lassan töltögeti be a playlisteket, és kb 1 db számot tudok elindítani, a következőre már hibát ír ki (Error ID:2) Más fórumokban olyanokat írtak, hogy ez autentikációs hiba, és meg lehet próbálni leszedni az appot, frissíteni a tv szoftverét, majd újratelepíteni az appot, de nálam ez nem oldotta meg.
Illetve nem tudom milyen meg mennyi memóriával dolgozik a cucc, de esetleg okozhat neki gondot egy nagyon nagy playlist (vegyefelvágott, kb 600+ számal)meg még egy utolsó: Érdemes samsung fiókot regisztrálni, ér valami hátrány, ha nem teszem? (Az mondjuk nem kritikus, ha játékokat nem tudok telepíteni)
köszi...
-
devil-k
nagyúr
-
PuMbA
titán
válasz andrew-msi #74381 üzenetére
Mivel darabonként változik egy TV kalibrálása, így a legközelebbi az Összefoglalóban lévő
-
devil-k
nagyúr
válasz andrew-msi #74379 üzenetére
A legjobb a TV-re szabott egyéni kalibráció lenne
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest