Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandion
tag
Teljesen komolyan gondolom
Én úgy vettem a TV-t ahogy vettem, tehát nem durcogtam az elmosódottságon. Ha javítanak rajta annak örülök. Egyébként én magam is frissítettem volna erre a verzióra, DE. A módszer nagyon nem tetszik a korábban leírtak miatt. Ezt lehetne másként is. Pl. ha bazi nagy betűkkel kiírná, hogy mit javítottak a frissítéssel, és mindenképpen ajánlott, csak okézzam le, ha nem okézom, akkor megkérdezi, hogy biztos? , de tuti biztos? Ez a nem tudatos felhasználók 99,99%-át sikeresen bevenné, de legalább tényleg donthetnél, és nem vagy átverve a kikapcsolt frissítéssel.
Más. Mi van ha legközelebb olyan frissítést telepítenek az engedélyem nélkül, ami nekem nem csak a Samsungnak előnyös? Vagy kémprogramot telepítenek a TV-mre a tudtom nélkül? Vagy bármi mást ami szerintük jó nekem, de én nem akarom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ukrajnai háború
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest