-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz Trk.Adam87 #80497 üzenetére
Filmnézéshez nem ajánlott a PC-mód, azzal kizárod a 24p (23,976) kadenciahelyes megjelenítését.
De ettől függetlenül, a leírt jelenség nem normális, valami hibára utal.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gorog67
aktív tag
válasz Sárpac #80493 üzenetére
Ma néztem 40H6200 (CMR200), 40H6400 (CMR400), 48H6700 (CMR600) tévéken a teszt videót. Kb. egyforma rossz volt mindegyik: 300-350 sort tudtak és a számok 1 karakternyit utánhúztak. Vagyis nem csak a 40-es, hanem 48-as méretben is ilyen. Két 7500 tévén már szép volt. Vigasztalásul a 200eFt alatti Sony és LG is vacak volt, egy CMR 1000-es OLED-es LG pedig katasztrofálisan ronda volt. A 300eFt feletti tévéknél lehet reménykedni a jobb mozgásmegjelenítésben. Próbáltam Tiszta, Szemkímélő és Normál módban is a Samukat látható változás nélkül.
-
PuMbA
titán
válasz Trk.Adam87 #80497 üzenetére
Akkor a PC-d a hibás. Milyen géped van, milyen operációs rendszerrel? Legújabb illesztőprogramok fel vannak téve? Az lesz a gond, hogy nincs bekapcsolva a vertikális szinkronizáció (V-Sync) és szétesik a kép.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Azért nem mindegy a beállítás, mert simán elő lehet állítani olyan állapotot, ami nézhetetlen, például az utánhúzás miatt. De az is lehet, hogy tényleg vacak az a TV.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
szerintem a samsung valamelyik alkatrésze egy rossz széria, ami valszeg az elektronikánál jelentkezik..ezt biztos, hogy fw-vel nem tudják orvosolni.
a gyártó meg sosem fogja elismerni ha ilyen hibásan dobta piacra..más fórumokon írnak ilyen hibáról, pl. samygon?az én F6640-es készülékem kalibráltatva van.
Realme GT Master Edition
-
Sárpac
nagyúr
Csakhogy kalibrációtól függetlenül teljesen m1 milyen beállítás mellett nézted detto utánhúzott, tehát panel vagy elektronika esetleg szoftver okozza, bár, hogy más nagyobb kisebb méretűeknél nem jelentkezik eléggé a panel szarra hajlik a dolog. Amúgy szerintem 50hz vs 100-200hz vs 2-4-800stb. között kicsit elbeszélünk szerintem. Értem én mire gondolsz, de az az 50hz tök 8 mert elektronikában az számít hány képkockát villogtat le adott időben, azaz képes megjeleníteni a panel, ezek mind tiszta képkockák ezt hívjuk valódi 50 illetve 100 vagy 200hz-es tvnek.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Misi61
tag
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni 48h6400-ás tv -t szeretnék vásárolni,ezzel is vannak gondok mint amit a 40"-ról írtok?Erre lenne anyagi keret de azért ez sok pénz.(nekem)Nem akarok bevásárolni,nem egy évre vennénk.
-
PuMbA
titán
válasz Trk.Adam87 #80490 üzenetére
Motion Plus kikapcsolása után is van ilyen? Mert akkor a TV-d hibás
-
Trk.Adam87
aktív tag
Valaki tudja, hogy hogyan lehet megszűntetni egy PC-re kötött Samsung TV 60 Hz-ből adódó képváltásnál történő csíkozódását? (Az a jelenség, mikor gyors képváltáskor a képernyő egyik részén vízszintesen egy korábbi képet látsz, másik részén pedig már megtörtént a képváltás. Olyan mintha a képernyő egyik részén késne a képváltás. Rettentően zavaró filmnézés vagy játék alatt! Böngészés alatt is látni pl görgetésnél...)
A korábbi Samsung monitorom is produkált hasonlót, de ott egy driver frissítés megoldotta a dolgot, viszont TV-re nincsen driver frissítés.
Akik H6200, H6400 vagy H6500 típust használnak számítógéphez, ők hogyan oldották meg ezt a problémát?
Előre is köszönöm a segítséget!Egyébként az enyhe utánhúzás miatt nem cserélik a készülékemet, azóta észre vettem, hogy korom sötétben enyhe felhősödés is tapasztalható, de még vállalható szintű, így gondolom amiatt sem cserélnék, úgyhogy megtanulok együtt élni ezekkel.
[ Szerkesztve ]
-
R3nts
senior tag
válasz hodostamas #80485 üzenetére
Ugyanúgy,mint anno az E sorozatú EH 6000-es szériának, pl. EH6030.... 2012-es modell...Mindenki bestbuy-nak titulálta 2013 év közepe felé a fórumon,utánna meg sárba fikázták... Én a mai napig boldog tulajdonosa vagyok.... Ilyen ez:egyszer fenn,egyszer lenn...
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
nistv4n
tag
Sziasztok! Két rövid kérdés: Samsung UE40H4600 és UPC (kábeles) SmartCard működik együtt, van valakinek konkrét tapasztalata? TV specifikáció alapján kellene, de UPC weboldalon nem találtam a tévét. Másik, hogy nektek is nagyon lelassul a menü, ha hordozható merevlemezről játszotok le filmet? Maga a film nem akad, de minden menünyitáskor, leállításkor pörgeti a merevlemezt. Tény, hogy tele van mindenféle fájllal, videóval, oktatóanyaggal. Ki lehet kapcsolni ezt a fajta auto-discovery funkciót, vagy inkább szerezzek valami médiát amin csak a kiszemelt médiafájl van?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Samsung E sorozatú TV-nél (követve az összefoglaló képbeállitásait) bluray-re átnevezett forrásmegjelölésnél, a PC-vel összekötve, a TV képopcióinál a "LED mozgásjavítás"-t ki kell kapcsolni,vagy sem? ( kadenciahelyes 24p-s képmegjelenítés,hardware-es,software-es követelmények megvannak ,UE40EH6030-as, 64bit-es MadVR-rel meghajtva, FHD .m2ts, és BD remuxolt .mkv forrásokhoz) Megkérdezem a másik topicban is,csak itt jobban pörög az élet...
[ Szerkesztve ]
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
BBéci
legenda
válasz Sárpac #80481 üzenetére
Onnan tudom, hogy 12 éve tesztelek tévéket, mint szakújságíró, részt vettem külföldi és hazai szakmai tájékoztatókon, workshopokon. Egyértelmű és nyilvánvaló, hogy az európai LCD kijelzők (panelek) 50 hertzesek, az USA-beliek 60 hertzesek. Ezt lehet növelni, többszörözni interpolációval és háttérfény villogtatással, más néven BFI-vel.
A 100 (és még több) Hz nem az utánhúzás miatt kerül a tévékbe, hanem a mozgóképfelbontást növeli, más szóval az elmosódást, életlenedést csökkenti. Az, hogy mit láttál, akkor lenne mérvadó, ha mindegyik TV műszerrel kalibrált állapotú lett volna.
2000 hertzesen is lehet utánhúzás.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gubbba
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Samsung TV-knék (pontos típus UE37C6000RWXXH), használható-e együtt a fejhallgató és az optikai kimenet. Ha a fejhallgató kimenetbe be van dugva valami akkor ugye a TV a saját hangszóróit letiltja és csak a füles szól. Talán bizonyos hangbeállításokat le is tilt a menüben, de erre most nem vennék mérget. Nem egyszerre akarom használni a két kimenetet, csak azt akarom, hogy ha az optikaira van kötve valami hangcucc (soundbar pl), a fejhallgatóra pedig egy fejhallgató, akkor ki-be dugdosás nélkül lehessen váltani a kettő között. Tehát vagy a soundbar van bekapcsolva, vagy a vezeték nélküli fejhallgató. Megoldható ez?
-
gorog67
aktív tag
Azt hogyan lehet megtudni (egy áruházban), hogy egy 40H6400 vagy 48H6400 tévében milyen gyártó panelje van?
-
BBéci
legenda
válasz Sárpac #80477 üzenetére
Nincs 60/100/120 hertzes panel. A vezérlő elektronikától lesz több, mint 50. A szóban forgó tévének 50 hertzes a vezérlő elektronikája.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Sárpac
nagyúr
válasz Flashget #80465 üzenetére
Lehet lehet, de én 50"-ról beszéltem nema fos a 40-esről! Totál simán vitt mindent és az tuti 100Hz-es panel.
Annyiban viszont igazad van, hogy nem túl jó 4k-ra mert azokhoz szabvány 60/120hz-es panel kell a 60p megjelenítéshez.
[ Szerkesztve ]
-
deka10
senior tag
Nekem is volt hasonló problémám, az S4 mininél a google play-szolgáltatások gyorsítótár törlését javasolta az ügyintéző ez nem oldotta meg mint kiderült a 4.4.2 szoft hibája, a note 2 nél is belefutottam ilyen hibába root után de rájöttem ha rootolt állapotban csinálok egy gyári visszaállítást akkor működik.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
zack
nagyúr
1 hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy UE50H6400-nek.
Lenne egy problém. Nem működik a Screen Mirroring (Samsung Galaxy Note N910C).
Hardveres problémát ír a telefon csatlakozáskor. Nincs erre valami megoldás?[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Flashget
félisten
válasz Sárpac #80456 üzenetére
a HU6900 egy hatalmas átverése a samsungnak..1 Ft-ot nem adnék érte.
valójában 50Hz-es csak bele tuszkolták a 4K-t..aztán meg, hogy megfejelték tették mindezt 40"-on.
volt itt korábban aki vitte pendrive-on a teszt videókat.."recegett az egész"...
ráadásként játékhoz totál használhatatlan. mikor kijött 75 körüli imputlagot mértek, majd egy fw-vel butították a tévét így sikerült levinni 48 körüli értékre.
játékhoz max. 30ms inputlag a javasolt.és néha érdemes őt is olvasni. [link]
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Hejakut
csendes tag
Elnézést az off-topicért: hátha vkit érdekel, bár mindenki éppen nagyobbra cserélne: mi épp kisebbre cserélnénk a vadiúj 48JU7000-est, mert az asszony mégis kisebbet szeretne, az se baj, ha nem UHD. :-( Jófogáson, 290k, 5 év garival. Igyekszem rábeszélni, h maradjon a tv, sztem épp jó a méret! :-)
-
-
Damage
senior tag
válasz samu2062 #80455 üzenetére
Köszönöm a válaszod, már az utánad következő HSZ-ban is más véleménnyel voltak! Emiatt is vagyok gondban!
Van kifejezetten fotószerkesztéshez monitorom, aminek 100%RGB lefedése van, és fél évente kalibráltatom! Más dolog egy ilyen monitort csoportosan körbeülni és megint más egy 55"-os TV-n mutogatni 1 tucat embernek. "Mozgásfelbontás": rosszabb, mint a C530-nak (4-5 évvel ezelőtti model)? Mivel elegendő volt, ennél ne legyen rosszabb.SONY-kat sokan ajánlották. Egyébként az 55" H6500 nagyon tetszik!
Sárpac: köszönöm a válaszod! a 605-ösnél mivel jobb az általad említett két SONY (azon felül, hogy felsőbb kategóriás). Mivel 10cm kontra 200 vs 400 Hz esetén inkább a +10 cm-t választanám. A 4k 6900-as jó vétel lehet? (amennyiben nem számít a 3D és a PIP, Smart funkciók?)
Az eddig felsorolt márkák és típusoknak nem okoznak gondot az USB-s média file-ok?
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Sárpac
nagyúr
válasz Damage #80454 üzenetére
Ma láttam 50-esben h6900-at tecsóba ment rajta jópár demó, 4k és felkonvertált hd is, eléggé baba képe van!
(#80455) samu2062 : inkább akkor SONY KDL55W805B vagy SONY KDL55W829B
Egyébként meg tévedsz h6900-as 50"-on pont egy felhős demó is ment jó gyorsan és mint a vaj olyan sima volt, ezért is akadt meg rajta a szemem, aztán látom, hogy uhd!
[ Szerkesztve ]
-
samu2062
aktív tag
válasz Damage #80454 üzenetére
Ha elolvasod az összefoglalót,máris találsz választ néhány kérdésre.
Pl.:Hogy 4k-s TV-t nem ajánlanak a gyenge mozgásfelbontásuk miatt.Márpedig amire te akarnád használni,ez kifelyezetten hátrány.És a fotók nézegetéséhez sem kell 4k szerintem.
A Sony-kat sem ajánlgatják nagyon.Két,TV-kel foglalkozó ismerősöm se.
Amiket felsoroltál,azok közül a Samsung55H6500-at venném meg.
Javítson ki valaki ha tévedek.[ Szerkesztve ]
-
Damage
senior tag
Hello!
Kinéztem pár TV-t, amik közül hamarosan választanom kellene.
Elvárásaim:
- legalább 55"
- USB lejátszás (minden formátum + felirat kezelés)
- PS4 játékok (érje el a Samsung LE32C530 szintet, ami már egy őskövület)Ami nem fontos:
- SMART funkciók
- nem vagyok HC gamer, minimális utánhúzás nem érdekel, legyen jobb, mint az LE32C530, amit most használok játékra)
- műsor felvétel, PIPOpcionális (aminek örülnék):
- 4k (fotók mutogatása minél jobb minőségben nagy képernyőn) -- ez fontosabb
- 3D (bizonyos játékoknál, esetleg USB-n keresztül filmeknél) -- ez kevésbé fontos
- gyors menürendszerA lényeg: leginkább USB-s filmek és PS4re kellene nagy méretű TV.
(max 300k, de nem gond, ha 250k alatt maradok)Amiket néztem:
Samsung55H6500
SONY KDL60W605B
SONY KDL55W805B
Samsung UE55HU6900 (4k)
Philips 58PUS6809 (4k)4k prioritást élvez a 3D-vel szemben.
Melyiket szeressem?''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Kicsirics77
veterán
-
fisco
csendes tag
válasz Kicsirics77 #80448 üzenetére
Nekem ue48h6400-as a tv. De a samsung honlapján még mindig a 2710-es van fent úgyhogy nem értem az enyém hogy frissített 2740-re.
[ Szerkesztve ]
-
fisco
csendes tag
Nálam megint működik az HBO GO, bár a tv frissítette magát 2710-röl,2740-re.
[ Szerkesztve ]
-
fisco
csendes tag
Én nem mondtam hogy tökéletes az indavideó de ha nem akarom bekapcsolni a pc-t akkor jó lenne néha, én se vagyok odáig meg vissza érte, de nem tudja sőt le is fagy a tv tőle nem kicsit nagyon , amit az Lg tv nem csinált . A legfőbb szempont mikor vettem a tv-t az volt ue48h6400, hogy 2014 -ben az év tv-je volt, ezért csalódás nekem.
[ Szerkesztve ]
-
toby_as
tag
válasz harlekim #80437 üzenetére
Szia
Teljesen igazad van en is orulnek ha nem lenne firmware korlat. Mennyire legalis vagy nem azt nem tudom , vegul is nem irjak at a szoftot es nem aruljak mintha az ovek lenne, csak kiegeszitik. Vegul is mindegy nem kotelezo nekik sem megirni , nekunk meg plane nem hasznalni[ Szerkesztve ]
-
harlekim
csendes tag
válasz Flashget #80438 üzenetére
Akkor ez így van! Végül is a sok logó miatt amivel telerakják a képernyőt, tényleg csak egy utólagos megnézésre jó, csak kivételes esetben lenne érdemes archiválni a felvételt, pl. aug. 20. tüzijáték, ha egyszer HD-lesz (védeni kell a robbanó lövedék szerzői jogait "nevetséges"), vagy az újévi koncert Bécsből, stb., tehát nem a Zeffirelli: Rómeó és Júliára gondolok! Végül is a D7000-es TV működik ilyen esetre, ez az egész inkább elmélet, illetve lehetőség lett volna, talán egyszer mégis jön egy progi!
Szia! -
Flashget
félisten
válasz harlekim #80437 üzenetére
A box gyártók viszont nem tudnák eladni a terméküket ilyen feltételekkel. Na hogy is van ez?
Úgy, hogy a régebbi processzorosokkal (ilyen az Alma C2200 csak sajna már nem kapható, kifutott széria)bármit lehetett a felvett műsorral tenni. Kiírni DVD/BD lemezre, elrakni HDD-re, hogy majd valamikor visszanézze az ember.
Az újabb boxokban már nem ez van csak a boxxal lehet visszanézni a felvételt.
BD történet is ilyen volt 2012 márciusáig. Onnantól kezdve csak az a asztali lejátszó vagy szoftver pl. PowerDVD kapott BD licenszt, amelyik tartalmazza a Cinavia védelmet.Sonyt pl. azért nem vettem 2012-ben, mert akkoriban a modelljeiben le volt tiltva az mkv lejátszás ők így adtak a szerzői jogokra, vagy az LG-nek nem volt DTS licensze. Ezek mind megvoltak a 2011-es D szériás samsungban nálam ez döntött akkor.
Realme GT Master Edition
-
harlekim
csendes tag
válasz toby_as #80436 üzenetére
Szia!
Köszi, még egyszer! Nyilván nem vágna a földhöz a 10 dolláros adakozás! Inkább az elvvel van bajom, a hack, eleve illegális és ezért pénzt kérni, a dolog lényege veszik így el! Régebben volt ez az SMS küldés, aztán tölthetsz mindent, egyszer belefutottam ebbe is, egy ezresért tudtam tölteni 1-2 napot szuper, néhány Kb/sec sebességgel. Ez is megbukott azzal, hogy jött a torrentezés! Egyébként reagálva egy korábbi hozzászólásra, én nem sajnálom a Samygo fiúkat! Sokkal komolyabb dolgok vannak ingyen, pl a linux, mint op. rendszer, azzal is rengeteg munka volt, mégis ingyen van, ráadásul legálisan! Nem kell csinálni, ha nem akarjuk! Ha meg illegális tevékenységből akarunk megélni……… ezt inkább hagyjuk. A szerzői jogokról, pedig annyit, hogy ez az egész egy nagy „lufi”! Magam is sok éve dolgozom a médiában, azzal, hogy a munkáltató kifizeti a munkabéremet, Ő rendelkezik a szerzői jogaimmal! Miről is beszélünk??? A Samu, gondolom eleve ki akar zárni mindenféle jogi támadást a védelemmel, hiszen a TV elsősorban nézésre való a PVR funkció, csak mézes madzag! A box gyártók viszont nem tudnák eladni a terméküket ilyen feltételekkel. Na hogy is van ez? Bocsi a hosszú eszmefuttatásért! -
toby_as
tag
válasz harlekim #80432 üzenetére
Szia
Nincs mit, meg mindig marad lehetoseged az "adakozasra" vagy maradsz a belterinel. 10$-ert biztosan nem veszel jo belterit. Hozzateszem hogy en meg nem adtam semmit de nekem a 1119 van fent. Regota tervezem frissiteni de valahogy mindig visszafogott azoknak a visszajelzese akik megtettek... -
Misi61
tag
Sziasztok.A 48h6400-ást megéri 166000-ért megvenni?(e-digital)
-
harlekim
csendes tag
-
bul07
nagyúr
válasz Dalion #80427 üzenetére
Mondja már nekem valaki hogy mi a jóság ebben az indavideó szörnyben?
Ha valami hírnél ilyen videó van csatolva már elmegy az életkedvem
Nemhogy még tv-n is szenvedjek vele
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dalion
tag
Az utánhúzásos mizériában annyi az előrelépésem, hogy ki fognak jönni személyesen megnézni a készüléket (mondjuk én emellett a DSE-re is panaszkodtam). Őszintén szólva, ahogy egyre több funkciót próbálok ki, úgy jön elő több szoftverhiba a tv-vel, egyszóval nekem nem üzembiztos sajnos. Ma kipróbáltam indavideót böngészőn belül, 10 perc után elment a kép, csak hang volt, az alkalmazások messze nem tökéletesek, fagynak, kicsit olyan telespamelt, 3 trójais Windows Vista érzetem van az egésszel...
-
Saminho94
csendes tag
Hali !
Samsung smart tvnk van EU40H6400 pontosabban !
Az lenne a problémám hogy routeren keresztül lan kábellal van összekötve a gépemmel
Megosztott mappaként vannak a filmeim a TV látja is ezeket de mikor elindítanák 1 filmet azt írja ki hogy
a formátum jelenleg nem támogatott ! Mit hagytam ki a beállításnál vagy valami el lett állítva vagy nem is fogja lejátszani így ? -
nightshadow
veterán
Samsung UE48JU7500T review [link]
-
toby_as
tag
válasz harlekim #80414 üzenetére
Szia
http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=21&t=6560Smarthub widget manager...ezzel kel telepiteni(az ip-nek pedig a sajat gepedet ad meg mint szerver a Smarthub-nal)...az usb-re csak a "data"-t kel kicsomagolni. http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=63&t=6778
Eloszor a skyp-ot kel elinditani es autostartra rakni. De a fenti linken le van irva. A felvetelhez pedig a PVR Decoder-t kel hasznalni"
http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=63&t=6511
persze miutan mukodik a samygo...
Amugy ez az F szerian es 1119-es firmwar-ig ervenyes. Ha neked annal ujab van akkor maskep kel csinalni es az mar fizetos. -
yvsmad
őstag
válasz yvsmad #80410 üzenetére
2 napja néztem a neten német használt tévéket.
Hibátlan, nagyképernyős CRT tévék vannak tömegével 15 EUR-ért és nem kellenek a kutyának sem.
Mindenki hiper-szuper okos tévét keres, min. 50" méretben. Régi tévéje meg mindenkinek van otthon, miért adjon érte egy centet is?
Szóval ennyit a tervezett avulásról. Még mindig sokkal hamarabb értéktelenednek el a tévék, mint hogy elromlanának.[ Szerkesztve ]
-
harlekim
csendes tag
válasz Flashget #80413 üzenetére
Korábban a D-nél is úgy volt, hogy fetettem a samygot a netes leírás alapján, csak egy alkalommal mikor bekapcsoltam a TV-t felajánlotta hogy frissítsem a fw-t, neten keresztül, én meg balga módon "engedélyeztem" és soha többet nem működött a feltelepített program, viszont a destroi program tökéletesen megoldotta a problémát, az F-nél nem találtam olyan lehetőséget, hogy a netről IP cím alapján települjön a samygo, pendrive-ről viszont nem látja a TV. Azért köszönöm!
-
Flashget
félisten
válasz harlekim #80409 üzenetére
Az alap szitu ugye az, hogy a samsung úgy tesz eleget a szerzői jogoknak, hogy rárak egy spéci jelet a felvételre, hogy csak azon a tévén lehessen nézni. Minden más megoldás vagy hack vagy pénzkiadás beltérikre, tuneres felvevőkre.
Én azt nem tudhatom mit csináltál jól vagy rosszul.Realme GT Master Edition
-
yvsmad
őstag
válasz Flashget #80404 üzenetére
A 6 év múlva új tévével kalkuláltam én is.
Már a 6-7 éves tévét sem lehet eladni, a még régebbi meg végképp nem kell senkinek. Inkább eladom addig, amíg pénzt kapok érte, úgy kevesebb a bukta, mint ingyen kitenni a kuka mellé egy hibátlanul működő készüléket.[ Szerkesztve ]
-
harlekim
csendes tag
válasz Flashget #80390 üzenetére
Köszi, hát igen, úgy lehet, csak bosszantó. hogy van PVR funkció a TV-n, és csak félig használható! Ettől függetlenül, nem tudom miért nem látta a pendrivon a Samygo programot, miért nem tudtam feltelepíteni? A TV, mindenáron média file-ot kersett! Persze lehet, hogy valamit nem jól csináltam.
-
samu2062
aktív tag
-
Dictator^
veterán
Hülye kérdés tudom, de a H6400-on nincsen fizikai bekapcsológomb a TV-n?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a TV-m videólejátszójával. F6500-as Samsung.
Külső vinyómra ráraktam egy 10 részes sorozatot, egy régebbi samsung smart tv-vel néztem x részt, problémamentesen, lehetett benne tekerni több lépcsőben is.
Itthon próbálom az F6500-as TV-men ugyanezt a sorozatot és nem lehet benne tekerni a sima avi file-t és a legrosszabb, hogy minden rész megszakad kb a sorozat (50 perc) kb felénél..Frissítettem a tv szoftverét, de ugyanez a probléma.
Mi lehet a gond? Eléggé idegesítő.
-
Flashget
félisten
válasz yvsmad #80401 üzenetére
LCD kijelzőkre 50.000 órát garantálnak ami 2083 nap.
Ez felhasználás függvényében 6 évet jelent ha 24 órán át megy a tévé.
Persze nem ez fogja beadni a kulcsot először, hanem az alaplapra integrált valami..vegyél most egy D vagy E szériához való új alaplapot samsung szerviztől...vagy nincs már vagy 50-90K méret és típustól függően.
vagyis új tévét fogsz venni.
kijelző még drágább ha az romlik el.
nagy mák ha csak 1 IC-t kell cserélni 1-1,5K áron....Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz toby_as #80397 üzenetére
Félreértesz.
Engem nem zavar, ha pénzért teszik amit tesznek. D szériánál az ő hackjüket használva tudtam korábbi fw-t visszarakni. És jó sok mindent csináltam vele az ő leírásaik alapján, köztük a HD&3D-s Youtube appot használva.
F szériánál már nem igazán vonzott ez a dolog...minden csoda 3 napig tart nálam is.
Most már csak kényelmesen használom valóban arra a tévét ami a szerepe. Vettem a beltérit arra rákötve egy 2,5" 500GB-os HGST Touro-t és bármit felveszek .ts-be mindenféle hókusz, pókusz nélkül és utána azt teszek a fájlal amit akarok, Digikábelről. Mint a régi VHS korszakban.
Sőt így megvan a 2 tunerem is felvétel közben nézhetek másik muxon csatornát.Realme GT Master Edition
-
bul07
nagyúr
válasz yvsmad #80401 üzenetére
Nem mindig sikerül jól megtervezni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Szólánc.
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest