Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
harlekim
csendes tag
válasz
Flashget #80413 üzenetére
Korábban a D-nél is úgy volt, hogy fetettem a samygot a netes leírás alapján, csak egy alkalommal mikor bekapcsoltam a TV-t felajánlotta hogy frissítsem a fw-t, neten keresztül, én meg balga módon "engedélyeztem" és soha többet nem működött a feltelepített program, viszont a destroi program tökéletesen megoldotta a problémát, az F-nél nem találtam olyan lehetőséget, hogy a netről IP cím alapján települjön a samygo, pendrive-ről viszont nem látja a TV. Azért köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Galaxy Buds 3 pro 2027.03 ig gari
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Zidoo Z9S hálózatimédialejátszó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest