Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz .VEGA. #74597 üzenetére
A csatlakozókból látható, hogy ez az életbe nem fog összepasszolni Nem fog menni, csak úgy, ha veszel egy optikai bemenettel rendelkező hangkártyád, aminek van 5.1 analóg kimenet
dethroner: Nem jó a szinkronizáció a második monitoron, nekem is szar, AMD videókártya driver valószínűleg a baja. Próbáld meg a képernyőt tükrözve vagy elsődleges monitorrá téve a TV-t, viszont ezt állandóan állítgatnod kell majd, mert tükrözve nincs 24Hz a TV-n.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
-
.VEGA.
csendes tag
Van egy 5.1-es aktív hangfalam szettem és szeretném összekötni a tv-vel(samsung h6400). Milyen kábelek szükségesek hozzá? Mellékelek képeket is a csatlakozókról.
] -
-
PuMbA
titán
válasz Hfield22 #74582 üzenetére
A firmware-ben a programozók benne hagyták a régi dolgokat és néha összezavarodik a TV Ahogy látom a Samsungnál is meg vannak szorítva határidőkkel a programozók és nem jut idő rendbe szedni a firmware-t, csak foltozgatni-toldozgatni Több embert meg természetesen nem vesznek fel, szokásos hozzáállás. Nálunk is így van néha az idővel, de az első dolgom, hogy minden jelenlegi programverzióhoz nem használt funkciót törlök a rendszerből.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz andaman #74588 üzenetére
Próbából szed le a monitor csatornalistáját. Így látni fogod mire nevezte el.
Majd a D5500 listájából készíts egy mentést azt nevezd át a monitornak kellő fájl névre és tölsd fel neki. ha rakott rá valamilyen azonosító jelet úgyis jelezni fogja, hogy nem oké a fájl.
Még nem próbáltam ki itthon ezt a lehetőséget így nem biztos, hogy beválik.Realme GT Master Edition
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
A hálószobába szeretnék venni TV-zésre / laptopról HDMI-n keresztül filmezésre egy "eszközt", újra nincs most opcióm, tehát találtam egy nem túl rossz ajánlatot használtra. Samsung Syncmaster P2470HD TV/monitor.
- 3 éve vásárolt,
- csak filmezésre használt (tehát nem ment éjjel nappal),
- fali konzolon volt, a talp még ki sem volt bontva,
- pixelhiba és karcmentes
- dobozában, minden tartozékával + fali konzol30000 Ft.
Mi a véleményetek?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
Most kapcsoltam be a tv-t kaon hd beltéri hdmi kábellel minden adón rózsaszín árnyalatos volt a kép kikapcsoltam majd be akkor is.Kihúztam a hdmi kábelt vissza dugtam és most jó lett.Mi lehet a gond?
-
PuMbA
titán
válasz dethroner #74586 üzenetére
Mivel 24 képkocka mpenként sose lesz olyan folyamatos, mint egy tv adás, ezért ez ilyen. Moziba is ilyen, ha elmész, mert a filmeket így csinálják A böngésző sose lesz folyamatos, ugyanis a flash player ill. a html5 player sem tudja a videó képkockaszámáhiz illeszteni a frissítést
[ Szerkesztve ]
-
andaman
tag
Egyszerűbben fogalmazva...
Samsung UE32D5500RWXXH TV csatornalistája exportálható a Samsung LT23C350 TV/Monitor csatornalistájába?
Elég volt egyszer - SamsChannelEditor-v0.12 - szerkeszteni.
Üdv.The man is a snowflake on the river.
-
pista1235
tag
sziasztok! Samsung UE40H6200 tv-hez keresnék smart controllert.
http://www.slashgear.com/samsung-smart-control-updates-tv-remote-with-motion-mic-01310557/
http://www.gopixpic.com/1920/samsung-smart-touch-control-tm1360/http:||i1*ytimg*com|vi|zXs7CjRhiA4|maxresdefault*jpg/
Ezt a kettőt néztem, elvileg az első való a 2014-es modellekhez, de olvastam már olyat is hogy a H6200assal nem működik. Van valakinek tapasztalata vele, hogy működik-e vele, vagy valamilyen info ami biztos is mert hivatalos oldalon se találtam semmit?
-
dethroner
veterán
Ja, egy lépést csak félig csináltam meg De már kijavítottam és be tettem a képet a HD filmes totyikba.
Most már MP nélkül is majdnem tökéles a kép. Mozgókép (film) közben tökéletesnek látszik, de próbáld ki a film végén a mozgó feliratot nézni. MP nélkül látszik némi apró folyamatos rángás. Nem feltűnő, azt is mondhatnánk hogy ez a normális. De ha rányomod a MP-t és ott legalább a normál fokozatot, gyönyörű szép és folyamatos lesz a felúszó felirat.
Akkor most már csak azt kéne megtudni hogy a vga driverben mit állítsak hogy a böngésző is folyamatos legyen.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
PuMbA
titán
válasz dethroner #74583 üzenetére
Állítsd vissza a madVR előtti állapotot és nézd újra a beállításokat. A problema, ami itt a madVR-ben is látszik, hogy 24fps-es a film és 60Hz-en megy a TV-d... nem 24-en, tehát a frissítés váltásod nem jó. Nézd meg jobban a képet vagy nem tudom, mert nem olyan bonyolult az a 2 lépés. Biztos valamit elnéztél
[ Szerkesztve ]
-
Hfield22
csendes tag
válasz Hfield22 #70833 üzenetére
Visszautalnék korábbi, (#70831, #70833) hsz-eimre.
2014. november 5-én az UE40F6400 menüjében "Auto motion plus" szerepelt. A kép használhatatlan, elmosódott és paraméterezhetetlen volt. Ki-bekapcsolással állt vissza a megszokott "Motion plus" menüpont, amikor a kép már visszaállt a normál állapotba. Firmware 1120, automatikus frissítés kikapcsolva. Mivel az "AMplus" már 2012 óta nincs a Samsung FW-kben, abban maradtunk, hogy nem tudjuk, mitől van.
Hát ma ismét ez volt. Le is fényeltem. Mitől van ez? Miért jön vissza egy két éve nem aktív funkció egy 2013-as gyártású TV-ben? (ki-be kapcsolással megszűnik, de azért érdekelne a szakértők véleménye)
-
PuMbA
titán
válasz dethroner #74578 üzenetére
Mondjuk azt írtam, hogy csináld meg a madVR-ig, ami azt jelenti nálam, hogy azt már nem kellett volna. Erre feltetted a madVR-t, de nem állítottál rajta semmit, természetesen így nem jó Ha mindent megcsinálsz a leírásban a madVR előtti részig, akkor akadásmentes képet kell kapnod
[ Szerkesztve ]
-
szaszapi
őstag
válasz dethroner #74578 üzenetére
gyere át a hd filmek lejátszása topicba,nem írtad be madvr-ben a megfelelő képfrissítési rátákat.60 Hz-en ne is várj folyamatos lejátszást egy 24p-s anyagtól.Amúgy olvastam itt a problémádat,engem kifejezetten idegesített a led képtisztaság funkció.Nézd csak meg most pc-képét 60Hz-en.Villódzik rendesen.
-
davz
csendes tag
Meg tudja valaki erositeni, hogy a 2102-es fw frissites kinyirta a F6400-as tv-n a PIP beallitasokat? Nem talaltam infot errol a neten. PS-ezes kozben neznem es hallgatnam a tv adast kicsiben. A legerdekesebb a dologban, hogy a komponens kabelen kuldott PS jelre atvaltaskor elsore sokszor marad a TV tuner hangja. es vigan eljatszom ugymond 'radiozva'. De ha kepet is szeretnek, akkor csak az indexkepet kapom, hangot nem.
edit: a TV adas antennarol jon, tehat belso tuneres.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet F6400-on a rádugott vinyóról törölni a felvett műsort? Kezd fogyni a hely és letörölnék pár dolgot, de nem tudom hogyan lehet ...
Köszi.
UI. megvan .... felvétel közben nem adta ki az "opciók" lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Flashget
félisten
válasz zolapapi #74573 üzenetére
Én egy garanciális cserét követően kész voltam már arra is, hogy durciból/méregből nem samsut veszek újra, hanem LG-t, de 1,5 óra elteltével inkább maradtam a samunál.
Samiknál pl. mi a jellemző probléma?
yt lejátszása
másik kérdésedre a legjobbak ezen a téren, de aki kicsit jobb élményben akarja magát részesíteni hamar elfelejti a beépített lejátszót és vesz valamilyen külső lejátszót (media player vagy asztali BD lejátszót) és arról nézi a filmeket 24p kandencia helyesen, mert ezt a tévé nem tudja.Realme GT Master Edition
-
zolapapi
csendes tag
-
Flashget
félisten
Hát ez beszarás már.
Ugye egy modell típus teljesen leírva pl. így néz ki: UE40F6640SSXXH
Na most a jövőben lehet több betű lesz benne.
UHD helyett SUHDT TV!Realme GT Master Edition
-
PuMbA
titán
válasz dethroner #74564 üzenetére
Motion Plust ki kell kapcsolni, ahogy írva van az Összefoglalóban és a TV-n történő full screen lejátszás közben nyomj egy Ctrl + j-t és linkeld a képet, amit látsz 20mp után, úgy, hogy addig semmit se babrálsz közben a gépen Egyébként a géped milyen?
[ Szerkesztve ]
-
zolapapi
csendes tag
Sziasztok!
A Samsung tvk-ben semennyire sem található meg az IPS panel? Esetleg van valamelyik típusában?
Mennyire "lehet" odatenni az LG-k mellé képminőségben a Samikat, ha lehet ilyet kérdezni?
Köszönöm!
-
dethroner
veterán
Köszi, megcsináltam. De szinte semmi javulás. Mondjuk amúgy is inkább a powerdvd-t használnám
De a leglényegesebb hogy a motion plus mindenféle beállításával és kikapcsolásával se folyamatos a kép. Ezt leginkább a film végén a felfelé úszó feliratnál lehet tapasztalni. És nem kell a szokásos 40-41 másodpercig várni, néha pár másodperc után is össze-vissza rángat aprókat.
Egy furcsaságra lettem figyelmes. A sokak által szarnak titulált beépített lejátszó bekapcsolt motion plus-al és ott legalább normál, szemkímélő vagy az egyediből minimum 10/6 értéktől teljesen rángás mentes. Akkor most mi van?
És még valami. Ha a pc böngészőjét húzom át a tévére és ott indítok egy youtube videót, miért rángat az is? Ez bosszant a legjobban.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
andaman
tag
Üdv.
UE32D5500RWXXH TV azonos hálózatban hangolt - SamsChannelEditor-v0.12-vel szerkesztve - csatornalistája rátölthető az azonos hálózatban - DIGI kábel - lévő LT23C350 TV/Monitor csatornalistájára?The man is a snowflake on the river.
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Egy kérdés: Szerintetek megéri az árkülönbözetet egy 7000-es szériás modell?
Erősen gondolkodok ennek megvételén, de elbizonytalanodtam, hogy vajon tényleg jobb-e mint a 6500 és feletti modellek. -
benjonino
tag
válasz gboszi #74553 üzenetére
Köszönöm.
Visszatérve a TV-khez.
1. Mit változtat a foci mód? Én csak annyit látok, hogy megváltozik a képbeállítás (fényesebb, kontrasztosabb, színesebb) és mintha a hang is valahogy hangszínszabályozva lenne. Ha csak ennyit csinál, akkor számomra felesleges funkció, sőt még a távirányítón is zavaró a jelenléte.
2. Lehet valahogy programozni a távirányítót? Első bekapcsoláskor össze tudtam hangolni a Telekomos set-top box-al, Remekül is együttműködik, de hiányzik rá néhány funkció. -
PuMbA
titán
válasz dethroner #74550 üzenetére
Ebben a oopik Összefoglalóban a madVR-ig megcsinálod a lépéseket és az itteni Összefoglaló alapján meg beállítod a TV-t
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
H6400 tv-m van. Próbálok pc-ről képet tenni a tévére, de bármilyen tartalom, akár áthúzott böngészőn indított youtube, akár powerdvd-vel játszott film rángat, szaggat. Próbáltam az összes motion plus beállítást, volt hogy picit jobb volt, de nagyon messze a tökéletestől. AMD kártyám van, a driverben végigzongoráztam pár beállítást de nem lett jó. Mit kell csinálnom hogy folyamatos, rángás nélküli képet kapjak?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
JoeYi
őstag
ue32H6200 akció a MediaMarkt-ban: [link]
99999Ft-ért, 5 év garanciával
-
RudY
addikt
válasz drmotto #74518 üzenetére
Egy (kb. 20 ezer ft körüli) Samsung Blu-ray lejátszó tökéletes erre, feltéve, ha kábeles a hálózat és nem WiFi.
BD-H5500, BD-F5100, BD-F5500 stb.
Akkor sincs gond, a csak WiFi van, az avi-k simán mennek, csak ugye drágább lejátszót kell választani, vagy olyan tv-t, amin van ethernet (és WiFi) csatlakozási lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz gairgus #74509 üzenetére
Úgy látszik a UPC sem profitorientált, aztán pár év múlva jönnek a leépítésekről szóló hírek és a magyarázkodás, de ez legyen az ő bajuk. A "szolgáltatás" fogalmát a betonszürke fejekbe úgysem lehet beleverni, holott egy helyszíni próba után máris fölkerülhet a kompatibilitási listára ez a készülék is. Gondolom kicsit meglepdőnének, ha Te szabnád meg azt a feltételt, hogy vigyék ki, teszteljék, és ha megfelelő, akkor ezt választod. Egyébként szerintem is működni fog.
vadasz70 Igen, ez normális.
[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
Ha valakit érdekel.Én ezzel csináltam samsung tv-re a csatorna kiosztást,tökéletesen,kényelmesen.
-
gabo01
őstag
válasz Vhiktor #74434 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy csak most válaszolok de fali tartó szerelés volt tegnap és ma!
Szóval a változás nagyon pozitív! Alapvetően én nem voltam nagyon elájulva a tv-m képével nagyon kék dominancia volt és túlzóak voltak a színek!
Most egy sokkal természetesebb képet kaptam ami már nagyon tettszik!A kalibrálás kb. 4.5 órát tartott( 3tv+1 monitor) és mindegyik készülék nagyon jó lett! A leggyengébb láncszem természetesen a 46M87 a koránál és az üzemóra mennyiségénél fogva!
-
Flashget
félisten
válasz galaxys80 #74532 üzenetére
add el az iphont és vegyél xiaomi redmi 1s-t
konvertálás Format factoryval?
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
galaxys80
veterán
Ki segítségre lenne szükségem. A telefonnal felvett kis videóimat korábban a PC-ről simán át tudtam nyomni a TV-re. Most viszont, hogy már iPhone-om van MOV kiterjesztésűek a videók. HDD-ről, pendrive-ról gond nélkül lejátssza a TV. Viszont PC-ről már nem akar menni. Kiírja, hogy ellenőrizze a hálózati kapcsolatokat és szétesik a kép. Korábban MP4-el nem volt ilyen gond.
Tudtok erre valami megoldást? Akár valami programot amivel pc-ről a TV-re tudom küldeni a videót, akár valami kodeket a windows-hoz.[ Szerkesztve ]
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a tv csak a NTFS-re formázott pendrive látja? Mert a Fat 32 nem látja, rendben van ez így? Csak az a baj a telefonom az is Samsung az meg pont fordítva.
-
gyeniko
őstag
válasz Flashget #74526 üzenetére
Rányomtam a "böngésző beállításai" menüben az "előzmények törlése" és a "böngészési adatok törlése" gombokra és lám, helyrejött. Bizony, így jár az, aki böngészik is a smart TV-jével! Na jó, leginkább a hirkereso.hu-n barangolok, innek indulnak a linkek, ez tölthette meg a memóriát.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
PuMbA
titán
Ebben a topik Összefoglalóban teljes körű leírást kapsz róla
puma72: Peched van, hogy levették a 3D gombot a H sorozat távirányítójáról
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
-
Jaded
őstag
Urak!
Mostanában sűrűn olvasom ezt a 24Hz (24p?) dolgot itt. Felhomályosítana valaki hogy ez pontosan mi? Érdemes lehet beállítani valahogy? A PC mindig 60Hz-en megy, ha filmet nézek néha akkor is. DVD lejátszó esetén is ugyanígy. Bocs a láma kérdésért, de ezek szerint nem "helyesen" nézek filmet.Renault Megane IV Limited
-
gyeniko
őstag
Van-e ötletetek? 65H8090 bekapcsoláskor azt írja ki a képernyő bal felső részén, hogy "megtelt a memória'. A képernyő jobb felső sarkában toartozik hozzá egy kék színű "OK" gomb. Az mindegy neki, hogy leokézom, vagy nem, kb. 2 másodperc után eltűnik a felirat és megjelenik a műsor. A letöltött appokokat - 5 alkalmazás kivételével - letöröltem, de nem változott semmi. Hangutasítást nem használtam soha. kamera felvételeim nincsenek. Mit akarhat mondani?
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Flashget
félisten
válasz aftercooler #74519 üzenetére
És egy másik kérdés: Honnan lehetne letölteni hozzá másik bönbgészőt?
Csak a tv saját böngészőjét lehet használni. A tv beépített böngészőjéhez semmit nem lehet letölteni vagy telepíteni. ha valaki tud is azt samsungnak hívják és fw frissítésnek. A rendszer amit használ a samsung valamilyen kiherélt linux.
Majd te is rájössz, hogy ez egy pr maszlag, mókus vakítás és netezni azon az eszközön fogsz amin eddig is tetted.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Elektrosokk #74508 üzenetére
Nem.
Csak a 3100 a 2011-es D szériához készült amit vígan használok a 2013-as F szériához.
Sőt a H6500-on is ki lett próbálva és simán működött vele, az pedig már 2014-es fejlesztés.
Megakarta venni a kollégám, hogy az enyém jobban néz ki, mint amit a H6500-hoz kapott, és még a szemüvege is elfért alatta.
Attól mert a honlapon nem írják, kompatibilis az újabb tévével.
Így a 4100-as is jó a H szériához.Realme GT Master Edition
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!
Haveromnak van egy samsung smart tv -je és a beépített böngésző azt írja ki az oldalak megnyitásakor, hogy „A webhely tanúsítványa hibás. Mi lehet az oka?
Ok a dátum és idő beállításán kívül.
És egy másik kérdés: Honnan lehetne letölteni hozzá másik bönbgészőt?Köszi!
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, részben Samsung tévé kérdésben.
Várhatóan lesz egy tévé, ami nem smart, nem rendelkezik semmi extra funkcióval. (UE22H5000) Ehhez keresek olyan eszközt, amivel el tudom érni az itthoni hálózaton lévő WD MyCloud nast, és annak a mappáiból avit lejátszani. Ennyit kellene tudnia. Se net, se semmi extra nem kell hozzá, gyerekeknek lesz mesenézés céljából. Mi az, ami erre a célra nekem jó, és nem kerül egy asztali lejátszó árába?
Köszönöm! -
PuMbA
titán
válasz Elektrosokk #74507 üzenetére
De látod, hogy rosszul
puma72: Nézd meg jobban a távirányító alsó részét, mert vak vagy Vagy véletlenül nem ilyen a távirányítód?
[ Szerkesztve ]
-
puma72
tag
Sziasztok
Samsung H6400-nál van e a távirányítókon olyan funkció, hogy a 3D filmeket egy gombnyomással tudom kezelni?
Vagyis ne keljen belépni a menübe ha át akarom kapcsolni 3D-be a filmet.
KösziSzámom +36205747193
-
Robi81
tag
Sziasztok.
Szabolcs megyéből senki nem akar tv-t kalibráltatni?mert én kisvárdáról lennék csak kellene még pár ember. -
gairgus
újonc
Sziasztok,
Samu UE40H6400 TV-hez hasunál valaki esetleg UPC mediacardot? Ha igen, rendben működik a dolog? Le szeretném cserélni a STB-t, de a UPC oldalán nincs fent mint kompatibilis TV, és azzal ijesztgetnek, ha kicserélem a boxot cardra, és nem megy, csak jó pénzért cserélik vissza.
-
kukinyo
addikt
Köszönöm a válaszokat.
Én csak lejátszani szeretnék vele, ezek szerint mindkettő jó.
Tudom hogy nem ide tartozik de tudnátok ajánlani 16-32GB-os, megbízható pendrive-ot, ami sebességben is megfelelő?[ Szerkesztve ]
-
benjonino
tag
Sziasztok!
Pár hete boldog tulajdonosa lettem egy UE60H6203-as típusú TV-nek!
Sokat vaciláltam, eredetileg Philips-et akartam venni, de a kiszemelt példányról az eladó lebeszélt, így kötöttem ki ennél.
Nem bántam meg. Az árnyaltabb kép kialakítása érdekében meg kell említenem, hogy ha Philipset viszem haza, akkor is ezt mondtam volna. (Előtte egy 20 éves CRT-m volt, szegénykének minden baja volt már)
Most csak ámulok, és bámulok. És még be sem állítottam, csak hagytam úgy, ahogy kicsomagoltam.
T-s IPTV-m van, egyelőre még nem HD, de ilyen tűéles képet el sem tudtam képzelni. Főleg az ATV stúdió adásaitól vagyok lehidalva. Mi lesz akkor, ha HD-ben jön majd???
Az én elméletem az élet nagy kérdéseire az, hogy a méret a lényeg. Vagyis minél nagyobb, annál jobb. Ez volt a választási szempontjaim közül az elsődleges. El sem tudom mondani, hányan akartak lebeszélni erről, mondván, hogy a minőség fontosabb. Szerencsére nem hagytam magam. Most úgy érzem, hogy nem is óriásTV-t vettem, hanem Minimozit. És a kettő kifejezés között ég és föld a különbség!
Másnak csak azért nem merem ajánlani, mert nálam akkora különbség van a régi és az új TV között, hogy azt nem tudom szavakba foglalni. Gondolom, hogy ha egy ugyanilyen méretről váltottam volna, akkor lenne szofisztikáltabb véleményem is, így csak azt látom, amit a ManInBlack-ben Will Smith fogalmazott meg: régi lepusztult vs új csúcsmodell.
Kérdésem is lenne: Állítólag ebben a TV-ben van DLNA, ami az én értelmezésemben annyit jelent, hogy az otthoni hálózaton lógó bekapcsolt PC-ről le tudok játszani filmet. Ez nekem még nem nagyon sikerült. A TV-ről egyszer láttam már az egyik PC-t, de belemenni nem tudtam úgy, mint amikor egy pendrive-ot, vagy vinyót dugok rá. Próbálkoztam a SmartView2 telepítésével is a laptopomra, de azzal sem értem el eredményt. Először azt hittem, hogy azért, mert nem wifi-vel csatlakozok, hanem ethernet-kábellal, de ha wifi-vel próbáltam, akkor sem sikerült. Mit és hogy kéne csinálnom?[ Szerkesztve ]
-
zeusz55
senior tag
válasz kukinyo #74442 üzenetére
Persze... mármint nem arra hogy hülyeséget kérdeztél! Az USB 3 lefele kompatibilis tehát mindegy vedd figyelembe az ár különbséget, és hogy modernebb az USB 3 tehát később más használatra lehet jól jön még! Ennyi!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest