Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
roro27
tag
válasz Flashget #90978 üzenetére
Igazából egyszer cseréltek benn már panelt mert kb 5 hónapos korában lett a kijelzőn egy kék és sárga csík. Akkor már a szervizes is azt javasolta, hogy próbálkozzak a cserével de ezt ugye samsungék elutasították.
Most legutóbb tápot cseréltek mert egyfolytában kattogott meg volt olyan, hogy magától bekapcsolt. Most megint hallom a kattogást de nem olyan sűrűn mint a javítás előtt. Erre meg azt mondták, hogy az automatikus frissítés csinálja de néztem az be sincs kapcsolva. Írtam samsungnak sajnálnak mindent azt javasolják vegyek garanciahosszabbítást.
UE40F6320AWXXH -
roro27
tag
Sziasztok! Valaki márt járt úgy, hogy bedöglött a tv- je és a Samsung felajánlotta a csereutalványt? Ha igen mi volt a baja a készüléknek?
-
roro27
tag
Sziasztok!
Van egy UE40F6320AWXXH típusú tv készülékem. Az lenne a kérdésem, hogy az normális-e hogy nem kapcsol át a forrás automatikusan egy aktívra ha az egyik megszűnik? Értem ezalatt pl:xboxot kikapcsolom fekete képernyő és nekem kell forrást váltani tvre. A másik kérdésem a fent említett xboxot és tv melyik HDMI-re érdemes, kell csatlakoztatni?
-
roro27
tag
Sziasztok!
Arra lettem figyelmes esti netezés(csend van) közben (TV stand by üzemben), hogy olyan kattanás hallatszik 2* a TV-ből mint amikor bekapcsolom. Arra a relékattanás szerű hangra gondolok.
Ti ezt még nem vettétek észre? -
roro27
tag
Sziasztok!
Olyan ügyben érdeklődöm, hogy esetleg van-e valakinek azzal kapcsolatban tapasztalata, hogy az ue40f6320 típusú készülék működik-e a smart touch távirányítóval? Vagy ha nem akkor lehet-e valami hasonlóval működtetni?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest