Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca.1
aktív tag
Ha valakit érdekel.Én ezzel csináltam samsung tv-re a csatorna kiosztást,tökéletesen,kényelmesen.
-
laca.1
aktív tag
Hali.
Karácsonyra meg leptük magunkat egy ue55h6200 Samsung tv-vel.
Úgy 1-2 napig furcsa volt a méret, mondom úr isten mekkora tvt vettem, (42"-ról)de ma már belátom igaz amit itt sokan mondanak, tv-ből ha van hely a legnagyobbat Ma láttam 106-os tvt egy hét után,mondom "úr isten ez ilyen kicsi".
Nagyon tetszik a kép szépek a színek a feketével nem tudok eltelni. HD adásoknál iszonyat szép kontrasztos a kép.Teljesen más értelmet nyert az itthoni mozizás.
Ma szert tettem a PC-re egy csatorna szerkesztő programra, így pillanatok alatt kedvem szerint szerkeszthetem a csatornákat. USB-ről beolvasom aztán kész. A tvn meg szenvedsz vagy egy órát.
Egy szóval kiváló tv ue55h6200 ha valaki kíváncsi rá.[ Szerkesztve ]
-
laca.1
aktív tag
Hali.
Csak meg osztom veletek tapasztalataimat.
Volt egy LG 42 Lm620s melyet lecseréltem egy, Samsung ue55h6200aw - ra.
Hát azt kell mondanom hogy brutális kép minőségbeli különbség van köztük. Nem bántam meg a cserét ami nagyon feltűnő az a fekete szint eszméletlen. Sokkal kontrasztosabbak a színek,de még egyszer a fekete az fenomenális csak ámulok, bámulok.
Smart=0.
Valaki tudna infót adni erről a tv-ről?
Kijelző érdekelne milyen megvilágítású.?
Hogy ilyen szép feketét tud. -
laca.1
aktív tag
sziasztok.egy gyors segitseg kellene van egy UE32EH5300 TV ehez szeretnek vez nelkuli egeret.mit ajallotok..?ami nem tul draga de jo hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest