Hirdetés
-
GAMEPOD
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
kokokka #131732 üzenetére
Én is pont itt írtam, hogy nem találja meg a TV, de most végre sikerült összebarátkozniuk.
Minden más eszközömmel (telefon, tablet, laptop) egyből működött, most is éppen ezen megy a zene a telefonomról az erősítőre.
Hogy pontosan mi volt a gondja a TV-nek azt nemtudom, de úgy kezdtem a beállítást, hogy minden környezetben lévő eszközön kikapcsoltam a BT-t, és utána indítottam a keresést. Elsőre megint nem látta, de nem adtam fel, és újra rányomtam a keresés gombra, és láss csodát megjelent a listában. Rányomtam a párosításra, és olyan volt mintha nem sikerült volna, hanem kifagyott. Kiléptem a keresés menüből a tv-n, kikapcsoltam az erősítőt amire a vevő van dugva (ez ad neki áramot is), újra bekapcsoltam, beléptem a tv menüjében és ott volt a vevő, és egyből kapcsolódott is. Azóta működik jól, egyből átkapcsolható a tv menüjében a BT-re, és így ugye a hangerőállítás is működik. Öröm és bódottá
(Az alis olcsó átalakító is úton van, de így most már megy a fiókba, ha megjön)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest