Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz PuMbA #133697 üzenetére
Én belőttem a képet a PC filmezés-hez, PS4 játék HDR-hez és HDR nélkülihez és már én se állítgatnom a képet. A beállításokat a szemem alapján lőttem be. Így tökéletes számomra
Minden Motion plus ki van kapcsolva. Semmi problémám így, fasza a kép, mozgás, minden.[ Szerkesztve ]
PS5
-
smiti
veterán
Sziasztok!
A UPC-s topikban már próbáltam érdeklődni az alábbi hibával kapcsolatban:
Este TV nézés közben vettük észre, hogy a csatornák nagy része nem jön be, Főleg a HD-k. Kiírja, hogy a smart kártya nincs behelyezve, utána kiírja a TV hogy kódolt jel. Senki nem nyúlt hozzá, csak magától elment a kép.
Ez volt kicsit több mint 1 éve. Akkor meg lett pucolva amit csak lehetett, ment minden szépen rendben de tegnap megint elkezdte a problémázást.
Az érdekelne hogy másnál is előjön-e ez a hiba aki UPC-s vagy bármilyen MediaCard-ot használ?
Az ÜSZ. az mondja, hogy nem kompatibilis a TV a kártyával.... Persze, majd másfél évig megy rendesen utána random eldobálja.A tipusa ha jól emlékszem Samsung UE50KU6000, de az biztos hogy 6000-es UHD TV. -
PuMbA
titán
válasz Peace #133695 üzenetére
De minek feltétlenül javítani meg oda-vissza állítgatni mindent? Nem kötelező senkinek sem. Én a TV megvételekor kikapcsoltam minden képjavítót és azt nézem, amilyen a videó valójában, ezt elfogadom és teljes élvezettel nézem. Ha csúnya, akkor csúnya, ha szép, akkor szép. A Colosseum-ot sem építik föl Neked, mert elmész megnézni. Szét van esve, hiányzik a fele, de ott vagy és megnézed így is. Manapság már kicsit túlzásba ment ez a mindenen javítunk meg tökéletesnek kell lennie. Relaxálni kell és élvezni a dolgokat, ahogy vannak. Szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz Mankó #133687 üzenetére
Nézd meg alaposan mondjuk egy hírcsatornán az alul futó hírsávon a mozgás egyenletességét és hasonlítsd össze a Sonyval. A neten úgy kereshetsz rá, hogy samsung micro stutter.
Nekem meggyőződésem, hogy a Samsung deinterlace megvalósítása legalábbis az 50i-nél teljesen fos, de a jelek szerint más forrásnál is jelentkezik ez a mikro akadozás. Érdekes módon a nálam megfordult LG Pana és Sony TV-knél ilyen nem volt, de a Samsungnál mindig megvolt a folyamatos akadozás érzés.
Végül a 15 percenkénti nagy akadást tudtam bizonyítani, és ez vezetett oda, hogy a Samsung visszavásárolta a TV-t. Javaslom nézz meg egy focimeccset TV közvetítésben és számolj be arról milyen mozgás anomáliákat tapasztalsz. Az auto motion plus-t teljesen kapcsold ki a teszt idejére. Egy 50i-s sportközvetítésre nemigen kell amúgy sem. -
Peace
nagyúr
Megint úgy érzem, hogy bárcsak ne olvasnám ezt a topic-ot. Már előre hergelem magam, hogy a csúcs szuper tv-m mit hogyan fog megjeleníteni, amin javítani nem tudok, csak szimplán "ez ilyen, el kell fogadni....."
-
PuMbA
titán
válasz Mankó #133692 üzenetére
Auto-n ne hagyd, mert az elég erős beállítás és képhibákat, akadozásokat okoz minden esetben Mindenhol a 2/10 és 0/10-et állítsd be és úgy nézd egy ideig. Ha nem tetszik, visszaállítod pár nap múlva.
"mert Ki állásban hatalmas akadások vannak svenkelésnél is."
Az nem akadás, hanem a 24fps ilyen, ez a tradícionális filmes kinézet. Moziban is így látja mindenki a filmeket és senki sem háborog, szóval valószínűleg megszokod Ugye írtam, hogy nem mindegy, hogy tényleges akadozást látsz vagy olyat, ami direkt ilyen "akadozós".
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
válasz Partizan182 #133689 üzenetére
Hátrébb nem tudok ülni, a kanapé így is a falon van.
Akkor azt mondod minden digitális képjavítást tiltsak le, Auto Motion Plusnál meg vegyem le 2/10-re. na de melyiket, az Elmosódás vagy a Torzítás csökkentést? Auto beállításnál Az Elmosódás 10-en, a Torzítás csökkentés 3-on van.PuMbA: TV-nél akkor hagyom a Motion Plus-t Auto-n, Játéknál eddig is ki volt kapcsolva minden, ott nem tapasztaltam semmi zavarót. Filmeknél is szerintem Auto marad, mert Ki állásban hatalmas akadások vannak svenkelésnél is.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz bozont #133690 üzenetére
Igen, a mostani szabványt leváltó DVB-T2-ben már H265 kodekre állunk át, ami nem támogatja a váltottsoros kódolást, szóval az irány meg van, csak ugye lassan mennek végbe a globális változások. A 4K adásokat külföldön már így sugározzák 50p vagy 60p-ben.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz PuMbA #133688 üzenetére
Mondjuk simán elhagyhatnák már ezt a váltottsoros megjelenítést. A nagytöbbségnek már úgy is lcd tv-je van.
A 8K helyett, meg a HFR-t nyomathatnák. Szerintem mefelelő utómunkával a szappanopera effektet is tudnák mérsékelni. Mondjuk engem amúgy sem zavar, sokkal inkább ez a darabosság ami most van.
-
Partizan182
senior tag
válasz Mankó #133687 üzenetére
Nagyon megoldás nincs rá, tévénél is látszik, ott 25 fps, nem sokkal több az sem (hiába rakod be egy 50i jelbe a doctor House-t, ha egyszer 24-en vették fel).
Amit tudsz tenni:
- Felcsűröd maxra a Motion Plust, ez megpróbálja megtippelni a hiányzó frémeket, de szappanoz meg artefactol mint az állat (ha magasan van).
- Hátrébb ülsz
Sony ugye kisebb volt, meg a válaszidő összetaknyolta mindig a frémeket, ezért tűnt folyamatosabbnak. Ezt is meg fogod szokni, sajnos ezek a múlt század eleji filmes standardok nagyon nem adják ezeken a mai hatalmas, kristálytiszta kijelzőkön. Én egyébként minimál interpolációt használok (2/10), svenkeket ez már elsimítja, de az emberek mozgása megmarad filmesen darabosnak.
-
PuMbA
titán
válasz Mankó #133683 üzenetére
"Meg se fordult a fejemben, hogy a mai világban majd ilyen problémába ütközök, főleg egy nem is olyan olcsó tv-vel. 65Q80R"
Auto Motion Plus és hasonló interpolációk sose voltak tökéletesek és sose lesznek, akárhány millióért veszel TV-t. Ezen felül a TV adások európai 50fps-ét egyre rosszabbul kezelik a gyártók képbirizgáló egységei és az is bajt okoz a TV adóknak, hogy egyre több 24fps-es anyagot készítenek és ezt 50fps-be kell valahogy belerakniuk, amit lehetetlen tökéletesen megoldani. Ezért az Auto Motion Plus-t ajánlott kikapcsolva hagyni filmeknél és játékoknál. TV adásnál pedig alacsony erősségre rakni és elfogadni, hogy így is fog ricegni néha, de ugyanígy van az LG OLED TV-knél is ha nézel YouTube-on HDTVTest teszt videókat.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
válasz Partizan182 #133684 üzenetére
Jobban meg se tudtam volna fogalmazni a 24 fps-es problémát. Pont azt irtad le, ami bennem is mocorgott.
55-ös 240 hz-es Sony-ról váltottam, válaszideje, input lagja nagyobb volt.
Erre a dologra nincs is más megoldás, csak a kisebbre váltás?
Esetleg ha erősítőn keresztül küldöm át a film képét és az erősítő még módosít rajta (pl. picture mode: movie stb.) mielőtt tvre kerül a kép? Tv adás meg se rá fütty, az általába csak háttérnek megy.Celtis: így van tv adásnál is látszik.
Gondoltam már arra is, hogy a nagyobb tv 2.8 m-ről ilyen, gyors mozgásokat még szoknom kell agyban helyre tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz Partizan182 #133684 üzenetére
Azt írja TV adásnál (is) látja. Az biztos nem 24p.
-
Partizan182
senior tag
válasz Mankó #133683 üzenetére
Tippre amit látsz az a 24 fps normális ricegése. Nem tudom pontosan miről váltottál, de gondolom a régi tévé kisebb volt, tippre gyengébb válaszidővel, ezért nem láttad annyira ugyanezt. Gyors mozgásoknál azért veszi le az interpolációt, mert iszonyat artefactolna. Oleden az instant válaszidő miatt még jobban kijön ez a gond, nem a tv hibás, a 24 frém nagyon kevés.
-
Mankó
veterán
válasz PuMbA #133678 üzenetére
Emlékeim szerint úgyis próbáltam már, és onnan kezdtem el finomítgatni a képet. A baj az, hogy nem csak tv adásnál csinálja, hanem 1080p-s mkv-nél is látom.
Ma még ráérek ezzel bíbelődni, megnézem full minden kikapcsolva (LD-t nem tudom kikapcsolni teljesen) és ha úgy sincs javulás, akkor megyek a következő lehetőségre.lowphas: Könnyen lehet, hogy pont azt látom, amiről beszélsz, mert nem folyamatos a dolog, de nem is elvétve jelentkezik, hanem szembetűnően. Aztán lehet csak én vagyok rá érzékeny. Meg se fordult a fejemben, hogy a mai világban majd ilyen problémába ütközök, főleg egy nem is olyan olcsó tv-vel. 65Q80R
Peace: Pont, hogy az van amit mondasz. Hihetetlen, hogy jelenleg nincs tökéletes tv, az egyiknek ilyen baja van, a másiknak meg olyan. Vicc, néha van olyan érzésem, hogy nem kellett volna még váltani.
Végül is ezen az áron eltudom adni, max rámegyek egy Oledre, vagy vissza egy használt de még garis full hd-re.[ Szerkesztve ]
-
lowphas
tag
válasz Mankó #133676 üzenetére
Előfordulhat. Van egy pont, amikor az interpolációt feladja a tv (jellemzően sok és nem egyirányú mozgást tartalmazó jelenetnél), és kikapcsol a cucc pár kepkockáig, azután pedig be, megint pár kepkockáig próbálkozik, majd újra feladja. Ez okozza ezt a fura dolgot. Megoldása nincs. Más márkával is előjön ez a jelenség, max más gyakorisággal.
Filmeknél még annyira nem is gyakran látható, de bizonyos játékoknál eléggé zavaró, ha a game motion aktív.
-
Peace
nagyúr
Vagy Days Gone-ban 19-23. Ha viszonylag alacsonyan akarják tartani a PS5 eladási árát, akkor kénytelenek kompromisszumokra. Viszont még így is szét fog alázni egy 4-500k-s PC-t. Én is gondolkodtam, hogy vegyek-e egy RTX 2080-ast, de úgy döntöttem, hogy nem. 3-4 havonta ha jön valami, ami érdekel is PC-n, nem éri meg áldoznom rá. Jó lesz az 1080p-ben is.
Ha minden jól megy, akkor ma hozzák a 65Q70-et!!!!!!! Mondjuk falra csak hétfőn kerül és PC meg PS is csak jövő hét végén lesz rákötve legkorábban. De legalább a lakásban lesz.
-
PuMbA
titán
válasz Mankó #133676 üzenetére
Képjavítók, akarom mondani képrontók szoktak ilyet csinálni Kikapcsoltál mindent? Auto Motion Plus sem tökéletes és neha akadozást rak a képbe, szóval az sem spanyol viasz. Ne keverd össze az alacsony képkockaszámú videók akadozósabb képét a tényleges akadozással, ami a képkockák megjelenítésének közötti időkülönbség változása okoz.
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Qled tulajok, nálatok is jelentkezik gyors mozgásoknál enyhe szaggatás? A teljes képernyős svenkelés akadását ki tudtam küszöbölni az Auto Motion Plus beállítással, de gyors mozgásnál az emberek körvonalánál látok enyhe szaggatást, ilyen kamera rángatás szerű dolgot. Nagyon furcsa, mintha nem lenne teljesen folyamatos a mozgás megjelenítés.
Ti hogy oldottátok meg? Van ötletetek mit állítsak, hogy eltűnjön? 65Q80 a tv. -
Lackooo84
nagyúr
válasz PuMbA #133623 üzenetére
Hát nálam nincsenek elől, és nem is lesznek. Egyébként ez a jogszabály szerintem nem a tévékre vonatkozik, hanem a bérelt set top boxokra, meg a szolgáltatói csatornakiosztásra. Meg azért na... ne akaja már senki megszabni, hogy a saját tulajdonom hogy legyen beállítva. Nem is fogják soha az tuti. A másik meg, hogy kipróbáltam, tök mindegy milyen országot állítasz, semmi nem változik, ezek szerint egész európára kiterjesztették.
The Truth is out there...
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
válasz Partizan182 #133666 üzenetére
Én 4k@60-at várom piszkosul a PS5-ön!!!!! Iszonyatosan széjjel fog szedni!!!!!! <3
-
Deck
titán
válasz Partizan182 #133666 üzenetére
Igazi 4k 60fps-el? Mik ezek a játékok?
Örülni fog mindenki ha meglesz az igazi 4k 60fps. Nem valószínű a több.
PS5
-
Partizan182
senior tag
válasz Peace #133664 üzenetére
Ha jól rémlik az eARC-ot bukod, 8k forrásokat (nincs még olyan), meg a full 4:4:4 chroma 10bit HDRt. Többit (vrr, allm, instant media switching) tudták már tavaly is a Q Samuk. Kérdés majd az lesz, hogy ha pár év múlva minden forrás standard 2.1 lesz, azokkal hogyan él majd együtt a Samu custom megoldása.
@Deck: ez nagyon játékfüggő, 4k@60 gammák vannak ma is OneX-re / PS Próra, egyáltalán nem kizárt hogy ezek simán elfutnak 120-al is a köv generációs konzolokon.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz Byblone #133659 üzenetére
Talán mintha Sugárban lévő Edigitalban ki lenne állítva 400-ért egy QE55Q9FN. Az árára nem mernék megesküdni, de ilyen -30 vagy -40%-os árcímkével lett volna 399.000. Az nem lehet rossz vétel, ha nem ment 2000 órát. Gondolom utolsó darab.
Én ugyanerre a felhasználási területre vettem a 65Q70-est, csak nálam Xbox helyett Ps4 Pro van és PC játék is megy ezerrel. OLED tv-k ára sajnos mérföldekkel efölött volt. Nem megengedhető jelenleg számomra.
Ezt a HDMI 2.1 őrületet nem tudom hova tenni. Mindenki pánikol, hogy most mi lesz, ha nincs. Én is direkt elolvastam pár külföldi cikket. Mindent tudni fognak a 2019-es Samuk, ami ahhoz szükséges, hogy az új konzolgenerációk teljes pompájukban tündököljenek. Talán a 120 FPS-es 4K tartalom az, ami már nem megy vagy necces, de olyasmi mostanában nem lesz, PC-n sem! Én így látom, de győzzetek meg.
[ Szerkesztve ]
-
Byblone
újonc
válasz Partizan182 #133661 üzenetére
Meggyőztél, hogy érdemes a jövőbe tekintenem a 2.1 hdmi adta lehetőségekkel, ha már egyszer ráléptem a konzolok útjára. A Q9 is vagy másik ez évi samu tv vrr képes már? Jó lenne alternatíva az oled beégés ellen. Aztán lehet csak mítosz, hogy 'kopik' a képe évről-évre, benézek az oled klubba is hadd ijesztgessenek vagy meggyőzzenek.
-
Partizan182
senior tag
válasz Byblone #133659 üzenetére
"ami ránézésre egy lgc8-al felveszi a versenyt."
Oleddel a Q9 van versenyben, Q7 erős középkategóriás, de semmi több. A fenti felhasználásra csak akkor vennék lcdt, ha nagyon világos szobában fog menni és fontos a teljes képernyős extra fényerő. Egyébként a one x miatt megvárnám, hogy a C9 ára beessen (VRR miatt), ez kábé ősz/tél.
[ Szerkesztve ]
-
Byblone
újonc
Sziasztok!
Erre DTS problémára megoldás ha a pc-vel összekötöm HDMI-n keresztül a tv-t? Úgy képzelem el, hogy csak a képet adja a samu és a pcre rákötök hangfalat.Qledből, amúgy 400k-ig 55" mit ajánlanátok? A QE55Q70RA-t néztem ki, ami ránézésre egy lgc8-al felveszi a versenyt.
Amire használnám:
1080p mkv és 4K filmek
Xbox one x
Sorozatok angolul felirattal 1080p, 2160pVálaszokat előre is köszi.
-
OgreImre
senior tag
válasz Diák66 #133652 üzenetére
A 7402 fekete, a 7412 fehér, a többi paraméter azonos.
A 7452 minimálisan jobb PQI 1900 vs 2000 és a Supreme UHD Dimming."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Diák66
őstag
válasz pilipi #133653 üzenetére
Hát lényegében csak 3 adatban sikerült különbséget felfedeznem. Az RU7452 PQI:2000 (szemben az 1900-as értékkel) Supreme UHD dimming (UHD Dimming helyett) és a Billion Colors nem (igen helyett). A többinél csak picit másképpen van megfogalmazva ugyan az. Én nem látok érdemi különbségeket közöttünk.
-
Diák66
őstag
Valaki össze tudja foglalni, hogy a
UE43RU7402UXXH
UE43RU7412UXXH
UE43RU7452UXXH
között mi a különbség? Árban van egy kis ugrás közöttük....de lényegi különbséget nem látok. Köszönöm. -
törölt tag
válasz PuMbA #133636 üzenetére
Ha neked rendben van ,akkor nincs mit beállítani!
Nyilván van aki allergiás 20ms késésre, van aki észre sem veszi. Ez ember függő dolog.
Szóval ha neked úgy jó , ahogy van , akkor ne piszkáld.
-----Valaki nem tudna ,dobni egy UE32EH5000 scm csatilistát??
Sajnos nem tudom exportálni , a másik tv -re valót meg nem tudom importálni rá , így nincs egy scm amit tudnék testre szabni!
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
A TV-n PC és nem PC mód között váltva kéne összehasonlítanod Lehetséges egyébként, hogy a mostani Q TV-ken faragtak a dologból és már nem 100ms, hanem csak 40-50ms a késleltetés és azt már nehezebb észre venni.
(#133648) Deck: Az csak a hangkésleltetés optikain, ha jól tudom, de benne van a leírásában.
[ Szerkesztve ]
-
-
PuMbA
titán
"De hát így sincs csúszásom.."
Több esetben nehéz megmondani, főleg szinkronnál Nekem volt csúszásom egy ideig észrevétlenül, de volt egy pont, ahol észrevettem, mert véletlenül pont a szájmozgásra figyeltem akkor, amikor teljesen jól látható volt a dolog. Utána nem bírtam nézni sehogy sem, annyira feltűnő volt minden esetben és amikor megoldottam jó volt látni, hogy más ütemben jön a mozgás és a hang, sokkal egybeforrottabb az egész, ami ugye nagyobb élményhez vezet. Főleg mondjuk egy zenés filmnél.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
"Pc-nél nem PC módba használom a tv-t hanem házimozi rendszer-be így több a beállítás is."
PC módban viszont nem lenne csúszásod, hiszen olyan, mintha monitort kötnél a PC-dre és így már szinkronban lesz a kép és a hang.
VLC egyébként már támogatja rendesen a HDR-t? Simán átáll HDR módba a TV?
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz PuMbA #133636 üzenetére
Jaja, én is csak néztem egyet. Tudom, hogy nem támogatja a mostani tv-m, de erre kattintottam.
Deck: Ez ritka jól hangzik!!!! Akkor első körben megpróbálom az eredeti felállást. Csak akkor szórakozok ezzel a PLEX-es optikai hangkimenetes megoldással, ha valami nem lesz ínyemre.
-
PuMbA
titán
válasz Peace #133634 üzenetére
1080p HDR? Ilyeneket érdemes kerülni, mivel buhera verzió. Semmi sem garantálja, hogy a HDR-t normálisan kódolták át és a színek teljesen mások lehetnek. HDR esetén csak 2160p érintetlen játszik
gombilaci1: "Ezért is lehet értelmes pc lejátszóban a kép-hang eltolást állítani."
Ja, de hogy állítod be pontosan? Szemre meg érzésre elég nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
galaxys80
veterán
Van valami technikája, hogy gyorsabban lehessen tekerni vagy léptetni a lejátszást? (F6500)
Mert jelenleg csak 10 mp-et ugrik ha a jobbra nyilat nyomom. -
PuMbA
titán
válasz mbaker #133611 üzenetére
Miért konvertálná le 1080p-re, mikor a TV-d 2160p-s, azaz UHD-s Nem sok értelme lenne UHD TV-t venni, ha csak 1080p-ben (FullHD-ban) nézhetnél rajta dolgokat. Mindent tud a TV, kivétel a DTS hangsávot lejátszani. Ennek kikerülésére tehetsz fel Plex-et a TV-re és a PC-re is és a PC hálózati adathordozóként szolgál ilyen esetben és nem kell USB-t dugdosgatni a TV hátuljába meg felmásolgatni.
[ Szerkesztve ]
-
mbaker
tag
Sziasztok!1 hónapja vettem 65Q70R.Nem sikerült venni még lejátszót hozzá de a saját lejátszóját már teszteltem(EREDET.2160p UHD HDR).Olyan nem találtam hogy HDR beállítása.Tudna valaki ebben segíteni? Vagy a saját lejátszója nem képes rá?usb 3.0 kabelt vettem hozzá es usb 3.0 pendrive.Esetleg a sample-k nem HDR?Köszi
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem győztük elégszer hangsúlyozni Kokokka fórumtárssal, hogy a Q6 FAM típusba milyen brutálisan jó panel került MÉG! Katt linkre, majd katt a képre
Csak akkor tapasztalni, hogy ebben még lcd van, mikor sötét résznél a fehér feliratok néha bevilágítják azt is, amit nem kellene. És valóban elég lenne annyi, hogy színt változtatva ez máris megszűnjön, szóval csak a fehér kavar be, de sajnos csak szín szélt lehet állítani, az meg nem sokat ér.Tehát, ha a samsung szerint egy lcd panelnél ekkora különbségek vannak, ami szerintük simán belefér, akkor b...ák meg, de írják oda típusonként, hogy ennél és ennél ez simán belefér, de egyébként meg nem fér bele.
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Csatorna listát ti mivel szoktátok szerkeszteni? Mit ajánlotok?
Sikerült már kiexportálnom egy pendrive-ra, scm kiterjesztésűt csinál.
A Tv típusa: UE32ES6300
Köszönöm!''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
bozont
veterán
válasz Zlcsi #133602 üzenetére
Ha van hely, akkor most kapni 200e körül 49RU8002-t. Elvileg a Q60R alatt van eggyel, de valóságban közel vannak egymáshoz. Sajnos a 49-es csak 60Hz-es ebből is. De ennyit még megér szerintem, többet nem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik