Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Hogy jön ide a járdán húzom a gatya seggét véglény ízlés???
Amúgy meg egyáltalán nem értem miért álltál belém? Én csak arra utaltam, hogy állandóan nyomatva van, hogy egy óra akkor jó és igényes, ízléses egy csuklón, ha kicsi! Hát elárulom neked, hogy egy vastag csuklóval rendelkező férfin épp olyan hülyén néz ki egy kicsi óra mint egy vékony csuklón a nagy! Szóval a nagy és a kicsi óra is lehet jó, ha megfelelő méretű csuklón hordják!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
petresq
csendes tag
Az én csuklóm pont ilyen vékony. De majd olyat veszek ami tetszik magamon. Aztán nem érdekel ha azt mondják női óra vagy túl nagy rám.
Az ígéret nem lehet önmagában a vég.
-
PeteePeti
őstag
Lehet, hogy ízléses órát hordassz (szerinted), de mosd ki a szádat, mert a csúnya beszéd viszont nagyon nem szép dolog! Szal, ha nem tudsz normálisan megnyilvánulni, akkor inkább ne erőltesd a kommunikációt! Köszi!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Rigormortiis
veterán
Ahhoz azért nagyon vékony férficsukló kell, hogy a 44mmes modellek túlnyúljanak rajta. De még ha túl is nyúlik...viseljen olyat, ami számára kényelmes. Okosóráknál a nagy méret azért egyéb előnyökkel is jár.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
PeteePeti
őstag
válasz janeszgol #86 üzenetére
És mi számít izelésesnek???
Mondjuk egy 120 kilós 2 méteres emberen mi számít ízlésesnek? Hát biztos nem egy 40-42 mm-es óra az tuti!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
janeszgol
félisten
válasz viewdetails #87 üzenetére
40 mm-es volt. Ez áll jól. Talán 41-42 mm, de olyan nem volt.
-
janeszgol
félisten
válasz Rigormortiis #85 üzenetére
Nekem mindig ez jut eszembe, amikor valaki nagyobb órát hord az ízlésesnél.
Szoktam is magamban mondani, amikor mutatják az órát, hogy "fú de gyönyörű". -
senior tag
Melyik Garmin tud telefonálást lebonyolítani (ki lehetne guglizni de nem ez a lényeg) legutóbb egy erős középkategóriás 255-ösöm volt, annak még az sem ment hogy automatikusan észlelje az aktivitást és elindítsa rá az időmérést, pulzus rögzítést, stb. nem azért mert béna volt erre vonatkozóan, hanem mert nem is létezik ilyen funkciója (egy sportórának!) nem hogy telefonálni lehessen vele. Garmin is tud csalódást okozni bőven...
A szíj csere órákon, okos karkötőkön, stb. meg a mai világban már csak nem olyan földöntúli dolog.. értem hogy alapból lehetne jobb, ez igaz, de nem is olyan nagy dolog szerintem hogy ezen kelljen ugrálni amennyire a teszt szajkózta..
Én végtére is kiválóan elvagyok a Watch 7-el, pedig van 'funkcionális quartzórás múltam' a számológépes casio idejétől kezdve..
A méret meg - szerintem amióta igazán elterjedt az okosóra - már nem annyira kirívó ha valakinek nagynak látszik a csuklóján.. Eszembe nem jutna ezen fennakadni, ez úgymond természetes, a dolog 'velejárója'..
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz janeszgol #82 üzenetére
Az a helyet, hogy azért elég sok mindenkinek passzolna egy 42es, ami elég alap rendes órák között. Fájó a hiányuk okosóra fronton, Samsungnál főleg. Pixel most 41 lett, de ott eleve a kijelző mérete kisebb.
Magamon a Samsung 40es hülyén néz ki szerintem, a 44 meg túl nagy, az is hülyén néz ki[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Igen, ertem, csak tenykeg ugy all rajtuk, mint kisgyereken egy ora. Eláll a csuklótól, túllóg rajta. Mint Brigin a képeken.
Persze oke ez a nezet a hagyomanyos orakbol jott, smi csak az idot mutatta jószerivel. Itt meg uzeneteket, adatokat kell leolvasni.Nekem is vekony/atlag csuklom van. A 40 mm-es kivaloan allt, a 44-es nevetseges volt. Sot, sajnos a mai nagykijelzos okoskarperecek (Fit2, Fit3, Huawei Fit 6, 7) is gyerekesen allnak rajtam is.
-
TODI1111
veterán
válasz janeszgol #78 üzenetére
"Sok férfi megveszi a 44-46 mm-es órákat, ami úgy áll rajtuk, mint kisgyereken egy óra. Röhejes.
Ez a méret csak a nagydarab, vastagkarú embereken áll normálisan."
Tehát aki nem 2 méter magas és 110 kiló tömény izom az ne is vegyen neki tetsző okosórát.
Ez is egy vélemény, bár mondjuk sokan a jobb láthatóság miatt vesznek "nagy" órát. -
janeszgol
félisten
válasz Napfénysüti #75 üzenetére
Mert a Garmin nem okosora.
-
janeszgol
félisten
Ez nem szelsoseg. Amit irtal egy fentebbi hozzaszolasodban az marha gaz. Nem reszedrol, mivel a szamok stimmelnek, hanem a gyartok reszetol. 1+ oran at tolteni egy k.rva orat? Ezert is adtam el a GW4 LTE-t.
Max 20 perc lenne az elfogadhato, de inkabb a 10-15 perc. 309-400 mAh-s akksikat 1+ oran at tolteni.Tudom toltsuk kozbe, ja. En a GW4-et kihereltem, csak ertesites volt, meg idonezes. Ez nem okosoras hadznalat. Na igy birt nagyon max 2 napot.
Aki normalisan hasznalja az 1 nap sincs. Nem veletlen irnak ra 18 oras uzemidot. -
janeszgol
félisten
Félig off. Olvasgattam a témában, nyilván órákkal foglalkozó szakemberek írását. A méretekkel komoly gond van.
1 oldalon Bone csuklóján a 40 mm-es óra tökéletesen áll. Alicewake csuklójára viszont nagy. 37-38 mm-es kellene rá.
Sok férfi megveszi a 44-46 mm-es órákat, ami úgy áll rajtuk, mint kisgyereken egy óra. Röhejes.
Ez a méret csak a nagydarab, vastagkarú embereken áll normálisan. -
BusinessGuy
őstag
Mindenben. Kivéve üzemidőben, anyagminőségben, kijelzőüvegben - ezek a biztosak - és még ki tudja mi mindenben nem.
F1DO: tekintettel hogy alapból sem olcsó szijról van szó - samsung árazás szerint - igy érthető hogy az ember szóvá teszi ha az amit adnak az órához szar még akkor is ha te 1500 forintért tudsz rendelni kinai szijat bivalyhereszecsőről....
Én Ultrát vettem és kifejezetten röhejesnek érzem a szijak árazását a minőségükhöz képest. A narancssárga szijat a csat egy pontot koptatja, ráadásul teljes áron 30+ ezer forintért van pofájuk egy szaros gumiszijat adogatni.... Azért a Watch ultra árazásába bőven belefért volna valami prémium minőségü szij. Nyilván tudásban nem egy liga egy GT3 Pro de azért a GT3 Pro 190k-ért nem csak az óra házánál kapott titániumot - pláne nem csak részben mint az ultránál - hanem titnámium szij is járt hozzá.... Itt 280k-ért kapod a gumit ami potom 3 hét alatt elszineződhet a csattól.... Azért ilyenekre odafigyelhetnének...[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Napfénysüti #73 üzenetére
Ezek ennyit tudnak. Epölwaccs meg 18 órát.
Ha az üzemidő fontos, akkor mondjuk garmin. -
Napfénysüti
nagyúr
Nem rossz óra de még mindig ledöbbent hogy ezeknek ilyen 2-3 napos üzemideje van.
Més que un club!
-
S@c@
őstag
Pixel Watch 3 mindenben ráver a Samsung Galaxy Watch 7 ultrára és működik Samsung telefonon kívül más droid készülékkel is.
Bogék védelmében, a gyári szíjjal kell nekik a tesztet átadni az olvasónak, mert egy laikus azt használja és nem alin rendel be mindent hozzá.
A garmin is tud telefonálást már bonyolítani, ahogy a huawei watchok is hasonló vagy kedvezőbb áron, mint a samsung watch 7, ennek fényében korrekt az írás.
-
senior tag
.... és több hét után ezt a hányaveti tesztet sikerült összehozni az óráról.. hát nem gratulálok!
Pl. bőven ki van hangsúlyozva a gyári szíj bénasága --> filléres, 1000-1500 forintos aliexpresszes szíjak tömkelegéből lehet választani, kompatibilis az összes szíj egészen a Watch 4-ig visszamenőleg, ( de még a Garminok is ezt a méretet használják) hetek óta hordom az órát egy ilyen bőven lyukacsos - szellőző szíjjal ami nem túl hosszú szárú és hibátlanul teszi a dolgát.
Sportoláshoz sportórát -- csakis Garmin lehet szerintetek --> erős szűklátókörűség, toppon van és nem tűnt el pl. a Polar sem. De ami (számomra) több Garmin és Polar óra után ismét a Samu Watch felé terelt hogy azon lehet telefonálni, egy sürgős hívást lekezelni, ami pont sportolás közben jön irtó jól, hogy nem kell a táska, tartó, nyeregalatti tároló stb. -ben elhelyezett telefon után kutatva megszakítva az aktivitást, keresgélni.
Az sem túl 'elegáns' hogy másnak a tesztjére hivatkoztatok (DC Rainmaker) - nem volt elég idő (több hét?) több féle tesztre?
Ennyire nyári uborkaszezon van? Csalódás. (Egyik ismerősöm hetek óta húzza az óra vásárlását rátok várva, hogy milyen tesztetek lesz róla, hát ez alapján...)
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Én is balkezes vagyok, ezért a jobbon hordom az órát. Rá is kérdez beüzemeléskor, de később is bármikor allítható, hogy melyik kezet preferáljuk és merre álljanak a gombok.
Szíjak: én a w7 megjelenésekor rendeltem is pár szíjat az 5re és 6classicra is Annyira betalált nálam ezekkel a Samsung. Anyaghasználatra vitán felül a legjobbak, pont nemrég b.sztam ki a fiókból egy marék Alis óraszíjat...persze olcsók, működnek, de tapintásra nagyon nem fainak és valahogy a színük sem az igazi. A vászonszíjakat pedig pár naponta mosni kell (már ha nem vagy igénytelen állat), macera. Amúgy a 7es szériás szíjak nem is drágák, a korábbi eresztések drágábban nyitottak.
Ugyanakkor a gyári is nagyon jó, amiket adnak hozzá.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
rattan
tag
Meg tudod fordítani balkezesre a kijelzőt (benne van a beállítások között, sőt a gombok oldalát is tudod változtatni) , teljesen jól használható úgy (van a családban balkezes).
Szíjat sok helyen lehet venni a Samsung az egyik véglet árban, másik meg az alza. Én kedvelem a nejlon szíjat, onnan szoktam venni, van 1000 színben, de van fém és szilikon is, 20mm-es kell hozzá.
Gyorsan merül ha bekapcsolod az LTE-t, nyilván nincsenek csodák a mobilhálozatra kapcsolódni kell és az eszik az akksit, de van olyan beállítás, ami csak akkor kapcsolja be automatikusan, amikor nincs BT kapcsolat a telefonnal. Én pl így szoktam elmenni futni, és akkor nem viszem a telefont.[ Szerkesztve ]
-
petresq
csendes tag
Sziasztok! Agyalok az órán (watch 7 44mm). Ez lenne az első ilyen órám. Főként az eü-i rész miatt venném. Ha lte verziót kérek az mennyivel jobban merül? Bízok benne, h elég lesz 2 naponta tölteni. Szíjat honnan érdemes?
Mivel sose hordtam órát félek hogy esetleg zavarni fog. Visszalehet küldeni ilyen indokkal? Üzletben tuti nem engedik h felhuzzam 1-2 órára.
A másik ami foglalkoztat; bal kezes vagyok. Ugyanolyan kényelmes lesz használni? Esetleg vki balkezes?Az ígéret nem lehet önmagában a vég.
-
dnelb
veterán
A szenzor a watch4 óta nem fejlődött semmit gyakorlatilag, lényegtelen mit hazudgálnak.. Nekem volt watch6 classic, meg sima watch6 is, nem jók sportra. Ugyanúgy ahogy a pali videójában, a hirtelen pulzusváltásokat nem követi le, amit meg lekövet nagyon lassan, 10-15 sec késéssel.. Sportra nem való, de maga az okosóra része nem rossz, az tetszett.
Nekem az egyik fő ok hogy apple-ra váltok az az apple watch, egyszerűen nincs alternatívája annyira mindenki felett járnak 4 szinttel a szenzor tekintetében.[ Szerkesztve ]
-
S@c@
őstag
Köszi, a videót megnéztem, pláne a pulzusmérés résznél. Azért ez közel sem az igért 30%-al jobb. Ez kb ugyanaz a kategória vagy +5-10%-al pontosabb ami nem sok. Sőt valamiben az előző 6-os széria, biciklizésben még jobb is.
Nekem 2 órám van egy Huawei Watch Fit 3 amit azért vettem, mert pontosabbak az értékek, sport közben nekem ezek fontosak. 1 Samsung watch 6 44mm-est meg rendeltem, de ennek fényében a watch 7 nekem nem elég, hogy váltsak rá, sőt a 6-os széria jóárasítva jobb vételnek számít. Samsung s23 telóval használom, reménykedtem, hogy a 7 javul, mert a kör órákat és az ökoszisztéma miatt jó lett volna csak 1 óra.
[ Szerkesztve ]
-
PirosHello
senior tag
Köszi a tesztet, szerethető óra a GW. Nekem anno még a GW első szériája volt forgatható lünettával, nagyon szerettem. De aztán váltottam egy 10-11 napos üzemidejű Garmin Venu 2 plusra és "újraértékelődött" bennem a jó okosóra/aktivitáskövető "fogalma"...
Hiába mondják, hogy a telót úgyis kétnaponta tölteni kell, egy okosórát macerásabb kétnaponta töltögetni, legalábbis nekem...[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
dnelb
veterán
válasz szabi__memo #57 üzenetére
hát igen, sajnos aki normális sportórát akar annak továbbra is apple watch..
-
Móci
addikt
Köszi a tesztet, legalább tudom, hogy nem kell költenem erre a 'csodára'.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Tomi881
tag
Egy másik topikban (GW6) amíg nem volt ez, már feltettem ezt a kérdést:
A Play áruházból bármilyen számlapot letöltök, amit a Wearable-n belül testre lehet szabni, tehát a gyári watch facekkel egyező komplikációk jelennek meg... Az időjárást kiválasztom egy adott app helyén, és nem az aktuális hőfokot mutatja, hanem a hely nevét. Van amelyiknél csak annyi látszik, hogy Budap.....
Több óralappal próbálkoztam, mindegyik a Watch5 Pro-n a hőmérsékletet mutatta, ez meg csak a hely nevét, meg az időárásnak megfelelő kis ikont.
Valami megoldás erre?[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz szabi__memo #41 üzenetére
nem, semmivel sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű állapotú Samsung Galaxy Watch 7 44MM Zöld szinben, garanciával
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch 7, 45mm Gps+Cellular ( eSim) Stainless Steel ( rozsdamentes acél ) Zafír üveg, 100% akku
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest