Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
Nálam most Fr után ennyit tud 93%-nál.
-
veterán
Ti hogy oldjátok meg az esti AOD kikapcsolását? MErt ha elkezd az ember aludni nagyon világít az óra. Manuálisan ki tudom persze kapcsolni, de nem lehet ezt valahogy időpontra automatizálni ?
3njoy the Lif3
-
veterán
Sziasztok.
Ébresztőt hogy tudok be állítani? Az órán nem találok ilyen beállítást.
Vagy a telefonon az óra alól kell? Nekem arra lenne szükségem hogy csak az óra rétegben az adott időpontban a telefon meg ne jelezzen...3njoy the Lif3
-
Vitaqo
senior tag
Én pont így vagyok vele. Csalódtam, hogy ezt kihagyták. A 4-es órámra meg 10 perc alatt feltettem mindkettőt, és a face manager valamennyire fel is ismeri. Onnan ez a kép. Most is próbáltam sideloaddal, de nem sikerült. Kb ezért van megtartva a 4-es classic órám. Sajnos a mai sw frissítés után se ment fel. Pedig az ultra és a hetes kb azonos. Aztán meg kiderül, hogy mégse.
[ Szerkesztve ]
-
carelgott
újonc
Csak stabilitás, meg google biztonsági javítást ír. Majd este nézem meg, volt-e valami változás, de szerintem semmi extra nem lesz benne.
-
carelgott
újonc
Nekem most jött, épp ellenőriztem van-e frissítés...és tessék...van!
-
atomka78
tag
Mindenkinek jött frissítés? Nekem semmit sem ír.
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet letiltani a "Beállította a mozgási céljait" Health-értesítést? Nagyon idegesítő, hogy naponta rezeg. A fejlesztői beállításokban nincs nálam a Health az alkalmazások értesítései között, szóval ott sajnos nem megy.
Hátha ti tudjátok rá a megoldást.
Köszönöm. -
Vitaqo
senior tag
-
Vitaqo
senior tag
Akinek ultrája van, az meg tudja mondani, hogy milyen verziójú az analog ultra számlap legfrissebb verziója? Szeretném feltenni, a négyesemen is ez van, és nagyon bejön. Viszont a hetesnél folyamatos hibát dob a sideload.
-
Vitaqo
senior tag
Megjött az update az órára.
-
Tin
veterán
Ez is biztosan, szerintem ez csak egy kalibrálatlan használat eredménye. Azt mondjátok 2 napot tud az óra, ha a nagy fogyasztó dolgok ki vannak kapcsolva, vagyis 48h = 100%, akkor viszont a 12h = 20% lehet reális. Ráadásul 100%-ról indult, ami ugye megint csak megtévesztő, mert a tetején mindegyik lassabban merül. Majd beáll, majd beszámolok, mi lett a vége. De nagyon örült, mert a Watch4 most is olyan, hogy tegnap este lefekvés előtt 23 órakor felvette, ma este 20 óra körül töltőre rakta, és 10% volt benne. De úgy ment az óta hónapokig, hogy be volt akadva valai, és fél napokat sem bírt. Végül egy full reset megoldotta, azóta megint kibír 1 napot nagyon szűken. Ehhez képest a 7-es egy álom. Jó, mondjuk a 4-ese több, mint 2.5 éves, és egyfolytában a kezén van.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
-
Tin
veterán
Igazából az AOD-n kívül semmit. Az óra októberi gyártású, nem volt rá újabb firmware, és a "belakás" annyi volt, hogy rakott rá másik számlapot, meg hasonlók. Tehát ami gyárilag be vagy ki volt kapcsolva, az úgy maradt. A WIFI-t én kézzel bekapcsoltam, mert elsőre befrissítettem neki a Samsung/Google Play appokat, de az még tegnapelőtt volt, külön töltésben.
-
Vitaqo
senior tag
válasz mgTerminator #462 üzenetére
És azt hogyan?
-
Tin
veterán
válasz mgTerminator #462 üzenetére
Igen, és hálás is vagyok, hogy úgy fogalmaztál, ahogy, mert szöget ütött a fejemben, és amikor a Watch6 Classic-ról kiderült, hogy hibás, nem is volt kérdés. Tegnap reggeltől estig hordta asszony az órát, merült kőkemény 20%-ot. Már most látszik, hogy ez bőven 1 nap felett fog tudni, és az 1 nap még 2 éves korában, degradálódott akkuval is meglesz, és ez volt a lényeg. Nagyon elégedett vele, tényleg villámgyors a 4-eshez képest, de gyanítom, hogy még a 6-osról előrelépve is észrevehető a gyorsulás. Egyedül annyi, hogy azért a Classic jobban néz ki, dehát szerintem jobban járt ezzel.
Amúgy tegnap írtam emailt a Samunak, hogy visszaküldneném a hibás 6 Classicot, hát nem kapkodnak a válasszal
-
gyuri2008
veterán
always on display be van kapcsolva de mégis kikapcsol a képernyő, valami nincs még aktiválva?
-
mgTerminator
veterán
Én mondtam hogy sokkal jobb. Beállítás után nekem is meglepően keveset merült. Az AOD-ot szerintem később vissza lehet kapcsolni, illetve nem biztos hogy muszáj napi 2x is tölteni de majd kialakul.
Tegnap este 90%-ig töltöttem csak mert feküdtem lefelé, ma is csak 92%-ra sikerült és így is maradt benne bőven.
Én pl beállítottam hogy vezetés közben tegye magát akku kímélő módba, így jelentősen kevesebbet fogyaszt, úgy sincs időm nézegetni, ha mégis akkor meg tudom nyomni rajta a gombot. -
Tin
veterán
válasz mgTerminator #460 üzenetére
Most mondtam asszonynak, hogy ne naponta 1x töltse, amikor csutkára merült, hanem a reggeli készülődéskor és este is dobja fel egy fél órára, és akkor nem lesz mindig az az érzése, hogy mindjárt lemerül. Az AOD-t épp most kapcsoltatta ki velem.
Amúgy teljesen igazad volt, ez rohadtul gyors. Beállítás után nyomtam rá egy Samsung alkalmazásfrissítést, valami 15-öt update-elt, aztán még 10-et a Google Play-en. Kb. negyedannyi idő alatt, mint a 4-esen. Ráadásul a teljes beállítási folyamat 14%-ot vett le az akkuból, emlékszem a 4-esre, a megvétel utáni firmware update-al 50%-ot merült. És gyanítom, hogy ha végez a használati szokások tanulásával, akkor még jobb lesz az üzemidő.
Én örülök, hogy így alakult a 6-ossal. Ő kicsit bánja még, merthogy az szebb, de sokkal nehezebb is, meg magasabb a lünetta miatt, ő meg ebben is alszik, úgyhogy hosszú távon jobb lesz ez neki.
-
Tin
veterán
válasz mgTerminator #457 üzenetére
Na ja, ne is mondd, elmentünk megnézni, hát a 44-es már bumszli, a 40-es ideális, de végülis úgy voltunk vele, hogy amelyik lesz neten. Kikeresem, 44-es sokkal drágább, mert nem akciós, 40-es pont van MM-ben is akcióban, van kuponom is, megrendelem áruházi átvételre.
Először egy bontottat akartak rám sózni, aztán a kupont felejtették el jóváírni, de végülis megvan, úgyhogy este majd kipróbálgatja. És mivel még nem küldtem vissza a 6 Classicot sem, legalább a méretet is össze tudja hasonlítani itthon nyugiban.
Én amúgy magamnak a 7-est venném, de a 44mm-esnél nincs kérdés, ott biztos elég az akku. A 40mm-esről meg nagyon rossz írások vannak a neten, de remélem, hogy a firmware frissítésekkel ezt már javították. -
mgTerminator
veterán
válasz undercover #450 üzenetére
Nekem is feltűnt, de tudod mit? Addig jó amíg nem nyúlnak hozzá. Nekem nincs vele gondom és az 5-ös is pár frissítés után lett használhatatlan.
-
LIFE1
tag
Sziasztok! A testhőmérsékletet nem tudom külön mérni? Csak az alvásnál méri.
-
Tin
veterán
válasz mgTerminator #449 üzenetére
Nem kételkedem benne, hogy a 7-es "jobb", csak abban nem voltam biztos, hogy jobb-e annyival, amennyivel szebb a 6 Classic. Mert azért lássuk be, az szebb, és a lünetta funkcionálisabb. Viszont az is igaz, hogy másfélszer olyan nehéz, és bumszlibb is.
Még csütörtökön a megérkezés után gyorsan leellenőriztem, hogy minden rendben van-e a dobozban, és meg is lepődtem, hogy a címke alapján 2024.11.12-én gyártották, én meg alig 9 nappal később vettem át.
Nos hát, ma fel akartam tölteni, és a kis karácsonyi Samsung manók látszólag elkapkodták a gyártást meg a QC-t, mert tekertem párat a lünettán, és kiugrott belőle ez a drót:
Lehet, hogy meg lehetne oldani, de mivel az óra még be sem volt kapcsolva, és mindössze egyszer volt kézre próbálva, így küldöm is vissza. Samsungtól lett rendelve, szóval nem félek.Viszont most nem fogok még egyszer kísérletezgetni, megfogom asszonyt, elviszem a Media Marktba, és felpróbáltatom vele a 7-est, mindkét méretben. Ha az jobban bejön neki, akkor az lesz. Árban kb ugyanannyi.
Egy kérdésem lenne, amit légyszi erősítsetek meg: ugye a 7-es akkuideje nem rosszabb, mint a 6-osé azonos méretben? Mert a netes első tesztek alapján de, ezért is tendáltunk a 6-os felé, de ezt talán már javították firmware-ben.
-
undercover
őstag
Sziasztok! Csak nekem fura, hogy nem nagyon jön frissítés az órához?
A régebbi wach óráimhoz mintha gyakrabban jött volna.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
mgTerminator
veterán
Nekem 5 volt/van és ahhoz képest a 7 nagy a különbség. A 6-os kimaradt mert a szokásos semmi előrelépés nem történt. Egy icipicit húztak a procin több RAM és nagyobb akku, így leírva jól hangzik de ha valaki megnézi a számokat akkor rájön hogy puszta parasztvakítás.
Amúgy ha tesztek azt írják hogy a W6C jobb mint a 7, legyen így, engem nem érdekel. A 7-esben nem véletlenül van 5 magos proci
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Csak én nem találom, vagy tényleg nem lehet pedálszenzort párosítani az Ultrához?
-
Tin
veterán
válasz mgTerminator #445 üzenetére
Elhiszem, de te vagy a legelső, aki szerint nagy a különbség a kettő között, és nem a 6-os Classic javára. Szinte az összes tesztben azt mondták, hogy kb ugyanolyan, talán kicsit fürgébb, és az akkuidőre panaszkodtak. Komolyan nem láttam egy tesztet sem, ami azt mondta, hogy a 7-est kell venni, mert akkora előrelépés. Annál többet, ami azon sajnálkozott, hogy kinézetre még mindig ugyanolyan, mint a 6-os, az 5-ös vagy a 4-es, már ha az ember az alapmodellt veszi. A plusz szenzorok a tesztek alapján nem teljesítenek jobban, az ígért remek akkuidőt pedig elviszi az, hogy vagy a firmware vacak, vagy az 5 mag miatt jobban terheli, de a hatékonyabb energiafelhasználás miatt ez időben nem lesz jobb.
Nekem 4-esem van, azt tudom milyen, most már kicsit lassú, de ettől függetlenül teljesen használható.
Volt 6-osod, és ha igen, ahhoz képest hogy alakul az üzemidő?
-
Tin
veterán
válasz mgTerminator #442 üzenetére
A netes review-k szerint nem jobb az akkuja, mint a 6-osnak. Sebesség annyira nem fontos, a Classic meg szebb. De majd kiderül.
-
gg72
veterán
Watch4-ről váltok Watch7-re és az lenne a kérdésem, hogy érdemes lenne-e rá fóliát feltenni. A Watch4 esetében utólag megbántam, hogy nem volt rajta, eléggé karcollódott, a Watch7 zafír üvegje ilyen szempontból ellenálóbb, vagy azért érdemes lenne tenni rá?
-
Tin
veterán
Ez a 44mm-es gondolom. Akkor nem sokat fejlődött pár generáció alatt az akkuidő. Nekem a 4-es BT durván 1.5 napot bír AOD nélkül, de semmi ilyen repülő mód meg hely kikapcsolás. Viszont akkor gondolom a 6 Classic is hasonlót fog tudni, szóval bő 1 napot kezdetben, ami aztán lejjebb csúszik. Mindegy, a Classic legalább jól néz ki. Köszönöm a tapasztalatot!
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz wong kok wah #436 üzenetére
Klarna van helyette, de sajnos annak nincs wear os verziója.
Azóta a wallet-be, a bankkártyák mellé tettem be 1-2 hűségkártyát, oda is lehet tenni."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
wong kok wah
senior tag
Üdv! Stocard helyett milyen appban tudom tárolni az órán a különböző hűségkártyákat?
-
Tin
veterán
sziasztok,
40mm méretben Watch 6 Classic vagy Watch 7?
A legfontosabb, hogy 24 órás viselés (ebben alvás) esetén AOD nélkül hozzon le 24 órát könnyedén, vagyis legyen újkorában másfél napos üzemidő, hogy ne legyen az, hogy 1 éves korában már félnaponta töltögetni kelljen. Újra mondom, 40mm, és nem opció a 44mm, mert az már túl nagy.
A tesztek alapján a 7-esben az új GPS meg szenzorok szépek és jók, de ez akkor sem sportóra, és nem is elvárt, hogy tűpontos legyen (úgyse lesz az). A sebesség gondolom sokkal jobb a 7-en, a 6-os azért használható, ugye?
Szóval melyik, segítenétek? Már túlvagyok jó pár videón és teszten, de mintha mindegyik fizetett marketing lenne.
-
pgonzy
tag
válasz Dominator #431 üzenetére
Szia! Amennyiben fontos a sport, akkor a.samsung óra nem.jó irány. Nekem igaz 5 pro van, de a magasságot rendszeresen elméri, van hogy +100-200 mérerről indít, most már figyelem, és ha nem jó a kezdő magasság, akkor leállítom és általaban második indításra jó. Nem is az a baj, hogy az utcasarkokat levágja, mert a garmin is levágja, hanem az hogy rosszul kezeli gps jelet, 5-6-7 verziónál is azt tapasztaltam, hogy ha egy helyben állsz, akkor is méri a távolságot, mert ugrál a gps jel. Amikor gyorsan elindulsz, es nem állsz meg , lassitasz, akkor nagyjából jól mér, de ha megállsz, ea hiába kapcsolod be az auto pause opciót, akkor nagyon félre tudja a távot is mérni. A pulzust nagyjából úgy méri mint más órák is csuklóról, ha nincsenek gyors váltások, akkor kb jó. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
Dominator
aktív tag
Próbáltam minél jobban utánanézni ennek az órának. A feleségemmel mindketten le szeretnénk cserélni a botrányos Amazfit Bip 3-at (iszonyan lassan pozcionáló GPS, az övé rendszeresen +50%-ot mér, a pulzusmérés edzés közben nagyon le van maradva és tök pontatlan).
Jelenleg ez és a Huawei Watch GT5 van versenyben. Pár helyen már láttam, hogy hiába a két csatornás GPS, a Samsung is simán lekerekíti az utcasarkokat, kerékpározás vagy futás közben azt hiszi, hogy a családi házakon mész keresztül és hasonlók. A Huawei esetében úgy láttam, az sokkal pontosabb, azonban drágább is. Van valakinek már hosszabb távú tapasztalata a Samsunggal és el tudná mondani, milyen sport és milyen környezet (erdő, mező, belváros, stb) mennyire megy megbízhatóan? -
rolee777
tag
Sziasztok!
Tegnap én is vettem egy szürke Watch Ultrát!
Honor Magic V3-al használom!
De egy Z Flip 3-al minden funkciót ki tudok használni!
Eddig nagyon tetszik!Honor Magic V3, Samsung Galaxy Watch Ultra, Samsung Galaxy Z Flip 5, Samsung Z Fold 4 5G, Samsung Z Flip 3 5G, Samsung Galaxy Note 10+, Huawei P30 Pro, Galaxy Tab S 8.4 LTE , Iphone Se, Vodafone Tab Prime
-
net91
senior tag
Az órát eddig egy bankkártyával használtam, mindig rendben működött fizetés.
Tettem rá még további bankkártyákat és azóta nem tudok vele fizetni. Azt a hibaüzenetet írja ki fizetéskor, hogy több kártya miatt nem lehetséges a fizetés.
Ti tudtok több kártyával fizetni? Például az egyik fizetésnél „A” kártyával, másik fizetésnél pedig „B” kártyával?
Tud kezelni az óra több kártyát?[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
róland
veterán
válasz gyuri2008 #423 üzenetére
Nem teljes funkcionalitással. Mivel a Samsung Healt Manager csak Samsung telefonra/tabletre telepíthető.
Amúgy mivel WearOS - ami a Google platformja - alapúak a Samsung órái, így azért az általános funkciók működni fognak.
Viszont várhatóan nem mennek majd az EKG, vérnyomásmérő, AGE-index funkciók.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
gyuri2008
veterán
Samsung óra működik xiaomi telefonon?
-
zazenke
őstag
válasz Parallaxis #420 üzenetére
ez szerintem női. férfinak nem jó
-
zazenke
őstag
de mint mindennek ennek is van hátránya . megeshet hogy nem tudsz úgy kivenni szemet hogy annak mérete tökéletes legyen pedig van benne fél szem is aminek kivétele kevesebbet szűkít. Hiányzik róla a negyed szemes állítási lehetőség ami márkás órákon ki van építve a pillangó zárszerkezetnél . Így lehet hogy kicsit laza vagy kicsit szűk lesz a szíj beállítás után. Szilikonnál is van ilyen de ott lehet a két lyuk közé készíteni egy plusz lyukat
-
zazenke
őstag
nekem a legkönnyebben felvehető óraszíj mely hajlik is könnyen és jól felveszi a vékonyabb csukló alakját és nem is olyan nehéz az a titán szíj. de ajánlott mellé venni szeg kinyomó eszközt is a beállításhoz. próbáltam már több szíjat is szilikont meg mágnesest de az a vége hogy vissza kell térni a fémszíjakhoz [link]
-
Bela52
tag
Helló, sziasztok.Mágneses óraszijat, hol tudnák venni,44mm típushoz?
-
carelgott
újonc
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy az automatikus edzésérzékelés hogyan működik? Beállítottam mindent pl a kerékpározáshoz, mert azt használom leginkább. De 15 perc bicajozás után sem történt semmi. Mit kell engedélyezni, hogy elinduljon magától? -
zazenke
őstag
válasz mSchumi87 #406 üzenetére
az is lehet hogy pvd coating ami sokkal erősebb mint a hagyományos festés de csak akkor ha megfelelően készítik el de az biztos hogy nem anyagában színezett mert ahhoz kerámiának kellene lennie vagy rozsdamentes acélnak ami meg csak egyszínű polirozott ezüst fém akármi színű és vagy műanyagnak
[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
A SAMSUNG Galaxy Watch7 okosóra, 44mm, BT, zöld anyagában színezett vagy festett?
-
gyuri2008
veterán
Ha az órán nem kapcsolom be a gps-t de a telefon nálam és párosítva van a telefonnal,akkor rögzíti az útvonalat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Újszerű állapotú Samsung Galaxy Watch 7 44MM Zöld szinben, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest