Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
A galaxy wearban vannak számlapok, minimalista stílusú is.
GPS lehet, wifi lehet bekapcsolva. Csak akkor használja, ha szüksége van rá, edzéskövetés pl, vagy amikor kell a wifi hálózat.
BT meg kell, mert azon keresztül tartja a kapcsolatot a telefonnal.
Igen, google wallettel működik. -
Rigormortiis
veterán
Én is balkezes vagyok, ezért a jobbon hordom az órát. Rá is kérdez beüzemeléskor, de később is bármikor allítható, hogy melyik kezet preferáljuk és merre álljanak a gombok.
Szíjak: én a w7 megjelenésekor rendeltem is pár szíjat az 5re és 6classicra is Annyira betalált nálam ezekkel a Samsung. Anyaghasználatra vitán felül a legjobbak, pont nemrég b.sztam ki a fiókból egy marék Alis óraszíjat...persze olcsók, működnek, de tapintásra nagyon nem fainak és valahogy a színük sem az igazi. A vászonszíjakat pedig pár naponta mosni kell (már ha nem vagy igénytelen állat), macera. Amúgy a 7es szériás szíjak nem is drágák, a korábbi eresztések drágábban nyitottak.
Ugyanakkor a gyári is nagyon jó, amiket adnak hozzá.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
rattan
tag
Meg tudod fordítani balkezesre a kijelzőt (benne van a beállítások között, sőt a gombok oldalát is tudod változtatni) , teljesen jól használható úgy (van a családban balkezes).
Szíjat sok helyen lehet venni a Samsung az egyik véglet árban, másik meg az alza. Én kedvelem a nejlon szíjat, onnan szoktam venni, van 1000 színben, de van fém és szilikon is, 20mm-es kell hozzá.
Gyorsan merül ha bekapcsolod az LTE-t, nyilván nincsenek csodák a mobilhálozatra kapcsolódni kell és az eszik az akksit, de van olyan beállítás, ami csak akkor kapcsolja be automatikusan, amikor nincs BT kapcsolat a telefonnal. Én pl így szoktam elmenni futni, és akkor nem viszem a telefont.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest