Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz pècsimunkás #139 üzenetére
30-45 percnél tovább ne is tartson egy telefont feltöltése. 2024 van, az első iPhone-t 2007-ben mutatták be. Ja, ez tök lényegtelen, mert előtte is voltak akkus telefonok. Szóval a Samsungnak meg az almának is ideje lenne eljutni arra a szintre, hogy ne egy-két film alatt töltsön fel a telefon.
-
janeszgol
félisten
válasz BusinessGuy #134 üzenetére
"Lehet sokmindent mondani erre az órára és a samsungra" és janeszgolra.
Végre valaki tapasztalattal ír. -
janeszgol
félisten
Elég általánosan írtad. Elmondom, hogy nálam a nyers szöveg számít. Az esetek 90%-ban meg se nézem ki írta azt, amire reagálok, mert lényegtelen. Csak a szöveg számít nekem.
Ezért van az, hogy valakivel az egyik topikban egymás vállát veregetjük, a másikban meg meg vitatkozunk. Ez nálam természetes, mivel mondom még egyszer, nálam csak a nyers szöveg számít.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Na itt van, kigyűjtöttem kik írtak többhetes üzemidőket, hogy nekik jobb lenne az. Néhány válaszolóhoz lementél kutyába, gondolom mert nagy ember (korrektor).
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Nekik is írd meg, hogy hülye szélsőségesek, mint én. Úgy korrekt. Aztán plusz egyezzék azt is a mezítlábas követőid.
Az ember nem mondhatja el a véleményét, mert rögtön jönnek a személyeskedők. Már a nevem, a regisztrációm triggerel sokakat. -
janeszgol
félisten
válasz Rigormortiis #106 üzenetére
Miért, máshol nem hallottad még ezt? H normálisan használná az okostelefont, ha normálisan használná az autót (értsd: nem csak a sarki közérthez).
Mulassá ezen is. -
janeszgol
félisten
Megy ám a +1, csak olvasni nem tudtok.
Noukoum nem beszéltem 30 napos üzemidőről. Mielőtt Jézusként plusz egyeket szerzel, gondoltam szólok. Egy szóval nem írtam, hogy senki nem tudja 20-30 percre levenni az óráját. Én azt írtam, hogy a 70 perc töltés az elfogadhatatlan.
Engem nem kell sajnálni, sajnáljátok magatokat.
-
janeszgol
félisten
válasz viewdetails #87 üzenetére
40 mm-es volt. Ez áll jól. Talán 41-42 mm, de olyan nem volt.
-
janeszgol
félisten
válasz Rigormortiis #85 üzenetére
Nekem mindig ez jut eszembe, amikor valaki nagyobb órát hord az ízlésesnél.
Szoktam is magamban mondani, amikor mutatják az órát, hogy "fú de gyönyörű". -
janeszgol
félisten
Igen, ertem, csak tenykeg ugy all rajtuk, mint kisgyereken egy ora. Eláll a csuklótól, túllóg rajta. Mint Brigin a képeken.
Persze oke ez a nezet a hagyomanyos orakbol jott, smi csak az idot mutatta jószerivel. Itt meg uzeneteket, adatokat kell leolvasni.Nekem is vekony/atlag csuklom van. A 40 mm-es kivaloan allt, a 44-es nevetseges volt. Sot, sajnos a mai nagykijelzos okoskarperecek (Fit2, Fit3, Huawei Fit 6, 7) is gyerekesen allnak rajtam is.
-
janeszgol
félisten
válasz Napfénysüti #75 üzenetére
Mert a Garmin nem okosora.
-
janeszgol
félisten
Ez nem szelsoseg. Amit irtal egy fentebbi hozzaszolasodban az marha gaz. Nem reszedrol, mivel a szamok stimmelnek, hanem a gyartok reszetol. 1+ oran at tolteni egy k.rva orat? Ezert is adtam el a GW4 LTE-t.
Max 20 perc lenne az elfogadhato, de inkabb a 10-15 perc. 309-400 mAh-s akksikat 1+ oran at tolteni.Tudom toltsuk kozbe, ja. En a GW4-et kihereltem, csak ertesites volt, meg idonezes. Ez nem okosoras hadznalat. Na igy birt nagyon max 2 napot.
Aki normalisan hasznalja az 1 nap sincs. Nem veletlen irnak ra 18 oras uzemidot. -
janeszgol
félisten
Félig off. Olvasgattam a témában, nyilván órákkal foglalkozó szakemberek írását. A méretekkel komoly gond van.
1 oldalon Bone csuklóján a 40 mm-es óra tökéletesen áll. Alicewake csuklójára viszont nagy. 37-38 mm-es kellene rá.
Sok férfi megveszi a 44-46 mm-es órákat, ami úgy áll rajtuk, mint kisgyereken egy óra. Röhejes.
Ez a méret csak a nagydarab, vastagkarú embereken áll normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Makulátlan Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular Eladó!
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest